Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar bgn doktora gittim.

12 nisan sat tarihim

17 mayıs bhcg 5.27 di.
19 mayıs bhcg 31.49

bgn 24.mayıs bhcg 602.2

doktorum muhtemelen geç yumurtlamışsın dedi. ultrason muayenesi yaptı rahim duvarım kalınlaşmaya başlamış. ama kese goremedi henüz.
şunları soyledi: dış gebelik riski gorunmuyor fakat biz yine de keseyi rahimde gorene dek emin olamayız dedi.
ctesi günü tekrar bhcg vericem eger ki hala yukselişteyse ve 1200leri geçmişse kese oluşuyor demektir dedi.ve rahatlayabilirz dedi. çarşamba günü de keseye bakacak.
ilk bhcg hormonlarıyla 3.u arasındaki farkı onceki tahlil yaptrdıgın hastanenin lab analizinde bi sorun olabilecegini soyledi.
bakalım ctesiyi bekliyorum yine :)

seninle aynı durumdayız
benim doktor yarın ki duruma göre çağıracak galiba.

bizim minikler şimdiden panik atak yaptı bizi

cnm bnmm aynen valla sormagece uyurken bile o kadar düşünmüşümki sabah kalktıgımda başımın agrıdıgını hissetim..senn degerlerin kaç gidiyor cnmm?birde sende ne belirtiler oluyor ?

cnm bnmm aynen valla sormagece uyurken bile o kadar düşünmüşümki sabah kalktıgımda başımın agrıdıgını hissetim..senn degerlerin kaç gidiyor cnmm?birde sende ne belirtiler oluyor ?

canım benım degerlerim

21 mayıs 418
22 mayıs 572
24 mayıs 1688 çıktı :) maşallahh yükseklişi iyi gidiyo

belirtilerim ara ara az da olsa bulantım basladı ve kasılmalarım var adet sancısı gıbı sag kasıkta .. sen degerlerin nasıl?

canlarııııımm günaydın,

3.test sonucumu aldım, 1100 olmuş. bu defa 2ye katladı.galiba herşey yolunda birde idrar testi yaptım sabah oda 2 çizgi oldu

Merhaba,
Polikistik overim var.Son adet tarihim 22 Nisan. Dün kan testi yaptırmıştım.Sonuç :
Beta-hCG : 8.91
sağlık ocağında yaptırmıştım.Doktora gitmedim.Gebelik var mı sizce? Varsa da çok mu düşük? Buradaki sayfaları okudum herkesin ki binli rakamlarda,benimki çok düşük geldi.
Tecrübesi,bilgisi olan varsa ve cevaplarsa sevinirim.

kızlar daha önce değerlerimi yazmıştım.
18 mayıs : 13,9
21 mayıs : 68,3
24 mayıs : 212 çıktı
sizce artışlar iyimi ve son adet tarihim 21 mayıs ama çatlatma iğnem 6 mayıs ben kaç haftalı khamile oluyorum bu değerlere göre hesaplayamadım???

21 nisan son adet tarihim yanlış ayzmışım :)

canım benmde
21 mayıs 186
24 mayıs 525 çıktı doktorum pazartesi çagırdı..keseyi görelim dedi o zamana kadar 4 gün geçer degerin 2000 olur dedi ama ben kaygılıyım sanki az artıyormuş gibi korkuyorummm off benmde aynen kasıklarımda arada bi 5,10 sn süren adet sancısı gibi bişey giriyo telaşlanıyorum.eşşek sıpası beni şimdiden çok üzecege benziyor

canmmm hamileligimiz aynı gidiyor benm hesaplarıma göre 4+5 günlük hamileyiz..hayırlı ugur olsun tatlım

sağol canım benim senindemi 21 nisan sat mı bat mı karıştıyorum :)
son adet tarihine göre yanlış oluo sanki çünkü ben 6 mayısta çatlatma iğnesi oldum adetimin 16. gününde yani büyük ihtimal geç döllenme oldu gebeliğim 4-5 haftalık sanırım bebekte 2-2,5 haftalık kadar değerlerim düşük çünkü.
senin değerin kaçtı en son ? bide doktora ne zaman gidiceksin.daha erken die gitmiyorum ama bi yandanda korkuyorum arkadaşlar progestan kullan diolar doktora sormadanda bişey yapmak istemiyorum. muallaktayım anlıcan.
alalhım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeişlerimizi herkesede nasip etsin inş...

benim 11 rincı günde 84.49 cıktı
doktorum hamile oldugumu söyle di sizce sonucum nasıl

değerin bencede iyi canım benim çatlatma iğnesinden sonraki 13. günde 13,9 çıkmıştı düşün. erken döllenmiş demekki yumurtan. 2 günde bi tekrar baktır yükselmeleri takip et bence. şimdiden hayırlı olsun tatlım.

benim 11 rincı günde 84.49 cıktı
doktorum hamile oldugumu söyle di sizce sonucum nasıl

değerin bencede iyi canım benim çatlatma iğnesinden sonraki 13. günde 13,9 çıkmıştı düşün. erken döllenmiş demekki yumurtan. 2 günde bi tekrar baktır yükselmeleri takip et bence. şimdiden hayırlı olsun tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…