sağol canım benim senindemi 21 nisan sat mı bat mı karıştıyorum :)
son adet tarihine göre yanlış oluo sanki çünkü ben 6 mayısta çatlatma iğnesi oldum adetimin 16. gününde yani büyük ihtimal geç döllenme oldu gebeliğim 4-5 haftalık sanırım bebekte 2-2,5 haftalık kadar değerlerim düşük çünkü.
senin değerin kaçtı en son ? bide doktora ne zaman gidiceksin.daha erken die gitmiyorum ama bi yandanda korkuyorum arkadaşlar progestan kullan diolar doktora sormadanda bişey yapmak istemiyorum. muallaktayım anlıcan.
alalhım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeişlerimizi herkesede nasip etsin inş...
canım benmde 21 nisan sat :)degerlerimde
21 mayıs 186
24 mayıs 525 çıktı doktorum pazartesi çagırdı..keseyi görelim dedi o zamana kadar 4 gün geçer degerin 2000 olur dedi ama ben kaygılıyım sanki az artıyormuş gibi korkuyorummm.allah yardımcımız olsun sıpam paranoyak yaptı beni dogadansen neden gitmiyorsun doktora degerlerini yazabilirmisin cnm bi bakım.bak bide ne diyecem bir an önce doktoruna git tatlım progestron ignesi verir bebegin sana sıkı sıkı tutunsun diye en azından düşük riskini azaltırsınn ben kullanıyorum çünkü.
18 mayıs : 13,9
21 mayıs : 68,3
24 mayıs : 212
çıktı canım pazratesi tekrar yaptır dedi ben doğumevinde çalışıyorum sordum dotkroa ama progestan kullansammı die sormak aklıma gelmedi. olmazsa hapından alayım içeyim. haftaya kese görünür dedi değerin 1000 leri bi geçsin deyincede gitsemmi gitmesemmi bilemedim özele gidicem çünkü burası çok kalabalık oluo ve tanıyoruzya tüm doktorları sekreterleri insan çekinio :)
senin değerlerin iyiymiş yüksek çıkmış. ben bu ay çatlatma iğnesi oldum oyüzden geç döllenmedir benimkisi.
6 mayısta iğnemi vurundum o haftadan sonra klamışımdır hamile büyük ihtimal
canım senin erken döllenmiştir. bi tuhaflı kyok merak etme gayette iyi değerlerin. yumurtlama döneminde kalmışlsındır. ben adetimin 17. gününden sonra kalmışımdır büyük ihtimal geç döllenme yani. korkulcak bişi yok kendine dikkat et yeter
Herkese merhaba.Ben de 6 haftalık hamileyim.Geçen hafta sonucum 2000 çıkmıştı bu hafta gittik 14000 çıktı doktor herşey yolunda dedi ama bebeğin kalp atışlarını duyamadı daha erken dedi.bu konuda fikri olan var mı?
Bende kasık ağrısı şikayetiyle doktora gitmiştim o zaman öğrenmiştim hamile olduğumu.umarım hamilesindir.en iyi sonuç kan tahliliyle ortaya çıkıyor
Benim 1 saatte bir tekrarlayan sızlama şeklinde ama çabuk dağılıyordu, hala az da olsa devam ediyor.ama doktor normal olduğunu söyledi.
kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim.şöyle anlatayım bacılarımgeçen ay 15 nisanda adet oldum,bu ay en geç 19 mayısta olmam lazımdı.ben 34 yada 35 günde bir adet olanlardanım.tam 7 gün gecikti bugün ayın 26 sı.bugün idrar kitinde çift çizgiyi görünce hemen kan tahlili yaptırdık özel bi hastanede sonuç pozitif çıktı değeride şu : 95,32
kaç haftalık hamileyimkine bençakozlayamadım hala davayı.. öle hamile kalmanın şokuyla aval aval kağıda baktım hafta sonu olduğu için ve öğleden sonra gittiğimiz için doktorda yoktu.soramadık.bakalım pazartesi gidicem Allahın izniyle..
cnm benim tebrik ederim benimde sat 23 nisanperşembe akşam evde test yaptım 2.çizgi silik çıktı cuma hemen kanda baktırdım sonuç 91.9 çıktı dr progestan ve demir hapı verdi bolbol dinlen dedi.pazartesi yani yarın tekrar baktırcam inşallah değer artar çok endişeliyim:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?