selam kızlar ya acil cevap istiyorum lütfen son adet tarihim 1 mayıs bugün kan tahlili yaptırdım sonuç 593 çıktı daha önce dış gebelik geçirdim kan değerim artmadı sizce bu değer azmı normal mi
hadi bedesene aynı yerde oturuyoruz fıstık,bukadar mı denk gelir :26: buarada nedense sana özelden mesaj atamıyorum.öle bi hakkım olması için buraya tam 100 tane msj ileti yazmış olmam lazımmış,ben 51 tane yazmışım msnle pek aram yok ama face adresimiz var tatlım,bana özelden facebooktaki adını soyadını yazarsan cnm eklerim seni
cnm adresimi yazdım inşallah bulursun ayy ne güzell yaaa hangi dr a gidiyon cnm sen
Kızlar satım 6 mayıs.adetim 2 gün geçti bugün kan testi verdim
bthcg değerim 211.22 çıktı.bana düşük geldi sizce nasıl.
doktor değer için daha erken gebelik dedi 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi.korktum açıkçası bu değerden
kızlar merhaba
beta hcg değeri ne kadar nasıl artmalı
evet 2 güne 2 kat olmalı diyoruz
benım beta hcg battan 1 gün sonra 80.5 çıktı (2 haziranda)
biraz geç döllenme(6 gün kadar ateşle tespit ettim)
bulunduğum yerde de kan testi yapılmıyor
haftaya cumaya ilk randevum var
acaba ne kadar olmuştur ki şimdiye kadar
merak eidyorum
hamilelere ve yeni hamile olduğunu öğrenenleri Rabbim bebeğine kavuştursun....
bu arada mide bulantıları başlayanlar nasıl geçiriyorsunuz?? ya ben mahvoluyorum... darısı başınıza yeniler.... çünkü en azından bebeğim benimle diye de sevindiğim tarafı var :)
ben %80 yazmisim ama %70 olacak o.merhaba, 2 günde bir en az %80 artmali diye söylemisti doktorum.
canım ben bugün dayanamadım gidip tahlil yaptırdım 379 çktı değerim. işalla sorunsuz bi hamilelik geçirirz yaa çok mutlu oldumm :)) bu arada senin değerin de gayet iyimiş onu da görmüş olduk. sonuçları doktora göstermedm daha gerçi, bakalım o ne dicek
canım hcg maşalah güzel.kızlar benim son adet tarihim 4 mayıs perşembe günü kan testinde 1375 çıktı doktor gayet iyi yükselmiş dedi ama ulltrasonda görmek için erken deyip bakmadı bende tedirgin olup ertesi gün başka doktora gitti ultrasonda göremedi keseyi normalmidir ki
canım içini ferah tut doktor tekrar ne zaman gelmeni söyledi?
Allah hepimizin bebeğini sağlıkla sıhatle dünyaya getirmeyi nasip etsin
ben 6.haftaya gireceğim daha bulantı falan hiç yok daha erken diyorlar
6+2 gunluk hamileyim 1 haftadir bulantilardan cektigimi bi ben bilirim birde allah her sabah 5de kalkiyorum bulanti yuzunden cok kotu ya tabi bi yandan iii bisey bebisim benle bulantilar gebeligin yolunda gittigine isaretmis bi yerde okumustum tek tesellim oooo bebisim iii olsunda midem bulansin sorun degil dayaniris. . . Seninde baslar yakindir merak etme bugunlerin tadini cikar
6+2 gunluk hamileyim 1 haftadir bulantilardan cektigimi bi ben bilirim birde allah her sabah 5de kalkiyorum bulanti yuzunden cok kotu ya tabi bi yandan iii bisey bebisim benle bulantilar gebeligin yolunda gittigine isaretmis bi yerde okumustum tek tesellim oooo bebisim iii olsunda midem bulansin sorun degil dayaniris. . . Seninde baslar yakindir merak etme bugunlerin tadini cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?