Arkadaşlar benim moralimçok bozuk beta hcg 19,44 çıktı bu 19 demek sanırım, tahlili veren kişi gebesin dedi doktora gitmedim bende buradaki iyi değil diye 3 gün sonra istye gideceğim çünkü, şimdi okudum netten 19 çok düşük diyürlar ben adetime 4 gün kala yaptırdım kan testiniilişkinin 12. günü fln oluyor
Eğer hamilelik değilse fena olacak herkese söyledim bütün akrabalar biliyor herkese şimdi izah etmek zorunda kalacağımçok moralim bozuk
selam kızlarrr...BAT 9 MAYIS.pazar günü idrar testi yaptım ikinci çizgi vardı ama bat'a da 3gün vardı.pazartesi dayanamadım kan tahlili yaptırdım betahcg 175.2 çıktı.bugün yine gittim (bugün normalde adet günüm ama şükürler olsun olmadım ve inşallah olmam da).ama önce doktora görüneyim dedim dr erken gelmişsin deyince pazartesi günkü tahlili gösterdim daha ne olacağı da belli değil zaten bişey görünmez dedibende bi kan tahlili falan deyince istiyosan yapalım dedi ve yaptırdım tahlili.bu sefer ki betaHCG 525.5 çıktı.doktor 9 gün sonra gel keseye ve kalp atışına bakalım dedi.sizce nasıl değer ve olumlumudur?doktor böyle umutsuz gibi konuşunca korktum biraz.Rabbim yavrumu bize bağışlar inşallah...
selam bugün adetimin 32.günü kan verdim yarın rötgen çektiricem diye 2.00 çıkmışyaa bu kesin negatifmidir yarın röntgene gidicemm:18::18::18::18::18::18::18:
Benim bat 3mayıstı.
8 mayısta aile hekimine gittim Beta: 307,1 çıktı.
9 mayısta kadın doğum dr. gittim ,351,4 çıktı.
Dr. dış gebelik, yada gelişim geriliği veya geç döllenme olabilir dedi.
Çok üzülmüştüm ama buradaki yazılanları okuyunca sanırım endişelenecek bişeyim yok.
Yarın tekrar gideceğim 700 olması gerekiyormuş, İnşallah olur.
Sizce de değerlerin iyi dimi, sıkıntı yoktur..
sat a gore hesaplanıyor canım senın hesabına gore degıl bırde bthcg degerın zaten senın 3 haftalık oldugunu gösteriyor ama kese gorunmeden 5+3 sun demek bıraz anlamsız olmus....bu artıslarda normal gorunuyor sıkma cnaını 1-2 hafta daha bekle kesın kesen gorunur o zaman...
normalde adetın gnu gectı mı? bence bıraz daha bekle buna gore hamıle degılsın
canım gec dollenmedır sıkma canını onlar hemen en kotusunu dusunur ve soylerlerr zaten 2 gunluk arayla yuklselmeye bakacaksın sabırla bekle hersey netlesır bırkac gune kadarr...
regl olmadan kan testi yaptırdım hcg 8.2 çıktı bilgisi olan varmı dr. yarın bakacak[/QUO
testını tekrarla 2 gun sonra hamılesın buyuk ıhtımalle
Reglime 7-8 gün civarı var, kan tahlilimde gebelik çıkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?