Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

İnsallah hayirli saglikli hamilelik geciririz ve cocuklarimiz saglikla dogar. Sanirim bekleyecegim 2 hazirani ( beklenmedik bir durum olusmazsa). 2 gun arayla yaptirdim 2 katina cikmisti. Doktorumun asistanindan aldim randevuyu. Hemen gelmene gerek yok kese gorulmez henuz demisti doktorun da tahlil sonuclarindan haberi var. Bakalim hayirlisi. Gelismeleri yazarim ben de buraya.

arkadaşlar yumurtlama tarihimde eşimle ilişkiye girdik . bebek istiyoruz. peki adetimi beklemeden kan testi yaptırsam çıkarmı . henüz 5 gün oldu korunmasız ilişki yaşadık. 5 günde kan testinde çıkarmı ?

kan testinde çıkar demişlerdi çok sabırsızlanıyorum

O kadar erken cikacagini zannetmiyorum. Ciksa bile dusuk bir deger cikar bu sefer de dusuk cikti normal mi diye endiseleneceksin. Bu hamilelikte en onemli sey sabir ve olumlu dusunmek. Sakin olmaya calis ve her ihtimale karsi x-raylerden gecmeden normal hayatina devam et. İnsallah vardir bebek:)

kızlar nolur bana bişi söyleyin şimdi aldım beta sonucumu 13,9 çıktı 9 aydır her ay 1,0 dı çünkü ben hamilemiyim şimdi
adetimin bugün 28. günü adetime bi kaç gün var. çatlatma iğnemden sonrada 13. günüm. sizde yükselirmi alalhım inanamıyorum.
bana kesin tüp bebek diolardı şimdi başardımmı yani hamile kalmayı allahım daim eder hepimizin hamileliklerini inş.

Degerin var gibi gosteriyo verilen araliga gore ama sen sabirli ol simdi fazla hareket etme yorulma kafani da takma insallah hamilesindir.

başka bi doktora gösterdim yok gibi gözüküyo dedi çatlatma iğnesinin etkiside olabilir dedi ama etkisi 10 güne kalmadan geçiomuş. benim bugün 13. günüm etkisi kalmamıştır inş.ben şimdi eşime söylemiyimmi söylersem bütün bursa duyar sölemezsem içimde kalır. ne zormuşş yaaa

benimde senin gibi canım 4 gün kala bende test yaptırdım 23 çıktı ama aslında en sağlıklısı adetin 1 hafta kadar geçmiş olması inşallah hamileyizdir. Beklemek çok zor geliyor.

İçine ferah tut olumlu düşün.eşine söyleme cnm biraz sabret ben söyledim sonra pişman oldum. Biraz daha sabır....

5 6 gün daha bekle bence illaki yaptıracaksan cünkü muhakkakki yanıltıyor belki var olup yokta cıkabilir

2 3 gün olsa tamam da 15 gün gecti diyosun eger olsaydı çoktan belli olurdu cnm bi defa benimde senn gibi 15 gün gecmişti kesin var demiştim ama yokmuş yeni evli oldugun için belki düzensizliklerin vardır yada bi ilaç kullandıysan oda gününü şaşırtıyor bazen

benim geçen sene 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla alındı. bu gebeliğim nasıl olacak diye düşünüyorum heppp.. en yakın 2 arkadaşımın da biri düştü diğeri boş gebelik çıktı çok korkuyorum bugün adet (olmamam gereken gündü) günümdü olmadım salı dr a gideceğim muhtemelen alttan bakar inşallah kan değerlerimiz yükselir hamileliğimiz bebeğimizin kal atışları ve tekmeleriyle devam eder ve ıngaaaa seslerine hep şükrederiz

bsr 16 sen ne zaman kan testi yaptırdın ve hcg-b kaç çıktı. Ben erken test yaptırdım değerim düşük bu nedenler moralim bozuk, kafam karışık. Bugün regl olma günü şimdiye kadar belirti yok inşallah mutlu son olur.

benimde aşılama olalı tam 9 gün oldu.hcg 2 çıktı.bana göre çok düşük acaba yükselirmi diye bekliyorum.benim gibi olan olmuş mudur

İnsallah hic kotu seyler olmaz. Ben dusunmuyorum olumsuzluk. Allah korusun

ben adetime 2 gün kala yaptırdım 150.97 çıktı ben hiç beklemiyordum önce ve bu kadar erken çıkacağını ilk gebeliğimde adetimin 2. günü 87 çıkmıştı. düşük derken ne kadr ki belki yükselir geç döllenmedir. Rabbim dualarımızı geri çevirmesin şimdi de benim derdim hormon var ama kese ve bebek var mı acaba? inşallaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…