arkadaşlar adet günü yaptırdığım kan testinde sonucum 447 çıktı; ama 2 gün sonra testi tekrarladım ve 780 çıktı2ye katlamamış çok tedirginim, doktora yarın gidicem, ama yarına kadar nasıl sabredicem bilmiyorum. Allahım inşallah ters giden bir durum yoktur, buna benzer bir durum yaşayanınız var mı?? bilgilendirirseniz çok memnun olurum....
daisiess CANIM ASLINDA COKTA Bİ AÇIK FARK YOK ARADA. HANİ MESELA 600 FALAN OLSA TAMAMDA BENCE ÖNEMLİ BİR RAKAM YOK ARTI KAN TAHLİLİNİ YAPTIRDIĞIN YERDE ÖNEMLİ BELKİ ORANINDA HATASI OLABİLİR SEN 2 GÜN SONRA TEKRARLA CANIM OZAMAN BELLİ OLUR VE DURUMUDA YAZ BURDAN BİZLERE OLURMU
Kızlar yarın beklenen adet günüm, bugün akşam üzeri test yaptım, çok silik 2. çizgi çıktı. Yarın sabah ilk idrarda yapacağım tekrar. Geçen hafta her ihtimale karşı 8 mayıs için doktordan randevu almıştım, yani yarın için. Eğer idrar testinde ikinci çizgi biraz daha belirginleşirse doktora gideyim mi? Erken olur mu acaba?
kızlar batım bugün sabah test yaptım ve sonç negatif hala umutlanmalımıyım
Adet gelmediği sürece ümit vardır:)
ee şimdi ben yaklaşık 15 gün evvel test yaptırmıştım değerim 0,26 çıktı test sonuçlarını veren bayan yok dedi. 1 hafta sonra regl olucam yani olmam lazım ama bir halsizlik bir uykusuzluk hali var. Bazı sitelerden araştırma yaptım Hamile olmayan bir kadında kandaki Beta HCG seviyesi 0-10 mIU/ml'dir. yani bendeki bir olasılıkmı???
arkadşlar pazrtesi günü hamile olduğumu öğrndim bugün doktra gttim doktr dış gebelıktn şüphelendi kese görünmedi usg de 5+3 gnluk hamile oldugum görünüyor. son adet tarihim 31 mart ve ben nisanın 7 si ila 16 arası şehir dışındıydam eşimden ayrıydım. o zamnlar hamile kalma ihtimalım yok ayın 16sından snra hamile kaldığımı varsysak bnm hesplarıma göre 3 haftalık hamileyim. doktr renkli usg ye gnderdi ordada ne rahim içinde nede rahim dışında kese gözükmedi ama rahım içinde bişey oldugunu ve kesenın oluşabileceğini söledi doktr. ama çok tedirginim ilk bebeğimi kaybettim düşük olmuştu bundada dış gebelik yaşamak istemiyorum. pazrtrsi günü bhcg değerim 1153 bugün bhcg değerim 2099 çıktı katlanması normal mi ? yardmlarınızı bkliyorum çok üzgünm...
arkadaşlar şimdi hasteneden geldim.beta hcg değerim 141 çıktı. ne kadarlık hamileyim 2 haftalık falan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?