kızlar bat 1haziran olmasına rağmen dayanamadım ve dün kan testi yaptırdım sonuç 1.25 negatif çıktı. Geçen ay meraktan yaptırdığımda 0 çıkmıştı. Acaba erken yaptırdığım için 1.25 çıkma ihtimali var mıdır? Yani hala umut edeyim mi? Dün akşam kahverengi lekelenmem oldu karnım inanılmaz ağrıdı kramp girdi erken hastalanıcam dedim kendi kendime ama o lekeden sonra başka hiç bişey gelmedi. Lütfen biri bana bişey desin çok endişeliyim. Adetinden 5 gün önce kan negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?
ay amin cnmmbugün doktor bana 25 ocak falan dedi doğum tarihini ,geç döllenme olduğu için çünkü normalde 6 haftalık olması lazımken 4 hafta 1 günlükmüş benim cicoz hoş cicoz diorum ama göremedikte sağ yumurtalıktan yumurtladığımı öğrenebildim okadar,başkada bişey bilmiom inşallah önümüzdeki cumartesi görmeye gidicez,işte ozman normal gebelikmi değilmi bilicez dedi doktorumuz.ama pozitifim ben,ben rüyamda gördüm 2 hafta önce daha öğrenmeden kundağa sardım kahkaha attı bana inşallah güzel olucak herşey pozitif düşünelim cnm,beslenmemizede dikkat edelim iyi düşünelim iyi olsun herşey
kızlar çoook mutluyumm kuzucuumun dün kesesini gördükk inşallah bir an önce bebişimi de görürüm bilgisi olan varsa tahmini olarak bebegi içinde ne aman görürüm ve kalp atışını ne zaman duyarım..
Kızlar merhaba, adetimden 4 gün önce Beta-Hcg değerim 164,7 çıktı. Doktor hamilesin 1 hafta sonra tekrar gel testi yenileyelim dedi. Ama tabi bu arada kanaman olursa da hemen gel dedi. Şimdi 1 haftayı geçirme çabasındayım, kanamam yok çok şükür. Bu değeri deneyimlerinize göre yorumlar mısınız, çok ihtiyacım var...
Hayırlı olsun cnm darısı bize inşallah muhtemel 7 8 en geç 9 haftaya yakın duyarsın
İNŞallahh cnm bnmm kafana takma allahın izniyle görürsün dua edicem bol bol :)senn kaçıncı gününde şimdi bhcg kaç?
İNŞallahh cnm bnmm kafana takma allahın izniyle görürsün dua edicem bol bol :)senn kaçıncı gününde şimdi bhcg kaç?
Cnm benim adetim ayda bi oluyo hemen sat 23 nisan. 25 mayısdaki beta hcg 91.9 .28 mayısdaki 439.7 çıktı inşallah vardir cnm haftaya kese için gidicem
al benden de okadar. keseyi gördük hamdolsun ama kalp atislarini duyabilecek miyim bilmiyorum. cok kafama takiyorumcnmm bnmm sonuçların maşşalah çoook ii hep böyle güzel gider inşallah benn sürekli düşünüyorum kalp atışını duyabilecekmiyim diye bi duysamm içim çok rahatlıycak :)
al benden de okadar. keseyi gördük hamdolsun ama kalp atislarini duyabilecek miyim bilmiyorum. cok kafama takiyorum( birde ayirlisiyla
.haftaya girdik ama hic bulanti falan yok.
cnmm bnmm sonuçların maşşalah çoook ii hep böyle güzel gider inşallah benn sürekli düşünüyorum kalp atışını duyabilecekmiyim diye bi duysamm içim çok rahatlıycak :)
mrb kızlar ben 2 ya da 3 mayıs yumurtlamam gerekirken o günlerde olmadı ve 14,15,16 mayıs bu 3 gün içinde yumurtladım o yoğunakıntılar falan neyse sorum şu bugün kan testi yaptırdım 148,3 çıktı kız 1,2 haftalık dedi hesaplamalarıma görede öyle çıkıyo sizce değer nasıl ?
mrb arkadaslar benim beta hcg 1286 bu değer ile usg de keseyi gören varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?