teşekkür ederim yarın randevum var bakalım inşallah bebegim saglıklıdır allah isteyen herkese nasip etsin
Gayet guzel görünüyor degerlerin.. Şimdiden tebrikler. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm..
hamilesin tabiki cnm benim 559 çıkmıstı şimdi 5 haftalık hamileyim tebrik ederim seni..
evet canım normal
benımde pazartesi 222,4 bugun 826.5 cıktı normal mi
arkadaşlar bişey sorcam benim adetlerim düzensizdir 1 hafta geçti evde test yaptım silik çizgi çıktı kan testi yaptırdım 7.günde 45.00 çıktı 9.günde 100,00 çıktı ben şimdi hamile sayılıyomuyum anlamıyorum ki ordakilerde net bişey söylemiyor ne yapmam gwerektiğini bilmiyorum ki bi daha mı test yaptırmam gerekiyo kaça çıkınca dr gitcem bu kadar karışık olduğunu bimiyodum valla
betahcg değeri eğer 5 in altındaysa gebelik yok demektir. eğer 5 in üstündeyse gün aşırı 2 katına çıkaması gerekiyorki kimyasal gebelik olmadığı belli olsun
Benım gıbı olanlar varmı ben ılk defa katılıyorum kendımden suphelendım ıdrar testı yaptırdım gunes ısıgında görebılcek sekılde sılık cıktı doktora gıttım doktor göremedı gebelıkyok dedı ama saenın kafan rahatlayacaksa kan testı yapalım dedı 112 cıktı ama olumsuz konustu benı de korkuttu :18: saglıksız gebelık yada dusuk olabılır dedı gunde bır tane kullanılmak uzere progestan verdı vajinal yoldan folık asit verdı yanı anlıcagnız gebesın yada degılsın demedı cok mutsuzum bende bebişime kavusmak ıstıytorum
mrblar bızde temmuz 2 de asılama yaptırdık hamılelıkle alaklaı butun belıtıler var sankı yada bız ole sanıyoruz goguste sısme acıma akıntı kasık ve bel agrsı ama dun onuncu gunumuzdu kan testı yaptırdık ve sonuc 1.20 cıktı cok uzuldum ama bu konularla alakalı yazıları okuyunca belkı dıyorum benımle bu konu hakkında bılgıklerınızı aylasırmıssınız...
normalde bu kan sonucu yukselen arkadaslar varmı pekı?
çok güzel değerlerin canım gayet iyi
nasılsın canım agrın falan var mı
gayet iyiyim canım göğüs agrımdan baska hiç birşeyim yok sen nasılsın son durum ne bakim :)))
bizim burası yazlık canım dışardan içeri girmiyorum ki aksama kadar laptopumla çardakdayım bunalınca gir havuza yani o yüzden çok şükür çok iyiyim sıcaktan bunalım olmuyor o yüzden :)))bende iyiyim ara ara kasık agrılarım oluyor.gögüs agrım hiç olmadı ama cok bunalıyorum hava basıyor beni sen istanbulda nasıl duruyon :)
arkadaşlar 2 gün önce yazmıştım kan degerim 811 di ve bugün doktora gittim kan degeri 1570 e yükselmiş doktorumda gelik kesesini küçük oldugunu normalde böle olmaması gerektigini söyledi 1 hafta sonra tekrar çagırdı çok kötüyüm benim gibi olan var mı yardımcı olurmusunuz bebegimi kaybetmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?