Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşlar şimdi hasteneden geldim.beta hcg değerim 141 çıktı. ne kadarlık hamileyim 2 haftalık falan mı

arkadaşlar adet günü yaptırdığım kan testinde sonucum 447 çıktı; ama 2 gün sonra testi tekrarladım ve 780 çıktı 2ye katlamamış çok tedirginim, doktora yarın gidicem, ama yarına kadar nasıl sabredicem bilmiyorum. Allahım inşallah ters giden bir durum yoktur, buna benzer bir durum yaşayanınız var mı?? bilgilendirirseniz çok memnun olurum....

kızlar ben çıkan değerlerimi yazayım belki faydası olur ..

beklediğim adet günümdeki değer 22.9

4 gün sonra 118

3gün sonra 430

yani ilk yaptırdığınız değerin düşük yada yüksek olması hiç bir anlam taşımıyor önemli olan o çıkan değerin 2 günde en az 2 ye katlamasıdır...

daisiess CANIM ASLINDA COKTA Bİ AÇIK FARK YOK ARADA. HANİ MESELA 600 FALAN OLSA TAMAMDA BENCE ÖNEMLİ BİR RAKAM YOK ARTI KAN TAHLİLİNİ YAPTIRDIĞIN YERDE ÖNEMLİ BELKİ ORANINDA HATASI OLABİLİR SEN 2 GÜN SONRA TEKRARLA CANIM OZAMAN BELLİ OLUR VE DURUMUDA YAZ BURDAN BİZLERE OLURMU

ee şimdi ben yaklaşık 15 gün evvel test yaptırmıştım değerim 0,26 çıktı test sonuçlarını veren bayan yok dedi. 1 hafta sonra regl olucam yani olmam lazım ama bir halsizlik bir uykusuzluk hali var. Bazı sitelerden araştırma yaptım Hamile olmayan bir kadında kandaki Beta HCG seviyesi 0-10 mIU/ml'dir. yani bendeki bir olasılıkmı???

Cnm oncelikle cevabin icin cok tesekkur ediyorum. doktorum endise edilecek bi durum olmadigini soyledi cuma gunu keseyi gorucez insallah :) insallah bir aksilik olmaz

Kızlar yarın beklenen adet günüm, bugün akşam üzeri test yaptım, çok silik 2. çizgi çıktı. Yarın sabah ilk idrarda yapacağım tekrar. Geçen hafta her ihtimale karşı 8 mayıs için doktordan randevu almıştım, yani yarın için. Eğer idrar testinde ikinci çizgi biraz daha belirginleşirse doktora gideyim mi? Erken olur mu acaba?

kan testi için gidebilirsin canım ama ultrasonda hemen bakmazlar en az bir hafta geçmesi gerekir

arkadşlar pazrtesi günü hamile olduğumu öğrndim bugün doktra gttim doktr dış gebelıktn şüphelendi kese görünmedi usg de 5+3 gnluk hamile oldugum görünüyor. son adet tarihim 31 mart ve ben nisanın 7 si ila 16 arası şehir dışındıydam eşimden ayrıydım. o zamnlar hamile kalma ihtimalım yok ayın 16sından snra hamile kaldığımı varsysak bnm hesplarıma göre 3 haftalık hamileyim. doktr renkli usg ye gnderdi ordada ne rahim içinde nede rahim dışında kese gözükmedi ama rahım içinde bişey oldugunu ve kesenın oluşabileceğini söledi doktr. ama çok tedirginim ilk bebeğimi kaybettim düşük olmuştu bundada dış gebelik yaşamak istemiyorum. pazrtrsi günü bhcg değerim 1153 bugün bhcg değerim 2099 çıktı katlanması normal mi ? yardmlarınızı bkliyorum çok üzgünm...

arkadaşlar memuriyetten dolayı eşimle ayrı şehirlerdeyiz. 3 aylık evliyim ilk kez korunmadan ilişki yaşayacağız . çünkü bebek istiyorum allah nasip ederse. bu hafta sonu buluşacağız . 28 günde bir adet oluyorum. En son 1 Mayısta adet oldum , ilk gününden saydığımda cumartesi 12. gün oluyor . yumurtlama günlerimi merak ediyorum

elealaz tama dogru hesaplıyorsun 12.ci 14. 16. gunler yumurtlamanın en verımlı gunlerı ama bu kısıden kısye degısyor... tıbbı bılgı bu soyledıgım gıbı...

hayır canım 0,26 degerı gebe olmadıgını gosterır. hatta deger 10 un uzerındeyse gebesındır belkı denılıyor..0-5 normal aralıklar olmasına ragmen durum bu sekılde ona gore testını tekrarla

sat a gore hesaplanıyor canım senın hesabına gore degıl bırde bthcg degerın zaten senın 3 haftalık oldugunu gösteriyor ama kese gorunmeden 5+3 sun demek bıraz anlamsız olmus....bu artıslarda normal gorunuyor sıkma cnaını 1-2 hafta daha bekle kesın kesen gorunur o zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…