Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

selam kızlar ya acil cevap istiyorum lütfen son adet tarihim 1 mayıs bugün kan tahlili yaptırdım sonuç 593 çıktı daha önce dış gebelik geçirdim kan değerim artmadı sizce bu değer azmı normal mi

canım ben bugün dayanamadım gidip tahlil yaptırdım 379 çktı değerim. işalla sorunsuz bi hamilelik geçirirz yaa çok mutlu oldumm :)) bu arada senin değerin de gayet iyimiş onu da görmüş olduk. sonuçları doktora göstermedm daha gerçi, bakalım o ne dicek

cnm adresimi yazdım inşallah bulursun ayy ne güzell yaaa hangi dr a gidiyon cnm sen

cnm adresimi yazdım inşallah bulursun ayy ne güzell yaaa hangi dr a gidiyon cnm sen

cnm ben seni bulamadım facebooktan normal olarak,msnden ekliycem seni ordan buluruz inş ben ordan yazıcam sana facebooktaki adımızı..olmadı sen ararsın cnm beni.buarada ben ilhan şen'e gidiyorum.sadece muayenehanede o artık,özel hastaneylede anlaşması varmış ameliyatlarını doğumları orda yapıomuş.çok iyi doktorum memnunum.genelde rutin kontrollerime gürsel beye gidiodum özeldeki ama o 1 hafta doluydu benim ilk randevu zmanım.ilhan şende ismi nam yapmış çok iyi bi doktor,ona çıkmaya karar verdim.memnunum bakalım şimdilik,sen hangi doktora çıkıyosun cnm

Son düzenleme:
arkadaşlar herkese merhaba,bende dün kan tahlili yaptırdım.beta hcg değerim 929.4 çıktı.En son Mayıs ın 5 inde regli oldum.Tahlili Haziran 7 de yaptırdım.sizce bu değer normal mi? doktor tahlilden önce ultrason yapmıştı ama kese görememişti.Bilgilerinizi paylaşırsanız benimle çok sevinirim şu an merak içindeyim

Kızlar satım 6 mayıs. adetim 2 gün geçti bugün kan testi verdim
bthcg değerim 211.22 çıktı. bana düşük geldi sizce nasıl.
doktor değer için daha erken gebelik dedi 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi. korktum açıkçası bu değerden

Son düzenleyen: Moderatör:

canım merak etme gayet normal, bnm sat ım 1 mayıs olmasına rağmen 379 çktı çarşamba günü doktor ona bile erken gebelik dedi bugün tekrar gittim 966 olmuş. senin de yavaş yavaş yükselecek endişelenme

kızlar merhaba
beta hcg değeri ne kadar nasıl artmalı
evet 2 güne 2 kat olmalı diyoruz
benım beta hcg battan 1 gün sonra 80.5 çıktı (2 haziranda)
biraz geç döllenme(6 gün kadar ateşle tespit ettim)
bulunduğum yerde de kan testi yapılmıyor
haftaya cumaya ilk randevum var
acaba ne kadar olmuştur ki şimdiye kadar
merak eidyorum

Son düzenleme:

merhaba, 2 günde bir en az %80 artmali diye söylemisti doktorum.

Son düzenleme:
hamilelere ve yeni hamile olduğunu öğrenenleri Rabbim bebeğine kavuştursun....

bu arada mide bulantıları başlayanlar nasıl geçiriyorsunuz?? ya ben mahvoluyorum... darısı başınıza yeniler.... çünkü en azından bebeğim benimle diye de sevindiğim tarafı var :)

Allah hepimizin bebeğini sağlıkla sıhatle dünyaya getirmeyi nasip etsin
ben 6.haftaya gireceğim daha bulantı falan hiç yok daha erken diyorlar

canım sorunsuz bi gebelik geçiririz bende cumartesi gittim doktora kan değerim 2534 çıktı üstten ulrasyonla baktı göremedi doktor gazdan görünmeye biliyor dedi kanın güzel dedi haftaya cuma gel bakalım dedi başka testlerde yapacakmış buraya yine yazarım

kızlar benim son adet tarihim 4 mayıs perşembe günü kan testinde 1375 çıktı doktor gayet iyi yükselmiş dedi ama ulltrasonda görmek için erken deyip bakmadı bende tedirgin olup ertesi gün başka doktora gitti ultrasonda göremedi keseyi normalmidir ki

canım hcg maşalah güzel.
ben ultrason için 1000 olması gerekiyor diye biliyorum
ama deek ki o değerde de görünmeyebiliyor
sıkma canını

Allah hepimizin bebeğini sağlıkla sıhatle dünyaya getirmeyi nasip etsin
ben 6.haftaya gireceğim daha bulantı falan hiç yok daha erken diyorlar

6+2 gunluk hamileyim 1 haftadir bulantilardan cektigimi bi ben bilirim birde allah her sabah 5de kalkiyorum bulanti yuzunden cok kotu ya tabi bi yandan iii bisey bebisim benle bulantilar gebeligin yolunda gittigine isaretmis bi yerde okumustum tek tesellim oooo bebisim iii olsunda midem bulansin sorun degil dayaniris. . . Seninde baslar yakindir merak etme bugunlerin tadini cikar

açlık var ama hiçbir şey yemek istenmiyor çok kötü ara sıra göbeğime dokunup kızıyorum sıpama...çok zor bir dönem ama sağlıklı olsundaaa....

valla canım benım eşim 2 kardeş
kayınvaliem ikisininde de bir gün bile kusmamış midesi bulanmamış
yani herkeste olacak diye bir şey yok
ama olursa evladım için katlanırım
ama çok yormasın tabi

Kızlar tasalanmayin . Bende gebeliklerimde hiç bulanti kusma yasamadim doktorumda olmak zorunda degil dedi bir sorunda olmuyor yani..

selam arkadaşlar

4.5 yaşında bir kızım var..kardeş istiyoruz..geçen ay 15 gün gecikmem oldu kan testinde betahcg 15.5 çıktı 2 gün sonra da tamamen düştü ve regl oldum

bu ay korunmadık. 8 mayısta regl oldum 8 haziranda beta hcg 46.7 çıktı..
kızımda tam regl günümde 1000lere yakın çıkmıştı. moralim çok bozuldu
ama sonra burada böyle çıkıp 2ye katlayıp normak hamile olanları görünce çok umutlandım.

göğüslerim aşırı hassaslaşmıştı kızımda bunda o da yok kasıklarımda ağrı var biraz..
göğüslerinde hiçbir şey hissetmeden böyle düşük betahcg ile hamile kalanlar var mı?

yarın tekrar test yaptıracağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…