cevap için teşekkürler.Bugün gittik doktora 5 haftalık hamileymişim kese de göründü sıkıntı yok:)canım 988 ile ultrasonda bakılması için erken görünmemesi çok doğal
arkadaşlar bu hamile kaldığınızı öğrendikten sonraki ilk dr.muayeneniz ultrasonda oluyor dimi? diğer türlü muayene etmiyor dimi?
arkadaşlar soruma cevap verecek kimse yok mu lütfen?
arkadaşlar beta hcg değerim 1,9
ne anlama geliyor, acaba hamile miyim?
İlk Doktor Maayenemde Kan Tahlili İstedi Doktor Sonrasında Vitamin Verip Yolladı
Bthc 5000 Olana Kadar Birgün Arayla Böyle Devam Edildi.Kanda Bthg 5000 Olduktan Sonra Karından Ulturasonla Keseye Baktı Sonra Kalp Atışı Derken Devam Etti...
Ben Doğuma Kadar Hiç Diğer Türlü Muayene Olamadım
adetten 3 gün önce kan testinin negatif çıkması hamile olunmadığı anlamına gelirmi yoksa adetimi beklemek lazım? bilen varmı
geç döllenme derken o nasıl oluyor acaba ben ayın 17.si yumurta çatlaması oldu 18.de ilişki oldu yani ilişkiden 11 gün geçti
Canim yani gec yumurtlamis oluyorsun ve bu yüzden atiyorum normal bir siklüste 14. gün civari ise gec döllenmede mesela 20. gün olur
arkadaşlar mrb lütfen bana yardımcı olablr msnz benim sıkıntım var en son 13 mayıs regl oldum normalde 6. gün oluyo en gecikme olur zaten düzensiz de. gecikmenin 12. günü kan testi yaptrdm 1.2 çıktı doktor bir hafta on gün sonra tekrar gel test yapalım dedi bugün de 16. gün hala gelmedii ama bu kadar gecikmesi beni şüphelendirio açıkcası sizce bu değer yükselir mi olsa zaten çıkardı zaten değer düşük neden söktürücü ilaç falan vermio da bekletio lütfen kızlar cvplarnz bekliorm yardmcı olursanz sevinirm
o ilaçlar eğer hamileysen bebeğe zarar verir tekrar istemişya doktorun o kantestine göre verecektir zaten.testi tekrarla sen.
ben adetime 3 gün varken testte cıktı 2.çizgi biraz belli olarak.adetim bir gün geçti beta hcg 369 değer.1 senedir çocuk diye tutuşuyordum.bu ay aman kafama takmıyorum dedim baska seylerle ilgilendim hiç düşünmedim.adete 3 gün kala uyuşuk gibi oldum test yaptım çıktı.adete 2 gün kala kandada 108 çıktı.kafanıza takmayın.sürekli düşününce tutmuyor.bu bir gerçek.
arkadaşlar adet gecikmem yok adet günüme 3 gün var idrarda 2. çizgi silik çıkıyor bgn kanda baktırdım beta hcg değerim106,44 çıktı sizce hamilemiyim???çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?