Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar merhaba, adetimden 4 gün önce Beta-Hcg değerim 164,7 çıktı. Doktor hamilesin 1 hafta sonra tekrar gel testi yenileyelim dedi. Ama tabi bu arada kanaman olursa da hemen gel dedi. Şimdi 1 haftayı geçirme çabasındayım, kanamam yok çok şükür. Bu değeri deneyimlerinize göre yorumlar mısınız, çok ihtiyacım var...

bende aynı şeyi yaşıyorum benimde 1,61 çıktı biri bizi bilgilendirsin birinden duymuştum kan testinde negatif çıkmış adeti geçikince yapmış idrar testi pozitif

Slm kizlar ben hamile oldugumu dun ogrendim kan tahlilim 2582 cikti 4 haftalik dedi doktorum ve karindan ultrasonla bebisimi gorduk cok guzel bi duygu allah herkese tattirsin ins.

kızlar çoook mutluyumm kuzucuumun dün kesesini gördükk inşallah bir an önce bebişimi de görürüm bilgisi olan varsa tahmini olarak bebegi içinde ne aman görürüm ve kalp atışını ne zaman duyarım..

Maşallah maşallah cnm benim benimkide geç döllenme heralde ultrasonda haftaya perşembe bakılack o gün gelirmi bilmiyorum aklıma kötü şeyler gelmiyoda değil ama atmaya çalışıyorum kafamda face adresin varmi ordan da görüşelim istersen

Hayırlı olsun cnm darısı bize inşallah muhtemel 7 8 en geç 9 haftaya yakın duyarsın

Hayırlı olsun cnm stres yapma üzülme dua et sadece dinlen ayaklarının altına yastık koy yat.benimde 91.9 çıkmıştı 3gün sonra 439.7 çıktı kese için bekliyorum bende şuan.ben 23 nisanda oldum adet geç döllenme olsa gerek

İNŞallahh cnm bnmm kafana takma allahın izniyle görürsün dua edicem bol bol :)senn kaçıncı gününde şimdi bhcg kaç?

Cnm benim adetlerimde ayda bi oluyo hemen hemen sat 23 nisan.ilk beta hcg 25 mayısda 91.9 çıktı.28 mayısda 439.7 çıktı inşallah cnm benim sağol

İNŞallahh cnm bnmm kafana takma allahın izniyle görürsün dua edicem bol bol :)senn kaçıncı gününde şimdi bhcg kaç?

Cnm benim adetim ayda bi oluyo hemen sat 23 nisan. 25 mayısdaki beta hcg 91.9 .28 mayısdaki 439.7 çıktı inşallah vardir cnm haftaya kese için gidicem

Cnm benim adetim ayda bi oluyo hemen sat 23 nisan. 25 mayısdaki beta hcg 91.9 .28 mayısdaki 439.7 çıktı inşallah vardir cnm haftaya kese için gidicem

cnmm bnmm sonuçların maşşalah çoook ii hep böyle güzel gider inşallah benn sürekli düşünüyorum kalp atışını duyabilecekmiyim diye bi duysamm içim çok rahatlıycak :)

mrb kızlar ben 2 ya da 3 mayıs yumurtlamam gerekirken o günlerde olmadı ve 14,15,16 mayıs bu 3 gün içinde yumurtladım o yoğunakıntılar falan neyse sorum şu bugün kan testi yaptırdım 148,3 çıktı kız 1,2 haftalık dedi hesaplamalarıma görede öyle çıkıyo sizce değer nasıl ?

cnmm bnmm sonuçların maşşalah çoook ii hep böyle güzel gider inşallah benn sürekli düşünüyorum kalp atışını duyabilecekmiyim diye bi duysamm içim çok rahatlıycak :)
al benden de okadar. keseyi gördük hamdolsun ama kalp atislarini duyabilecek miyim bilmiyorum. cok kafama takiyorum( birde hayirlisiyla
6.haftaya girdik ama hic bulanti falan yok.

Son düzenleme:

Tebrikler kuzumm hamilesin cok kucucuk daha

mrb arkadaslar benim beta hcg 1286 bu değer ile usg de keseyi gören varmı?

canım ben karından 4541 ile 5mm lik kese gördüm 3 gün sonra da 14.1mm olmuş kesemiz :) 2 hafta sonraya gün verdi dr bebek ve kalp atışı için mide bulantılarım da başladı nasıl geçecek onca zaman?? seni çok iyi anlıyom :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…