Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Allah hepimizin bebeğini sağlıkla sıhatle dünyaya getirmeyi nasip etsin
ben 6.haftaya gireceğim daha bulantı falan hiç yok daha erken diyorlar

benimde 6. haftam.benim bu 3. gebeliğim dğer ikisi düşükle sonuçlandı ve hepside tüp tedavisiyle olmuştu. sadece ilk gebeliğimde bulantılarım olmuştu ondada ohss olmuştum bu durum tetiklemişti.şuana kadar ne bulantı. ne baş dönmesi bazen hafif kasık ağrısı dışında hiçbirşey hissetmiyorum.perşembe kalp atışı için gideceğiz ama ben çok umutsuzum.son bir kaç gündür göğüslerimdeki hassasiyet yok denecek kadar azaldı.buralarda okuduğum kadarıyla bu yolunda gitmeyen birşeylerin habercisiymiş.çok tedirginim başlarda kan değerlerim çok iyi çıktı.şimdi idrarda baktım hala pozitif ama kaybetme korkusu sardı birkere..6. ve ya 7, hafatada göüs hassasiyeti kaybolupta yinede sağlıklı doğum yapan varmı acaba?Allahım ne olur bu sınavdan geçelim artık...

benim daha hiç göğüs hassasiyetim olmadı.belki seni rahatlatır biraz

Cnm merhabalar... yazdiklarini okudugumda vakti zamaninda benim dusunduklerimin aynisini yazmissin. ben de neden bulantim yok ve goguslerimdeki hassasiyet azaldi diye cok tedirgin oluyordum. su an 8 bucuk haftaligiz ve ikiz bebek bekliyorum :) goguslerimdeki hassasiyet hala az ve cok sukur bulantim da yok. bence kendini fazla dinleme ve aksine agir bir gebelik gecirmedigin icin kendini sansli hisset. melegin seninle merak etme bu tedirginlikleri yasayan ilk sen degilsun. sen sadece icini ferak tut gerisi de kader kismet...

kızlar benim durumumu yaşayan yok mu??
hiç göğüs ağrım yok kasıklarım ağrıyor ve regl olmam gerekn günde 46.7 çıktı sonucum..bugün tekrar test yaptırdım 3 saat sonra alacağım ama heyecandan ölüyorum resmen(

geçen ay da benzer durum yaşayınca iyice telaş yaptım

cevayplayan yok ama telefonda öğrendiğim kadarıyla 234 gibi bişi olmuş hcg..

46.7 den 3 gün sonra 234
2 kat ilerlese 140 gibi bişi olması lazımdı

hızlı ilerlemesi dış gebelik ile bağlantı kuruyor mu? iyi bişey mi kızlar?

çok teşekkür ederim cevabın için canım..
aldım geldim sonuçlarımı
47.6 iken 3 gün sonra 238 olmuş...2ye değil 4e katlamış nerdeyse

doktoru aradım perşembe beta hcg ve progesteron ölçümü yaptır dedi..geç döllenme olabilir değer adet sonrasına göre düşük dedi.

aman yaa rahatlayamadım ki güzel şeyler söylemeyince de.

bir de canım senin kaçtan kaça katlamıştı? hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin maşallah

Son düzenleme:
Selam kizlar, benimde birkaç sorum olacakti, yoksa meraktan çatlicam? Benim son adet tarihimin ilk gunu 17 mayis 2012, son adet tarihimin son gununu hatirlamiyorum, iliskiye girdigim tarih 31 mayis 2012/ 1 haziran 2012 baglayan gece. Birdahaki adet olmam gereken tarihi bilmiyorum, yani $imdiye kadar hic takip etmedim kaç gun ara var diye. Bende 17 haziran 2012 idrar testi yapayim diyordum, ama bugun hastaneye yolum du$tu. Hamilelik için kan tahlili yaptirdim. Beta-HCG sonucu: 14.91 POZITIF diyor. Yani eger hamileysem 1 haftalik olacak. Doktorun biri tam net degil hamileligin dedi, ba$ka doktorun asistani hamilesin diyor??? Neye inanacagimi $a$irdim. Deneyimli olanlar bana bilgi verebilirmi????

canım testini 14 haziranda tekrar yaptır eğer değerin 2 katına çıkmışsa hamilesin demektir...gebelik haftalarını gebelik haftalar ve fetus arlklar hesaplama Hamilelik Haftalarna Gre Bebek Kilo Hesaplama fetus hafta hafta ay ay fetus arlklar hesaplayabilirsin

arkadaşlar aranıza yeni katıldım.

bu gün adet olmam gerekiyordu, doktor işi var diye tahlil yaptırdık. beta hcg hormonu 23 çıktı. bu değerler sizce normal mi? öncesinde iki defa erken düşük yaşadık ve onlarda da b hcg hormonları yükselmedi. kaygılıyım. tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. çok çocuk istiyorum çok. :)

merhaba, hosgeldin...
hamileliginin yolunda gittgini anlamak icin testten 2 gün sonra yeniden test yaptimalisin canim. eger deger 2 kat ya da en az %70 artarsa hamilesin demektir. bol sans...

merhaba, hosgeldin...
hamileliginin yolunda gittgini anlamak icin testten 2 gün sonra yeniden test yaptimalisin canim. eger deger 2 kat ya da en az %70 artarsa hamilesin demektir. bol sans...

desteklerin için teşekkürler.
yarın tekrar test yapılacak inşallah yükselir. normal bir gebelik olur. düşüklerden sonra çok korkuyorum.

iyi akşamlar kızlar.. size birşey soracağım. Kanda gebelik testi yaptırmıştım geçen de yazdım görmüşsünüzdür negatif çıktı ama bende belirtiler hala devam ediyor. Hafif lekelenme şeklinde kanamam olmuştu devamında hala adet olmadım Bat 14 haziran sizde kanda çıkmama ihtimali war mı benim gibi sorun yaşayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı benim için çok önemli bu durum. Yemin ederim psikolojim bozuldu

desteklerin için teşekkürler.
yarın tekrar test yapılacak inşallah yükselir. normal bir gebelik olur. düşüklerden sonra çok korkuyorum.

herseyden önce pozitif düsünmeye calis ve stresten uzak dur. inan bazen anne olmanin tek yolu bu oluyor. yasadigimiz olumsuzluklar bize sonunda rahat olmak gerektigini ögretiyor

canım yaptırdın mı bir daha test yoksa yarın mı yaptıracaktın?
şu an seni nasıl anlıyorum bilemezsin benim de 47.6 çıktı 3 gün sonra 238 çıktı (yani pazartesi günü)
perşembe bir daha yaptıracam ama aklımda fikrimde sürekli test var heyecandan ölecem yarını edemiyorum resmen
hayırlısı olsun ikimiz için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…