Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kizlar merhaba, alttan kontrole bukadar takilamayin. düsük sebebi bu olsaydi eger cogu doktor ilk 3 ay alttan bakmazdi. alttan bakmalarinin sebebi; göbekten baksalar göremeyebilirler ya da saglikli bir kontrol olmaz. cünkü ilk 3 ay cok kücükler. amac bakmakta sadece bebegin olup olmamasi degil, ayrica saglikli olup olmamasina da bakiyorlar. banada alttan bakiyorlar hala ama 3 aydan sonra göbekten bakmaya baslayacaklar. kasmayin kendinizi bunun icin, sakin olmaya calisin ki bebeklerinizde rahat olsun

merhaba kzlar yarın keseyi görmeye gideceğiz inşallah bi aksilik olmaz allah hepimizin gönlüne göre versin yarın dr gittikten sonra yazarım olanları görüşürüz..

nasıl mutluyum anlatamam allah ısteyen herkese nasip etsin inşşş tedavi oluyodumm bıraktımm rabbim kendıliğinden nasip etti şükürler olsunn

aynen canım bende öyle çok istiyordum rabbim nasip etti sonunda ben tedaviyle oldum ama ilk denemede olumlu oldu çok sükür :)) rabbim isteyen herkese nesip etsinnnnn

aminn allahımm ucuyorum resmennn benim 2 aşılama oldu ıkısıde olumsuzdu 1 senedir gitmiodum tam yenıden baslayım derken sukur kendılıgınden olduu

ben aşılama olmadım çatlatma iğnesi vuruldum ilk denemede tuttu allah analı babalı büyütsün canım :)))) hastaneye gidince haber ver tamam..

slm kızlar bişey sormak istiyorum adetim 7 gün geçti idrar testlerim silik çıkıyo bugün kan testi yaptırdım değerim 45.00 çıktı dr göstermedim ama sonuç alırken kesin hamilelik var demiyorum dediler 2 gün sonra değerin yükselirse ancak hamile olabilirsin ama aynı da kalabilirmiş düşebilrmişde bilgisi olan var mı bu konuyla

canım tekrar beta hcg yaptır benimde silinikti ve 55.57 çıkmıştı ama şu an hamileyim. insallah hamilesindir..

Benim de yıllar önce basıma geldi, 1 hafta geciktigi halde 45 ise biraz düşük, 2 gun icind bir daha yaptir. Benim de 47 çıkmıştı ve sonra kanamaya attim..zaten sağlıklı degilse tutunamiyormus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…