4 hafta + 2 günlük hamilesin mutemel doğum tarihi: 27 ocak 2013
amanın bu tarıh kardesım dogum tarıhı :))) Rabbim o günleri de gösterir inş :) sen kaç haftalıksın canım
kızlar selamm.. dün tüp bebek transferimden sonra 12.günümdü kanda bakıldı 186.9çıktıı çok şükür allah emeklerimizi boşa çıkarmadı..sizce keseyi ne zaman görürüz 3 gün sonra tekrar kan istedi?
küçüğüz daha 12. haftalardayız
cnm moralini bozma tmm hcg düşük çıkmış ama olması gerektiği gibi 2 ye de katlanmış ii bi dr a cık bence benmde
7 çıkmıştı dr kesin gebesin diyemem dedi ama sonra yükseldi çarsamba tekrar baktır bakalım ne cıkıcak bu defa
hımmm..inş canım dediğin gibi yükselir benim de..bakalım ne olcak heycanla bekliorum..
merhaba arkadaşım ben sana başımdan geçenleri anlatıyım. ilk kan testi yaptırdım 2378 gibi bir değer çıktı doktor tabi gebelik var dedi,2. test için gittim 2gün sonra bu sefer beta hcg 1355 çıktı, doktor bana kanaman var mı ağrın var mı şiddetli diye sordu hayır dedim hiç olmadı,vajinal ultrasonda kese görünmedi bende de, ertesi gün çağırdı radyologla karında ultrasonla baktı 2 doktor da radyolog sen niye geldin hiç bir gebelik belirtisi yok dedi.tabi ben üzüldüm çok çok,ve doktor bana sürekli kanman olursa kasık ağrın olursa hemen acil kadın doğumu olan bir hastaneye gitmemi söyleyip durdu. kan testi için tekrar çağırdı ertesi güne 48 saat geçmesi gerekiyor diye ,yine gittim ertesi güne ve kan değerim tekrar 2999 gibi birr değer çıktı canım. VE şöyle diyim labaratuar hatası var ilk yapılan test de ve geç döllenme olabilirmiş nitekim sonra başka bir doktora gittim ve geç döllenme olmadığını söyledi. keseyle sat zamanı uyumlu olmayabiliyor ilk zamanlar dedi.şu zamana kadar da çok rahat geçti Allaha şükür her şey. sakince bekle bence ve hayırlısını dile kendini de üzmemeye çalış bu süreç içinde her şey olabiliyor çünkü,bebişin için her şey,her şey gönlünüzce olsun canlarım.
ahh canım hepimizin bi imtihanı var.. dediğin gibi en güzeli sabırla beklemek..ümidimi de kaybetmek istemiyorum...Rabbim sağlıklı doğumlar yapmayı..sağlıkla bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin..
ama ben kan testi yaptırdım , sizindemi kan testinde çıkmamıştı ?
evet cnm yükselince cıkarkızlar slmlar.. ben bgn idrar tahlili yaptım pozitif çıktı..19 mayısta negatifti.. bt hcg de 31.49 du...hcg yukselirse mi idrarda pozitife donuyo bu tahlil sonucu??
nazefsa; hayırlı olsun. benimde aşılama sonrası 14. gün değerim 338,60 çıktı.yarın 2. testi yaptıracağım. zaman geçmiyor sanki.
katlanan değerleri bir görseydik...
öncelikle hayırlı olsunnallahım sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin.. betahcg değeriniz 1500 olduğunda kese gözükür yani önümüzdeki pazartesi falan görebilirsiniz keseyi.. hayırlı uğurlu olsun [/QUO
Çoookkkk teşekkkür ederim fbgz allahın izni ile bi görsem rahatlıycam ve inandırıcam kendimi hamile olduguma ama şuanda inandıramıyorum şaka gibi geliyor..senn kaç aylık cnmm kuzucugun :)
öncelikle hayırlı olsunnallahım sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin.. betahcg değeriniz 1500 olduğunda kese gözükür yani önümüzdeki pazartesi falan görebilirsiniz keseyi.. hayırlı uğurlu olsun [/QUO
Çoookkkk teşekkkür ederim fbgz allahın izni ile bi görsem rahatlıycam ve inandırıcam kendimi hamile olduguma ama şuanda inandıramıyorum şaka gibi geliyor..senn kaç aylık cnmm kuzucugun :)
canım sakın sıkma canını hiç bişeye ve asla stres yapma.. eğer değerin 2 günde 2 katına çıkıyosa hiç bi sorun yokturr sakın stres yapıpta bebişini etkileme...
ben bebeğimi kaybettim canım bende ters giden çok şey vardı.. sen sakın kafanı bunlara yorma ve sakın olumsuz düşünme..... önümüzdeki ay tedaviye başlıyorum yine inşallah rabbim sağlıklı bi şekilde verir meleğimi bu sefer canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?