bana dahaca hiç bi doktor tam olarak hamilesin demedi ama sonuçlara göre de 4 haftalık hamile oluyorum demi kızlar 959,0 çıktı sonucum temmuzun 8 sinde regli olmam gerekiodu doktor bir hafta sonra gel değer dahaca düşük dedi offfffff hep bu bir haftalar hamileyim demii yaa.... duymak istiyorum artıkkkk hamilesinizz dieee
Merhaba kizlar benim beklenen adetimden 1 hafta sonra deger 509 çıkmıştı. Kesede tabi gözükmedi. Bugun yani beklenen adeten 12 gun sonra 6000 cikti. Tabi kesede gözüktü . 2 hafta sonra Dr çağırdı .kalpatisini duymak bebeği görmek icin. Darısı bekleyenlerin basina
bende bişey soracaktım adete 7 gün varken test sonucu 0.82 çıktı acaba testi tekrarlasak yükselirmi. bu arada test yaptırdığımda yumurtlama üstünden 7 gün tahmini döllenme yani akıntımın bittiği gün üstünden 5 gün geçmişti
canım bence tekrar yaptır yanıltmaca olabilir
yukarda da bir arkadaş benle aynı tarih adeti onun 222 çıkmış yani benim durum sakat bunu şimdi anladım.(( geçen hafta cumartesi yumurtlama günümdü akıntım salı günü kesildi salı günü ilişki olmuştu birde perşembe oldu en son. ben bu pazartesi yaptırdım 0.83 çıktı. acaba olabilirmi? yani eğer normal adet tarihime kadar yükselirse 200ün üstüne çıkmış olacak? hiç oluyormu acaba benim durumumda
canım geç döllenme olmuş olabilir he bu arada kesin sonucu öğrenene kadar ilişkiye girme düşük olabilir tamam mı..
tamam :))) bişey daha sorabilirmiyim geç döllenme dedikleri geç yumurtlama değilmi? yoksa normal zamanında yumurtlayıp spermle yumurtanın normal süresinden geç mi döllenmesi kafam ona aylardır basmadı. ümidim neden biliyormusun canım 0.82 çıkması yani 0.01 çıkmadı ya ona seviniyorum deli gibi :))
anlıyorum seni canım.. :)) bak mesela ben tedavi gördüm sonra beta hcg yaptırdım 1,20 çıktı nasıl üzüldüm ağladım çünkü çok umutluydum ve hemen dr aradım sakın ağlama canım dedi 4 gün sonra tekrar yaptır dedi bende ümitsiz bi şekilde yaptırdım veee sonra 55.47 çıktı hemşire bile şaşırdı :))) çok şükür şimdi 5 haftalık hamileyim demek istediğim ümidini yitirme bana dr dedi geç tutunmuş yani seninde öledir umarım sen tekrar beta hcg yaptır. idrar testi yaptın mı ???
idrar da 2. çizgi çoook çoook silik çıktı ona pek inanmıyorum ama kasık ağrılarım vardı yumurtlamadan beri şu an adet ağrısına döndü birde beli ağrıyor bacağım çekiyor. bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
canım benim sana ümit vermek istemem ama sen benim yasadıklarımı yasıyorsun :))) benimde çok silinik çıktı eşim akşama bidaha aldı ve yine silinik çıktı anlayacağın erken diye silinik olurmuş bence sende hamilesin :)))
keşke öyle olsa sen idrar testine o kanda 1.20 çıktığın da mı yapmıştın canım? birde senin de belirtilerin varmıydı
yok canım 4 gün sonra yaptım beta hcg yi verdim eve dönüyordum dayanamayıp test aldım görünce şaşkına döndüm hemen arkadaşlarımı aradım özellikle hamile olanları 2 tane arkadasımdada öle olmuş silinik çıkmış veee sonrası belli oldu... evet canım senin belirtilerin aynısıydı
o zaman sabah ilk idrarla test yapayım birde cuma günü yaparım eğer yükselmişse zaten testte belli olur. sağol canım ilgilendiğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?