Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canım bence bekle belki ölçen cihazda yanlışlık vardı. Bende beklenen adetten yedi gun sonra tahlil yaptık 509 cikti. Dr bisey göremedi saliya bekliyorum.bende ikinci cocuk istiyorum tatlim.hakkimizda hayirlisi.

Rabbim herkesin gönlüne göre versin ...

Hcg degeri düsmüsse tekrar cikma ikmani varmidir acaba? Yani yoksa eger degerlerden biri yanlis ama hangisi Beklemek insani o kadar üzüyorki .... Allah sana da yardim etsin.

Rabbim herkesin gönlüne göre versin ...

Hcg degeri düsmüsse tekrar cikma ikmani varmidir acaba? Yani yoksa eger degerlerden biri yanlis ama hangisi Beklemek insani o kadar üzüyorki .... Allah sana da yardim etsin.

Canım mutlaka bı yanlışlık var bence. Bence Pazartesi tekrar tahlile gidersin. İnsallah artar degerler.bende beklemedeyim. Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin.

Canım mutlaka bı yanlışlık var bence. Bence Pazartesi tekrar tahlile gidersin. İnsallah artar degerler.bende beklemedeyim. Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin.

Doktorlar insanin kafasini daha da karistiriyor. Degerim 10a düsünce doktorun biri düsük yapmissin diyor, biride mol gebelik yasamis olabilirsin diyor. E sonra deger yine yüksek görünüyor. Bu seferde aklima dis gebelik geliyor .... Cildirmamak elde degil. Ama idrarda cift cizgi ciktiysa bu iyiye isarettir diyorum, yinede korkuyorum.

Beta Hcg degeri kac olunca kese olusur veya ultrasonda görünür bilen varmi ....??????????????? Benim en son degerim tabii dogruysa - insallah dogrudur - 1645. Kese görünürmü sizce ?????

canım cok büyük yanlışlık var bu işte bence bilgisayar hatası olmuş.10,44 değilde o 10,044 tür.düşüp birden yükselme diye olmaz düşük yapıyosan yapardın zaten 10 a gelseydi,kanaman filan başlardı en azından..bence gayet sağlıklı artışların hiç kafana takma.allahım yardımcınız olsun..

Canım 2000 den sonra kese gözüküyor mus Dr. Demişti.

ben yeni üye oldum arkadaşlar 1 yıl 2 aydır evliyim bebek istiyorduk olmuyordu ve tedavi gördüm çatlatma iğnesi vuruldu kan tahlili yaptırdım sonuc 55,57 çıktı 4 gün sonra tekrar yap dedi dr ve 559 çıktı sizce bu normalmi arkadaşlar dr yoktu soramadım ve ne kadarlık olmuş oluyor ??

hayırlı olsun canım gebeliğin artışın çok güzel ...allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallh ...

gebeliğin hesaplanması son adet tarihini ilk gününden itibaren yapılıyor ... farzedelim ki benimki 1 şubattı 28 şubatta drlar 4 hafta olarak değerlendiriyor onlar son adettten sonra hessaplıyorlarmış ... bir hafta 7 gün 4 haftada 28 gün olarak ...
doğum zamanını haftaya vurusan buda 40 haftaya 10 aya denk geliyor doktor hesabıyla çünkü onlar için 4 hafta 28 gün .. ama aya vurduğunda 9 ay 10 gün yapar aylardaki gün farkından kaynaklı .. bazı aylar 31 bazıları 30 bazısıda 29 çeker... umarım anlatabilmişimdir ...

çok teşekkür ederim canım darısı istiyenlerin basına.Benim son adet tarihim 23 mayıs ama ben ona göre hesaplamıyorum çünkü haziranın 11 de vuruldum iğnemi ve 12 gün sonra dr kan testi yaptırmamı istemişti ve negatif çıkmıştı bütün dünyam basıma yıkılmıstı dr aradım ve 4 gün sonra tekrar yap dedi işte sonuç 55,57 idi çok sevinmiştim yani anlatmak istediğim son adet tarihime göre değil canım anladın mı beni cevap verdiğin için çok sağol..

ozaman geç dölenmedir zaten sen ne dersen de onlar son adete göre başta hesaplar sonrası gelişimine göre haftan değişir ... mesela benim 22 hafta 3 günlük olan bebğim şuan 24 hafta 2 gün olarak çıkıyor ulturasonda gelişimi ... benimde son adete göre hesapladı baştan ... ve benim aşılamayla hamile kaldım yani 24 hafta dediği zamanda ozaman zaten ben henüz göbekten iğne yapıyordum ortada yumurta bile yoktu :))) fol yok yumurta yok ama bebiş var ...

çok sevindim canım allah analı babalı büyütsün istiyen herkese versin kaç yıllık evlisin sen ?

çok sevindim canım allah analı babalı büyütsün istiyen herkese versin kaç yıllık evlisin sen ?

canım ben 8 senelik evliyim ilk oğlumda tedaviyle oldu hiç korunmadım oğlum 5 yaşında olmadıda bebiş ilaçla başladım tedaviye sonra aşılama yaptırdım şubatta...
rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah sende bebğiini sağ salim kucağına alırsın ...

aminnnn canım ya ben o kadar çok istiyordumki anlatamam sonunda oldu ama çok korkuyorum düşük olur diye umarım olmaz......

aminnnn canım ya ben o kadar çok istiyordumki anlatamam sonunda oldu ama çok korkuyorum düşük olur diye umarım olmaz......

canım içini ferah tut hayırlısıyla benim okadar kanama vs oldu çok şükür hiç bi sorun yok şimdi ...
kahve rengi lekelenmen vs olursa onlar kanama olarakta geçiyor eski kanama oluyormuş öyle bi durumda hemen dr a git .. bide ağır iş yapma biyere yukarı uzanma kendini çok yorma allahın izniyle hiç bişey olmaz.. ben düşük yaptım ama işte çok yoruldum vs hiç dikkat etmedim ocak ayında düşük yaptım ... madem çok istiyorsun biraz kendini kolla canım .. 12 haftan dolduktan sonra düşük riski azalıyor ..

sağol canım beni aydınlattın ama çatlatma iğnesiyle bebiş olanlar düşük riski fazla diyiyorlar sence doğrumu bu ? zaten pazertesi dr ra gideceğim keseyi göreceğiz dedi dr bakalım çok heyecanlıyım :)

Canım 2000 den sonra kese gözüküyor mus Dr. Demişti.

Insallah hersey yolunda giderde, biraz da olsa rahatlarim. Sey birde kese ultrasondan görünmezse transvajinal ultrason yapiyorlarmis, bu gercekten dogrumu, bir bilginiz varmi. Böyle birsey erken gebelikte sakincali degilmiki arkadaslar ... Bilgisi olan varmi acaba ...

Gec döllenme denen seyde tam olarak ne? Ben mesela adet düzensizligi yasiyorum son zamanda. Bu buna bagli birsey mi?

Tatlim benimde gec döllenme sanırım. Ve bende aşağıdan ultrasonla bakılmasını istemiyorum. Benim ilk bebeğimde Dr. Dogumda aşağıdan kontrol etti. Zaten düşüğe sebep olabiliyormuş .

Riskli ise neden bakarlarki Canim insallah ikimiz icinde ona gerek kalmadan görünür keselerimiz ultrasonda ... Allahim yardim etsin. Diger bebegin kac yasinda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…