Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşlar şimdi size bişey danışmak istiyorum benim adetimin 34 günü ve hala adet olmadım normalde 26 gün veya 28 günde bir oluyorum ben adet günlerim die mayıs 8 te korunmadan ilşkiye girdim ayrıca bi kızım var sonraki günlerdede hep korunmasız girdim bu ayda sanki geç yumurtladım ve adetim hiç bukadar gecikmedi 33 yaşındayım bu yaşıma kadar bi kızıma hamileyken gecikti neyse dün kan testi yaptırdım 0,100 çıktı yani hamilelik yokmudur yoksa geç döllenme olmuş olabilirmi yani şüpheli ilişkinin üstünden 7 gün geçti değer yükselebilirmi

bugunku testin sonucu çıktı 151 hcg
progesteron 50 çıktı
şimdi doktorumu bekliyorum

peki deger 31. gune gore (SAT'a gore saydim) yine de dusuk degil mi? Gerci ikiye katlanma oldugu icin normal gibi ama sanki bu gunlerde cok daha yuksek cikmali gibi geliyor bana, emin degilim tabi..Doktorun ne diyecegini merak ediyorum bende canim:)

Regli. Gectikten spnraki gun yaptirdim 293 cikti yarin yineyaptiracagim 2 katina cikmasi iyiye isaretmis

Son düzenleme:
sat 15 nisan
bat 15 mayıs dün kan verdim 193 hcg çıkmış sonuç bana çok düşük geldi sizce nasıl..

5 gün 3 gün derken dayanamadım ve kan tahlilimi yaptırdım yarım saat sonra almaya gidicem...bakalım ne olacak! Sonucu yazarım...

kızlar merhaba
adetim 1 hafta gecikti beta hcg 3,86 çıktı ultrasonda dr rahimde bir kabarma hamileliğe hazırlık gördüm dedi değeri düşük çıkıp hamile kalan varmı?

29 çıktı , uzman 3 haftalık hamile oldugumu, bir kac gün sonra tahlili tekrar etmemi söyledi,inanamıyorum!

canım dün bende 4 gündü adetime aynı senin gibi dayanamadım benimde 23 çıktı. Üstelik ben bu ay hiç gebe kalamayacığımı düşünüp tüp bebek merkezleri araştırmaya başlamıştık. Haydi gözümüz aydın

29 çıktı , uzman 3 haftalık hamile oldugumu, bir kac gün sonra tahlili tekrar etmemi söyledi,inanamıyorum!

canım dün bende 4 gündü adetime aynı senin gibi dayanamadım benimde 23 çıktı. Üstelik ben bu ay hiç gebe kalamayacığımı düşünüp tüp bebek merkezleri araştırmaya başlamıştık. Haydi gözümüz aydın

darısı basıma inşşşşşşşşşşşşşş belirtilerinizi yazın kızlar bize de bilgi olsun benımde 3 gun var adete ama korkuyorum test için

Son düzenleme:
kızlar merhaba
adetim 1 hafta gecikti beta hcg 3,86 çıktı ultrasonda dr rahimde bir kabarma hamileliğe hazırlık gördüm dedi değeri düşük çıkıp hamile kalan varmı?

hamile kalabileceğini mi söyledi yani cnm ne yazık ki hiç bilgim yok bu sayfaya yeni abone aldım ama burada hızlı aksiyon alınmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…