Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşlar adet gecikmem yok adet günüme 3 gün var idrarda 2. çizgi silik çıkıyor bgn kanda baktırdım beta hcg değerim106,44 çıktı sizce hamilemiyim???çok heyecanlıyım

hamilesin canım :) hayırlısı olsun muhtemelen 4 haftalık bebeğin inşallah sağ salim kucağına aldığın günleride görürsün

selam canım, adet döngün kaç? kan günde bir adet oluyorsun
yani yumurtlama gününü biliyormusun tahmini olarak bu deger kaçıncı gnünde çıktı merak ettim.
bende yaptıracagım da erken mi henüz bilemiyorum?

canım benim adet günüme 2 gün kala 99.6 çıktı bir kaç gün sonra 1375 e yükselmişti.normalde 28 günde bir adet görüyoum ve yumurtlamam 17.günde oldu doktor ultrasonla yumurtlama takibi yapıyordu çünkü ordan biliyorum.

canım cevabın için çok teşekkürler.
17. günde olduysa yumurtlaman 28 günlük döngüne göre 3 gün geç yumurtlamışsın o zmn canım.
o ay adet olsaydın demekki 31. gününde olacaktın (17+14 yaparsak)
17. gn yumurtladıysan ki dr kontrolündeymişsin bu günden eminsin.
demekki yumurtlamadan 9 gün snra ögrendin 99.6 ile. yani 26. gününde doğru hesapladım değil mi?
bende ortalama 28 günde bir adet olurum bazen 27 olur nadiren 29.
kan testimi 25. günümde yaptırmayı planlıyorum yani pzt.
adetten 4 gün önce yapılmış olacak.
sanırım varsa az da olsa bir deger çıkar heralde dimi?
hamile oldugumda igne vurulmaya başlayacakmışım o yzden acele ediyorum dr farkeder etmez bana gel igneye başlıcaz dedi o yüzden.
daha önce kimyasal gebeliklerim olmştu...
allah senin de bebegini kucagına almanı nasip etsin inş.

Son düzenleme:

amin canım benim inşallah senin içinde herşey yolunda gider kan testi en erken sonuç veren test.gittiğinde çıkar mutlaka.dediğin gibi benim geç yumurtlama oldu bu ay daha önceleri nasıldı bilmiyom çünkü ilk yumurtlama takibimdi niye çocuğumuz olmuyo diye gidiyodum doktora adet olunca gel dedi hamile olduğumu öğrendim o ay mucize yani benim için :) 17 aydır deniyoduk çünkü

ne güzel bir sürpriz olmuş senin için canım çok sevindim.
amin inş rabbim hepimize sorunsuz saglıklı bi hamilelik nasip etsin.
yavrularımızı kucagımıza alalım inş. o gnleri görelim.
umarım testim pozitif çıkar.

benımde sat 22 mayıstı 22 hazıranda beta hcg degerım 13.7 cıktı ve doktor dırekt degılsın dedı yanı hıc ıhtımal vermeden fakat ıcımde bı hıs ınatla var dıodu netten arastrmalar vs sonucu olabılıcegını gorerek 3 gun sora tekrar tahlıl yaptrdım79,32 cıktı bugun yanı 3 gun sonra tekrar yaptrdım 453,50 gıdıp o kesın konusan doktoraa nanikkk yapasım var:):)

bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı yarın regl olmam lazım, buna göre negatiftir sonuç illaki adet geçmesi gerekirmi arkdaşlar

kızlarr çarşamba günü kan test, yaptırdımm1,20 çıktı şüpheli dedi doktor 3 gün sonra tekrar yaptırın dedi..eve geldim kasıklarımda ağrıdann kıvrandımm gögüslerimde şişti hamile gibi karnımdada şişlik var pazartesi birdaha gidicem kaç haftalık hamileyim acaba..

arkadaşlar bende dün kan testi yaptırdım hamileymişim beta hcg değerim 818 çıktı adetim 7 gün gecikti kaç haftalık olabilir acaba heyecandan sormayı unuttum:)

Arkadaşlar bende dün beta hcg testi yaptırdım. Testte 1117.75 çıktı. Bu ne demek?

4 gün öne yaptırmıştım 1.20 çıkmıştı doktor şüpheli demişti 3 gün sonra tekrar yaptır dedii bugun gittim yaptırdım 0.100 negatiff

Arkadaşlar son regl tarihim 26 Mayıs'tı. Evde idrar testleri yaptım, silik de olsa 2. çizgiyi gördüm.2 gün önce de kan testi yaptırdım sonuç pozitif ama değer 153'tü. Bugün gebeliğin gelişimini gözlemlemek amacıyla tekrar test yaptırdığımda sonuç 184'e yükselmişti.

2 günde değerin 2'ye katlanması gerekmiyor muydu? Yine mi kimyasal gebelik yaşıyorum? Bir bilgisi olan, bu durumu daha önce yaşayan biri varsa lütfen cevap versin.Bir daha hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum

canim üzülmeni istemem ama 2 gün sonra yapilan ikinci kan testinin en az %70 artmasi gerekiyor ki saglikli bir gebelik oldugu anlasilsin... yani senin degerinin en az 260 civari cikmaliydi. durumunu gecikmeden doktorunla konusmalisin.. Allahtan umut kesilmez, sakin umudunu yitirme...

bal gıbı hamılesın cok sukur. aynen benım gıbı olmussun. ılk ogrendıgımde degerım 13,7 ıdı benım de ve artısarımda aynısıydı. ve su anda cok sukur 4 aylık hamıleyım.

Arkadaşlar bugün ultrasona girdim 6+5 haftalık hamileyim.kese göründü.1.5 cm. Doktor kesen düzgün,uyumlu dedi..peki bebek? Dedim :)) yok daha görünmez dedi..14 gün sonra gel dedi..iyide 5 haftalık olsa bile görünüyomuş diye biliyorum ben yanlışmı biliyorum..nerdeyse 7 haftaya gireceğim nasıl bebek görünmez ( kızlar cok korkuyorumm ben..normalmi gerçektenn??? Benim durumumda olan ,yaşayan bilenler cvp yazsınlar neolur

canım gayet normal anormal bi durum olsa doktorun söylerdi zaten korkma.bende 7.haftada gördüm 8.haftaya girmek üzereyken hemde.benim yumurtlamam adetin 17.günü oldu o yüzden geç göründü kesesi bile.bazen öyle oluyo belki sende geç yumurtlamışsındır farkında olamazsın zaten.benim yumurtlamam varmı diye takibi yapılıyodu hergün doktora gidiyodum 17.gün çatladı ordan biliyorum.korkma sakın belki kalp atışlarını bile 9.haftada duyarsın o bile normal sen son adet tarihine göre haftanı belirliyorsun ama doktor bebeği görünce çapını ölçüyo ona göre tam haftasını belirliyo benimki burdakinden 3 gün küçük buda haftasını etkiliyo tabi :)

kızlar sat:14 haziran.
28 günde bir oluyorum. sizce kan tahlili yapsam çıkar mı?
yumurtlama günlerine de çok dikkat ettim ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…