- 18 Aralık 2009
- 43
- 0
- 96
Cnm merhabalar... yazdiklarini okudugumda vakti zamaninda benim dusunduklerimin aynisini yazmissin. ben de neden bulantim yok ve goguslerimdeki hassasiyet azaldi diye cok tedirgin oluyordum. su an 8 bucuk haftaligiz ve ikiz bebek bekliyorum :) goguslerimdeki hassasiyet hala az ve cok sukur bulantim da yok. bence kendini fazla dinleme ve aksine agir bir gebelik gecirmedigin icin kendini sansli hisset. melegin seninle merak etme bu tedirginlikleri yasayan ilk sen degilsun. sen sadece icini ferak tut gerisi de kader kismet...
iyi dilekleriniz ve desteğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.maalesef benim korktuğum başıma geldi.belirtilerin kaybolmasından 3 gün sonra yoğun bir kanama başladı ve doktora gittiğimizde kesenin oluştuğunu ancak boş kese olduğunu söylediğinde yıkıldık.değerlerim yüksek başlamıştı ve iyi gidiyordu.bu 3.defa başıma geliyor.genetik araştırmalarımız yapılmıştı.1. kalite emriyolar blast aşamasında transfer ediliyor sonra bölünme sırasında ortaya çıkan bozukluktan deniliyor. bu kısmını anlamıyorum işte...şimdi beklemedeyim.o zamanki kanama dışında kanamam olmadı ancak ertesi sabah kocaman bir parça düştü.ne bir ağrı ne kanama.. ne olduğunu anlayamadım.ilaçları bıraktım.bir hafta sonra parça kalıp kalmadığına dair kontrole gideceğim.üstüne birde kürtaj olmaktan korkuyorum.iyi ama şimdi anlayamadım düşen parça kesemiydi yoksa birikmiş jel kalıntılarımıydı.daha önceki düşüklerimde ölüp ölüp dirilmiştim.bukadar kansız ve ağrısız düşük yaşamış olabilirmiyim acaba?bu nasıl bir sınav.2 hafta önce 13 yıl sonra nihayet bizede sıra geldi diye sevinirken şimdi bunu nasıl atlatacağımı düşünüyorum.
benimde regl günüm 2 gün geçti tahlil yaptırdım beta hcg 383,7 çıktı kaç haftalıktır normal mi bu değer acaba?
benim 3 gün geçince 238 çıktı perşembe bir daha ölçtüreceğim..
şimdi ben hamileyim diye çevreme dahi söyleyemiyorum bu durumda olanlar var mı acaba?
senin değerin iyi duruyor hayırlı olsun:)
ama varsa da geç döllenme oluyor bizimkiler canım
3 ya da 4 haftalık olabilir..1000li değerin üstünde kese görünüyor..
bu değer döllenme gününe göre değişiyor
adetin düzenli miydi canım?
benim düzensizdir gecikir genelde ben o yüzden düşüktür diye umut ediyorum
adet olmam gerek günde 47.6 idi benim..
senin değerin çok daha iyi yani..2-3 gün sonra bir daha baktır dedi mi doktorun?
merhaba aranıza yeni katıldım...2 aydır çocuk istiyoruz...geçen ay beta hcg testi yaptırdıgmda 0-100 çıkmıştı hamile olmadığımı anlamıştım zaten 27.gün adet olmuştum...
bu ay adetime 4 gün kala test yaptırdım beta hcg 2,39 çıktı...adetimi 2 gün geçti yine yaptırdım ve aynı sonuc 2,39 (aynı hastanede yaptırdım) en azından birazck oynaması lazım değil mi hamile değilsem azalması felan lazım değil mi araştırıyorum ama bulamıyorum...ve bugun 3 gün geçmiş oluyor ve daha regl olmadım..zaman zaman ağrı giriyo 2 sabahtır adet oldum diye kalkıyorum ama tık yok :S hiç böyle olmamıştım.ki zaten hamileyim diyede kendimi odaklamıyorum.tatile gidicez diye test yaptırıyorum. bu değerin oynamaması normal mi yoksa başka biyerde mi yaptırsam ya :S
kızlar ben kan testi yaptırdım 159 çıktı 24 saat sonra da 193 çıktı çok az azalmış düşük tehlikem mi var[/QUOThamilelik sabır işidir. beklemek yerine neden sürekli hormonlara baktıryorsunuz? böyle yaptıkça herşey güçleşiyor. olayı seyrine bırakın.
maalesef hiçbir sebep yok.sadece kusurlu bir sperm veya kalitesiz bir yumurtanın döllemesi olabilirmiş.ama 1. kalite bir embriyo blast aşamasına gelmiş bu nasıl olabiliyor anlamıyorum.bu 6.tüp denememizdi ve ben 39 yaşındayım.zamanla yarışıyoruz.her düşük bana daha çok zaman kaybettiriyor ve daha çok umutsuzluğa düşürüyor..ne desek boş ne desek anlamsız biliyorum ama inan ki hayırlı zaman gelince bebeğin sana gelecek ve unutacaksın bu günleri..
sebep bulundu mu düşüklerinin?
geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik seninle olur...
canım yaptırdın mı bir daha test yoksa yarın mı yaptıracaktın?
şu an seni nasıl anlıyorum bilemezsin benim de 47.6 çıktı 3 gün sonra 238 çıktı (yani pazartesi günü)
perşembe bir daha yaptıracam ama aklımda fikrimde sürekli test var heyecandan ölecem yarını edemiyorum resmen
hayırlısı olsun ikimiz için de
maalesef hiçbir sebep yok.sadece kusurlu bir sperm veya kalitesiz bir yumurtanın döllemesi olabilirmiş.ama 1. kalite bir embriyo blast aşamasına gelmiş bu nasıl olabiliyor anlamıyorum.bu 6.tüp denememizdi ve ben 39 yaşındayım.zamanla yarışıyoruz.her düşük bana daha çok zaman kaybettiriyor ve daha çok umutsuzluğa düşürüyor..
kızlar ben kan testi yaptırdım 159 çıktı 24 saat sonra da 193 çıktı çok az azalmış düşük tehlikem mi var
canım bu gün test yaptırdım. 38.56 çıktı. bir günde yaklaşık iki kat arttığı için doktor güzel dedi. inşallah artış güüzel olur sağlıklı bir hamilelik geçiririm.
merhaba
Benim son adet tarihim 13 mayıs idi.12 haziranda test yaptırdım 160 çıktı.sevinemiyorum çünkü diğer arkadaşların değerlerine bakıyorum onlarınki 500 civarı.yarın test tekrarlanacak,bilmiyorum bu gece nasıl geçer.benim gibi değeri olan varmıy dı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?