- 18 Aralık 2009
- 43
- 0
- 96
Allah hepimizin bebeğini sağlıkla sıhatle dünyaya getirmeyi nasip etsin
ben 6.haftaya gireceğim daha bulantı falan hiç yok daha erken diyorlar
benimde 6. haftam.benim bu 3. gebeliğim dğer ikisi düşükle sonuçlandı ve hepside tüp tedavisiyle olmuştu. sadece ilk gebeliğimde bulantılarım olmuştu ondada ohss olmuştum bu durum tetiklemişti.şuana kadar ne bulantı. ne baş dönmesi bazen hafif kasık ağrısı dışında hiçbirşey hissetmiyorum.perşembe kalp atışı için gideceğiz ama ben çok umutsuzum.son bir kaç gündür göğüslerimdeki hassasiyet yok denecek kadar azaldı.buralarda okuduğum kadarıyla bu yolunda gitmeyen birşeylerin habercisiymiş.çok tedirginim başlarda kan değerlerim çok iyi çıktı.şimdi idrarda baktım hala pozitif ama kaybetme korkusu sardı birkere..6. ve ya 7, hafatada göüs hassasiyeti kaybolupta yinede sağlıklı doğum yapan varmı acaba?Allahım ne olur bu sınavdan geçelim artık...
benim daha hiç göğüs hassasiyetim olmadı.belki seni rahatlatır biraz
benimde 6. haftam.benim bu 3. gebeliğim dğer ikisi düşükle sonuçlandı ve hepside tüp tedavisiyle olmuştu. sadece ilk gebeliğimde bulantılarım olmuştu ondada ohss olmuştum bu durum tetiklemişti.şuana kadar ne bulantı. ne baş dönmesi bazen hafif kasık ağrısı dışında hiçbirşey hissetmiyorum.perşembe kalp atışı için gideceğiz ama ben çok umutsuzum.son bir kaç gündür göğüslerimdeki hassasiyet yok denecek kadar azaldı.buralarda okuduğum kadarıyla bu yolunda gitmeyen birşeylerin habercisiymiş.çok tedirginim başlarda kan değerlerim çok iyi çıktı.şimdi idrarda baktım hala pozitif ama kaybetme korkusu sardı birkere..6. ve ya 7, hafatada göüs hassasiyeti kaybolupta yinede sağlıklı doğum yapan varmı acaba?Allahım ne olur bu sınavdan geçelim artık...
selam arkadaşlar
4.5 yaşında bir kızım var..kardeş istiyoruz..geçen ay 15 gün gecikmem oldu kan testinde betahcg 15.5 çıktı 2 gün sonra da tamamen düştü ve regl oldum
bu ay korunmadık. 8 mayısta regl oldum 8 haziranda beta hcg 46.7 çıktı..
kızımda tam regl günümde 1000lere yakın çıkmıştı. moralim çok bozuldu
ama sonra burada böyle çıkıp 2ye katlayıp normak hamile olanları görünce çok umutlandım.
göğüslerim aşırı hassaslaşmıştı kızımda bunda o da yok kasıklarımda ağrı var biraz..
göğüslerinde hiçbir şey hissetmeden böyle düşük betahcg ile hamile kalanlar var mı?
yarın tekrar test yaptıracağım...
cevayplayan yok ama telefonda öğrendiğim kadarıyla 234 gibi bişi olmuş hcg..
46.7 den 3 gün sonra 234
2 kat ilerlese 140 gibi bişi olması lazımdı
hızlı ilerlemesi dış gebelik ile bağlantı kuruyor mu? iyi bişey mi kızlar?
Selam kizlar, benimde birkaç sorum olacakti, yoksa meraktan çatlicam? Benim son adet tarihimin ilk gunu 17 mayis 2012, son adet tarihimin son gununu hatirlamiyorum, iliskiye girdigim tarih 31 mayis 2012/ 1 haziran 2012 baglayan gece. Birdahaki adet olmam gereken tarihi bilmiyorum, yani $imdiye kadar hic takip etmedim kaç gun ara var diye. Bende 17 haziran 2012 idrar testi yapayim diyordum, ama bugun hastaneye yolum du$tu. Hamilelik için kan tahlili yaptirdim. Beta-HCG sonucu: 14.91 POZITIF diyor. Yani eger hamileysem 1 haftalik olacak. Doktorun biri tam net degil hamileligin dedi, ba$ka doktorun asistani hamilesin diyor??? Neye inanacagimi $a$irdim. Deneyimli olanlar bana bilgi verebilirmi????
canım testini 14 haziranda tekrar yaptır eğer değerin 2 katına çıkmışsa hamilesin demektir...gebelik haftalarını gebelik haftalar ve fetus arlklar hesaplama Hamilelik Haftalarna Gre Bebek Kilo Hesaplama fetus hafta hafta ay ay fetus arlklar hesaplayabilirsin
arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
bu gün adet olmam gerekiyordu, doktor işi var diye tahlil yaptırdık. beta hcg hormonu 23 çıktı. bu değerler sizce normal mi? öncesinde iki defa erken düşük yaşadık ve onlarda da b hcg hormonları yükselmedi. kaygılıyım. tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. çok çocuk istiyorum çok. :)
merhaba, hosgeldin...
hamileliginin yolunda gittgini anlamak icin testten 2 gün sonra yeniden test yaptimalisin canim. eger deger 2 kat ya da en az %70 artarsa hamilesin demektir. bol sans...
desteklerin için teşekkürler.
yarın tekrar test yapılacak inşallah yükselir. normal bir gebelik olur. düşüklerden sonra çok korkuyorum.
arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
bu gün adet olmam gerekiyordu, doktor işi var diye tahlil yaptırdık. beta hcg hormonu 23 çıktı. bu değerler sizce normal mi? öncesinde iki defa erken düşük yaşadık ve onlarda da b hcg hormonları yükselmedi. kaygılıyım. tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. çok çocuk istiyorum çok. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?