Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

rica ederim canım.inşallah ikinizde iyisinizdir ama korkma çok küçük olduğu için görünmemiştir.değerinin bu kadar yükselmesi sağlıklı bi gebelik olasılığını yükseltiyo o yüzden korkma cuma günü de görünecektir mutlaka nazlı bebek :)

İnşallah dediğin gibi olur. Allah herkesin istediği zaman bebeğini kucağına almayı nasip etsin..

merhaba arkadaşlar 10 aydır korunmadığımız halde bebiş olmadı bende doktora gittim ve doktor bana klomen verdi 13 haziranda adet oldum klomeni kullandım daha sonrasında çatlatma iğnemi oldum ve gün aşırı ilişki dedi doktor dünde yani 10 temmuzda doktora gittim varmı gebelik diye gözükmez dedi kanda çıkar bhcg yaptırdım 0.118 çok düşük çıktı ama adetde olmadım kafam çok karışık

canım daha çok ufakdır diye düşük çıkmıştır bende çatlatma iğnesi vuruldum benim senin gibi bile çıkmadı 1,20 çıktı yani yok. ve 4 gün sonra tekrar yap dedi dr 55,57 çıktı yani gebelik var sen yine yaptır beta hcg yi tmm mı

tamam canım saol bu kadar uğraşınca ne yapacağını bilemiyo insan biz kadınlar böyle kafaya takıyoruz işte 3 gün sonra tekrar yaptırayım o zaman:))

merhaba, transferden sonra 11. gün hcg değerim 6,7 çıktı... 13. gün yine 6,8 çıktı ve umutlat bitti... bir hafta sonra kontrol ve tekrar test var ama...
Sanırım kimyasal gebelik ve büyük hayal kırıklığı..
Allah isteyen herkese çocuğuna kavuşmayı nasip etsin inşallah...

merhaba arkadaşlar bende yazıyorum sormak istedigim adetimden 4 gün sonra beta hcg 78,21 çıktı 5 gün 149,05 çıktı 6 gün 302,01 çıktı ve 9 günde 811,02 çıktı ve bu degerlere göre hamileligim normal mi yoksa bi sorun var mı yardımcı olurmusunuz

tatlım en iyisini tabiki doktor bilir ama. bhcg ikiye katlamış zaten gün aşırı bir problem yok keseyide yakın zamanda görürsün inşallah. hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…