BETA HCG II SONUÇ 13247 mlU/mL ne anlama geliyor arkadaşlar??
canım 6 haftalık hamılesın ınsallahhh gozun aydın
Kiizlar bana yardimci olur musunuz? İliskiden sonraki 14. Gunum bugun, bthcg 61 cikti, laboratuardakiler cok dusuk bu deger dediler cok korktum. Sizcede dusuk mu? Sizce hamile miyim degil miyim
hamilesin canım sakın sıkıntı yapma kendine.. 2 gün sonra yine baktır bhcg 2 ye katlanmış olması lazım.. stres yapma sakın bebişe zararlı))
Canim coook tesekkur ederim..Allah razi olsun. Agzina saglik. Pazartesi yine yaptircam insallah o zaman yukselir..ilk bebegimi kalbi durdugu icin kaybettim.. Bu bebegim umudum olcak insallah..
stres yapma sakın tatlım.. geç yumurtlamış olabilirsin yada geç döllenmişte olabilir.. sabırla bekle ve testini tekrarlabende ilk bebeğimi dış gebelikle kaybettim tatlım..... banada dua et olurmuuuuuu allah hepimizden razı olsun
Canimmmm Allahim sana ve tum isteyenlere nasip etsin..dualarimdasin artik. Cok tesekkur ederim. Gec yumurtlama mi acaba. Ben ovulasyon testi yapmistim, o gun iliski oldu, 13-14 gun falan gecti aradan. Deger dusuk olunca cok kafama takildi. İnsallah artar..Allahima sigindim
Arkadaşlar benim moralimçok bozuk beta hcg 19,44 çıktı bu 19 demek sanırım, tahlili veren kişi gebesin dedi doktora gitmedim bende buradaki iyi değil diye 3 gün sonra istye gideceğim çünkü, şimdi okudum netten 19 çok düşük diyürlar ben adetime 4 gün kala yaptırdım kan testiniilişkinin 12. günü fln oluyor
Eğer hamilelik değilse fena olacak herkese söyledim bütün akrabalar biliyor herkese şimdi izah etmek zorunda kalacağımçok moralim bozuk
moralini yüksek tut inşallah yükselir cokta umutsuzluğa kapılma bence daha 4 gün varmış adetine bu değerlerde olması normal bazen adet gününde 100 oldugu oluyor. çok acele etmişsin söylemekte herkese ama olsun stres yapma bosuna kendine
Arkadaşlar benim moralimçok bozuk beta hcg 19,44 çıktı bu 19 demek sanırım, tahlili veren kişi gebesin dedi doktora gitmedim bende buradaki iyi değil diye 3 gün sonra istye gideceğim çünkü, şimdi okudum netten 19 çok düşük diyürlar ben adetime 4 gün kala yaptırdım kan testiniilişkinin 12. günü fln oluyor
Eğer hamilelik değilse fena olacak herkese söyledim bütün akrabalar biliyor herkese şimdi izah etmek zorunda kalacağımçok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?