Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

bence gitmelisin ihmal etme canim bende ilk gebelikgimde oyle 2 ay gitmedim dr sonra kanamam olunca gittim mol oldugumu ogrendim o yuzden insallah bisey yoktur ama yinede sen git icini rahatlat

her zaman pişman olmamak ve keşke dememek için bişeyleri zamnında yapmak iyidir cnm bnmm bence vakit kaybetme ve gününde git.. şöyle düşün 6.haftandasın ve bebegin belkide düşük tehlikesi var (allah korusun)şimdi gitsen dr progestron destegiyle bunu engelleyebilir ama gitmezsenn..o yüzden git.. allah yar ve yardımcınız olsun bebişinin güzel annesi..

haklısın cnm galiba ikincilerde biraz daha geniş olunuyor yine cok merak ediyorum meleğimi görmek için sabırsızlanıyorum ama ilkinde daha öğrendiğim gün hemen gitmiştim . gerci yine olması gereken zamanda gidicem dr cuma cagırmıstı ben persembe gidicem hcg degerlerim de düzgün yükseldi inş hayırlısıyla güzel haberler alırız dr dan

dr sonuç faksladım ama hala aramadılar, bugün çok yoğun sanırım.

çok stresliyim. iyi olduğunu söylese içim rahatlayacak.

cnmm sonucun gayet ii merak etme beta hcg nin 1,5 yada 2 katına yükselmesi beklenir seninkisi gayet iyi kafanı takıp stres yapma kendine..

cnmm sonucun gayet ii merak etme beta hcg nin 1,5 yada 2 katına yükselmesi beklenir seninkisi gayet iyi kafanı takıp stres yapma kendine..

cnm 1,5 yada 2 katına çıktığında daha yüksek değer olmalı.
az önce drla görüştüm cumaya yine test istedi. değer çok iyi olsa istemezdi heralde

merhaba arkadaşlar. illaki galiba biz varız bu sayfada. senin gebelik hikayeni merak ettim. kaçıncı haftadasın.yeni mi? bebeğin kalp atışları duyuldumu?

arkadaşlar bende hamileyim çok şükür ama sizin kan değerlerinize göre benimki çok yüksekmiş gibi geliyo. en son 17 nisanda regl oldum.20 mayısta yani adetim 3 gün geçtikten sonra b-hcg 5095 çıktı. bugün tekrar kan testi yaptırdım 9488 çıktı.aradan 1 gün geçmesine ragmen bu kadar artması normal mi. acaba çogul gebelikmi ondan mı bu kadar yükse3k. bilgisi olan varsa cevap lütfennnn... çok merak ediiyorumm inş hayırlısıyla ikz bebişlerim olur:))

Sonucu merakla bekliyoruz. Sanki ben gidecekmisim gibi heyecanlandim. Benimki 2 haziran...iyi haberlerini duyariz umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…