iyi geceler bişey sorcam adetim 7 gün geçti idrar teslerinde çok silik kan testinde 45,00 çıktı 7 gün için çok düşük hamile diyemiyoruz diyolar ffikri olan var mı
canım daha çoook ufak :))) bence sen hamilesin ama tekrar yaptır beta hcg 4 gün sonra falan yani..
pazartei yaptırdım perşembe yaptırsam çıkarmı sizce yükselir mi yoksa biraz daha mı beklesem
tabi canım o zaman perşembe yaptır tekrar haberlerini bekliyorum
değer çok düşük kimyasal gebelik olabilir diyenler var yarın bile gitmemek için kendimi zor tutuyorum
tabiki canım ne demek bi sakıncası yoksa faceni ver varsa eklim oradan mesajlasırız
değer çok düşük kimyasal gebelik olabilir diyenler var yarın bile gitmemek için kendimi zor tutuyorum
tabiki canım ne demek bi sakıncası yoksa faceni ver varsa eklim oradan mesajlasırız
istersen faceni ver eklim oradan mesajlasalım burada fazla olamıyorum çünkü2 günde 2 katı artması lazım canım bence yarın yaptır eğer varsa değerde artar zaten..
tatlım sana özelden msj attım ama yeni üyeymişsin arkadaş olarak ekleyim buradan msj sayın dolunca cevap verirsin bana. ümit var dedin ya nasıl içim rahatladı çünkü doktor yükselmez dedi bana
canım ordamısın?????????
canım buradan msn adresi vermek yasak sen sil onu. yatıyorum ben eklerim sonra seni ok? öptüm iyi geceler
yukarda da bir arkadaş benle aynı tarih adeti onun 222 çıkmış yani benim durum sakat bunu şimdi anladım.(( geçen hafta cumartesi yumurtlama günümdü akıntım salı günü kesildi salı günü ilişki olmuştu birde perşembe oldu en son. ben bu pazartesi yaptırdım 0.83 çıktı. acaba olabilirmi? yani eğer normal adet tarihime kadar yükselirse 200ün üstüne çıkmış olacak? hiç oluyormu acaba benim durumumda
Gecen persembe 88, cumartesi 260 cikmisti betahcg.
Ama henuz gecikmemistim. Son adet tarihim 10 hazirandi, bugun bir gun gecikti yani.
Sabah kahverengi bir akintim oldu ve korktum hemen doktoruma gittim.
Aslinda cuma gidecektim ama dayanamadim. Ne yazik ki ultrasonda goremedi.
Tekrar betahcg istedi. Simdi korkuyla sonucu bekliyorum..
Bir saat sonra sonucu ogrenecegim. Insallah buyuyordur kizlar cok korkuyorum akinti oldu diye.
Cuma tekrar cagirdi doktor tekrar gormeye calisicak..Hayirlisi olur insallah..
Gecen persembe 88, cumartesi 260 cikmisti betahcg.
Ama henuz gecikmemistim. Son adet tarihim 10 hazirandi, bugun bir gun gecikti yani.
Sabah kahverengi bir akintim oldu ve korktum hemen doktoruma gittim.
Aslinda cuma gidecektim ama dayanamadim. Ne yazik ki ultrasonda goremedi.
Tekrar betahcg istedi. Simdi korkuyla sonucu bekliyorum..
Bir saat sonra sonucu ogrenecegim. Insallah buyuyordur kizlar cok korkuyorum akinti oldu diye.
Cuma tekrar cagirdi doktor tekrar gormeye calisicak..Hayirlisi olur insallah..
hesapladım bugün senin 1000-1500 arasında çıkabilir değerin ama az altıda olabilir çünkü iki günde bir iki katına çıkması gerekiyor bazı kişilerde de tam % 100 değil de % 70 olabiliyomuş o orana kadar normalmiş yani 800 lerde de çıkabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?