Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım benmde 21 nisan sat :)degerlerimde
21 mayıs 186
24 mayıs 525 çıktı doktorum pazartesi çagırdı..keseyi görelim dedi o zamana kadar 4 gün geçer degerin 2000 olur dedi ama ben kaygılıyım sanki az artıyormuş gibi korkuyorummm.allah yardımcımız olsun sıpam paranoyak yaptı beni dogadansen neden gitmiyorsun doktora degerlerini yazabilirmisin cnm bi bakım.bak bide ne diyecem bir an önce doktoruna git tatlım progestron ignesi verir bebegin sana sıkı sıkı tutunsun diye en azından düşük riskini azaltırsınn ben kullanıyorum çünkü.

18 mayıs : 13,9
21 mayıs : 68,3
24 mayıs : 212
çıktı canım pazratesi tekrar yaptır dedi ben doğumevinde çalışıyorum sordum dotkroa ama progestan kullansammı die sormak aklıma gelmedi. olmazsa hapından alayım içeyim. haftaya kese görünür dedi değerin 1000 leri bi geçsin deyincede gitsemmi gitmesemmi bilemedim özele gidicem çünkü burası çok kalabalık oluo ve tanıyoruzya tüm doktorları sekreterleri insan çekinio :)
senin değerlerin iyiymiş yüksek çıkmış. ben bu ay çatlatma iğnesi oldum oyüzden geç döllenmedir benimkisi.
6 mayısta iğnemi vurundum o haftadan sonra klamışımdır hamile büyük ihtimal

18 mayıs : 13,9
21 mayıs : 68,3
24 mayıs : 212
çıktı canım pazratesi tekrar yaptır dedi ben doğumevinde çalışıyorum sordum dotkroa ama progestan kullansammı die sormak aklıma gelmedi. olmazsa hapından alayım içeyim. haftaya kese görünür dedi değerin 1000 leri bi geçsin deyincede gitsemmi gitmesemmi bilemedim özele gidicem çünkü burası çok kalabalık oluo ve tanıyoruzya tüm doktorları sekreterleri insan çekinio :)
senin değerlerin iyiymiş yüksek çıkmış. ben bu ay çatlatma iğnesi oldum oyüzden geç döllenmedir benimkisi.
6 mayısta iğnemi vurundum o haftadan sonra klamışımdır hamile büyük ihtimal[/QUOTE]

mlhll2009 benim ki

18 mayıs 81.7
25 mayıs 3245.98 sizinkine göre fazla gibi geldi 22 nisan satım bi tuaflık yoktur dimi kızlar

canım senin erken döllenmiştir. bi tuhaflı kyok merak etme gayette iyi değerlerin. yumurtlama döneminde kalmışlsındır. ben adetimin 17. gününden sonra kalmışımdır büyük ihtimal geç döllenme yani. korkulcak bişi yok kendine dikkat et yeter

nm gayet iyi gidiyor sennde sonucunn maşallahh nazar degmesin :)bnim degerlerim hesabıma göre tam iki kat artmamış gibi gelsi ama doktorum gayet iyi deyince içim rahatladı rabbim yardımcımız olsun hepimizin

çok teşekkür ederim tatlışlar içime su serptiniz iyi ki varsınız 27 ocak anneleri sizi :)gözüm kulağım sizde .iştah durumunuz nasıl bu arada ben çok yiyorum ya

kızlar merhaba benim bugün olmaması gereken adetimden 7 gün geçti ve sonuçlar:

16 mayıs 150.97
22 mayıs 1741
25 mayıs 4541
bugün minicik bir kesecik göründü gibi karından ultrasonla. pazartesi yine gideceğiz bakalım

slm kızlar 5yıllık evliyim 2.5 yıldir bebis arıyoruz çatlatma iğnesi vs derken en son bıraktım tedaviyi ve perşembe günü akşam evde test yaptım 2.çizgi silik çıktı dün kan verdim ve 91.9 çıktı pazartesi tekrar bakılacak değer düşük olduğu için.böyle olupda değeri yükselen varmi benim değerim çokmu düşük yardım edin nolur:18:

Herkese merhaba.Ben de 6 haftalık hamileyim.Geçen hafta sonucum 2000 çıkmıştı bu hafta gittik 14000 çıktı doktor herşey yolunda dedi ama bebeğin kalp atışlarını duyamadı daha erken dedi.bu konuda fikri olan var mı?

Meraba benimde size bi sorum olucak ben adet gunumde idrar testi yaptim evde 2 cizgi cikti biri silik ama cok silik degil baya net gorun kadar cikti uzakdan felan gorunuyo sence hamilemiyim suan 4 gun gecti p.tesi kan tahlili yaptircam ama oldugunu hissediyorum sol kasigimda bisey var sizliyo sanki goyuslerimde ayni sizliyo bide adet gunumden ikigun once pembe akintim olmustu bir iki damla suan tik yok buay hissediyorum biseyler oldunu

Bende kasık ağrısı şikayetiyle doktora gitmiştim o zaman öğrenmiştim hamile olduğumu.umarım hamilesindir.en iyi sonuç kan tahliliyle ortaya çıkıyor

Son düzenleme:
Bende kasık ağrısı şikayetiyle doktora gitmiştim o zaman öğrenmiştim hamile olduğumu.umarım hamilesindir.en iyi sonuç kan tahliliyle ortaya çıkıyor

P.tesi gidicem sol kasigimdasurekli bisizi olduguna eminim diye bilirim yani sizinki nasil bi agriydi benimki bole bi sizlama uyusma gibi bide ben dostonex kullandim hamile kalma ihtimalin yuksek bakalim herseyin hayirlisi

kızlar siz dinlenme konusunda ne yapıyorsunuz hala yatıyormusunuz .ben bugün hafif ev temizligi yaptım bişey olmamıştır inş.siz neler yapıyorsunuz bahsedermisiniz?

Ben sürekli uyuyorum pek bir şey yapmıyorum çok fazla uykum geliyor.işteyken bile masaya kafamı koyup uyuyasım geliyor. öğreneli 2 hafta olacak hiçbir şey yapmadım.eşim sağolsun yapıyor

Benim 1 saatte bir tekrarlayan sızlama şeklinde ama çabuk dağılıyordu, hala az da olsa devam ediyor.ama doktor normal olduğunu söyledi.

Canim ben simdi bi test daha yaptim 2 side gayet net kirmizi cizgiler cikti allahim sana sukurler olsun ilk testimi adet gunu yapmistim simdi 4 gun gecti veoldukca net ikiside ayni yani

Canlar merhaba adetime 5 gün var bugün kanda test yaptırdım sonuç 1 çıktı yani negatif üzülsem mi sevinsem mi bilemedim çünkü birkaç ay önce adetime 2 gün kala yaptırdığımda 0.1, başka bir adetime 4 gün kala 0.8 çıkmıştı şimdi 5 gün varken 1 çıkması umutlandırdı ama hayal kırıklığına uğramaktan da çok korkuyorum. Sonucu alır almaz doktorumun asistanıyla görüştüm çok erken yaptırmışsın hamile olsan bile belli olmaz 1 hafta sonra tekrar yaptır dedi. Size sorum böyle bi sonuç alıp da sonra değerleri katlanan oldu mu?

kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim.şöyle anlatayım bacılarımgeçen ay 15 nisanda adet oldum,bu ay en geç 19 mayısta olmam lazımdı.ben 34 yada 35 günde bir adet olanlardanım.tam 7 gün gecikti bugün ayın 26 sı.bugün idrar kitinde çift çizgiyi görünce hemen kan tahlili yaptırdık özel bi hastanede sonuç pozitif çıktı değeride şu : 95,32
kaç haftalık hamileyimkine ben çakozlayamadım hala davayı.. öle hamile kalmanın şokuyla aval aval kağıda baktım hafta sonu olduğu için ve öğleden sonra gittiğimiz için doktorda yoktu.soramadık.bakalım pazartesi gidicem Allahın izniyle..

cnm benim tebrik ederim benimde sat 23 nisanperşembe akşam evde test yaptım 2.çizgi silik çıktı cuma hemen kanda baktırdım sonuç 91.9 çıktı dr progestan ve demir hapı verdi bolbol dinlen dedi.pazartesi yani yarın tekrar baktırcam inşallah değer artar çok endişeliyim:18:

inşallah cnm.senin değerinde benim değerimde yükselir.rabbim bebişlerimizin yüzlerini görmeyide nasip etsin inş. senin bebişinde hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…