Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

sağol canım benim alalhım sizlerede nasip eder inş. verdiğin siteden baktım 5+4 mü ne öle bişi çıkıo sanırım :)

boşver canım sen o gerizekalıyı olurmuymuş öle doktora ilk tahlilimi gösterdim gebelik söz konusu değil demişti seninkide gayet iyi artıyo 3. bekle bak görceksin daha yüksek çıkcak 200 lerde filan. bak benimkileri gördün aynıyız hemen hemen moralini bozma şuan bebeişin morala ihtiyacı var çünkü alalhım gebeliklerimizi daim etsin sağlıkla inş. folik asite başlamadıysan hemen başla

Bende bişey sormak istiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim kaç gündür yazıyorum cvp alamadım adetimden 6 gün önce kan testi yaptırmıştım 1,61 çıktı nagatif yaklaşık bir hafta öncede bi kanamam oldu kahverengi 1 gün sürdü ve bitti şimdi adetime 1 gün var 2 gündür az kahverengi bazen sarı lekeler geliyo kasıklarımda belimde inanılmaz ağrı var adetimden önce hiç böyle ağrılar çekmezdim hamile olma ihtimalim hiç yokmu(((

he he he güldüm eşine valla,kıyamam oda süpriz yapmış aklı sıra ama adamlar böle işte,3 saatte beklemiş bide sölemeden vay hınzır hayırlısı olsuun cnm çok sevindim senin adına,bizde inşallah bu cumartesi görücez keseyi.aminnnn hepimizin evlatları sağlıklı olsun inş. evimize neşe olsunlar

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim.Umarım herşey yolunda gider.Bu endişeler hiç bitmiyor hamilelikte.

3. Kan değeri sonucumu aldım arkadaşlar.
Son adet tarihi : 22 Nisan (polikistik overim var,son zamanlarda 35-40 günde bir adet görüyordum.)

23 Mayıs'ta B-Hcg : 8,9
26 Mayıs'ta : 70,6 çıkmıştı.
31 Mayıs : 1044

Sonuç düşük mü sizce? Dr'a ancak Pazartesi gideceğim,aslında gitmeye de korkuyorum.

ay böyle insanlarada sinir oluyorum ya insan o ilk sevincini yasayamıyor benmki de 8 cıkmıştı yok demişti biri var dedi biri yok moralim bozuldu onra cok sükür yükseldi ki seninki 70 hiç acnını sıkma gayet iyi yükselmiş cnm

slmlar TUGBAYA bazen bhcg hemen yüksek değerler göstermez..döllenme zamanına göre değişir..bu dediğin kanamalar hamileysen bebek yerleşirken rahme kanama yapar bazı insanlarda..belki hamile olabilirsin..kasık bel ağrısı hamilelik işareti diyorlar..hayırlısıyla hamilesindir inşaallah canım..

kızlar adetime 4 gün kala bchg testi yaptırdım sonuç 2,6 yazıyor doktoruma gösteremdim daha acaba hamilemiyim yoksa hamile değilmiyim???

arkadaşlar iki kez idrar testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı.kan tahlili yaptrdm bugün beta hcg 4.85 çıktı doktor olabilir de olmayabilir de dedi. adetim 2 gün gecikti sizce bu değer zamanla yükselr mi yoksa kesinlikle yok mudur??? bikaç gün bekleyip tekrar kan testi yaptırmam gerekiomuş ama çok merak ediorum idrar testlernde sürekli ikinci çizgi çıkıo

arkadaşlar iki kez idrar testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı.kan tahlili yaptrdm bugün beta hcg 4.85 çıktı doktor olabilir de olmayabilir de dedi. adetim 2 gün gecikti sizce bu değer zamanla yükselr mi yoksa kesinlikle yok mudur??? bikaç gün bekleyip tekrar kan testi yaptırmam gerekiomuş ama çok merak ediorum idrar testlernde sürekli ikinci çizgi çıkıo

cnm geç döllenme olmuştur belki,1 hafta sonra kan tahlili yaptır tekrar derim

Cnm benim adetim ayda bi oluyo hemen sat 23 nisan. 25 mayısdaki beta hcg 91.9 .28 mayısdaki 439.7 çıktı inşallah vardir cnm haftaya kese için gidicem

cnm naptın sahi,görebildinizmi keseyi perşembe gidicez demiştin.bizde yarın gidiyoruz inş. bizde görürüz kesemizi,bi ohh çekeriz,2 hafta sonrada kalp atışları için gidicezz 2.ohh'uda çektikten sonra değmeyin keyfimize 16:RABBİM SEN KORU BEBİŞLERİMİZİ )

Cnm evet gittim persembe gunu balikesire geldim annemlere burda devamli gittigm dr a gittim ultrasonda bakti 2 tane mercimek buyuklugunde kese gorduk buyuk ihtimal ikizlerim geliyoooo2hafta sonra tekrar gelcem insallah benimle kalir yavrularimmm cok mutluyum ve endiseliyim.yarin mutlaka haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…