Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

rabbim güzel haberler verdirir canım rahat ol

kızlar kan verdim geldim sonuç için yarın gideceğim..

internetten hastanenin labaratuvar sonuçlarına göre sonuçlarım şöyle

Beta HCG [H] 155,1

mIU/mL 0 - 5,3

KADIN:
post menopoz:
<8.3 mIU/mL

Son düzenleme:
Kızlar benim de 2 gün önce beta hcg 169 çıktı,bugün tekrar kan verdim sonuç belli değil,ben 2ye katlanması iyi diye düşünürken hemşire 1000 civarı olması gerek hamile olmanız için dedi,kafam karıştı 2 günde bu kadar yükselir mi sizce?

cnm değerlerinin 2 günde 2 katına çıkması gerekiyo. Normal hamileliklerde boyle olması gerekiomuş. Doktorum oyle soylemişti. Bence doktorun ne soylerse odur..gerisini takma.

kızlar kan verdim geldim sonuç için yarın gideceğim..

internetten hastanenin labaratuvar sonuçlarına göre sonuçlarım şöyle

Beta HCG [H] 155,1

mIU/mL 0 - 5,3

KADIN:
post menopoz:
<8.3 mIU/mL

canımmmmm benimmmm 100 üzeri hamilelik oluyo hayırlı olsunnnnn bitanemmmmmm Allahımmm sağlık ve sıhatle kucağına almayı nasip etsinnnn aminnnnnnnnnnn

canımm benimm iki günde bir iki kat artması lazım diye biliyorummm bence en fazla 400 olur

kızlar benim de beta iki gun once 66 idi bugun ise 148 olmus, doktor tekrar pazartesi gel dedi. hamileyim demi? sıkıntı yoktur inş cok endiselndim

Eki Görüntüle 449203

arkadaşlar benim de bugün adetimin ilk günü ama olmadım henüz testim şekildeki gibi ancak 2. çizgi bulanık sanki, bu normal mi? ilk gebeliğim olacak kısmetse.. dayanamayıp kan verdim sonucu yarın alacam, inş sağlıklı gebelik haberlerini alırız hepimiz...

bana pozitif gibi geldi. inşallah öyledir:))

inşaallahh canım, ben de istiyorum tabi hayırlısı... daha adetiin ilk günündeyim, arada kasıklarım adet sancısı giriyor sanki hemen telaşlanıyorum sonucu oldukça merak ediyorum

ben de sürekli adet oldum mu diye bakıyordum.kasıklardaki ağrı 6.-7. haftaya kadar devam etti bende

ben de sürekli adet oldum mu diye bakıyordum.kasıklardaki ağrı 6.-7. haftaya kadar devam etti bende

arkadaşlar ben de dün kan vermiştim bugün aldım sonucu baya üzüldüm ama Rabbimin taktiri... elime kağıt vermediler ama doktor yok dedi, bilgisayardan sanki 1,5 gibi gördüm... sat 20 mayıstı.bat 21 haziran olmalıydı... 9-11-13 haziran da denedik. idrar testim de yukarıdaki gibi silik bir çizgi halinde çıkmıştı ama test bozuktu sanırım...hayırlısı artık bu durumda bu ay geçti sanırım...bari adet olabilseydim(

Adet gunumde hcg baktirdim 28 cikti cok moralim bozuldu
Accaba kimyasalmi offff
Ne olur bunuda kaybetmiyim
Bi akil verin bana be olur

selam arkadaslar aranıza yeni katıldım. en son adet tarihim 19 .05 2012 18.06 2012 de kan teti yaptırdım 75 çıktı adetimden bir gün önce ve adetmden bir gün sonra tekrar yaptırdım 135 çıktı sizce normalmi 31 gün üstüne adet görüyormm !!!

anlayamadım? Ne olduğunu bilmiyosun derken? Belli değil mi ne olduğunu canım ..9,25 ten 3 günde 61.9 olması ne ifade ediyor acaba? :)) darısı başına inşallahh

slm kızlar 5yıl çektim didindim herşeyi yaptım çok şükür hamileyim değerim 1454.400 nasıl sizce kaç haftalık oluyo bu durumda

arkadaşlar 50 ustu beta hcg değeri hamile olduğunuzu gösterir. fakat iki günde bir katlanması gerekir. içinizin rahat etmesini istiyorsanız iki günde bir kan tahlili yaptırın. ayrıca idrar kitinde silik de olsa çizgi görmek hamile demektir. ben adetime 5 gün kala aşırı silik bi çizgi görmüştüm

Adet gunumde hcg baktirdim 28 cikti cok moralim bozuldu
Accaba kimyasalmi offff
Ne olur bunuda kaybetmiyim
Bi akil verin bana be olur

benim de 47 çıkmıştı arada pek fark yok
2 gün sonra ikiye katlamış olması lazım
benim 3 gün sonra 47den 238e yükselmişti..
ama değer geç döllenmeyle alakalı oluyor genelde
bence hamilesin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…