Cnm evet gittim persembe gunu balikesire geldim annemlere burda devamli gittigm dr a gittim ultrasonda bakti 2 tane mercimek buyuklugunde kese gorduk buyuk ihtimal ikizlerim geliyoooo2hafta sonra tekrar gelcem insallah benimle kalir yavrularimmm cok mutluyum ve endiseliyim.yarin mutlaka haber ver
peki benim gibi olanınız varmı
adete 3 gun kala degerım 143,25 cıktı ve sizin daha sonra nekadar arttı birdaha yaptırdıgınızda kac oldu
arkadaşlar iki kez idrar testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı.kan tahlili yaptrdm bugün beta hcg 4.85 çıktı doktor olabilir de olmayabilir de dedi. adetim 2 gün gecikti sizce bu değer zamanla yükselr mi yoksa kesinlikle yok mudur??? bikaç gün bekleyip tekrar kan testi yaptırmam gerekiomuş ama çok merak ediorum idrar testlernde sürekli ikinci çizgi çıkıo
kızlar bende geçen cuma gittim hastaneye.. adetim geçeli 8 gün olmuştu kan testi verdiğimde sonuç 3035 çıktı. normal mi sizce?? kadın bana salı günü tekrar gel bu değerin 5000 e çıkması gerekiyor dedi.. yarın tekrar gidicem bakalım. benim anlamadığım 5000e çıkmamışsa gebelik oluşmamışmıdır yanii :18: ( tahminen şuan 27 günlük hamileyim)
kızlar bhcg 29.0 çıkmış sizce hamile olabilirmiyim
oyyy körün istediği bi göz Allah verdi ikigöz deseneAllah yüzlerini görmeyide nasip etsin arkadasım,sevindim senin adına..balıkesir he bende bandırmadayım,desene aynı memleketteniz bizde gördük geçtiğimiz hafta bitanecik bizim tek kese gördük şimdi 2 hafta sonra kalp atışlarını duyucaz inş. asıl önemli o ama içimde bi mutluluk,şükür hala bulantılarım yok inşallahta olmaz gerçi daha çook küçük ama:26:
selam kızlar ya acil cevap istiyorum lütfen son adet tarihim 1 mayıs bugün kan tahlili yaptırdım sonuç 593 çıktı daha önce dış gebelik geçirdim kan değerim artmadı sizce bu değer azmı normal mi
benm son adet tarhm de 1 mayıs cuma gidicem kantahlili için buraya yazarm değeri karşılaştırız. ama arkadaşlarmdan duyduklarma göre gayet iyi değerin.hayırlısı olsun işalla canm
tamam canım bende cumartesi günü doktora gidicem daha gitmedim idrar testi yaptın mı canım inşallah gebesindir aynı günde doğum yapar bebeklerimizi birlikte büyütürüz belki
arkadaşlar kafam çok karıştı...dün kan testi yaptırdım beta hcg değerim 79 çıktı..adetim 5 gün geçti.Doktor kesin bişey söyleyemeyiz dedi,nasıl ya....hamile miyim değil miyim anlamadım gene...hani kan testi kesindi yardım edin lütfen...
Evet kuzumm aynen öyle oldu bende bandırmada oturuyorum cnm hemşeri çıktık kizz:):):)amin inşallah sağ salim yüzlerinide görür büyütürüz
kizlar 1. kan degerim 143,25
2. kan degerim 553,33
sizce nasil 2 gun arayla boyle yukselme yasayan varmi
Allah herkesin bebegini bagislasin saglikla buyutmeyi nasip etsin
cevap lutfen:) merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?