- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Canim az once aldim sonucu ve doktorla konustum hemen.
Sonuc 1841 cikti. Ama iste ultrasonda gorulemedi.
Bu da bazi ihtimaller demekmis.
Dis gebelik olasiligi cok dustu dedi cunku bu seviyelere kadar yukselmez dis gebelikte dedi.
Ama gozden kacirmis olabiliriz dedi. Bu da dusuk bir ihtimal dedi.
Dile getirmek istemiyorum ama cogul gebelik olabilir dedi. Cunku o zaman ikiye bolusuyor bebekler.
900-900 oluyor ve gene gorulemiyor ultrasonla dedi.
Cuma sabahi kesin goruruz gel dedi, beta hcg bu seviyelerdeyken suanda bu koyu renk akinti cok onemli degil olabilir dedi.
Bu benim ikinci gebeligim. Bir oglum var 4 yasinda ve onda hic boyle seyler olmamisti o yuzden tereddutlerdeyim.
Ikiz gebelikten de tabi ki cok korkuyorum ama bakalim cuma gunu ogrenicem herseyi.
Cok saol canim ilgilendigin icin.
rica ederim canım.inşallah ikinizde iyisinizdir ama korkma çok küçük olduğu için görünmemiştir.değerinin bu kadar yükselmesi sağlıklı bi gebelik olasılığını yükseltiyo o yüzden korkma cuma günü de görünecektir mutlaka nazlı bebek :)
benim beta hcg pazartesi 593.0 çarşamba 849.31 çıktı sizce normalmi??
evet canım normal
teşekür ederim kese görünmedi ama daha erken dimi
evet canım daha erken benim 559 du dr 1 hafta sonra gel dedi ve pazartesi gittim gözüktü yani seninde önümüzdeki pazertesi gözükür umarım
ayyy inşallah hayırlısyla Allah bağışlasın senin bebişinide... rabbim isteyen herkeze nasip etsin...
aminnnn canım amin 2 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz..Sende pazertesi gidersen sonuçları yaz buraya tmm mı :)) hayırlı olsun canım
yazarım canım sende yaz muhakkak Allah yardımcımız olsun....
merhaba arkadaşlar 10 aydır korunmadığımız halde bebiş olmadı bende doktora gittim ve doktor bana klomen verdi 13 haziranda adet oldum klomeni kullandım daha sonrasında çatlatma iğnemi oldum ve gün aşırı ilişki dedi doktor dünde yani 10 temmuzda doktora gittim varmı gebelik diye gözükmez dedi kanda çıkar bhcg yaptırdım 0.118 çok düşük çıktı ama adetde olmadım kafam çok karışık
canım daha çok ufakdır diye düşük çıkmıştır bende çatlatma iğnesi vuruldum benim senin gibi bile çıkmadı 1,20 çıktı yani yok. ve 4 gün sonra tekrar yap dedi dr 55,57 çıktı yani gebelik var sen yine yaptır beta hcg yi tmm mı
tamam canım saol bu kadar uğraşınca ne yapacağını bilemiyo insan biz kadınlar böyle kafaya takıyoruz işte 3 gün sonra tekrar yaptırayım o zaman:))
Arkadaslar Hamış degilsek beta hcg sıfır mı çıkıyor??
merhaba arkadaşlar bende yazıyorum sormak istedigim adetimden 4 gün sonra beta hcg 78,21 çıktı 5 gün 149,05 çıktı 6 gün 302,01 çıktı ve 9 günde 811,02 çıktı ve bu degerlere göre hamileligim normal mi yoksa bi sorun var mı yardımcı olurmusunuz
tatlım en iyisini tabiki doktor bilir ama. bhcg ikiye katlamış zaten gün aşırı bir problem yok keseyide yakın zamanda görürsün inşallah. hayırlı uğurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?