Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

darısı basıma inşşşşşşşşşşşşşş belirtilerinizi yazın kızlar bize de bilgi olsun benımde 3 gun var adete ama korkuyorum test için

İnş cnm yaa, bende pek belirti yok aslında bugün üşüme ve uyku var oda psikolojik mi bilmiyorum :) Ama göğüslerde hassayiyet azıcık farklı onun dışında bende pek belirti olmadı. İnş senin bebişde yoldadır. Bu benim için süpriz oldu inan. 3 gün önce tatilden geldim hoplayıp zıpladım yani.

ben şunu anladım psikoloji çok çoookkkk önemli

aynen canm psikoloji... ben bide geçen ay kımyasal gebelık yasadım 8aylık evlıyım ve artık bizim de bir bebegmz olsun Yarabbim nolurr sağ kasıgımdakı batma biraz umut oluyo içime

evet bak kasıklarda batma oluyor bunu unutmuştum. Kimyasal gebelik nasıl anlaşılıyor cnm. Bazılarının hcgb değeri çok yüksek benimki düşük çıkmış onlara göre (23) bir risk olabilir mi bu durum.

benm gecen ay adetim 2 gun gecınce hcg testı yaptrdm 12 çıktı zaten ertesi günde kanamam basladı deger 7ye düştü kımyasal gebelık degerın artması gerektıgı yerde dusmesı Allah kımseye yasatmasın.. yarın eşimin dogum gunu içimden bi ses git test yaptır hamıleysen esıne en gusel hedıyeyı ver dıyo ama ya degılsem (

ayrıca senın degerın çok dusuk degıl geç döllenmede olablir.. 2 gun sonra 2 katına çıkması lazım diyolar inşşşşşş degerın 2ye katlanır.

hiç endişelenme bu endişe bizim gebe kalmamızı etkiliyor. Ben bu ay artık benim çocuğum kesin olmuyor diye kendime teşhis koymuştum. Benim bi arkadaşımda geçirmişti onun bir yumurtalığını kaybetti galiba sonra 3 çocuğu oldu :) içini ferah tut

Haftamız aynı hemen hemen desene,
Hadi hakkımızda hayırlısı olsun, Ocak anneleri topuğunda görüşürüz inşallah
:)))

darısı basıma inşşşşşşşşşşşşşş belirtilerinizi yazın kızlar bize de bilgi olsun benımde 3 gun var adete ama korkuyorum test için

Benim bas donmem oldu hemde yumurtlama günümde asiri derece...uyku Hali geliyor erken belirtilerde ve dün gece bir rüya gördüm, ben oğlumda da rüya gormuştum

merhaba iyi akşamlar benim SAT 14 nisandı adetime 2 gün kala idrar testi yaptım silikte olsa çıktı 12si adet günümdü olmadı 4gündür, dün kan testi yaptırdım değerim 461,5 çıktı 4 hapftalıkmış ama doktor kızdı neden kafanıza göre test yaptırıyosunuz diye belki boş belki dış belki ölü belki sağ nerden bilcez şimdi dedi öle canımı sıktı ki sonuçta hamileyim değerim yüksek yeni olduğu için değer 400 lerde ama bi daha o doktora gitmem öle denir mi ne yani şimdi bebek yok mu

selay53 canını sıkma.bazen böyle densizler olabiliyor.ben de bgn gittim doktora sat:16 nisan. hcg:1248 çıktı.doktor çok güzel dedi ama inşallah herşey iyi gider.hepimiz için hayırlısı olsun güzel haberlerimiz olsun.

hayırlısı olsun canım inşallah her şey iyi gider benim değer düşük mü şimdi anlamadım 90 olanlara falan bile hamilesin diyolar benim 461 var dimi gebelik yükseliyomuş zaten 2 günde

hayırlısı olsun canım inşallah her şey iyi gider benim değer düşük mü şimdi anlamadım 90 olanlara falan bile hamilesin diyolar benim 461 var dimi gebelik yükseliyomuş zaten 2 günde

Var var ben de 5. Haftamdayim 293 idi 2 gun sonra 588 oldu henuz doktora gitmedim telefonla bir kez konustuk. Hayirlisi insallah

Var var ben de 5. Haftamdayim 293 idi 2 gun sonra 588 oldu henuz doktora gitmedim telefonla bir kez konustuk. Hayirlisi insallah

adetime 2 gün kala 150.97 çıktı kızlar salı günü doktora gideceğiz. valla biz de aşılama tedavisine başlayacaktık rahim filmi çekildim sonra oldu bızdık :) dr demişti :) Rabbim kucağımıza aldırır inşallah 1 yıl önce düşük yapmıştım çok korkuyorum

arkadaşlar merhaba ben yeni evliyim bu ay ilk defa korunmadık ve benim adet bitimimden 5 gün sonra kahverengi akıntım oldu 1 hafta sürdü. daha sonrasında bel ağrım oluyodu hafifte kasıklarım we inanılmaz derece karnım kazınıyodu uykudan uyanıyordum kazıntıya o derece ve içimi farklı hissediyordumm fakat dayanamayıp adetime 1 hafta kala kan tahlili yaptm negatif cıktı adetm 1 hafta gecti idrar testi yaptım kan tahlilini erken yaptığm için çıkmadığını düşünüp ama eczaneden aldığım idrar testi de tek çizgi çıktı fakat kızlar suan 15 gün oldu adetim geçeli we ben adet olmadım ve bel ağrım devam ediyor acaba hamilemiyim biraz acemiyim lütfen yardımcı olun bana !

Merhaba benim de son adet tarihim 16 nisan dun yaptirdim test 588 cikti doktora 2 haziranda gidecegim. Beni neden daha erken cagirmadi acaba. Aslinda bir gitmek istiyorum hersey yolunda mi diye.? Sen gittiginde neler dedi doktorun veya nasil muayene etti?

slm aramızda 3 gün var :))) bebişlerimiz içinnn...ben daha dün test yaptırdım 150,97 çıktı adetime 2 gün varken.. inşallah kesemizi de görürüz ve içinde meleklerimiz vardır....:26::26::26:

Saron merhaba.Ben adet günüm 4 gün geçtikten sonra gittim ilk defa.İlk hcg tahlilim de 1248 çıktı işte.Burda devlet hastanesine yaptırmıştım tahlili.Dr. haftaya çarşamba gel dedi çünkü üstten kese henüz görünmüyo,daha yeni bir gebelik dedi.haftaya belli olur dedi.Fakat yrn ben geçen hafta (hamile olduğumu bilmeden)gittiğim özel hastanedeki doktora gideceğim çünkü smear testimin sonucu çıkacak.ondan da tekrar hcg tahlili istiycem.2 günde 2 kat artmalıymış sanırım.inşallah öyledir. Senin doktorun herşey gözle görünür olsun diye 2 haziran demiştir.Aslında çok meraklanmamak da gerekiyor sanırım.Ama merak ediyorsan haftaya git bir hastaneye.Takip edelim birbirimizi.sağlıkla büyüsün karnımızda bebişlerimiz inşallahhhhh.Hayırlısı olsun.

slm aramızda 3 gün var :))) bebişlerimiz içinnn...ben daha dün test yaptırdım 150,97 çıktı adetime 2 gün varken.. inşallah kesemizi de görürüz ve içinde meleklerimiz vardır....:26::26::26:

İnsaallah:) cok degisik bir duygu. Bir yandan acaba bu gercek ve saglikli bir gebelik mi diye ufak ufak endiseleniyorum diger yandan vucudumdaki bir suru degisikligi izliyorum ( sol bacagimdaki ve kalcamdaki surekli olusan agri, biraz fazla hareket edince hemen acikmam ve yorulmam, nefes alamiyormusm gibi geliyor bazen, bazen sanki kalbim hizli hizli atiyor vs..:)) insallah hersey yolundaysa kalan 8 ay nasil gececek bilmiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…