Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

mimozagerbela alıntı ile cvp veremiyorum..bugün morelim iyice bozuldu.sağlık ocağında hemşire telefon actı bana.bilgi almak için 6+5 haftalıkmış,kese var fakat bebeği göremedik dedim..nezaman görebiliriz? Diye sordum.oda bana görülmesi lazımdı dedi..içim aktı resmen üzüldüm çokk..ya bide ben o gün hiç sıkışık filan değildim..doktorada dedim olsun dedi..o yüzdende belki görülmemiştir diye teselli ediyorum kendimi..canım benim adetler cok düzensizdi..sat 24 nisandı normalde 10 haftalık olması lazım fakat adet düzensizliği olduğu için bilgisayar 17 mayısı gösterdi..o yüzden karmakarışık durum yani..yarın bakalım inşallahh başka yere cıkıcam ve sıkısık giricem..bebeğimi cok merak ediyorum..dua edin kızlar bugün kandil..rabbim herkesin yardımcısı olsun..allahım bebeiğmi bana beni bebeğime bağışlasınn inş..tüm isteyen herkesede nasip etsin..:2:dua edin arkadaslar bana..yavrumu göreyim,kalp atışlarınıda duyayım..büyüsün içimde sağlıklı sıhhatli olsun annesinin kollarına sağ salim gelsin ..

kızlar banada bı seyler soyleyın lutfen 30 hazıranda ıdarar testı yaptım sılık cızgı cıktı bu arada sat 7 hazıran bat 3 temmuz sılık cıkınca o gun kan testı de yaptırdım ve 22.44 cıktı cumartesı oldugu ıcın doktora gosteremedım ve pazartesı tekrar gıttım 70.23 cıktı deger doktora gosterdım ıstedıgım gıbı artmamıs bu durumda genelde dusuk olur dedı bana progestan ve folık asıt verdı sana bu ılacları verıyorum ama sakın umutlanma dedı cuma gunu sıkısık olarak tekrar gel dedı ve o gun ultrasonda bakmadı cok uzuldum tabı cok agladım ve cok endıselıyım herneyse ben bugun yıne kan testı yaptırdım normalde doktor ıstemedı ama ben kendım merak ettım acaba yukselecekmı dıye ve 191.67 cıktı ama bu sefer doktora gostermedım sonucta yukselmıs ve doktor dedıkı su anda 3 3.5 haftalık olabılır sızce de cok mu dusuk degerlerım kımyasal gebelık olabılırmı bu ve dusermı lutfen banada bıseyler yazın ...

bir de boyle dusuk olmasının sebebı daha edet gecıkmem olmadıgından olabılırmı cunku bu gun ılk gecıkme gunum ...

Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah. Bu gece dualarımda bebek hasreti var. Allahım inşallah bizlere annelik duygusunu tattırır.

canım sakın korkma benimde başıma aynı şey geldi doktora gittim baktı minicik birşey varla yok arasındaydı ama bebek görünmüyodu tabi doktor başladı bana dış gebelik var bilgin varmı korktuğumuz başımıza gelir hep senin görünmesi lazım falan dedi bir hafta sonra gel demişti inan öldüm 1 hafta sitresten kimseye hamileyim deyip sevinemedim.sonraki kontrolde kesede bebekte göründü ve doktor aha işte burda dedi sadece açıklama yapmaya bile çekindi yani.geçen haftada kalp atışlarını dinledim.benim yumurtlama günüm geç oldu 17.günde gerçekleşti o yüzden 3-4 gün geriden geliyo.senin de öyledir korkma sakın bebeğinide üzme bir sonraki kontrolü bekle olur mu.allahım sana da tüm hamilelerede sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.rabbim korusun sizi telaş etme.

şu doktorlara anlam veremiyorum dertleri ne ki.benim 4.haftada 99.6 çıkmıştı sonra yükseldi.geç döllenme denen birşey var bundan bahsetmezlerde düşük tehlikesi var diye yapıştırıyolar.biraz daha bekle canım sen.ama iki günde bir iki katı oranında yada % 70 oranında artmış olması lazım onu takip et.hayırlısı olsun.

evet canım aynen öyle..insanın sevincini kursağında bırakıyorlar..morel diye bişiy bırakmıyorlar insanda..bende bugün başka yere gittim özele.bu seferkide 6 haftalık görünüyor dedi..bebekte henüz 3 mm miş.yavrum kıyamam.ses açtı birde azıcık bişiyler atmaya başlamış.hatta bugün yeni bile atmaya başlamış olabilir dedi..kıyamam bebeğime:2:cok sevindim..allahıma binlerce şükürler olsun.bana tam 19 tane tahlil vermiş kan ve idrar karışık..ne alaka anlamadım :44:ne sacma ya nerden nasıl para kopartacaklarını şaşırmış bunlar..şok oldum 19 tane deyince hepsi ssk lı 250 tuttu ..yaptırmadım hiçbirini..çıktım ordan..sağlık ocağına gittim hemşirede şaşırdı actı faltası gibi gözlerini.hemogram baktır sadece gerisi önemli değil dedi..bende pazartesi falan yaptırım devlette artık..allahım tüm isteyen herkese nasip etsin bugün birazdaha iyiyim şükürler olsun rabbime..herkesi öpüyorum..

arkadaşlar benim beta hcg 1037 çıktı. bir uzmanla görüştüm gebesiniz ama 48 saat sonra bi test daha yaptırın bi uzmana görünün dedi. ama kaç haftalık olduğunu nasıl anlıcamı söylemedi. ben şimdi 48 saat nsl sabredicem. hangisi gösteriyo haftasını bilen var mı?

benimde sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittiğimde bi kan aldılar o kadar o da kansızlık falan var mı diye şimdilik fazlasına gerek yok ki kan uyuşmazlığı varmı onu soruyolar kilonu soruyolar başka neye gerek var şimdilik :)hayırlısı olsun canım gördünmü doktordan doktora ne kadar fark var. :)

canım hayırlı olsun.doktor 48 saat sonra tekrar istemiş ya o hamilelik haftasını hesaplamak için değil kan değerin iki günde bir iki katına çıkmışmı gebelik sağlıklı mı diye bakmak için.sen google a kaç haftalık hamileyim yaz oraya hamilelik hesaplayıcı çıkıyo en son adet olduğunun ilk gününü yazıyorsun ama bittiğini değil orada yazıyo kaç hafta kaç günlük diye :)

Merhaba benim sat 30mayis bugün kan tahlili yaptırdım 509 cikti. Bat tan bir hafta sonra bu tarih. Dr degeri düşük buldu. Ultrasonlarda kese gözükmedi.acaba geç dollenmemi. Salı kontrol var. Tekrar gideceğim . İnsallah yükselir.

EVET CANIM MALESEF COK FARK EDİYOR..TAM OLARAK 6 HAFTAMI 7 HAFTAMI BİLMİYORUM HANGİSİNE İNANICAM? NEYSE BİRAZ BÜYÜSÜN YAVRUMDA OZAMAN NETLEŞİR ARTIK..BEN KÜÇÜCÜK BİŞİY GÖRDÜM YA ORDA DÜNYALAR BENİM OLDU :)))ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN..CANIM YA BEN BİŞİY SORMAK İSTİYORUM BU GEBELİK TAKVİMİ NASIL KONUYOR? BANA YARDIMCI OLURMUSUN? BİRKAÇ YERE BAKTIM BULAMADIM..

Canim benim takvimin altinda hamilelik takvimi eklemek icin tikla gibi birsey varya oraya tikla yonlendirir seni

bir de boyle dusuk olmasının sebebı daha edet gecıkmem olmadıgından olabılırmı cunku bu gun ılk gecıkme gunum ...

tabiki olabilir bosuna telaslanma canim
inan adetin bir hafta gecsin bak nasil yukselicek deger
sinir oluyorum bu doktorlara bosuna telaslandiriyorlar insani ..

çok teşekkür ederim canım. ilk olacak Allah nasip ederse sabır artık:)

Merhaba Arkadaslar,

ben bu foruma ilk defa yaziyorum, geneldede ilk defa bir foruma üye oldum. Benimde sorum digerlerine benziyor ama inanin benimde sizlerden gelen bir iki cümleye cok ihtiyacim var.
Benim 2 yasinda bir oglum var. Ikinci bebek icin artik korunmuyoruz. Adetim son zamanlarda cok düzensiz oldugu icin tam olarak adetimin kac gün gectigini bilmiyorum. Fakat son adetimi Mayis 27de gördüm. Yani 41 gün falan gecti son adetimden bu yana. Gecen hafta idrarda test yaptim. Ikinci cizgi silik cikti. Kan testine gittim. Beta hcg degerim 67 cikti. Iki gün sonra 122 oldu. 4 gün sonra 10,44 düstü. Doktorum düsük yapacaksin dedi. Bebek tutunamamis dedi. Ve ben dün yeni bir test daha yaptim, doktorun istememesine ragmen. Deger 1645 cikti ... Bugün idrar testi yaptim evde ve iki cizgide cikti. Pazartesi hastaneye gidicem tekrar. Nolucak bilmiyorum. Daha dogrusu ne oldugnu hic anlamiyorum. Hangi degere inanmaliyim kafam cok karisik. Beni rahatlatacak iki üc cümleye ihtiyacim var ... Insallah bebegime birsey olmaz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…