kan verdim sonucu bekliyorum...kalbim durcak...dua edin:18::18::18::18::18::18::18::18:
Normal Bir Gebelikte Haftalara Gore Beta-Hcg Degerleri
öncelikle hayirlisi olsun canim. degerin ilk teste göre iyi(masallah) ama artip artmadigini ögrenmek icin iki gün sonra testi tekrarlamalisinMerhaba arkadaşlar
, ben tüp bebek yaptırdım, 31 mayısta transfer oldu. bugünde 14. günüm kan tahlili yaptırdım, sonuç 198 çıktı. gebelik varmış, ama değerler iyi mi bilgi alamadım, Bana bilgi verebilicek varmı?
ya nolur birisi bana yardım edebilirmi
sat 14 mayıs
yumurtlama tarihi 3-4 haziran
bat 17 haziran
11 haziran bhcg--> 0.16
15 haziran bhcg--> 1.20 acaba geç döllenme olabilirmi
arkadaşım yok gibi bence 20-30 gibi olmalı en az
arkadaşlar benimki biraz karışık.en son 2 ay öce adet oldum. ilk ayın sonunda testte hamile değildim. bu ay yani iki ayın sonunda doktora yumurtalıklarımda tembellik mi var diye gittim hamile olduğumu anladım. değer 995. son adet tarihim belli olmadığımdan kaçıncı haftadayım bilemiyorum.
siz böyle değerleri(900 civarı) kaçıncı haftada görmüştünüz?
arkadaşlar adetim geçeli 1 ay oldu ve bhcg değerim 48.88 normalmi ???
adetim geçtikten 3 hafta sonra baktırdım kan değerime ve 6,68 çıktı bir hafta sonra 48,88 çıktı lütfenn yardımcı olun bebiş varmı yoksa yokmu ??
Arkadaşlar ben en son 25 nisanda adet oldum.28 mayısta beta hcg 0. çıktı.birazdaha bekliyim dedim adet olmayınca 12 haziranda yine baktırdım 0. çıktı.söktürücü alıcaktım.içimden bir ses alma dedi.3 gün daha geçti özel bir kliniğe gittim.beta hcg 9.25 progesteron 33.12 çıktı.doktoruma bebeğim olmuyor diye gitmiştim.gebelik görünüyor dedi.3 günde bir mucize olmuştu değer fırlamıştı.şuan bile hala cok duygulanıyorum.korkuyorum kızlar biryandan alahım yardımcımız olsun.şimdi ben hamileysem kaç haftalık?büyük ihtimalle geç döllenme oldu.zaten adetlerimde düzensizdi..lütfen yorumlarınız bekliyorum....
Merhaba arkadaşlar
, ben tüp bebek yaptırdım, 31 mayısta transfer oldu. bugünde 14. günüm kan tahlili yaptırdım, sonuç 198 çıktı. gebelik varmış, ama değerler iyi mi bilgi alamadım, Bana bilgi verebilicek varmı?
arkadaşlar herkese merhaba,bende dün kan tahlili yaptırdım.beta hcg değerim 929.4 çıktı.En son Mayıs ın 5 inde regli oldum.Tahlili Haziran 7 de yaptırdım.sizce bu değer normal mi? doktor tahlilden önce ultrason yapmıştı ama kese görememişti.Bilgilerinizi paylaşırsanız benimle çok sevinirim şu an merak içindeyim
Evet kuzumm aynen öyle oldu bende bandırmada oturuyorum cnm hemşeri çıktık kizz:):):)amin inşallah sağ salim yüzlerinide görür büyütürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?