al benden de okadar. keseyi gördük hamdolsun ama kalp atislarini duyabilecek miyim bilmiyorum. cok kafama takiyorum( birde hayirlisiyla
6.haftaya girdik ama hic bulanti falan yok.
cnm hamilesin sen mutlu olabilirsinçünkü idrar kitinde çıktıysa korkma evelAllah bebişin karnında idrar testinde % 99 hatta % 100 yani,ben nerdeyse 3 haftalıkmış 2 gün önce öğrendim,yani 4 haftalık olması için 2 gün varmış düşün idrar testinde çıktı.ahhh ahh 5 aydrkaç tane test yaptım biliomusun eczaneler zengin oldu sayemde kolay bişey değil yani öle idrar testinde kendini göstermesi..benimde sat tarihime göre 6 haftalık olması lazımdı minnoşum ama bizim minnoş geç döllenme olmuş pozitif düşün tatlım
haklıymışsın tatlım hamileymişim bende ama benim koca var ya tam bi öküz.çünkü bana diilmişsin ya sonuç olumsuz dedi.dünyam yıkıldı.3 saat sonra falan geldi eve açtım kapıyı sonuç kagıdını ver dedim vermedi karnıma dokunarak bebişim anneyi kızdırdık mı biz dedi şok oldum.bana yalan sölemiş yani.ama o gelene kadar geçen süre var ya cehennem gibiydi tek kelimeyle.öldüm sıkıntıdan.benimde 3 haftalık falandır sanırım :)allah tamamına erdirsin hayırlısıyla...iyi gclr :)
haklıymışsın tatlım hamileymişim bende ama benim koca var ya tam bi öküz.çünkü bana diilmişsin ya sonuç olumsuz dedi.dünyam yıkıldı.3 saat sonra falan geldi eve açtım kapıyı sonuç kagıdını ver dedim vermedi karnıma dokunarak bebişim anneyi kızdırdık mı biz dedi şok oldum.bana yalan sölemiş yani.ama o gelene kadar geçen süre var ya cehennem gibiydi tek kelimeyle.öldüm sıkıntıdan.benimde 3 haftalık falandır sanırım :)allah tamamına erdirsin hayırlısıyla...iyi gclr :)
cnmm bizde öyle valla 6 haftaya girdik :)ayy bi duysam kalp atışlarını o zaman diycem tam olarak ben hamileyim diye.. ayrıca benm de hiiç bulantım yok canım sadece çok uyuyorum ölü gib o kadar :)
gercekten mi? çok şaşırdım... kasıklarımda çok ağrım var bunlar normal mi
adetimi 5-6 gün geçtikten sonra ki beta-hCG değerimi bugün öğrendim: 1062,55
Arkadaşlar herkese merhaba bende yeni katıldım aranıza biz tüp 2. Denemeyi yaptırdık daha yeni taze gebelerdenim çok şükür şimdilik bi problem yok dün değerim 234 çıktı 12. Günümdü 10. Günde de 98 çıkmıştı.pazartesi dr kontrolüm var inş herşey hepimiz için en hayırlısı en güzeli olur.bende mide bulantısı falan yok ama kasıklarım ağrıyor zaten transferin 3. Gününden bu yana ağrım vardı.
kızlar 4. kan tahlili sonucumu aldım :)
1- 13,9
2- 68,3
3- 212
4- 2985 çıktı.
adetiminde 40. günü bugün adetim 10 gün gecikti yani. 6 mayısta çatlatma iğnemi oldum 21 nisanda son adet tarihim. ben kaç haftalık hamileyim adet tarihime göre 6 hafta oluo ama geç döllenme oldu bence.neyse ben bu 2985 olan değerle kesesinbi görebilirmiyim sizce doktora daha gitmedim???
1- 13,9
2- 68,3
3- 212
4- 2985 çıktı.
adetiminde 40. günü bugün adetim 10 gün gecikti yani. 6 mayısta çatlatma iğnemi oldum 21 nisanda son adet tarihim. ben kaç haftalık hamileyim adet tarihime göre 6 hafta oluo ama geç döllenme oldu bence.neyse ben bu 2985 olan değerle kesesinbi görebilirmiyim sizce doktora daha gitmedim???
1- 13,9
2- 68,3
3- 212
4- 2985 çıktı.
1- 13,9
2- 68,3
3- 212
4- 2985 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?