Saron merhaba.Ben adet günüm 4 gün geçtikten sonra gittim ilk defa.İlk hcg tahlilim de 1248 çıktı işte.Burda devlet hastanesine yaptırmıştım tahlili.Dr. haftaya çarşamba gel dedi çünkü üstten kese henüz görünmüyo,daha yeni bir gebelik dedi.haftaya belli olur dedi.Fakat yrn ben geçen hafta (hamile olduğumu bilmeden)gittiğim özel hastanedeki doktora gideceğim çünkü smear testimin sonucu çıkacak.ondan da tekrar hcg tahlili istiycem.2 günde 2 kat artmalıymış sanırım.inşallah öyledir. Senin doktorun herşey gözle görünür olsun diye 2 haziran demiştir.Aslında çok meraklanmamak da gerekiyor sanırım.Ama merak ediyorsan haftaya git bir hastaneye.Takip edelim birbirimizi.sağlıkla büyüsün karnımızda bebişlerimiz inşallahhhhh.Hayırlısı olsun.
arkadaşlar yumurtlama tarihimde eşimle ilişkiye girdik . bebek istiyoruz. peki adetimi beklemeden kan testi yaptırsam çıkarmı . henüz 5 gün oldu korunmasız ilişki yaşadık. 5 günde kan testinde çıkarmı ?
Muhtemelen cikmaz. Bosuna moralini bozarsin. Reglini bekle
kan testinde çıkar demişlerdiçok sabırsızlanıyorum
kızlar nolur bana bişi söyleyin şimdi aldım beta sonucumu 13,9 çıktı 9 aydır her ay 1,0 dı çünkü ben hamilemiyim şimdi
adetimin bugün 28. günü adetime bi kaç gün var. çatlatma iğnemden sonrada 13. günüm. sizde yükselirmi alalhım inanamıyorum.
bana kesin tüp bebek diolardı şimdi başardımmı yani hamile kalmayı allahım daim eder hepimizin hamileliklerini inş.
kızlar nolur bana bişi söyleyin şimdi aldım beta sonucumu 13,9 çıktı 9 aydır her ay 1,0 dı çünkü ben hamilemiyim şimdi
adetimin bugün 28. günü adetime bi kaç gün var. çatlatma iğnemden sonrada 13. günüm. sizde yükselirmi alalhım inanamıyorum.
bana kesin tüp bebek diolardı şimdi başardımmı yani hamile kalmayı allahım daim eder hepimizin hamileliklerini inş.
başka bi doktora gösterdim yok gibi gözüküyo dedi çatlatma iğnesinin etkiside olabilir dedi ama etkisi 10 güne kalmadan geçiomuş. benim bugün 13. günüm etkisi kalmamıştır inş.ben şimdi eşime söylemiyimmi söylersem bütün bursa duyar sölemezsem içimde kalır. ne zormuşş yaaa
arkadaşlar yumurtlama tarihimde eşimle ilişkiye girdik . bebek istiyoruz. peki adetimi beklemeden kan testi yaptırsam çıkarmı . henüz 5 gün oldu korunmasız ilişki yaşadık. 5 günde kan testinde çıkarmı ?
arkadaşlar merhaba ben yeni evliyim bu ay ilk defa korunmadık ve benim adet bitimimden 5 gün sonra kahverengi akıntım oldu 1 hafta sürdü. daha sonrasında bel ağrım oluyodu hafifte kasıklarım we inanılmaz derece karnım kazınıyodu uykudan uyanıyordum kazıntıya o derece ve içimi farklı hissediyordumm fakat dayanamayıp adetime 1 hafta kala kan tahlili yaptm negatif cıktı adetm 1 hafta gecti idrar testi yaptım kan tahlilini erken yaptığm için çıkmadığını düşünüp ama eczaneden aldığım idrar testi de tek çizgi çıktı fakat kızlar suan 15 gün oldu adetim geçeli we ben adet olmadım ve bel ağrım devam ediyor acaba hamilemiyim biraz acemiyim lütfen yardımcı olun bana !
İnsaallah:) cok degisik bir duygu. Bir yandan acaba bu gercek ve saglikli bir gebelik mi diye ufak ufak endiseleniyorum diger yandan vucudumdaki bir suru degisikligi izliyorum ( sol bacagimdaki ve kalcamdaki surekli olusan agri, biraz fazla hareket edince hemen acikmam ve yorulmam, nefes alamiyormusm gibi geliyor bazen, bazen sanki kalbim hizli hizli atiyor vs..:)) insallah hersey yolundaysa kalan 8 ay nasil gececek bilmiyorum:)
benim geçen sene 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla alındı. bu gebeliğim nasıl olacak diye düşünüyorum heppp.. en yakın 2 arkadaşımın da biri düştü diğeri boş gebelik çıktı çok korkuyorum bugün adet (olmamam gereken gündü) günümdü olmadım salı dr a gideceğim muhtemelen alttan bakar inşallah kan değerlerimiz yükselir hamileliğimiz bebeğimizin kal atışları ve tekmeleriyle devam eder ve ıngaaaa seslerine hep şükrederiz
bsr 16 sen ne zaman kan testi yaptırdın ve hcg-b kaç çıktı. Ben erken test yaptırdım değerim düşük bu nedenler moralim bozuk, kafam karışık. Bugün regl olma günü şimdiye kadar belirti yok inşallah mutlu son olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?