Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

öncelikle hayırlı olsunn allahım sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin.. betahcg değeriniz 1500 olduğunda kese gözükür yani önümüzdeki pazartesi falan görebilirsiniz keseyi.. hayırlı uğurlu olsun

ben de bgn keseyi görme umuduyla doktora gideceğim akşam.allahın izniyle inşallllllllllllaaaah sağ salim yerinde görürüz bebişimi ya da bebişlerimi:)))daha önce de yazdığım gibi benim SAT:16 nisan.geçen hafta çarşamba b-hcg 1258 çıktı.bgn tekrar baktırdım 10000 çıktı.nasıl sizce?dua edin benim için tabii ben de sizler için ediyorum.allah sağsalim içimizde büyütsün,kucağımıza versin inşallah.

ahh canım hepimizin bi imtihanı var.. dediğin gibi en güzeli sabırla beklemek..ümidimi de kaybetmek istemiyorum...Rabbim sağlıklı doğumlar yapmayı..sağlıkla bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin..

Evet gerçekten öyle bir de bunu çok düşünmek stres yapmakta süreci geciktirebiliyor. ben burda takılmayı bıraktım belli bir süre ondan sonra gebelik oldu. çünkü istediğin beklediğin her zaman burda yazıp konuşunca takıntı haline getirilebiliniyor. Her şeyin hayırlısı olsun herkes için

kızlar slmlar.. ben bgn idrar tahlili yaptım pozitif çıktı..19 mayısta negatifti.. bt hcg de 31.49 du...hcg yukselirse mi idrarda pozitife donuyo bu tahlil sonucu??

geçen çarşamba 150.97 çıktı dün 1741 çıktı dr cumaya gel bakalım dedi baya yükselmiş 5 günde inşallah hep böyle devam eder

nazefsa; hayırlı olsun. benimde aşılama sonrası 14. gün değerim 338,60 çıktı.yarın 2. testi yaptıracağım. zaman geçmiyor sanki.
katlanan değerleri bir görseydik...

aynen öyle cnm bnmm gece uyuyamıyorum stresten allahın izni ile geçseydi bu 8 ay saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alsaydık senn kaç haftalık şuan ?

kızlar bana bi akıl verin ya ben 6 haftamın içinddeyim henüz dr a cıkmadım yarına randevum var ama gitsem mi yoksa haftaya mı bıraksam kararsızım 6 haftanın içindeyken vajinal muayenede kalp atışları duyulabiliyomus galiba ama galiba.. acaba haftaya mı bıraksam diyorum ama daha hiç muayene olmadım ters giden bi durum da olabilir mi die korkuyorum da .. adetimden toplam 10 gün gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…