merhaba,
benim aşılama oldu, o nedenle aşılama gününe göre hesaplama yapıldı.
ovulasyon gününe göre nasıl hesaplama yapılıyor bilmiyorum
adetine kaç gün var?
inşallah cnm.senin değerinde benim değerimde yükselir.rabbim bebişlerimizin yüzlerini görmeyide nasip etsin inş.senin bebişinde hayırlı olsun
canlarııııımm günaydın,
3.test sonucumu aldım, 1100 olmuş. bu defa 2ye katladı.galiba herşey yolundabirde idrar testi yaptım sabah oda 2 çizgi oldu
ovulasyon gunu yumurtanin catladigi gun,
merak etiim 12. gun kanda cikar diye duydum nekadar dogru bilmiyorum
Tebrikler! :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, gözün aydın..
kızlar siz dinlenme konusunda ne yapıyorsunuz hala yatıyormusunuz .ben bugün hafif ev temizligi yaptım bişey olmamıştır inş.siz neler yapıyorsunuz bahsedermisiniz?
arkadaşlar benim BAT 1 haziran. geçen hafta yerleşme kanamasına benzeyen hafif bi kanama yaşadım. bugünde peçeteye çok çok az pembe bişey geldi. karnım ağrıyor biraz ve hafif mide bulantısı, tiksinme var. psikolojik olabilir ama çok merak ediyorum hamile miyim diye. hayal kırıklığıda yaşamak istemiyorum erken tahlil yaptırıp ama tecrübeli olan arkadaşlar tavsiye bekliyorum bugün kan testi yaptırsam acaba çıkar mı kanda????çıkmama ihtimali yüksekse bekliycem çünkü...
aminnn cnm benim inşallah yarın birbirimize muhakkak haber verelim olurmu
teşekkürler canım,bugün yine test yaptırdım :) şükürler olsun hala benimle :))
hafta sonu dr.gidicem inşallah keseciği görürüm:18:
Slm cnm bende gittim hastaneye kanda bakildi tekrar439.7 cikti sonuc.ultrasonda daha bakilmadi haftaya bakilcak ayyy insallah sag salim hayirlisiyla boyle gider hep ikimiz ayni anda gideriz dogumadacnm merhaba biz bugün eşimle dokrora gittik ama bizim geç döllenme olmuş daha 4 hafta 1 günlük falan dedi doktorumuz.sağ yumurtalıktan döllenme olmuş dedi.ama daha bebiş gözükmedi:44:cumartesi gidicez bakalım daha ufacıkmış bizim sıpa göstermedi kendiniönümüzdeki cumartesi öğrenicz bakalım inş.normal bi gebeliktir dua et tatlım,sen naptın
Slm cnm bende gittim hastaneye kanda bakildi tekrar439.7 cikti sonuc.ultrasonda daha bakilmadi haftaya bakilcak ayyy insallah sag salim hayirlisiyla boyle gider hep ikimiz ayni anda gideriz dogumadacnm merhaba biz bugün eşimle dokrora gittik ama bizim geç döllenme olmuş daha 4 hafta 1 günlük falan dedi doktorumuz.sağ yumurtalıktan döllenme olmuş dedi.ama daha bebiş gözükmedi:44:cumartesi gidicez bakalım daha ufacıkmış bizim sıpa göstermedi kendiniönümüzdeki cumartesi öğrenicz bakalım inş.normal bi gebeliktir dua et tatlım,sen naptın
teşekkürler canım,bugün yine test yaptırdım :) şükürler olsun hala benimle :))
hafta sonu dr.gidicem inşallah keseciği görürüm:18:
Slm cnm bende gittim hastaneye kanda bakildi tekrar439.7 cikti sonuc.ultrasonda daha bakilmadi haftaya bakilcak ayyy insallah sag salim hayirlisiyla boyle gider hep ikimiz ayni anda gideriz dogumada
kızlar bir haftadır 4 tane idrar testi yaptım sonuç pozitif.adet tarihim 24 mayıs ama olmadım hala.ve bugün öglen kan testi yaptırdım bi tıp merkezinde bize 6 7 arası çıkar dediler ve ben çatlamak üzereyim.çok az kaldı kızlar bakalım nolcak.
arkadaşlar benim BAT 1 haziran. geçen hafta yerleşme kanamasına benzeyen hafif bi kanama yaşadım. bugünde peçeteye çok çok az pembe bişey geldi. karnım ağrıyor biraz ve hafif mide bulantısı, tiksinme var. psikolojik olabilir ama çok merak ediyorum hamile miyim diye. hayal kırıklığıda yaşamak istemiyorum erken tahlil yaptırıp ama tecrübeli olan arkadaşlar tavsiye bekliyorum bugün kan testi yaptırsam acaba çıkar mı kanda????çıkmama ihtimali yüksekse bekliycem çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?