Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım ben adetıme 7 gun kala baktırdıgımda degerım 0,33 tu ama 2 gun kala baktırdıgımda 13,57 ıdı bence bekle baktırma... gunun gecsın cunku ben mecburıyetten baktırmıstım.

Ben doktora demir eksikliği tedavisi gördüğüm için gitmiştim hazır bakılırken bakılsın diye şeyettim kağıda baktımda 0,17 sanırım hiç umut yok :96:

kıslar bugün kırmızıların günü ama ben 3 5 gün geçmesini beklicem.çünkü kanda negatifti.bazende gecikiyo o yüzden bekliyelim bakalım.ama pek umutlu değilim yani

Öncelikle merhaba,
Ben 4 sene sonunda aşılama yaptırdım tutmadı 1 ay ara verdim moralimde bozulmuştu.
Üstelik ağır bir grip atlattım. Antibiyotikler aldım. Reglim gecikince ilaçlardandır diye düşündüm. sonra bte ahcg 2603 çıktı. Doktora gittiğimde 6 haftalık dediler. 15 gün sonra ise ikiz olduğunu öğrendim:) Çok şükür şuan 20 haftalık gebeyim: Sizlerde moralnizi bozmayın. Allah isteyen herekese verir...

Günaydın kiZlar benim bugun adet gunüm ama adet olmadım çünkü ben gectigimiz Cumartesi idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm salı Günü'de kan tahlili yaptırdım ve beta- hcg degerim 461 çıktı şimdi ben tam olarak kac haftalık hamileyim ???

3-4 haftalık gebesin...

bu arada kübra sen regl günün olmadan 1 hafta önce yaptın çift çizgiyimi gördün yanlışmı okudum?

bu arada kübra sen regl günün olmadan 1 hafta önce yaptın çift çizgiyimi gördün yanlışmı okudum?

Yok doğru okudunuz gecen Cumartesi çift çizgiyi gördüm sol kasığım çok agriyodu tahlili yaptım çıktı bende şaşırdım erken çünkü ama gördüm valla :))

4 haftalıksın canım...ama salıya gore su anda 5. haftandasın bu degrlere gore...

acaba belirtilerin nelerdi arkadaşım?

Merhabalar.. Yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum sizi..
Bende adetime 10 gün olmasına rağmen, baş dönmemi mide bulantım ve halsizliğim olduğu için beta hcg yaptırdım sonuç 1,20..
Sizce hamile olma ihtimalim nedir?

4 haftalıksın canım...ama salıya gore su anda 5. haftandasın bu degrlere gore...
Sen anliyorsun galiba HCG'yi

benim son adet tarihim 7 mart, ama 26 mart a kadar korunduk.. Adetim 15 gün geciktiginde (5 nisan adet günümdu ama olmadim)
kan da HCG 160 ti. hamilelik testtede 3/4 haftalik yaziyordu dogru yani?

Son düzenleme:
Sol kasığım çok ağrıyo Canim göğüs uçlarım çok hassas bide midem bulaniyo :)

benımde bikaç günüm varda merak ediyorum.ara ara yumurtalıklarıma ağrı giriyo ama değilmişim gibi de geliyo.göğüsleirm büyüdü ama onu da adete bağlıyorum.sağ kasığım hafif ağrıyo

Sen anliyorsun galiba HCG'yi

benim son adet tarihim 7 mart, ama 26 mart a kadar korunduk.. Adetim 15 gün geciktiginde (5 nisan adet günümdu ama olmadim)
kan da HCG 160 ti. hamilelik testtede 3/4 haftalik yaziyordu dogru yani?

evet 160'a gore dogru bak dr lar sat'a gore haftanı hesaplar. ama aslında b hcg ye gore hesapla sen yanı daha kesın su anda degerıne gore soyledıgım gıbısın.

bu degere gore hamıle degılsın ama zaten adetıne 10 gun kala cıkmaz kanda bıle cıkmıyor bekle eger acele edıyorum dıyorsan 2 gun kala baktır cıkar o zaman

arkadaşlar aranıza yeni katıldım.moralim çok bozuk lütfen bana da yardımcı olun yorumlarınızı bekliyorum.25 nisanda ( reglimden 4 gün önce) betahcg değerim: 6,75 çıktı ve 27 nisan (reglimden 2 gün önce) 8,85 çıktı.doktorum yurtdışında olduğu için sonuçları bildiremedim.pazartesi kontrole gideceğim.regli tarihim 29 marttı.aslında kusuyorum,sırtımda ağrılar var,mide bulantım var,sık sık wc.ye gidiyorum,iğne batması gibi ara ara kasıkta karnımın altında sancı oluyor..ve hala regli olmadım.ama artış çok düşük sanırım bu yüzden kimyasal gebelik olma ihtimali var dimi? hamile değilmiyimdir sizce ?

canım panık yapma ınsallah hamılesındır ama bu degere gore 2 kat artması gerekıyormus bekle bakalım dr. ne dıyecek... umarım guzel haberını yazarsın burayaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…