Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar bişi sorucam adetimi 1 gün gectiğinde 7 çıktı 2 gün sonra 40 ve yine 2 gün sonra 110 hcg oldukca hızlı yükseliyor dedi dr bi de benmki gec gebelik detime 1 hafta kala kaldım simdi sorum su bakıyorum 15 gün sonra hcg 500 oldu ikiz falan diyorlar dr un hesabına göre benim 11. günümde 1000
falan olucak acaba ikiz falan olabilir mi (5.günde 110):44:

23 çıktı cnm pazartesi dr gidiceğim bakalım ne olacak hayırlısı.

23 çıktı cnm pazartesi dr gidiceğim bakalım ne olacak hayırlısı.

adetime 4 gün varken böyle çıkmış canım bence fena değil değerlerin yükselmesi önemli.. ama ben dahil fazla kaptırmamak lazım 3 ay riskli dönem hatta 4 ay ( benim önceki gebeliğimde dr bebek yerleşebilecek en iyi yere yerleşmiş dedi ve kalbinin attığını gördüm olumsuz hiçbir şey yokken Rabbim aldı onu benden...şuan bile hamile olduğuma inannamamak bir yana şu riskli dönemi atlatmayı düşünüyorum acaba var mı içinde bebek ve kucağıma alabilecek miym? olumsuz şeyler yazdım belki ama başımdan geçti sizlerin de geçmemesi için dularım sizinle...haberlerini bekliorum inşallah keseyi de görürsün gittiğinde :)):26::26::26::26:

bende dondurulmuşlarla tedaviye başladım...inşallah beta değerlerimi sizinle mutlu bir şekilde paylaşmak nasip olur...

bende dondurulmuşlarla tedaviye başladım...inşallah beta değerlerimi sizinle mutlu bir şekilde paylaşmak nasip olur...

Rabbim inşallah bu sefer nasip eder canım.yediğimizden içtiğimizden midir nedir bu nasıl iş? eskiler ne güzel kaçar kaçar doğuruyormuş biz?? valla başlangıcı yapayım 3 çocuk hedefim

rabbim inşallah bu sefer nasip eder canım.yediğimizden içtiğimizden midir nedir bu nasıl iş? Eskiler ne güzel kaçar kaçar doğuruyormuş biz?? Valla başlangıcı yapayım 3 çocuk hedefim

inşallah inşallah...benim de evlenirken hedefler büyüktü de şimdi inşallah hayırlısı ile bir olsun diyorum sayı yok artık aklımda...ilkine adapte olmuş durumdayım...:)

inşallah inşallah...benim de evlenirken hedefler büyüktü de şimdi inşallah hayırlısı ile bir olsun diyorum sayı yok artık aklımda...ilkine adapte olmuş durumdayım...:)

valla ben ikimiz bile geçiriyorum aklımdan :) ilkini kaybettik ya belki ikincisi ilkiyle gelir diye

valla ben ikimiz bile geçiriyorum aklımdan :) ilkini kaybettik ya belki ikincisi ilkiyle gelir diye

Calisan anneler icin en guzeli bir kiz bir erkek ikiz:). Keskee Allahin sevgili kulu muyumdur bilmiyorum:)) ailede ikiz yok sadece esimin ailesinde var ondan da olsa olsa tek yumurta olur..

benim bat bugündü beta 731 çıktı bir an önce görmek için sabirsizlanıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

bu kaçıncı denemeniz acaba ben 4 aydır evliyim geçen ay yumurtalam günümü kaçırmıştım çünkü memuriyetten dolayı eşimle ayrı şehrlerdeyiz, bu 2. deneme 1 hafta sonra adet olmam gerekiyor inş olmam

biz ilk ocakta denedik şubatta kimyasal gebelik yaşadım sonra bir ay korunduk nisanda olmadı mayısta tekrar verdi Rabbim.İnşallah bir an önce sende hamile olduğunu öğrenirsin

ben 17 mayısta beta hcg yaptırdım adetim geçince 3,86 çıktı 19 mayısta tekrar yaptırdım 2 gün sonra 8,30 çıktı kızlar değer artıyor hamilemiyim dersiniz...
böyle bir vaka duyan varmı:)

ben 17 mayısta beta hcg yaptırdım adetim geçince 3,86 çıktı 19 mayısta tekrar yaptırdım 2 gün sonra 8,30 çıktı kızlar değer artıyor hamilemiyim dersiniz...
böyle bir vaka duyan varmı:)

canım merhaba değerlerin çok düşük son zamanlarda ilaç vs kullandın mı :26: hiç adet gecikmesi yasadın mı daha önce ilaç kullandıysan onlar etkilemiş olabilir eğer kullanmadıysan battan 2 gun once filan yumurtlamış olabilirsin doktora görün bence Allah gönlune göre versin

canım dra gittim rahimde bir hazırlık var dedi ultrasonla baktı kabarma var dedi , ilaç kullanmadım 2 aydır sadece 3,86 betayı görünce dr duphaston verdi tutunsun düşmesin belli olana kadar diye.birde adetim 1 hafta gecikmişti..

Son düzenleme:
Bayanlar slmlar.. ben de geçen hafta kan tahlili yaptırdım.
En son 12 nisan-19 nisan arası regl dönemimdi. 5 gün geçmişti.
Beta HCG değerim 17.05.2012 de 5.27 çıktı....19.05.2012 de 31.49 çıktı...Tahlili yaptırdığım hastanede bi' doktordan bilgi almak istedim fakat bütün moralimi alt üst etti..
Kimyasal gebelik olabilirmiş. Şuan bi kesegöremem dedi.. baktı cidden kese yok.
Adet tarihlerinle alakası yok bu sonuçlar berbat dedi. Ne diyeceğimi bilemedim. Perşembe günü kendi doktoruma gidicem inş. Şuan çok üzgünüm. Rabbim aratmadan versin hepimize.
Burda tecrübesi olan arkadaşlar var. Yorumlarınızı bekliyorum ((

canım hiç belli olmaz hemen moralini bozma ama çok da umutlanma.belki geç yumurtlamışsındır belki başka bişeydir bilemiyorum ama belki de doktorun haklıdır.biraz daha zaman geçsin bence ama kendi doktoruna da görün tabiki.hayırlısı olsun inşallah..

İnşallah canım.. ilaç kullanmıştım onun da etkisi olabilir belki..Hakkımızda hayırlısı artık.. dr.mun soylediklerini paylaşırım sizlerle.

kızlar cuma günü yazmıştım size.ogün beta değerim 13,9 du. idrar testim çok çok si,lik 2. çizgi görünüodu.pazartesi yani bugün beta değerim 68,3 çıktı dün akşam idrar testimde3 baya belirgindi 2. çizgi. sizce iyi bir değermi.
çatlatma iğnesinden sonraki 16. günüm bugün. son adet tarihim 21 nisan ona göre 5 haftalık oluo ama bence 2 haftalık iğneme göre. kimyasal gebelik yada dış gebelik ihtimali varmıdır. doktora sordum hayırlı olsun gebeliğin dedi.haftaya tekrar baktır beta dedi.hala sevinemiyorum benimseyemedimmi yada8 aydır alıştım heralde negatiflere. alalhım bütün isteyen herkese nasip etsin allahım kucaklarımızı boş bırakmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…