Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşlar bu hamile kaldığınızı öğrendikten sonraki ilk dr.muayeneniz ultrasonda oluyor dimi? diğer türlü muayene etmiyor dimi?

arkadaşlar soruma cevap verecek kimse yok mu lütfen?

İlk Doktor Maayenemde Kan Tahlili İstedi Doktor Sonrasında Vitamin Verip Yolladı
Bthc 5000 Olana Kadar Birgün Arayla Böyle Devam Edildi.Kanda Bthg 5000 Olduktan Sonra Karından Ulturasonla Keseye Baktı Sonra Kalp Atışı Derken Devam Etti...
Ben Doğuma Kadar Hiç Diğer Türlü Muayene Olamadım

teşekkür ederim canım cevap yazdığın için..dr.bana zaten hamile kalmadan 2 ay önce vitamine başla demişti o yüzden 4 aydır elevit içiyordum.bakalım saat 4 de kan testi sonucun belli olacak inş.güzel haber olumlu haberler alırım..sadece dr.keseyi görmek için ultrasonla mı bakıyor onu merak etmiştim..içim rahatladı teşekkür ederim canım :)

adetten 3 gün önce kan testinin negatif çıkması hamile olunmadığı anlamına gelirmi yoksa adetimi beklemek lazım? bilen varmı

adetten 3 gün önce kan testinin negatif çıkması hamile olunmadığı anlamına gelirmi yoksa adetimi beklemek lazım? bilen varmı

eger geç döllenmeyse negatif çıkması doğaldır canım

sen adetinin geçmesini bekle

geç döllenme derken o nasıl oluyor acaba ben ayın 17.si yumurta çatlaması oldu 18.de ilişki oldu yani ilişkiden 11 gün geçti

Canim yani gec yumurtlamis oluyorsun ve bu yüzden atiyorum normal bir siklüste 14. gün civari ise gec döllenmede mesela 20. gün olur

o zaman benim sonuç şuan belli olmaması normal yani hamilelik şüphelerim var 2 hamilelik geçirdim fakat sanki hafızam durdu hiçbişey hatırlamıyorum arkadaşlar bu yüzden soruyorum.

arkadaşlar mrb lütfen bana yardımcı olablr msnz benim sıkıntım var en son 13 mayıs regl oldum normalde 6. gün oluyo en gecikme olur zaten düzensiz de. gecikmenin 12. günü kan testi yaptrdm 1.2 çıktı doktor bir hafta on gün sonra tekrar gel test yapalım dedi bugün de 16. gün hala gelmedii ama bu kadar gecikmesi beni şüphelendirio açıkcası sizce bu değer yükselir mi olsa zaten çıkardı zaten değer düşük neden söktürücü ilaç falan vermio da bekletio lütfen kızlar cvplarnz bekliorm yardmcı olursanz sevinirm

o ilaçlar eğer hamileysen bebeğe zarar verir tekrar istemişya doktorun o kantestine göre verecektir zaten.testi tekrarla sen.

o ilaçlar eğer hamileysen bebeğe zarar verir tekrar istemişya doktorun o kantestine göre verecektir zaten.testi tekrarla sen.

öyle yapıcam artık canım beklemek zormuş ama birde gelmeyince bu kadar gecikmemişti hiç.. sanki gelmiş gb hissediorum ama yok normal akıntı var kasıklarımda hassaslaştı ve ağrı var göğüslerde şişti inş hayırlısı olur.

ben adetime 3 gün varken testte cıktı 2.çizgi biraz belli olarak.adetim bir gün geçti beta hcg 369 değer.1 senedir çocuk diye tutuşuyordum.bu ay aman kafama takmıyorum dedim baska seylerle ilgilendim hiç düşünmedim.adete 3 gün kala uyuşuk gibi oldum test yaptım çıktı.adete 2 gün kala kandada 108 çıktı.kafanıza takmayın.sürekli düşününce tutmuyor.bu bir gerçek.

hayırlı olsun canım inş bebişini sağ sağlim kucağına alırsın. bende 2 yıllık ewliyim son 2 aydr düşünüorz acaba bu ay var mı kaldımmı die düşünmeden edemio insan üstüne bu ay 16 gün geciktm ama beta hcg 1.2 çıktı beklememi söyledi dr..birde çok istiorum rabbim herkesn gönlüne göre versin.

arkadaşlar adet gecikmem yok adet günüme 3 gün var idrarda 2. çizgi silik çıkıyor bgn kanda baktırdım beta hcg değerim106,44 çıktı sizce hamilemiyim???çok heyecanlıyım

arkadaşlar adet gecikmem yok adet günüme 3 gün var idrarda 2. çizgi silik çıkıyor bgn kanda baktırdım beta hcg değerim106,44 çıktı sizce hamilemiyim???çok heyecanlıyım

tebrik ederim hamilesin.hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah darısıda benim gibi bekleyenlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…