darısı basıma inşşşşşşşşşşşşşşbelirtilerinizi yazın kızlar bize de bilgi olsun benımde 3 gun var adete ama korkuyorum test için
İnş cnm yaa, bende pek belirti yok aslında bugün üşüme ve uyku var oda psikolojik mi bilmiyorum :) Ama göğüslerde hassayiyet azıcık farklı onun dışında bende pek belirti olmadı. İnş senin bebişde yoldadır. Bu benim için süpriz oldu inan. 3 gün önce tatilden geldim hoplayıp zıpladım yani.
ben şunu anladım psikoloji çok çoookkkk önemli
evet bak kasıklarda batma oluyor bunu unutmuştum. Kimyasal gebelik nasıl anlaşılıyor cnm. Bazılarının hcgb değeri çok yüksek benimki düşük çıkmış onlara göre (23) bir risk olabilir mi bu durum.
evet bak kasıklarda batma oluyor bunu unutmuştum. Kimyasal gebelik nasıl anlaşılıyor cnm. Bazılarının hcgb değeri çok yüksek benimki düşük çıkmış onlara göre (23) bir risk olabilir mi bu durum.
benm gecen ay adetim 2 gun gecınce hcg testı yaptrdm 12 çıktızaten ertesi günde kanamam basladı deger 7ye düştü kımyasal gebelık degerın artması gerektıgı yerde dusmesı Allah kımseye yasatmasın.. yarın eşimin dogum gunu içimden bi ses git test yaptır hamıleysen esıne en gusel hedıyeyı ver dıyo ama ya degılsem (
sat 15 nisan
bat 15 mayıs dün kan verdim 193 hcg çıkmış sonuç bana çok düşük geldi sizce nasıl..
sağol canım yaa valla çok korkuyorum düşücek diye yarın testi tekrarlıcam bakalım inş 2 kat artmıştır..Bence gayet iyi hic de dusuk degil merak etme
canım dün bende 4 gündü adetime aynı senin gibi dayanamadım benimde 23 çıktı. Üstelik ben bu ay hiç gebe kalamayacığımı düşünüp tüp bebek merkezleri araştırmaya başlamıştık. Haydi gözümüz aydın
darısı basıma inşşşşşşşşşşşşşşbelirtilerinizi yazın kızlar bize de bilgi olsun benımde 3 gun var adete ama korkuyorum test için
hayırlısı olsun canım inşallah her şey iyi gider benim değer düşük mü şimdi anlamadım 90 olanlara falan bile hamilesin diyolar benim 461 var dimi gebelik yükseliyomuş zaten 2 günde
hayırlısı olsun canım inşallah her şey iyi gider benim değer düşük mü şimdi anlamadım 90 olanlara falan bile hamilesin diyolar benim 461 var dimi gebelik yükseliyomuş zaten 2 günde
Var var ben de 5. Haftamdayim 293 idi 2 gun sonra 588 oldu henuz doktora gitmedim telefonla bir kez konustuk. Hayirlisi insallah
selay53 canını sıkma.bazen böyle densizler olabiliyor.ben de bgn gittim doktora sat:16 nisan. hcg:1248 çıktı.doktor çok güzel dedi ama inşallah herşey iyi gider.hepimiz için hayırlısı olsun güzel haberlerimiz olsun.
Merhaba benim de son adet tarihim 16 nisan dun yaptirdim test 588 cikti doktora 2 haziranda gidecegim. Beni neden daha erken cagirmadi acaba. Aslinda bir gitmek istiyorum hersey yolunda mi diye.? Sen gittiginde neler dedi doktorun veya nasil muayene etti?
slm aramızda 3 gün var :))) bebişlerimiz içinnn...ben daha dün test yaptırdım 150,97 çıktı adetime 2 gün varken.. inşallah kesemizi de görürüz ve içinde meleklerimiz vardır....:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?