inş canım ben geçen hafta çarşamba günü gitmiştim kesemizi gördük lakin değerim bu şekilde artınca düşer dedi bana ama kuzum beni bırakmadı ...
bakalım yarın başka bir doktora gideceğiz ne diyecek bize
Kızlar benim de 2 gün önce beta hcg 169 çıktı,bugün tekrar kan verdim sonuç belli değil,ben 2ye katlanması iyi diye düşünürken hemşire 1000 civarı olması gerek hamile olmanız için dedi,kafam karıştı 2 günde bu kadar yükselir mi sizce?
kızlar kan verdim geldim sonuç için yarın gideceğim..
internetten hastanenin labaratuvar sonuçlarına göre sonuçlarım şöyle
Beta HCG [H] 155,1
mIU/mL 0 - 5,3
KADIN:
post menopoz:
<8.3 mIU/mL
Kızlar benim de 2 gün önce beta hcg 169 çıktı,bugün tekrar kan verdim sonuç belli değil,ben 2ye katlanması iyi diye düşünürken hemşire 1000 civarı olması gerek hamile olmanız için dedi,kafam karıştı 2 günde bu kadar yükselir mi sizce?
Eki Görüntüle 449203
arkadaşlar benim de bugün adetimin ilk günü ama olmadım henüz testim şekildeki gibi ancak 2. çizgi bulanık sanki, bu normal mi? ilk gebeliğim olacak kısmetse.. dayanamayıp kan verdim sonucu yarın alacam, inş sağlıklı gebelik haberlerini alırız hepimiz...
bana pozitif gibi geldi. inşallah öyledir:))
inşaallahh canım, ben de istiyorum tabi hayırlısı... daha adetiin ilk günündeyim, arada kasıklarım adet sancısı giriyor sanki hemen telaşlanıyorum sonucu oldukça merak ediyorum
ben de sürekli adet oldum mu diye bakıyordum.kasıklardaki ağrı 6.-7. haftaya kadar devam etti bende
gerçekten çok zormuş ne olduğunu bilmiosun..benim bugün 8 gün geçti sol kasığımda ve sol bacağımda ağrılar ,baş ağrısı başladı aşırı da halsizim bayılacak gibi oluyorum. Sanırım hamilelik dışında bir şey bu yani zaten planlı bir hamilelik düşünmedim ama belirtiler öyle hissettirmişti çarşamba tekrar test yaptıracağım bakalım ne olacak...
Adet gunumde hcg baktirdim 28 cikti cok moralim bozuldu
Accaba kimyasalmi offff
Ne olur bunuda kaybetmiyim
Bi akil verin bana be olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?