kızlar bana bi akıl verin ya ben 6 haftamın içinddeyim henüz dr a cıkmadım yarına randevum var ama gitsem mi yoksa haftaya mı bıraksam kararsızım 6 haftanın içindeyken vajinal muayenede kalp atışları duyulabiliyomus galiba ama galiba.. acaba haftaya mı bıraksam diyorum ama daha hiç muayene olmadım ters giden bi durum da olabilir mi die korkuyorum da .. adetimden toplam 10 gün gecti
arkadaşlar,
2 gün önce bhcg 338,10, bugün 556,50 sizce değer iyi mi?
canım sakın sıkma canını hiç bişeye ve asla stres yapma.. eğer değerin 2 günde 2 katına çıkıyosa hiç bi sorun yokturr sakın stres yapıpta bebişini etkileme...
ben bebeğimi kaybettim canım bende ters giden çok şey vardı.. sen sakın kafanı bunlara yorma ve sakın olumsuz düşünme..... önümüzdeki ay tedaviye başlıyorum yine inşallah rabbim sağlıklı bi şekilde verir meleğimi bu sefer canım
cnmmm dua edicemmm senn için boll boll..sakın sıkma canını inş bebegin sennle olucak ve hiç bırakmıycak seni öbür ayy bu seferkinde sakın stres sıkıntı yapma olumlu düşün..ben o kadar hamile kalmayacagıma inandırmışımki kendimi hala inanamıyorumm..ben bişey sorma istiyorum kan tahlilimi 2 gün önce yaptırdım 2 gün sonra tekrar yaptırıcam yaa,eger ben düşük yapmış olsaydım çoktan kanamam olurdu degilmi agrım sızım hiç yok allaha şükür hafif hafif arada oluyor..
her zaman pişman olmamak ve keşke dememek için bişeyleri zamnında yapmak iyidir cnm bnmm bence vakit kaybetme ve gününde git.. şöyle düşün 6.haftandasın ve bebegin belkide düşük tehlikesi var (allah korusun)şimdi gitsen dr progestron destegiyle bunu engelleyebilir ama gitmezsenn..o yüzden git.. allah yar ve yardımcınız olsun bebişinin güzel annesi..
cnmmm iyi gibi görünüyorrr dr görüştünmü?
dr sonuç faksladım ama hala aramadılar, bugün çok yoğun sanırım.
çok stresliyim. iyi olduğunu söylese içim rahatlayacak.
cnmm sonucun gayet ii merak etme beta hcg nin 1,5 yada 2 katına yükselmesi beklenir seninkisi gayet iyi kafanı takıp stres yapma kendine..
kızlar değerim 418 den birgün sonra 572 ye çıktı.. sizce nasıl? az değil dimi
slm, bende artışlar az mı çok mu diye kendimi yiyorum resmen..
sen ard arda 2 gün mü yaptırdın ?
merhaba arkadaşlar. illaki galiba biz varız bu sayfada. senin gebelik hikayeni merak ettim. kaçıncı haftadasın.yeni mi? bebeğin kalp atışları duyuldumu?
cnm 1,5 yada 2 katına çıktığında daha yüksek değer olmalı.
az önce drla görüştüm cumaya yine test istedi. değer çok iyi olsa istemezdi heralde
ben de bgn keseyi görme umuduyla doktora gideceğim akşam.allahın izniyle inşallllllllllllaaaah sağ salim yerinde görürüz bebişimi ya da bebişlerimi:)))daha önce de yazdığım gibi benim SAT:16 nisan.geçen hafta çarşamba b-hcg 1258 çıktı.bgn tekrar baktırdım 10000 çıktı.nasıl sizce?dua edin benim için tabii ben de sizler için ediyorum.allah sağsalim içimizde büyütsün,kucağımıza versin inşallah.
cnmmm dua edicemmm senn için boll boll..sakın sıkma canını inş bebegin sennle olucak ve hiç bırakmıycak seni öbür ayy bu seferkinde sakın stres sıkıntı yapma olumlu düşün..ben o kadar hamile kalmayacagıma inandırmışımki kendimi hala inanamıyorumm..ben bişey sorma istiyorum kan tahlilimi 2 gün önce yaptırdım 2 gün sonra tekrar yaptırıcam yaa,eger ben düşük yapmış olsaydım çoktan kanamam olurdu degilmi agrım sızım hiç yok allaha şükür hafif hafif arada oluyor..
canımm yaa neden böyle şeyler düşünüyosunkiii??? düşük falan allah korusun.. o hafif ağrıların olması çok normal canım bebeğin şuanda annesine sıkı sıkı tutunmaya çalışıyo kendine yer yapıyoo
sen artık HAMİLESİİİNNNN canımmmolumsuz şeyler düşünme sakınnnn ben bebeğimi dış gebelik yüzünden kaybettim canım yerine tam gidememişti maalesef.. dualarını eksik etme canım benim içinn allahım kabul etsin inşallahh.. bende sana dua edicem canımm bebeğini sağsağlim kucağına al diye olumsuz şeyler düşünme sakın bebişini etkileme...
evet canım bende meraktan ölcektim dayanamadım hemen ertesi gün yaptrdım. senin değerin kaçtan kaça yüksel di kaç günde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?