Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

50 üstü değilde 10 ya da 15 üstü diye biliyorum ben onu, tam emin değilim kaç olduğundan...benim 47 idi hatta..
bir arkadaşın 20lerdeydi onun da katladı direk
ne kadar geç döllenirse o kadar düşük çıkıyor hcg

merhabalar
ben de bugün test yaptırdım 84,52 çıktı.Bat gnüm dündü,4 hafta 1 gün için düşük bir değer mi?

gayet normal bir değer.benimde adet günümde 99 çıkmıştı bir kaç gün sonra 1375 olmuştu.geç döllenmede olabiliyo önemli olan iki günde bir iki katına çıkması.doktorun tekrar isteyecektir zaten kan testini.hayırlısı olsun bebişin

kızlar yardım edin:) bende prolaktin yüksekti şubatta bhcg'yi 85 te öğrendim ve düşükle sonuçlandı.prolaktin düştü artık 28 günde bir adet görüyorum.bu ay adetime 9 gün kala göğüsüm şişmeye başladı.adetime 8 gün kala yani bir gün sonra kan testi baktırdım 1.12 çıktı şimdi adete 4 gün var idrardan baktım negatif yine ama göğüslerim öldürüyor beni okadar şiştilerki giyinirken yatarken bile çok rahatsız ediyor ve acayip ağrıyorlar,eşim birşey canın çektide yiyemedinmi diyor o derecede yani..bacaklarımdada hafif uyuşma var kasıkta hafif batma.bunlar adet belirtisimi diyorum ama 8-9 gün önceden başladı ?? fikrinizi merak ediyorum...

cevap verdiğin için teşekkür ederim cnm.RAbbi'm bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.

Sabah koşa koşa doktora gittim değerim iki katına çıkmış mı diye cuma yumurtlamanın üzerinde 13 gün geçmişti değerim 80di. bugün doktor değer çok düşük iki günde bişey değişmez 2000 i geçmesi lazım 1 hafta sonraya gel test yaptır dedi. ama keşke baksaydı ben çok üzüldüm yaaa

ben bir haftadır beta hcg baktıramadm.bugün gidecektim malesef uyuyakalmışım.amaçok merak ediyorum.en son 61.9 du geçen hafta pazartesi.yarın baktıracağım kısmetse.8 günde acaba değer kaç oldu?:44:miğde bulantılarım vardı onlar kayboldu nebileyim yürürken dolgunluk vardı o da yok gibi şimdi.:26:ben çok kafaya takıyorum arkadaşlar..rabbim hepimizin yardımcısı olsun.allahıma emanetiz hepimiz.inşallah sorun çıkmaz.canım çok sıkılıyoriçimde hiç iyi hisler yok......dualarınızı bekliyorumm ..

en az 500 civarı olması lazım canım ama çok takılma belirtilere zamanla kayboluyo çünkü gayet normal bebeğine birşey olsa allah korusun kanaman olurdu içini ferah tut beslenmene dikkat et iki bardak süt iç mutlaka günlük

ben de bugun kan testı yaptırdım b hcg 422 cıktı.tahlıle gore 3-4 haftalık hamıleymısımmm.yarın doktora gıdıcem ama bellı olurmu acaba

iyi düşün iyi olsun daha öncede yazmıştım sana sanırım benimde çok düşük değerlerim. banada 1 hafta sonra gel dedi ilk kez cuma baktırmıştım çünkü bir hafta sonra 2000leri görürüz dedi. bak içinin rahatlaması için şeyide hesapla yumurtlama gününden kaç gün geçti mesela o günkü değerlere bak. benim o güne göre hesaplayınca gayet iyi çıkıyor içim ferahladı biraz. sende bir bak. inş yarın güzel haberler alırsın

Bende bu sabah yaptırdım ve 199.52 çıktı, sizce var mı birşey.
arkadaşımın tanıdığı bir kadı doğum doktoruna sordu ve kendisi çok yeni olduğunu soyluyor .. kafam karışık

Son düzenleme:
dün gece bi kaza oldu :) adet günümde, tahmini olarak temmuzun 5/6 sı , düzenlidir hep.. acaba mı diyorum olmuşmudur bişiler :S ihtimal wermiyorum ama ALLAH ol dedimi olur :)

ne zaman kan testine gideyim ..ztn regl olursam hamile değilimdir dimi ? :)

Bende bu sabah yaptırdım ve 199.52 çıktı, sizce var mı birşey.
arkadaşımın tanıdığı bir kadı doğum doktoruna sordu ve kendisi çok yeni olduğunu soyluyor .. kafam karışık

bu degere gore hamılesın hemso... kafanı karıstıracak bır durum yok. bır kac gun daha bekle tekrar baktır.

slmm arkadaşlar... benim bir sorum var sizler. ben geçen ayın 26sında adet oldum tam 4 gün sürdü normalde benim 7 gün sürer neyse çocuk istiyoruz adetim bittikten tam 7 gün sonra ilişkiye girdik. çocuk istediğimiz için düzenli olarak yaptık. 2 hafta sora belimde ve karnımda ağrılar oldu hamileyimdir diye dinlendim. daha önce de düşük yapmştm. boğazım şişti geçen ilaç kullanamadım doktora gittim gebe olabilirim dedim 25 nde kan testi yaptık negatif çıktı. daha önceki düşüğümde bir hafta önceden belli olmuştu. acaba hamile olabilirmiyim???? adet olcakmışım gibi ağrılarımda var... taM ikii gün geçiktim SİZCE HAMİLE OLMA İHTİMALİM VARMI???

benim değerim 3030,89 cıktı caba doktora gitsem hem kese hem bebiş görülürmü????????????

Son düzenleme:
mrb,
ben de yeniyim beta değeri 988.00 cıktı ancak ultrasonda gebelik görünmedi.dıs gebelik mı acaba

bu değerde kese gözükmediyse doktorun zaten dış gebelikten şüphelenir,çünkü dış gebelikte değerler çok hızlı artıyor.tek taraflı sancın varmı??ben 7 ay önce dış gebelik geçirdim dikkatli ol

mrb arkadaşlar ben yeni katıldım epeydir takip ediorum sizi. benim sıkıntım var en son 13 mayıs regl oldum normalde 6. gün olu en geç. zaten düzensiz de. gecikmenin 12. günü kan testi yaptrdm 1.2 çıktı bugün de 15. gün hala tık yok doktorda haftaya gel yine test yapalım dedi ama bu kadar gecikmesi beni şüphelendirio açıkcası sizce bu değer yükselir mi geç döllenme die bişi var ama umutlanmak ta istemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…