Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

hayırlısı olsun canım sonucun için..

benim sonuç çok şükür iyi kızlar
sonradan okuyup benimle aynı durumda olanlar olabilir baştan yazayım
reg günümde 47.6
3 gün sonra: 238
3 gün sonra: 1008 maşallah...

çok şükür katlanıyor...haftaya gideceğiz kese görülmesi ilk etapta önemli olan
sonra da kalp atışı
darısı herkesin başına:)

öncelikle hayirlisi olsun canim. degerin ilk teste göre iyi(masallah) ama artip artmadigini ögrenmek icin iki gün sonra testi tekrarlamalisin

arkadaşlar benimki biraz karışık.en son 2 ay öce adet oldum. ilk ayın sonunda testte hamile değildim. bu ay yani iki ayın sonunda doktora yumurtalıklarımda tembellik mi var diye gittim hamile olduğumu anladım. değer 995. son adet tarihim belli olmadığımdan kaçıncı haftadayım bilemiyorum.
siz böyle değerleri(900 civarı) kaçıncı haftada görmüştünüz?

ya nolur birisi bana yardım edebilirmi
sat 14 mayıs
yumurtlama tarihi 3-4 haziran
bat 17 haziran

11 haziran bhcg--> 0.16
15 haziran bhcg--> 1.20 acaba geç döllenme olabilirmi

canım onu doktor da bulabiliyo bebeğin gelişimi ne çapına göre o yüzden endişe etme ama 5-6 haftalık olabilir.benim 1375 ti 5 haftalıktı değer herkeste farklılık gösterebilir o yüzden rakamlara aldan ma

güp güp güpbenim 9 mmlik kuzumun kalbide atarmış yaaa ağlıycaktım nerdeyse..rabbim ne güzel duygular veriosun,şükürler olsun dakikada 116 kez atarmıştaaa ay napsamki ben onu doğsada öpsem öpsem yesem onu 7.haftadanın son günündeyiz.8.haftaya giriyoruz minnoşumla.rabbim onu bize bağışlasın,isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inş...

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben en son 25 nisanda adet oldum.28 mayısta beta hcg 0. çıktı.birazdaha bekliyim dedim adet olmayınca 12 haziranda yine baktırdım 0. çıktı.söktürücü alıcaktım.içimden bir ses alma dedi.3 gün daha geçti özel bir kliniğe gittim.beta hcg 9.25 progesteron 33.12 çıktı.doktoruma bebeğim olmuyor diye gitmiştim.gebelik görünüyor dedi.3 günde bir mucize olmuştu değer fırlamıştı.şuan bile hala cok duygulanıyorum.korkuyorum kızlar biryandan alahım yardımcımız olsun.şimdi ben hamileysem kaç haftalık?büyük ihtimalle geç döllenme oldu.zaten adetlerimde düzensizdi..lütfen yorumlarınız bekliyorum....

Arkadaşlar ben en son 25 nisanda adet oldum.28 mayısta beta hcg 0. çıktı.birazdaha bekliyim dedim adet olmayınca 12 haziranda yine baktırdım 0. çıktı.söktürücü alıcaktım.içimden bir ses alma dedi.3 gün daha geçti özel bir kliniğe gittim.beta hcg 9.25 progesteron 33.12 çıktı.doktoruma bebeğim olmuyor diye gitmiştim.gebelik görünüyor dedi.3 günde bir mucize olmuştu değer fırlamıştı.şuan bile hala cok duygulanıyorum.korkuyorum kızlar biryandan alahım yardımcımız olsun.şimdi ben hamileysem kaç haftalık?büyük ihtimalle geç döllenme oldu.zaten adetlerimde düzensizdi..lütfen yorumlarınız bekliyorum....

arkadaşlar adetim geçeli 1 ay oldu ve bhcg değerim 48.88 normalmi ???

adetim geçtikten 3 hafta sonra baktırdım kan değerime ve 6,68 çıktı bir hafta sonra 48,88 çıktı lütfenn yardımcı olun bebiş varmı yoksa yokmu ??

Son düzenleme:

çok garip bir durum canım gebelik var gibi ama kan değerin adetin 1 ay geçmiş çok düşük adet gününde bile 100 lerde falan çıkması lazım bir doktora git mutlaka belki geç döllenmedir ama emin ol

bende aynı durumdayım.sat 7 gün geçti.kesin hamileyim diye düşünüyordum nerdeyse bütün belirtileri hissetim.bugun dayanamadım ankara medıcana da test yaptırdım beta hcg 1,20 çıktı negatif ama çok güvenemiyorum bu değere birkaç gün sonra tekrar test yaptırıp gerekeni ondan sonra düşüneceğim.

sonucun gayet iyi cnm.dinlen bol bol,temizlikleri eşin yapsın.3 ayı doldurmaya bak yani..eşinde yardımcı olsun sana..ferah tut içinide

sanırım daha 4 haftalık cnm,benimde buna benzerdi sonuçlarım.5.haftada gördük keseyi,geç döllenme demişti.seninde öle olmuştur belki..

Evet kuzumm aynen öyle oldu bende bandırmada oturuyorum cnm hemşeri çıktık kizz:):):)amin inşallah sağ salim yüzlerinide görür büyütürüz

cnm nezamandır girmiosun sağlığın iyidir inş. benim bulantılarım var ama kusamıyorum,kussam rahatlıcam ama midem dönüyor sadecedün kalp atışlarını duyduk şükür.senin bebişlerin nasıllar..facebooktada bulamadık birbirimizi.artık burdan konuşmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…