Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

moralını bozacak hıcbırsey yok benım adetıme 5 gun kala degerım 13 cıkmıstı ama sımdı gayet ıyı...meraklanmaa

selam bugün adetimin 32.günü kan verdim yarın rötgen çektiricem diye 2.00 çıkmışyaa bu kesin negatifmidir yarın röntgene gidicemm:18::18::18::18::18::18::18:

selam kızlarrr...BAT 9 MAYIS.pazar günü idrar testi yaptım ikinci çizgi vardı ama bat'a da 3gün vardı.pazartesi dayanamadım kan tahlili yaptırdım betahcg 175.2 çıktı.bugün yine gittim (bugün normalde adet günüm ama şükürler olsun olmadım ve inşallah olmam da).ama önce doktora görüneyim dedim dr erken gelmişsin deyince pazartesi günkü tahlili gösterdim daha ne olacağı da belli değil zaten bişey görünmez dedi bende bi kan tahlili falan deyince istiyosan yapalım dedi ve yaptırdım tahlili.bu sefer ki betaHCG 525.5 çıktı.doktor 9 gün sonra gel keseye ve kalp atışına bakalım dedi.sizce nasıl değer ve olumlumudur?doktor böyle umutsuz gibi konuşunca korktum biraz.Rabbim yavrumu bize bağışlar inşallah...

Benim bat 3mayıstı.
8 mayısta aile hekimine gittim Beta: 307,1 çıktı.
9 mayısta kadın doğum dr. gittim ,351,4 çıktı.
Dr. dış gebelik, yada gelişim geriliği veya geç döllenme olabilir dedi.
Çok üzülmüştüm ama buradaki yazılanları okuyunca sanırım endişelenecek bişeyim yok.
Yarın tekrar gideceğim 700 olması gerekiyormuş, İnşallah olur.
Sizce de değerlerin iyi dimi, sıkıntı yoktur..

canım gayet guzel yukselıyorr.sadece doktorlar deger dusuk olunca pek bakmaktan yana olmuyorlar. cunku bu degerde kese gorunmuyor en az 1500 olması gerekıyor o da gec dollenmeyse gorunmez ve kıloluysan da gorunmez ancak alttan bakılırsa gorunur. o yuzden acele ettırmemıstır senı aynısı bana da oldu cunku meraklanma hersey yolunda Allah'ın ıznıylee

canım gec dollenmedır sıkma canını onlar hemen en kotusunu dusunur ve soylerlerr zaten 2 gunluk arayla yuklselmeye bakacaksın sabırla bekle hersey netlesır bırkac gune kadarr...

saol cnm işnlh görürüm miniğimi... insanın elnde değil dktrda öle deyince üzülüyo insan RAABİM hepimizin hakkında hayrlısını nasip eylesn...

Merhaba hanimlar, forumu arastirirken bir seyle karsilastim sizin bilginiz var mi acaba? Hcg hormonu bazen hormonlardan dolayi kana daha gec karisiyormus ne kadar gec karisabilir bir fikri olan varmi bu konuda bilgisi olan var mi acaba?

SAT: 1 Nisan
Yumurtlama: 21 Nisan (ultrason takibi ile belirlendi)
İlişki: 21, 23, 25 Nisan
BAT: 5 Mayıs

2 Mayıs'ta kan testi: negatif (0,1)
8 Mayıs'ta kan testi: 153
15 Mayıs'ta tekrar kan testi yaptırıp doktora gideceğiz.

Arkadaslar merhaba,

Formu takip edip surekli okudum fakat ilk defa yaziyorum. Bugun adetimin gecikmesindeki 3. gun ve beta-hcg degerim 25,47 cikti. Doktorum hamilelik olabilirde olmayabilir de diyor. Beta-hcg degeri bana bugune gore cok dusuk geldi, 2 gun sonra tekrarlanacak bakalim. ilk gebeligimde adet gecikmesinin 5. gununde 3855 gibi cok yuksek bir deger cikmisti ve ikizlerim var simdi:) acikcasi hamilelik su an olmasa daha cok isime gelecek ama bu durumda hamile olma ihtimalim daha mi yakindir? Fikirlerinizi solerseniz cok memnun olurum. Simdiden tesekkurler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…