ben adetime 2 gün kala yaptırdım 150.97 çıktı ben hiç beklemiyordum önce ve bu kadar erken çıkacağını ilk gebeliğimde adetimin 2. günü 87 çıkmıştı. düşük derken ne kadr ki belki yükselir geç döllenmedir. Rabbim dualarımızı geri çevirmesin şimdi de benim derdim hormon var ama kese ve bebek var mı acaba? inşallaaahhh
23 çıktı cnm pazartesi dr gidiceğim bakalım ne olacak hayırlısı.
bende dondurulmuşlarla tedaviye başladım...inşallah beta değerlerimi sizinle mutlu bir şekilde paylaşmak nasip olur...
rabbim inşallah bu sefer nasip eder canım.yediğimizden içtiğimizden midir nedir bu nasıl iş? Eskiler ne güzel kaçar kaçar doğuruyormuş biz?? Valla başlangıcı yapayım 3 çocuk hedefim
inşallah inşallah...benim de evlenirken hedefler büyüktü de şimdi inşallah hayırlısı ile bir olsun diyorum sayı yok artık aklımda...ilkine adapte olmuş durumdayım...:)
valla ben ikimiz bile geçiriyorum aklımdan :) ilkini kaybettik ya belki ikincisi ilkiyle gelir diye
benim bat bugündü beta 731 çıktı bir an önce görmek için sabirsizlanıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
bu kaçıncı denemeniz acaba ben 4 aydır evliyim geçen ay yumurtalam günümü kaçırmıştım çünkü memuriyetten dolayı eşimle ayrı şehrlerdeyiz, bu 2. deneme 1 hafta sonra adet olmam gerekiyor inş olmam
benim bat bugündü beta 731 çıktı bir an önce görmek için sabirsizlanıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
ben 17 mayısta beta hcg yaptırdım adetim geçince 3,86 çıktı 19 mayısta tekrar yaptırdım 2 gün sonra 8,30 çıktı kızlar değer artıyor hamilemiyim dersiniz...
böyle bir vaka duyan varmı:)
canım merhaba değerlerin çok düşük son zamanlarda ilaç vs kullandın mı :26: hiç adet gecikmesi yasadın mı daha önce ilaç kullandıysan onlar etkilemiş olabilir eğer kullanmadıysan battan 2 gun once filan yumurtlamış olabilirsindoktora görün bence Allah gönlune göre versin
regl olmadan kan testi yaptırdım hcg 8.2 çıktı bilgisi olan varmı dr. yarın bakacak[/QUO
testını tekrarla 2 gun sonra hamılesın buyuk ıhtımalle
arkadaşım benimde beta 8.30 çıktı senin adetin geciktimi herhalde geç döllenme benim benim adetimde gecikti 1 hafta
Bayanlar slmlar.. ben de geçen hafta kan tahlili yaptırdım.
En son 12 nisan-19 nisan arası regl dönemimdi. 5 gün geçmişti.
Beta HCG değerim 17.05.2012 de 5.27 çıktı....19.05.2012 de 31.49 çıktı...Tahlili yaptırdığım hastanede bi' doktordan bilgi almak istedim fakat bütün moralimi alt üst etti..
Kimyasal gebelik olabilirmiş. Şuan bi kesegöremem dedi.. baktı cidden kese yok.
Adet tarihlerinle alakası yok bu sonuçlar berbat dedi. Ne diyeceğimi bilemedim. Perşembe günü kendi doktoruma gidicem inş. Şuan çok üzgünüm. Rabbim aratmadan versin hepimize.
Burda tecrübesi olan arkadaşlar var. Yorumlarınızı bekliyorum((
canım hiç belli olmaz hemen moralini bozma ama çok da umutlanma.belki geç yumurtlamışsındır belki başka bişeydir bilemiyorum ama belki de doktorun haklıdır.biraz daha zaman geçsin bence ama kendi doktoruna da görün tabiki.hayırlısı olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?