arkadaşlar 50 ustu beta hcg değeri hamile olduğunuzu gösterir. fakat iki günde bir katlanması gerekir. içinizin rahat etmesini istiyorsanız iki günde bir kan tahlili yaptırın. ayrıca idrar kitinde silik de olsa çizgi görmek hamile demektir. ben adetime 5 gün kala aşırı silik bi çizgi görmüştüm
merhabalar
ben de bugün test yaptırdım 84,52 çıktı.Bat gnüm dündü,4 hafta 1 gün için düşük bir değer mi?
gayet normal bir değer.benimde adet günümde 99 çıkmıştı bir kaç gün sonra 1375 olmuştu.geç döllenmede olabiliyo önemli olan iki günde bir iki katına çıkması.doktorun tekrar isteyecektir zaten kan testini.hayırlısı olsun bebişin
cevap verdiğin için teşekkür ederim cnm.RAbbi'm bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.
gayet normal bir değer.benimde adet günümde 99 çıkmıştı bir kaç gün sonra 1375 olmuştu.geç döllenmede olabiliyo önemli olan iki günde bir iki katına çıkması.doktorun tekrar isteyecektir zaten kan testini.hayırlısı olsun bebişin
ben bir haftadır beta hcg baktıramadm.bugün gidecektim malesef uyuyakalmışım.amaçok merak ediyorum.en son 61.9 du geçen hafta pazartesi.yarın baktıracağım kısmetse.8 günde acaba değer kaç oldu?:44:miğde bulantılarım vardı onlar kayboldu nebileyim yürürken dolgunluk vardı o da yok gibi şimdi.:26:ben çok kafaya takıyorum arkadaşlar..rabbim hepimizin yardımcısı olsun.allahıma emanetiz hepimiz.inşallah sorun çıkmaz.canım çok sıkılıyoriçimde hiç iyi hisler yok......dualarınızı bekliyorumm ..
ben bir haftadır beta hcg baktıramadm.bugün gidecektim malesef uyuyakalmışım.amaçok merak ediyorum.en son 61.9 du geçen hafta pazartesi.yarın baktıracağım kısmetse.8 günde acaba değer kaç oldu?:44:miğde bulantılarım vardı onlar kayboldu nebileyim yürürken dolgunluk vardı o da yok gibi şimdi.:26:ben çok kafaya takıyorum arkadaşlar..rabbim hepimizin yardımcısı olsun.allahıma emanetiz hepimiz.inşallah sorun çıkmaz.canım çok sıkılıyoriçimde hiç iyi hisler yok......dualarınızı bekliyorumm ..
Bende bu sabah yaptırdım ve 199.52 çıktı, sizce var mı birşey.
arkadaşımın tanıdığı bir kadı doğum doktoruna sordu ve kendisi çok yeni olduğunu soyluyor .. kafam karışık
mrb,
ben de yeniyim beta değeri 988.00 cıktı ancak ultrasonda gebelik görünmedi.dıs gebelik mı acaba
mrb,
ben de yeniyim beta değeri 988.00 cıktı ancak ultrasonda gebelik görünmedi.dıs gebelik mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?