sağol canım benim alalhım sizlerede nasip eder inş. verdiğin siteden baktım 5+4 mü ne öle bişi çıkıo sanırım :)cnaım tebrik ederim darisı başımıza...gebelik haftalar ve fetus arlklar hesaplama Hamilelik Haftalarna Gre Bebek Kilo Hesaplama fetus hafta hafta ay ay fetus arlklar siteden bebğinin kaç haftalık olduğunu öğrenebilirsin
Maşallah değerleriniz çok artmış.Bu değerle keseyi görebilirsiniz.
Benim son adet tarihim de 22 Nisan.
23 Mayıs'ta B-Hcg : 8,9
26 Mayıs'ta : 70,6 çıkmıştı.
Bugün 3. kez kan vermeye gittim kan değerleri için.Oradaki sağlıkçı bayan moralimi bozdu.70'le hamilelik söylenemez dedi.
Şimdi kalbim küt küt atarak 3.'nün sonucunu bekliyorum.
gebeliğin hayırlı olsun, sağlıkla devam eder inşallah.
haklıymışsın tatlım hamileymişim bende ama benim koca var ya tam bi öküz.çünkü bana diilmişsin ya sonuç olumsuz dedi.dünyam yıkıldı.3 saat sonra falan geldi eve açtım kapıyı sonuç kagıdını ver dedim vermedi karnıma dokunarak bebişim anneyi kızdırdık mı biz dedi şok oldum.bana yalan sölemiş yani.ama o gelene kadar geçen süre var ya cehennem gibiydi tek kelimeyle.öldüm sıkıntıdan.benimde 3 haftalık falandır sanırım :)allah tamamına erdirsin hayırlısıyla...iyi gclr :)
sağol canım benim alalhım sizlerede nasip eder inş. verdiğin siteden baktım 5+4 mü ne öle bişi çıkıo sanırım :)
boşver canım sen o gerizekalıyı olurmuymuş öle doktora ilk tahlilimi gösterdim gebelik söz konusu değil demişti seninkide gayet iyi artıyo 3. bekle bak görceksin daha yüksek çıkcak 200 lerde filan. bak benimkileri gördün aynıyız hemen hemen moralini bozma şuan bebeişin morala ihtiyacı var çünküalalhım gebeliklerimizi daim etsin sağlıkla inş. folik asite başlamadıysan hemen başla
Maşallah değerleriniz çok artmış.Bu değerle keseyi görebilirsiniz.
Benim son adet tarihim de 22 Nisan.
23 Mayıs'ta B-Hcg : 8,9
26 Mayıs'ta : 70,6 çıkmıştı.
Bugün 3. kez kan vermeye gittim kan değerleri için.Oradaki sağlıkçı bayan moralimi bozdu.70'le hamilelik söylenemez dedi.
Şimdi kalbim küt küt atarak 3.'nün sonucunu bekliyorum.
Bende bişey sormak istiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim kaç gündür yazıyorum cvp alamadım adetimden 6 gün önce kan testi yaptırmıştım 1,61 çıktı nagatif yaklaşık bir hafta öncede bi kanamam oldu kahverengi 1 gün sürdü ve bitti şimdi adetime 1 gün var 2 gündür az kahverengi bazen sarı lekeler geliyo kasıklarımda belimde inanılmaz ağrı var adetimden önce hiç böyle ağrılar çekmezdim hamile olma ihtimalim hiç yokmu(((
kızlar adetime 4 gün kala bchg testi yaptırdım sonuç 2,6 yazıyor doktoruma gösteremdim daha acaba hamilemiyim yoksa hamile değilmiyim???
arkadaşlar iki kez idrar testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı.kan tahlili yaptrdm bugün beta hcg 4.85 çıktı doktor olabilir de olmayabilir de dedi. adetim 2 gün gecikti sizce bu değer zamanla yükselr mi yoksa kesinlikle yok mudur??? bikaç gün bekleyip tekrar kan testi yaptırmam gerekiomuş ama çok merak ediorum idrar testlernde sürekli ikinci çizgi çıkıo
Cnm benim adetim ayda bi oluyo hemen sat 23 nisan. 25 mayısdaki beta hcg 91.9 .28 mayısdaki 439.7 çıktı inşallah vardir cnm haftaya kese için gidicem
cnm naptın sahi,görebildinizmi keseyi perşembe gidicez demiştin.bizde yarın gidiyoruz inş. bizde görürüz kesemizi,bi ohh çekeriz,2 hafta sonrada kalp atışları için gidicezz 2.ohh'uda çektikten sonra değmeyin keyfimize16:RABBİM SEN KORU BEBİŞLERİMİZİ )
kizlar adete 3 gun kala bchg degerim 143,25 nasil sizce ? pzrtsi tekrar yaptircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?