canım ben adetıme 7 gun kala baktırdıgımda degerım 0,33 tu ama 2 gun kala baktırdıgımda 13,57 ıdı bence bekle baktırma... gunun gecsın cunku ben mecburıyetten baktırmıstım.
Günaydın kiZlar benim bugun adet gunüm ama adet olmadım çünkü ben gectigimiz Cumartesi idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm salı Günü'de kan tahlili yaptırdım ve beta- hcg degerim 461 çıktı şimdi ben tam olarak kac haftalık hamileyim ???
Günaydın kiZlar benim bugun adet gunüm ama adet olmadım çünkü ben gectigimiz Cumartesi idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm salı Günü'de kan tahlili yaptırdım ve beta- hcg degerim 461 çıktı şimdi ben tam olarak kac haftalık hamileyim ???
bu arada kübra sen regl günün olmadan 1 hafta önce yaptın çift çizgiyimi gördün yanlışmı okudum?
Yok doğru okudunuz gecen Cumartesi çift çizgiyi gördüm sol kasığım çok agriyodu tahlili yaptım çıktı bende şaşırdım erken çünkü ama gördüm valla :))
Sen anliyorsun galiba HCG'yi4 haftalıksın canım...ama salıya gore su anda 5. haftandasın bu degrlere gore...
acaba belirtilerin nelerdi arkadaşım?
Sol kasığım çok ağrıyo Canim göğüs uçlarım çok hassas bide midem bulaniyo :)
Sen anliyorsun galiba HCG'yi
benim son adet tarihim 7 mart, ama 26 mart a kadar korunduk.. Adetim 15 gün geciktiginde (5 nisan adet günümdu ama olmadim)
kan da HCG 160 ti. hamilelik testtede 3/4 haftalik yaziyordu dogru yani?
Merhabalar.. Yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum sizi..
Bende adetime 10 gün olmasına rağmen, baş dönmemi mide bulantım ve halsizliğim olduğu için beta hcg yaptırdım sonuç 1,20..
Sizce hamile olma ihtimalim nedir?
arkadaşlar aranıza yeni katıldım.moralim çok bozuk lütfen bana da yardımcı olun yorumlarınızı bekliyorum.25 nisanda ( reglimden 4 gün önce) betahcg değerim: 6,75 çıktı ve 27 nisan (reglimden 2 gün önce) 8,85 çıktı.doktorum yurtdışında olduğu için sonuçları bildiremedim.pazartesi kontrole gideceğim.regli tarihim 29 marttı.aslında kusuyorum,sırtımda ağrılar var,mide bulantım var,sık sık wc.ye gidiyorum,iğne batması gibi ara ara kasıkta karnımın altında sancı oluyor..ve hala regli olmadım.ama artış çok düşük sanırım bu yüzden kimyasal gebelik olma ihtimali var dimi? hamile değilmiyimdir sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?