Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

al benden de okadar. keseyi gördük hamdolsun ama kalp atislarini duyabilecek miyim bilmiyorum. cok kafama takiyorum( birde hayirlisiyla
6.haftaya girdik ama hic bulanti falan yok.

cnmm bizde öyle valla 6 haftaya girdik :)ayy bi duysam kalp atışlarını o zaman diycem tam olarak ben hamileyim diye.. ayrıca benm de hiiç bulantım yok canım sadece çok uyuyorum ölü gib o kadar :)

haklıymışsın tatlım hamileymişim bende ama benim koca var ya tam bi öküz.çünkü bana diilmişsin ya sonuç olumsuz dedi.dünyam yıkıldı.3 saat sonra falan geldi eve açtım kapıyı sonuç kagıdını ver dedim vermedi karnıma dokunarak bebişim anneyi kızdırdık mı biz dedi şok oldum.bana yalan sölemiş yani.ama o gelene kadar geçen süre var ya cehennem gibiydi tek kelimeyle.öldüm sıkıntıdan.benimde 3 haftalık falandır sanırım :)allah tamamına erdirsin hayırlısıyla...iyi gclr :)

niye öküz olsun canım ne güzel işte oda kendince sana süpriz yapmış.çokda sevinmişsindir işte beraber yaşadınız bu duyguyu.senin mutlu olduğunu görmek için söylememiştir:)

bebeğin hayırlı olsun, sağlıklı bir hamilelik geçirirsin umarım.
kocana da söyle, bir daha kötü şakalar yapmasın sana

cnmm bizde öyle valla 6 haftaya girdik :)ayy bi duysam kalp atışlarını o zaman diycem tam olarak ben hamileyim diye.. ayrıca benm de hiiç bulantım yok canım sadece çok uyuyorum ölü gib o kadar :)

canım sen ne zaman kontrole gideceksin? ben daha keseyi bile göremedim... cumartesi ilk kontrolüm var ve çok korkuyorum.

ayrıca bulantı falan da yok daha

benimde kasıklarımda be belimde ağrılar var mide bulantilarimda arttı cok güzel seyler bunlar Allah herkese nasip etsin insallah

kızlar 4. kan tahlili sonucumu aldım :)

1- 13,9
2- 68,3
3- 212
4- 2985 çıktı.

adetiminde 40. günü bugün adetim 10 gün gecikti yani. 6 mayısta çatlatma iğnemi oldum 21 nisanda son adet tarihim. ben kaç haftalık hamileyim adet tarihime göre 6 hafta oluo ama geç döllenme oldu bence.neyse ben bu 2985 olan değerle kesesinbi görebilirmiyim sizce doktora daha gitmedim???

Arkadaşlar herkese merhaba bende yeni katıldım aranıza biz tüp 2. Denemeyi yaptırdık daha yeni taze gebelerdenim çok şükür şimdilik bi problem yok dün değerim 234 çıktı 12. Günümdü 10. Günde de 98 çıkmıştı.pazartesi dr kontrolüm var inş herşey hepimiz için en hayırlısı en güzeli olur.bende mide bulantısı falan yok ama kasıklarım ağrıyor zaten transferin 3. Gününden bu yana ağrım vardı.

hayırlısı olsun canım, emeklerinin karşılığını almışsın.

umarım sorunsuz, sağlıklı bir gebelik geçirirsin.

bulantıyı bende bekliyorum ama gelen giden yok henüz

hayırlısı olsun, bir çok yerde 1500 sonrası görünüyor yazıyor ama tam olarak bilmiyorum ve bende henüz görmedim. pazartesi değerim 3000lerdeydi.

slm arkadaşlar bende3 senedir bebek hasreti çekiyordum. 27.05.2012 tarihinde kan tahlili yaptırdım değer 478 çıkmıştı 29.05.2012 tarihinde yani dün yine tahlil yaptırdım sonuc 973,8 çıktı sizce sonuçlar güzelmi 3 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim o yüzden çok korkuyorum. 973.8 sonucuna göre bebeğin kesesi ne zaman görünür...

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.adetime 3 gün var sabah idrar testi yaptım 2. çizgi belirdibiraz rengi açıktı 2 kez daha tekrarladım aynıydı ve kan tahlili yaptırdım değerim 156 doktorum hamile olduğumu söyledi 2 gün sonra değerlerimin 2 katına çıkması gerekiyormuş sağlıklı hamilelik için umarım öyle olur.R abbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

canım valla benim kesecik 1741 de minnacık göründü ama 3 gün sonra değerim 4541 olmuştu o zaman daha netti 2 hafta sonraya gidip meleğimi ve pıt pıt atan kalbini görmeye dr çağırdı 2 gün geçti kaldı 12 gün beklemek zor sabret 1 hafta daha bence

cnaım tebrik ederim darisı başımıza...gebelik haftalar ve fetus arlklar hesaplama Hamilelik Haftalarna Gre Bebek Kilo Hesaplama fetus hafta hafta ay ay fetus arlklar siteden bebğinin kaç haftalık olduğunu öğrenebilirsin

Maşallah değerleriniz çok artmış.Bu değerle keseyi görebilirsiniz.
Benim son adet tarihim de 22 Nisan.
23 Mayıs'ta B-Hcg : 8,9
26 Mayıs'ta : 70,6 çıkmıştı.

Bugün 3. kez kan vermeye gittim kan değerleri için.Oradaki sağlıkçı bayan moralimi bozdu.70'le hamilelik söylenemez dedi.
Şimdi kalbim küt küt atarak 3.'nün sonucunu bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…