Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. sizlere sorum olacaktı. 1 yıllık evliyim geçen ay doktora gittim yumurta takibi yaptı klomen ilacı kullandım sat 1 nisandı mayısın 17-20 günü yumurtalar çatladı. şimdi göğüs ucumda ağrılar var. kasıklarım sabah kalktığımda ağrıyor ilerleyen saatlerde geçiyor. doktor mayısın 5 inde kan testi yap dedi ama ben dayanamıyorum çok merak ediyorum. bugünlerde yaptırsam sonuç net çıkarmı bilgilerinize ihtiyacım var arkadaşlar.

----------------------------------------------------

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar bgn hcg testi yaptırdım ben de 1.22 çıktı doktorla konuşamdgım çıktıgı için sizce hamilemiyim adetim gecikti en sonilişkmde 7 nisanda olmuştu ben hamile kalmak istemiyorum bi fikriniz varmı :44:

kızlar pazartesi günü ilk defa kontrole gittim.beta 3700 olmuş ama bebeği göremedi. Daha çok küçük falan dedi.15 gün sonra çağırdı.ne zaman görebili
rizz miniğimizi:)

Kiizlar bana yardimci olur musunuz? İliskiden sonraki 14. Gunum bugun, bthcg 61 cikti, laboratuardakiler cok dusuk bu deger dediler cok korktum. Sizcede dusuk mu? Sizce hamile miyim degil miyim

Kiizlar bana yardimci olur musunuz? İliskiden sonraki 14. Gunum bugun, bthcg 61 cikti, laboratuardakiler cok dusuk bu deger dediler cok korktum. Sizcede dusuk mu? Sizce hamile miyim degil miyim

hamilesin canım sakın sıkıntı yapma kendine.. 2 gün sonra yine baktır bhcg 2 ye katlanmış olması lazım.. stres yapma sakın bebişe zararlı ))

hamilesin canım sakın sıkıntı yapma kendine.. 2 gün sonra yine baktır bhcg 2 ye katlanmış olması lazım.. stres yapma sakın bebişe zararlı ))

Canim coook tesekkur ederim..Allah razi olsun. Agzina saglik. Pazartesi yine yaptircam insallah o zaman yukselir..ilk bebegimi kalbi durdugu icin kaybettim.. Bu bebegim umudum olcak insallah..

Canim coook tesekkur ederim..Allah razi olsun. Agzina saglik. Pazartesi yine yaptircam insallah o zaman yukselir..ilk bebegimi kalbi durdugu icin kaybettim.. Bu bebegim umudum olcak insallah..

stres yapma sakın tatlım.. geç yumurtlamış olabilirsin yada geç döllenmişte olabilir.. sabırla bekle ve testini tekrarla bende ilk bebeğimi dış gebelikle kaybettim tatlım..... banada dua et olurmuuuuuu allah hepimizden razı olsun

Canimmmm Allahim sana ve tum isteyenlere nasip etsin..dualarimdasin artik. Cok tesekkur ederim. Gec yumurtlama mi acaba. Ben ovulasyon testi yapmistim, o gun iliski oldu, 13-14 gun falan gecti aradan. Deger dusuk olunca cok kafama takildi. İnsallah artar..Allahima sigindim

hiç sıkma canını tatlım dua et bol bol... bide ilk testini nerede yaptırdıysan 2. testinide aynı yerde yaptır mutlaka canım .... her hastanenin değerleri farklıdır çünkü.... herşeyin hayırlısı

Arkadaşlar benim moralimçok bozuk beta hcg 19,44 çıktı bu 19 demek sanırım, tahlili veren kişi gebesin dedi doktora gitmedim bende buradaki iyi değil diye 3 gün sonra istye gideceğim çünkü, şimdi okudum netten 19 çok düşük diyürlar ben adetime 4 gün kala yaptırdım kan testini ilişkinin 12. günü fln oluyor

Eğer hamilelik değilse fena olacak herkese söyledim bütün akrabalar biliyor herkese şimdi izah etmek zorunda kalacağım çok moralim bozuk

moralini yüksek tut inşallah yükselir cokta umutsuzluğa kapılma bence daha 4 gün varmış adetine bu değerlerde olması normal bazen adet gününde 100 oldugu oluyor. çok acele etmişsin söylemekte herkese ama olsun stres yapma bosuna kendine

çok teşekkür edrim canım, ya biraz daha araştırma yaptım adetten 4-5- gün önce yapılan kan testinde böyle düşük olabiliyormuş çok şükür...

pzt hem tahlil yaaptıracağım hemde dr. a muayene olacağım Allah nasip ederse, cevabın için çok sağol

Bozma moralini benim de adete 5 gün kala gebelik testinde 23 çıkmıştı.Sonra katlanarak arttı.Seninki de öyle olur umarım.Dikkat et kendine de bebişine de:)

arkadaşlar ben de az önce öğrendim kan testiyle..271 çıktı değerim adetime 3 gün var,normal mi..hiç bi fkrim yok bi de doktora hemen gitmeli miyim yoksa kese gözüksün diye biraz daha beklemeli miyim:/ sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…