kızlar cuma günü yazmıştım size.ogün beta değerim 13,9 du. idrar testim çok çok si,lik 2. çizgi görünüodu.pazartesi yani bugün beta değerim 68,3 çıktı dün akşam idrar testimde3 baya belirgindi 2. çizgi. sizce iyi bir değermi.
çatlatma iğnesinden sonraki 16. günüm bugün. son adet tarihim 21 nisan ona göre 5 haftalık oluo ama bence 2 haftalık iğneme göre. kimyasal gebelik yada dış gebelik ihtimali varmıdır. doktora sordum hayırlı olsun gebeliğin dedi.haftaya tekrar baktır beta dedi.hala sevinemiyorum benimseyemedimmi yada8 aydır alıştım heralde negatiflere. alalhım bütün isteyen herkese nasip etsin allahım kucaklarımızı boş bırakmasın inş.
dayanamayıp adetıme 1 hafta kala kan testi yaptırdım ama negatif çıktımoralim çok bozuk eğer olsaydı çıkardı dimi
cnm moralini bozma tmm hcg düşük çıkmış ama olması gerektiği gibi 2 ye de katlanmış ii bi dr a cık bence benmdeBayanlar slmlar.. ben de geçen hafta kan tahlili yaptırdım.
En son 12 nisan-19 nisan arası regl dönemimdi. 5 gün geçmişti.
Beta HCG değerim 17.05.2012 de 5.27 çıktı....19.05.2012 de 31.49 çıktı...Tahlili yaptırdığım hastanede bi' doktordan bilgi almak istedim fakat bütün moralimi alt üst etti..
Kimyasal gebelik olabilirmiş. Şuan bi kesegöremem dedi.. baktı cidden kese yok.
Adet tarihlerinle alakası yok bu sonuçlar berbat dedi. Ne diyeceğimi bilemedim. Perşembe günü kendi doktoruma gidicem inş. Şuan çok üzgünüm. Rabbim aratmadan versin hepimize.
Burda tecrübesi olan arkadaşlar var. Yorumlarınızı bekliyorum((
arkadaşlar ghcgb 23 çıkmıştı ama dün adet oldum bugün yine de bir umut üstüne adet oluyor olabilirim diye dr gittim gebeliğimin bozulduğunu söyledi bugün 5.7 miş. Çok moralim bozuk
dayanamayıp adetıme 1 hafta kala kan testi yaptırdım ama negatif çıktımoralim çok bozuk eğer olsaydı çıkardı dimi
Bayanlar slmlar.. ben de geçen hafta kan tahlili yaptırdım.
En son 12 nisan-19 nisan arası regl dönemimdi. 5 gün geçmişti.
Beta HCG değerim 17.05.2012 de 5.27 çıktı....19.05.2012 de 31.49 çıktı...Tahlili yaptırdığım hastanede bi' doktordan bilgi almak istedim fakat bütün moralimi alt üst etti..
Kimyasal gebelik olabilirmiş. Şuan bi kesegöremem dedi.. baktı cidden kese yok.
Adet tarihlerinle alakası yok bu sonuçlar berbat dedi. Ne diyeceğimi bilemedim. Perşembe günü kendi doktoruma gidicem inş. Şuan çok üzgünüm. Rabbim aratmadan versin hepimize.
Burda tecrübesi olan arkadaşlar var. Yorumlarınızı bekliyorum((
ama ben kan testi yaptırdım , sizindemi kan testinde çıkmamıştı ?yok canım bozma moralini sakın,ben 4 gün arayla yapmıştım. ilk yaptığımda negatifti sonra çıkmıştı. yani adetime 2 gün kala negatifti.
kızlar selamm.. dün tüp bebek transferimden sonra 12.günümdü kanda bakıldı 186.9çıktıı çok şükür allah emeklerimizi boşa çıkarmadı..sizce keseyi ne zaman görürüz 3 gün sonra tekrar kan istedi?
arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım var...... sat 22 nisandı ve dün 21 mayısta beta değerimm 418 çıktı bu deger sizce nasıl ve değer 2 gün sonra düşer mi? dr direk haftaya gel keseye bakalım dedi ama endişeliyimmm kimseye müjdeyi veremedim sorun çıkar diye
arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım var...... sat 22 nisandı ve dün 21 mayısta beta değerimm 418 çıktı bu deger sizce nasıl ve değer 2 gün sonra düşer mi? dr direk haftaya gel keseye bakalım dedi ama endişeliyimmm kimseye müjdeyi veremedim sorun çıkar diye
30 gunde bir adet oluyorsan değerin çok iyi düşmez meraklanma gönul rahatlıgıyla sevinebilirsin hamilesin tebrikler
28 gunde 1 oluyorum canm dr 2.testı ıstemedı hftaya gel dedı keseyı gorelım dedı :)
değerin çok iyi maşAllahhadi bakalım cici anne bebeğin hayırlı olsun sana sımsıkı tutunsun inşAllah Sağ salim kucaklarımıza alalımmm
28 gunde 1 oluyorum canm dr 2.testı ıstemedı hftaya gel dedı keseyı gorelım dedı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?