Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

çok iyi artmış arkadaşım üzülme iki ünde bir iki katına çıkması gerekiyor sendede fazlasıyla yükselmiş bebecik rahime indim mesajı veriyor

arkadaşlar ghcgb 23 çıkmıştı ama dün adet oldum bugün yine de bir umut üstüne adet oluyor olabilirim diye dr gittim gebeliğimin bozulduğunu söyledi bugün 5.7 miş. Çok moralim bozuk

dayanamayıp adetıme 1 hafta kala kan testi yaptırdım ama negatif çıktı moralim çok bozuk eğer olsaydı çıkardı dimi

1 hafta kala cikmaz adet gununu bekle bozma moralini. Benim de oncesinde cikmamisti idrar testinde adet gunume kadar sabrettim ertesi gunu yaptim cikti. Senin de vardir kesin diyemeyiz ama kesin yoktur demek icin de cok erken. İnsallah hamilesindir

cnm moralini bozma tmm hcg düşük çıkmış ama olması gerektiği gibi 2 ye de katlanmış ii bi dr a cık bence benmde
7 çıkmıştı dr kesin gebesin diyemem dedi ama sonra yükseldi çarsamba tekrar baktır bakalım ne cıkıcak bu defa

merhaba arkadaşım ben sana başımdan geçenleri anlatıyım. ilk kan testi yaptırdım 2378 gibi bir değer çıktı doktor tabi gebelik var dedi,2. test için gittim 2gün sonra bu sefer beta hcg 1355 çıktı, doktor bana kanaman var mı ağrın var mı şiddetli diye sordu hayır dedim hiç olmadı,vajinal ultrasonda kese görünmedi bende de, ertesi gün çağırdı radyologla karında ultrasonla baktı 2 doktor da radyolog sen niye geldin hiç bir gebelik belirtisi yok dedi.tabi ben üzüldüm çok çok,ve doktor bana sürekli kanman olursa kasık ağrın olursa hemen acil kadın doğumu olan bir hastaneye gitmemi söyleyip durdu. kan testi için tekrar çağırdı ertesi güne 48 saat geçmesi gerekiyor diye ,yine gittim ertesi güne ve kan değerim tekrar 2999 gibi birr değer çıktı canım. VE şöyle diyim labaratuar hatası var ilk yapılan test de ve geç döllenme olabilirmiş nitekim sonra başka bir doktora gittim ve geç döllenme olmadığını söyledi. keseyle sat zamanı uyumlu olmayabiliyor ilk zamanlar dedi.şu zamana kadar da çok rahat geçti Allaha şükür her şey. sakince bekle bence ve hayırlısını dile kendini de üzmemeye çalış bu süreç içinde her şey olabiliyor çünkü,bebişin için her şey,her şey gönlünüzce olsun canlarım.

Kızlar adetim daha 2 gün gecikti ama hep düzenli olur. Biraz belirtiler var bu sabah evde test uyguladim ama çıkmadı. Sağlık ocağında bakıyorlar mi bu b-hcg ye?bizim burdaki hastanelerde tahlil yaptırmak ölüm resmen...

kızlar selamm.. dün tüp bebek transferimden sonra 12.günümdü kanda bakıldı 186.9çıktıı çok şükür allah emeklerimizi boşa çıkarmadı..sizce keseyi ne zaman görürüz 3 gün sonra tekrar kan istedi?

nazefsa; hayırlı olsun. benimde aşılama sonrası 14. gün değerim 338,60 çıktı.yarın 2. testi yaptıracağım. zaman geçmiyor sanki.
katlanan değerleri bir görseydik...

arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım var...... sat 22 nisandı ve dün 21 mayısta beta değerimm 418 çıktı bu deger sizce nasıl ve değer 2 gün sonra düşer mi? dr direk haftaya gel keseye bakalım dedi ama endişeliyimmm kimseye müjdeyi veremedim sorun çıkar diye

ozler86, aynı durumdayız.çok korkuyorum değerim düşer diye.yarın kan tahlilini tekrar yaptırıcam.

peki sen?

30 gunde bir adet oluyorsan değerin çok iyi düşmez meraklanma gönul rahatlıgıyla sevinebilirsin hamilesin tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…