Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

tabiki canım ne demek bi sakıncası yoksa faceni ver varsa eklim oradan mesajlasırız

tatlım sana özelden msj attım ama yeni üyeymişsin arkadaş olarak ekleyim buradan msj sayın dolunca cevap verirsin bana. ümit var dedin ya nasıl içim rahatladı çünkü doktor yükselmez dedi bana

....................

Son düzenleme:
tabiki canım ne demek bi sakıncası yoksa faceni ver varsa eklim oradan mesajlasırız

tatlım sana özelden msj attım ama yeni üyeymişsin arkadaş olarak ekleyim buradan msj sayın dolunca cevap verirsin bana. ümit var dedin ya nasıl içim rahatladı çünkü doktor yükselmez dedi bana

canım benim 222 cıktı evet ama sen bozma moralını belki ben üstüne görmüşte olabilirim cünkü adetim her zamankinden kısa olmustu.sen canını sıkma hayırlısı olsun

Gecen persembe 88, cumartesi 260 cikmisti betahcg.
Ama henuz gecikmemistim. Son adet tarihim 10 hazirandi, bugun bir gun gecikti yani.
Sabah kahverengi bir akintim oldu ve korktum hemen doktoruma gittim.
Aslinda cuma gidecektim ama dayanamadim. Ne yazik ki ultrasonda goremedi.
Tekrar betahcg istedi. Simdi korkuyla sonucu bekliyorum..
Bir saat sonra sonucu ogrenecegim. Insallah buyuyordur kizlar cok korkuyorum akinti oldu diye.
Cuma tekrar cagirdi doktor tekrar gormeye calisicak..Hayirlisi olur insallah..

akıntı normal adet döneminde yerleşme kanaması oluyo doktor bunu söylemedi mi.zaten ultrasonda görünmesi için 1500 lerde olması gerek benim kesem 6.haftada göründü 8.haftada bebeği de gördük kalp atışıda duyuldu.bazen geç döllenme oluyo değerler haftasına göre çıkmıyo telaş etme doktor seni sarmazsa da başka doktora git mutlaka kan testinin sonucunu yaz merak ettim.ama bence üzülmeye değmez kötü birşey yoktur

hesapladım bugün senin 1000-1500 arasında çıkabilir değerin ama az altıda olabilir çünkü iki günde bir iki katına çıkması gerekiyor bazı kişilerde de tam % 100 değil de % 70 olabiliyomuş o orana kadar normalmiş yani 800 lerde de çıkabilir.

Canim az once aldim sonucu ve doktorla konustum hemen.
Sonuc 1841 cikti. Ama iste ultrasonda gorulemedi.
Bu da bazi ihtimaller demekmis.
Dis gebelik olasiligi cok dustu dedi cunku bu seviyelere kadar yukselmez dis gebelikte dedi.
Ama gozden kacirmis olabiliriz dedi. Bu da dusuk bir ihtimal dedi.
Dile getirmek istemiyorum ama cogul gebelik olabilir dedi. Cunku o zaman ikiye bolusuyor bebekler.
900-900 oluyor ve gene gorulemiyor ultrasonla dedi.
Cuma sabahi kesin goruruz gel dedi, beta hcg bu seviyelerdeyken suanda bu koyu renk akinti cok onemli degil olabilir dedi.
Bu benim ikinci gebeligim. Bir oglum var 4 yasinda ve onda hic boyle seyler olmamisti o yuzden tereddutlerdeyim.
Ikiz gebelikten de tabi ki cok korkuyorum ama bakalim cuma gunu ogrenicem herseyi.
Cok saol canim ilgilendigin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…