Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba,

benim aşılama oldu, o nedenle aşılama gününe göre hesaplama yapıldı.

ovulasyon gününe göre nasıl hesaplama yapılıyor bilmiyorum

adetine kaç gün var?

ovulasyon gunu yumurtanin catladigi gun,
merak etiim 12. gun kanda cikar diye duydum nekadar dogru bilmiyorum

canlarııııımm günaydın,

3.test sonucumu aldım, 1100 olmuş. bu defa 2ye katladı.galiba herşey yolunda birde idrar testi yaptım sabah oda 2 çizgi oldu

Tebrikler! :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, gözün aydın..

kızlar yaaa konuyla alaksız olucak ama,nolur cevaplar verin umuda ihtiyacm var prolaktinim yüksekti şimdi düştü prolaktini yüksekken düşürüp hamiş kalanlarınız varmı????bide 0.19 a kaadar düştü hamileliğe engel olurmu???

kızlar siz dinlenme konusunda ne yapıyorsunuz hala yatıyormusunuz .ben bugün hafif ev temizligi yaptım bişey olmamıştır inş.siz neler yapıyorsunuz bahsedermisiniz?

canım sakın ağır kaldırma, yorma kendini.. ben aşılamadan 10 gün sonra sadece 1 kere süpürge yaptım o kadar.
ev 2 hafta boyunca epeyce kirlendi ama dikkat etmenin faydasını gördüm.

merhaba,
bende 10 mayıs da çatlatma iğnesi oldum.geçtiğimiz ay nisan ın 29 unda adet başlamıştı.Az önce kan testi yaptırdım.aşam 7 de sonuçlarımı alıcam.Bu 2.klomen tedavim.Umarım bende sizler gibi bhcg değerlerimi olumlu paylaşabilirim.Tüm hamile kalan arkadaşlara canı gönülden hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.Allah tamamına erdirip isteyen herkese bu duyguları hayırlısı ile tattırsın.

arkadaşlar benim BAT 1 haziran. geçen hafta yerleşme kanamasına benzeyen hafif bi kanama yaşadım. bugünde peçeteye çok çok az pembe bişey geldi. karnım ağrıyor biraz ve hafif mide bulantısı, tiksinme var. psikolojik olabilir ama çok merak ediyorum hamile miyim diye. hayal kırıklığıda yaşamak istemiyorum erken tahlil yaptırıp ama tecrübeli olan arkadaşlar tavsiye bekliyorum bugün kan testi yaptırsam acaba çıkar mı kanda????çıkmama ihtimali yüksekse bekliycem çünkü...

bence bekle canım. en azından perşembeye kadar bekle. erken yaptırırsan görünmez kanda bu sefer varsa bile çıkmadı diye üzülürsün.

aminnn cnm benim inşallah yarın birbirimize muhakkak haber verelim olurmu

cnm merhaba biz bugün eşimle dokrora gittik ama bizim geç döllenme olmuş daha 4 hafta 1 günlük falan dedi doktorumuz.sağ yumurtalıktan döllenme olmuş dedi.ama daha bebiş gözükmedi:44:cumartesi gidicez bakalım daha ufacıkmış bizim sıpa göstermedi kendini önümüzdeki cumartesi öğrenicz bakalım inş.normal bi gebeliktir dua et tatlım,sen naptın

teşekkürler canım,bugün yine test yaptırdım :) şükürler olsun hala benimle :))
hafta sonu dr.gidicem inşallah keseciği görürüm:18:

tatlım kanaman olmadığı müddetçe bebişin seninle sakın sitres olma.doktorum bana öle dedi.,kanaman olmadığı müddetçe tedirgin edipte kendini bebişinide sitrese sokma sakınbizde göremedik bebişimizi daha.4 hafta 1 günlükmüş benimkide.geç döllenme olmuş.aslında 6 haftalık olması lazım sat tarihime bakarsak ama geç döllenme olmuş.1 hafta sonra yine gitcez bakalım,herşeyin hayırlısı.inş. rabbim bebişlerimizin yüzünüde görmeyi nasipe eder bize

Slm cnm bende gittim hastaneye kanda bakildi tekrar439.7 cikti sonuc.ultrasonda daha bakilmadi haftaya bakilcak ayyy insallah sag salim hayirlisiyla boyle gider hep ikimiz ayni anda gideriz dogumada

Slm cnm bende gittim hastaneye kanda bakildi tekrar439.7 cikti sonuc.ultrasonda daha bakilmadi haftaya bakilcak ayyy insallah sag salim hayirlisiyla boyle gider hep ikimiz ayni anda gideriz dogumada

kızlar bir haftadır 4 tane idrar testi yaptım sonuç pozitif.adet tarihim 24 mayıs ama olmadım hala.ve bugün öglen kan testi yaptırdım bi tıp merkezinde bize 6 7 arası çıkar dediler ve ben çatlamak üzereyim.çok az kaldı kızlar bakalım nolcak.

teşekkürler canım,bugün yine test yaptırdım :) şükürler olsun hala benimle :))
hafta sonu dr.gidicem inşallah keseciği görürüm:18:

Artık aklına kötü şeyler getirme, hamilesin işte :) İlk günlerde ben de senin gibiydim, sanki bir türlü inananmıyordum. Kaybetmekten korkuyordum. Hayal kırıklığından korkuyordum. Ama günler geçip de hala seninle olduğunu gördükçe alışıyorsun sevinmeye de. Gerisi Allah'ın işi, ama zaten hep öyle değil mi? :) Hep hayırlısını istemek lazım.

ay amin cnmm bugün doktor bana 25 ocak falan dedi doğum tarihini ,geç döllenme olduğu için çünkü normalde 6 haftalık olması lazımken 4 hafta 1 günlükmüş benim cicoz hoş cicoz diorum ama göremedikte sağ yumurtalıktan yumurtladığımı öğrenebildim okadar,başkada bişey bilmiom inşallah önümüzdeki cumartesi görmeye gidicez,işte ozman normal gebelikmi değilmi bilicez dedi doktorumuz.ama pozitifim ben,ben rüyamda gördüm 2 hafta önce daha öğrenmeden kundağa sardım kahkaha attı bana inşallah güzel olucak herşey pozitif düşünelim cnm,beslenmemizede dikkat edelim iyi düşünelim iyi olsun herşey

cnm hamilesin sen mutlu olabilirsin çünkü idrar kitinde çıktıysa korkma evelAllah bebişin karnında idrar testinde % 99 hatta % 100 yani,ben nerdeyse 3 haftalıkmış 2 gün önce öğrendim,yani 4 haftalık olması için 2 gün varmış düşün idrar testinde çıktı.ahhh ahh 5 aydrkaç tane test yaptım biliomusun eczaneler zengin oldu sayemde kolay bişey değil yani öle idrar testinde kendini göstermesi..benimde sat tarihime göre 6 haftalık olması lazımdı minnoşum ama bizim minnoş geç döllenme olmuş pozitif düşün tatlım

Son düzenleme:

kızlar BAT 1haziran olmasına rağmen dayanamadım ve dün kan testi yaptırdım sonuç 1.25 negatif çıktı. geçen ay meraktan yaptırdığımda 0 çıkmıştı. acaba erken yaptırdığım için 1.25 çıkma ihtimali var mıdır? yani hala umut edeyim mi? dün akşam kahverengi lekelenmem oldu karnım inanılmaz ağrıdı kramp girdi erken hastalanıcam dedim kendi kendime ama o lekeden sonra başka hiç bişey gelmedi. lütfen biri bana bişey desin çok endişeliyim. adetinden 5 gün önce kan negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…