Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

iyi dilekleriniz ve desteğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.maalesef benim korktuğum başıma geldi.belirtilerin kaybolmasından 3 gün sonra yoğun bir kanama başladı ve doktora gittiğimizde kesenin oluştuğunu ancak boş kese olduğunu söylediğinde yıkıldık.değerlerim yüksek başlamıştı ve iyi gidiyordu.bu 3.defa başıma geliyor.genetik araştırmalarımız yapılmıştı.1. kalite emriyolar blast aşamasında transfer ediliyor sonra bölünme sırasında ortaya çıkan bozukluktan deniliyor. bu kısmını anlamıyorum işte...şimdi beklemedeyim.o zamanki kanama dışında kanamam olmadı ancak ertesi sabah kocaman bir parça düştü.ne bir ağrı ne kanama.. ne olduğunu anlayamadım.ilaçları bıraktım.bir hafta sonra parça kalıp kalmadığına dair kontrole gideceğim.üstüne birde kürtaj olmaktan korkuyorum.iyi ama şimdi anlayamadım düşen parça kesemiydi yoksa birikmiş jel kalıntılarımıydı.daha önceki düşüklerimde ölüp ölüp dirilmiştim.bukadar kansız ve ağrısız düşük yaşamış olabilirmiyim acaba?bu nasıl bir sınav.2 hafta önce 13 yıl sonra nihayet bizede sıra geldi diye sevinirken şimdi bunu nasıl atlatacağımı düşünüyorum.

ne desek boş ne desek anlamsız biliyorum ama inan ki hayırlı zaman gelince bebeğin sana gelecek ve unutacaksın bu günleri..
sebep bulundu mu düşüklerinin?
geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik seninle olur...

benimde regl günüm 2 gün geçti tahlil yaptırdım beta hcg 383,7 çıktı kaç haftalıktır normal mi bu değer acaba?

benim 3 gün geçince 238 çıktı perşembe bir daha ölçtüreceğim..
şimdi ben hamileyim diye çevreme dahi söyleyemiyorum bu durumda olanlar var mı acaba?
senin değerin iyi duruyor hayırlı olsun:)
ama varsa da geç döllenme oluyor bizimkiler canım

3 ya da 4 haftalık olabilir..1000li değerin üstünde kese görünüyor..
bu değer döllenme gününe göre değişiyor

adetin düzenli miydi canım?
benim düzensizdir gecikir genelde ben o yüzden düşüktür diye umut ediyorum
adet olmam gerek günde 47.6 idi benim..
senin değerin çok daha iyi yani..2-3 gün sonra bir daha baktır dedi mi doktorun?

benim fsh yüksek çıkıyordu bu yüzden tereddütteyim doktora henüz göstermedim bakalım..

fsh ne oluyodu?
pregesteron da istedi benim doktorum yarına
o da 20 nin üzerinde olması mı lazımmış neymiş tam anlamadım

merhaba aranıza yeni katıldım...2 aydır çocuk istiyoruz...geçen ay beta hcg testi yaptırdıgmda 0-100 çıkmıştı hamile olmadığımı anlamıştım zaten 27.gün adet olmuştum...
bu ay adetime 4 gün kala test yaptırdım beta hcg 2,39 çıktı...adetimi 2 gün geçti yine yaptırdım ve aynı sonuc 2,39 (aynı hastanede yaptırdım) en azından birazck oynaması lazım değil mi hamile değilsem azalması felan lazım değil mi araştırıyorum ama bulamıyorum...ve bugun 3 gün geçmiş oluyor ve daha regl olmadım..zaman zaman ağrı giriyo 2 sabahtır adet oldum diye kalkıyorum ama tık yok :S hiç böyle olmamıştım.ki zaten hamileyim diyede kendimi odaklamıyorum.tatile gidicez diye test yaptırıyorum. bu değerin oynamaması normal mi yoksa başka biyerde mi yaptırsam ya :S

Merhaba mimozaaa sanirim hamile degilsin cunki hcg degerin çok du$uk. Yada istersen baska yerde de yaptir, ama sonucun degisik cikacagini sanmiyorum, sonucta ordaki de kan tahlili burdakide.
Ben adetime 6 gun kala kan tahlili yaptirdim bende 14.91 POZITIF cikti. Gerci bende de soru isaretleri var, cogu hamilesin diyor ama bakalim degerler yukselecek mi. 5 gun sonra tekrar kan tahlili yaptiracagim. Bende de hamilelik ki eger hamileysem tam bir supriz oldu, dogum kontrol hapi kullaniyordum, ama gectigimiz ay cok duzensiz yutunca, bari birakayim obur ay tam kullanayim dedim. Bu arada da bir sefer sadece kaçinti oldu, bir seferden tutmaz dedim kendi kendime, iyi ya$im da biraz ilerledi dedim, ama tutmu$gibi gorunuyor. Allahim bebek isteyen herkese nasip etsin. Ama eger adetini 3 gun gectiyse kan tahlili yaptir derim, bence eger ki hamileysen simdi belli olmasi lazim kan tahliliyle. Hayirlisi olsun senin icin, Insallah hami$sindir.

Son düzenleme:
kızlar ben kan testi yaptırdım 159 çıktı 24 saat sonra da 193 çıktı çok az azalmış düşük tehlikem mi var

maalesef hiçbir sebep yok.sadece kusurlu bir sperm veya kalitesiz bir yumurtanın döllemesi olabilirmiş.ama 1. kalite bir embriyo blast aşamasına gelmiş bu nasıl olabiliyor anlamıyorum.bu 6.tüp denememizdi ve ben 39 yaşındayım.zamanla yarışıyoruz.her düşük bana daha çok zaman kaybettiriyor ve daha çok umutsuzluğa düşürüyor..

canım bu gün test yaptırdım. 38.56 çıktı. bir günde yaklaşık iki kat arttığı için doktor güzel dedi. inşallah artış güüzel olur sağlıklı bir hamilelik geçiririm.

seninle aynı bir arkadaşım cadı kızının gazını çıkarmakla meşgul şu ara..
umarım en kısa zamanda sen de kavuşursun isteğine ve hepimiz tabi..

kızlar ben kan testi yaptırdım 159 çıktı 24 saat sonra da 193 çıktı çok az azalmış düşük tehlikem mi var

azalmış derken çok az artmış mı demek istediniz?
2 günde 1 testi tekrar ederseniz daha sağlıklı olacaktır doktorlar da öyle istiyor..
aslında değerin düşük değil 2 günde bir 2 kar artarsa da süper demek

merhaba
Benim son adet tarihim 13 mayıs idi.12 haziranda test yaptırdım 160 çıktı.sevinemiyorum çünkü diğer arkadaşların değerlerine bakıyorum onlarınki 500 civarı.yarın test tekrarlanacak,bilmiyorum bu gece nasıl geçer.benim gibi değeri olan varmıy dı?

Hanımlar adet tarihime 1 hafta var kan tahlili yaptırsam mı :44:

belirtilerim var:18:

kendini başkalarının değerleri ile kıyaslayıp moralini bozma hamilesin işte.geç döllenme diye birşey var ve herkes aynı gün yumurtlama döneminde olmuyo farklılıklar var.sen iki günde bir tekrarla 2 katına çıkması lazım çıkmazsa endişe edebilirsin şimdi çok yersiz.zaten doktorada gitsen onunda şu aşamada isteyeceği iki günde bir kan testi ki değerlerini karşılaştırabilsin.şimiden hayırlısı olsun allahım sana ve babasına bağışlasın küçük meleği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…