Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

peki benim gibi olanınız varmı
adete 3 gun kala degerım 143,25 cıktı ve sizin daha sonra nekadar arttı birdaha yaptırdıgınızda kac oldu

oyyy körün istediği bi göz Allah verdi ikigöz desene Allah yüzlerini görmeyide nasip etsin arkadasım,sevindim senin adına..balıkesir he bende bandırmadayım,desene aynı memleketteniz bizde gördük geçtiğimiz hafta bitanecik bizim tek kese gördük şimdi 2 hafta sonra kalp atışlarını duyucaz inş. asıl önemli o ama içimde bi mutluluk,şükür hala bulantılarım yok inşallahta olmaz gerçi daha çook küçük ama:26:

peki benim gibi olanınız varmı
adete 3 gun kala degerım 143,25 cıktı ve sizin daha sonra nekadar arttı birdaha yaptırdıgınızda kac oldu

cnm sonuç gayet iyi. ben adetim geçtikten 4 gün sonra 95,32 çıkmıştı.gerçi benim geç döllenme olmuş,yani yumurtlamam geç çatlamış geç döllenmiş oyüzden hamileliğim 1 hafta geriden geliyo,öğrendiğimde tam 4 haftalıktı.yani normalde 1 hafta gecikmeyle 5 haftalık olması lazımdı anlıcan,ama 4haftalıktı..benim sonuca iyi demişti doktor.bende 5. haftayı bitirdim 6.hftaya girdim bugün hamileliğimde..eminim yükselmiştir şimdi benimkide.ama sonucun gayet iyi aklına takılmasın cnm.bu arada hamişliğin hayırlı uğurlu olsun Allah evlatlarımızn yüzünüde göstersin inş.

cnm benim gibi geç döllenme olmuş olabilir.benimde adetimden 2 gün sonra yapmıştım negatifti.5.gün çift silik çizgi çıkmıştı.kan tahlilinde pozitif çıkınca meğer daha
3,5 -4 haftalıkmışım..ama adetim geciktiği için geç döllenme olsada idrarda da çıkmıştı,sanırım hamilesin

kızlar bende geçen cuma gittim hastaneye.. adetim geçeli 8 gün olmuştu kan testi verdiğimde sonuç 3035 çıktı. normal mi sizce?? kadın bana salı günü tekrar gel bu değerin 5000 e çıkması gerekiyor dedi.. yarın tekrar gidicem bakalım. benim anlamadığım 5000e çıkmamışsa gebelik oluşmamışmıdır yanii :18: ( tahminen şuan 27 günlük hamileyim)

Değeriniz çok yüksek.Hayırlı olsun :)
Değerin yükselmesi hamileliğin yolunda gittiğinin ispatı.

Evet kuzumm aynen öyle oldu bende bandırmada oturuyorum cnm hemşeri çıktık kizz:):):)amin inşallah sağ salim yüzlerinide görür büyütürüz

kizlar 1. kan degerim 143,25
2. kan degerim 553,33
sizce nasil 2 gun arayla boyle yukselme yasayan varmi
Allah herkesin bebegini bagislasin saglikla buyutmeyi nasip etsin

selam kızlar ya acil cevap istiyorum lütfen son adet tarihim 1 mayıs bugün kan tahlili yaptırdım sonuç 593 çıktı daha önce dış gebelik geçirdim kan değerim artmadı sizce bu değer azmı normal mi

selam kızlar ya acil cevap istiyorum lütfen son adet tarihim 1 mayıs bugün kan tahlili yaptırdım sonuç 593 çıktı daha önce dış gebelik geçirdim kan değerim artmadı sizce bu değer azmı normal mi

benm son adet tarhm de 1 mayıs cuma gidicem kantahlili için buraya yazarm değeri karşılaştırız. ama arkadaşlarmdan duyduklarma göre gayet iyi değerin.hayırlısı olsun işalla canm

bugün gecikmemin 1. günü kan değerim 158 çıktı
inş tutunur bebişimmmm kızlarrr

benm son adet tarhm de 1 mayıs cuma gidicem kantahlili için buraya yazarm değeri karşılaştırız. ama arkadaşlarmdan duyduklarma göre gayet iyi değerin.hayırlısı olsun işalla canm

tamam canım bende cumartesi günü doktora gidicem daha gitmedim idrar testi yaptın mı canım inşallah gebesindir aynı günde doğum yapar bebeklerimizi birlikte büyütürüz belki

tamam canım bende cumartesi günü doktora gidicem daha gitmedim idrar testi yaptın mı canım inşallah gebesindir aynı günde doğum yapar bebeklerimizi birlikte büyütürüz belki

ben geçen hafta idrar testi yaptm çok silik çizgi çkmştı kan tahlilinde 4.85 çktı doktor sınırda dedi pzt gel tekrar tahlil yapalm dedi ama bn emn olmak için bekledm bugün tekrar idrar testi yaptım artık net çift çizgi çkmştı.oyzden artık gidip baktırıcam kan tahliline.işalla sen de gebesindir allah gönlümüze göre versn hayırlısıyla

arkadaşlar kafam çok karıştı...dün kan testi yaptırdım beta hcg değerim 79 çıktı..adetim 5 gün geçti.Doktor kesin bişey söyleyemeyiz dedi,nasıl ya.... hamile miyim değil miyim anlamadım gene...hani kan testi kesindi yardım edin lütfen...

canım içini ferah tut doktor tekrar ne zaman gelmeni söyledi?

Evet kuzumm aynen öyle oldu bende bandırmada oturuyorum cnm hemşeri çıktık kizz:):):)amin inşallah sağ salim yüzlerinide görür büyütürüz

hadi be desene aynı yerde oturuyoruz fıstık,bukadar mı denk gelir :26: buarada nedense sana özelden mesaj atamıyorum.öle bi hakkım olması için buraya tam 100 tane msj ileti yazmış olmam lazımmış,ben 51 tane yazmışım msnle pek aram yok ama face adresimiz var tatlım,bana özelden facebooktaki adını soyadını yazarsan cnm eklerim seni

Son düzenleme:
cevap lutfen:) merak ediyorum

bana göre degerlerin cok cok iyi cikmis canim, icini ferah tutabilirsin ve doktor kontrolüne kadar rahat ol. eminim doktorunda herseyin yolunda gittgini söyleyecektir.. hayirlisi olsun, insallah Rabbim bebegini kucagina sagsaglim almayi nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…