Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım 3 gün sonra yani bugün kan testi değerim 61.9 olmuş ama hala öğrenemedim kaç haftalığım? birde ikiye katlanma olayını anlayamıyorum bu değer normal mi 3 günde.. ne zormuş kadın olmakkk

Merhaba arkadaşlar
Benim değerim 0,100 çıktı fakat doktor tekrar test için cuma gününü beklememi söyledi bu durumda olasılığım sözkonusu oluyor ayın 14 ü adet olmam gerekiyordu hararetliyim vücut sıcaklığım yüksek bilemiyorum burada da okuduğum kadarıyla ihtimalim var.Hayırlısını diliyorum hem kendim gibi adaylara hem de hamişlere...

canım 3 gün sonra yani bugün kan testi değerim 61.9 olmuş ama hala öğrenemedim kaç haftalığım? birde ikiye katlanma olayını anlayamıyorum bu değer normal mi 3 günde.. ne zormuş kadın olmakkk

gerçekten çok zormuş ne olduğunu bilmiosun..benim bugün 8 gün geçti sol kasığımda ve sol bacağımda ağrılar ,baş ağrısı başladı aşırı da halsizim bayılacak gibi oluyorum. sanırım hamilelik dışında bir şey bu yani zaten planlı bir hamilelik düşünmedim ama belirtiler öyle hissettirmişti çarşamba tekrar test yaptıracağım bakalım ne olacak...

öncelikle merhaba arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak acillll cevaplarsanız sevinirim en son adet tarihim 21 mayıstı ve ben 30 günde bir oluyorum bu 3 aydır böyle 17/06/2012 yani adetime 5-4 gün varken kanda betahcg 106.23 gibi bir sonuç çıktı sizce normal mi düşük mü

tatlımm benimm normall bence :9 çünkü benimde bthgc 11 haziranda tahmini adet günümdğ ama 12 13 de olanbilir adetim dersek adetten bir yada iki gün önce 135,7 idi 16 haziranda baktırdımm 763,7 olmuş bence nornal tatlım

bence gayet güzel değerin tatlımm

sorma canım

herşey normal diyorduk 2. kanda 684, 3. kanda 1700 çıktı... 4. verdiğim kanda 2000 çıktı keseyi gördük ama en son verdiğim 2ye katlanmadan artmıştı

bir hafta önceydi bu durum doktor bugebelik sağlıksız düşer dedi bir haftanın içinde... ne kötü beklemek bekledim bir haftayı çaresiz ama dua ederk, düşmedi yavrum kanamam olmadı...

yarın başka bir doktora görüneceğiz bakalım son durum ne, yoksa alacaklar onu

Arkadaşlar merhaba!Bende aranıza yeni katıldım..Sizlere birşey danışmak istiyorum.En son adetimi 6 mayısta gördüm ondan beri adet olmadım.Geçen cumartesi test yaptık iki çizgiyi grdük.pazartesi doktora gttim kan tahlili 0.41 çıktı.Rahimde ise kese görünmedi.Ve doktor rahim duvarımın şuanda ince olduğunu adet sktürücü vrse bile adet olmama ihtimalim olduğunu söyledi.2-3 hafta daha bekleyelim sonra tekrar değerlendirelim dedi.Arkadşlar ben doktorun neyi beklediğini pek anlamadım..Bebeği olan arkadaşlarda kan değerin çok düşük değil belki ondan bekleyelim demişlerdir dediler şüphelerim artmaya başladı yine.Bana fikri olan varsa bi açıklama yapabilirmi?

kızlar benim bi haftada 190dan 270e yükseldi ne olacak bu düşük mü

canım normalde bu degerler 2 gunde bır 2 katına cıkması gerekıyor ona gore dusuk veya baka bır sıkıntın ortaya cıkabıır sen canını sıkma ınsallah. bekle tekrar baktır dr un zaten gerekenı soylıcektır.

ta pazartesini bekliyorum acaba birden artıp bana süpriz yapmaz mı ki

düşük tehlikesi dedi çok korkuyorum geçemn lafta da lekeler geldi senin kese nasıl

canım benim kese göründü çok şükür geçen hafta çarşamba günü yüzde yüz düşer dedi kuzum bırakmadı beni...

yarın başka bir doktora gideceğim bakalım ne oldu

ta pazartesini bekliyorum acaba birden artıp bana süpriz yapmaz mı ki

inş canım ben geçen hafta çarşamba günü gitmiştim kesemizi gördük lakin değerim bu şekilde artınca düşer dedi bana ama kuzum beni bırakmadı ...

bakalım yarın başka bir doktora gideceğiz ne diyecek bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…