bende aynı durumdayım.sat 7 gün geçti.kesin hamileyim diye düşünüyordum nerdeyse bütün belirtileri hissetim.bugun dayanamadım ankara medıcana da test yaptırdım beta hcg 1,20 çıktı negatif ama çok güvenemiyorum bu değere birkaç gün sonra tekrar test yaptırıp gerekeni ondan sonra düşüneceğim.
canım 3 gün sonra yani bugün kan testi değerim 61.9 olmuşama hala öğrenemedim kaç haftalığım? birde ikiye katlanma olayını anlayamıyorum bu değer normal mi 3 günde.. ne zormuş kadın olmakkk
öncelikle merhaba arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak acillll cevaplarsanız sevinirim en son adet tarihim 21 mayıstı ve ben 30 günde bir oluyorum bu 3 aydır böyle 17/06/2012 yani adetime 5-4 gün varken kanda betahcg 106.23 gibi bir sonuç çıktı sizce normal mi düşük mü
bence gayet güzel değerin tatlımmbugün gecikmemin 1. günü kan değerim 158 çıktı
inş tutunur bebişimmmm kızlarrr
tatlımm benimm normall bence :9 çünkü benimde bthgc 11 haziranda tahmini adet günümdğ ama 12 13 de olanbilir adetim dersek adetten bir yada iki gün önce 135,7 idi 16 haziranda baktırdımm 763,7 olmuş bence nornal tatlım
saol canım benimmmm prensesimmmmmmmmmmmmmm :)
bence gayet güzel değerin tatlımm
kızlar benim bi haftada 190dan 270e yükseldi ne olacak bu düşük mü
kızlar benim bi haftada 190dan 270e yükseldi ne olacak bu düşük mü
canım doktora gittin mi benimki 1700 den 2000 e çıktı 2 günde geçen haftaydı. doktor kötü şeyler söyledi
yarın başkabir doktora gideceğim ben de canım
canım normalde bu degerler 2 gunde bır 2 katına cıkması gerekıyor ona gore dusuk veya baka bır sıkıntın ortaya cıkabıır sen canını sıkma ınsallah. bekle tekrar baktır dr un zaten gerekenı soylıcektır.
düşük tehlikesi dedi çok korkuyorum geçemn lafta da lekeler geldi senin kese nasıl
ta pazartesini bekliyorum acaba birden artıp bana süpriz yapmaz mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?