Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşlar bişey sorcam benim adetlerim düzensizdir 1 hafta geçti evde test yaptım silik çizgi çıktı kan testi yaptırdım 7.günde 45.00 çıktı 9.günde 100,00 çıktı ben şimdi hamile sayılıyomuyum anlamıyorum ki ordakilerde net bişey söylemiyor ne yapmam gwerektiğini bilmiyorum ki bi daha mı test yaptırmam gerekiyo kaça çıkınca dr gitcem bu kadar karışık olduğunu bimiyodum valla

2 temmuzda aşılama yaptırdım. bugün 10,gün kan tahlilinde 1,20 çıktı. sanırım negatif.
acaba erken mi yaptırdık testide düşük çıktı değer diye umutlanmak istiyorum ama.

canım netleşmesi için bidaha yaptır ama bu sonuçlara göre hamilesin..

Benım gıbı olanlar varmı ben ılk defa katılıyorum kendımden suphelendım ıdrar testı yaptırdım gunes ısıgında görebılcek sekılde sılık cıktı doktora gıttım doktor göremedı gebelıkyok dedı ama saenın kafan rahatlayacaksa kan testı yapalım dedı 112 cıktı ama olumsuz konustu benı de korkuttu :18: saglıksız gebelık yada dusuk olabılır dedı gunde bır tane kullanılmak uzere progestan verdı vajinal yoldan folık asit verdı yanı anlıcagnız gebesın yada degılsın demedı cok mutsuzum bende bebişime kavusmak ıstıytorum

112 kötü bir değer değil 2 gün sonra tekrar beta hcg testi yaptırın değeriniz iki katına çıkmışsa sorun yoktur gebelik başlamıştır Allah gönlünüze göre versin.

mrblar bızde temmuz 2 de asılama yaptırdık hamılelıkle alaklaı butun belıtıler var sankı yada bız ole sanıyoruz goguste sısme acıma akıntı kasık ve bel agrsı ama dun onuncu gunumuzdu kan testı yaptırdık ve sonuc 1.20 cıktı cok uzuldum ama bu konularla alakalı yazıları okuyunca belkı dıyorum benımle bu konu hakkında bılgıklerınızı aylasırmıssınız...
normalde bu kan sonucu yukselen arkadaslar varmı pekı?

canım hiç canını sıkma ben adetımden 3 gun once ıdrar testı yaptım pozıtıf cıktı sılık ama tabı neyse o gun cumartesıydı kan testıne gıttık 27.44 cıktı degerım ama doktora gosteremedık ogun cumartesı dıye pazartesı yenıden gıttık kan tahlılıne 70.23 cıktı ve doktora gosterdık bu dusuk olur dedı sana progestan ve folık asıt verıcem ama sakın umıtlenme bu duser dedı
dunya basıma yıkıldı o anda o kadar kotu oldum kı sonra 2 gun sonra testı gızlıce kendım tekrarladım 191.67 olmus ve sonra cuma gunu yenıden gel demıstı doktr yenıden gıttık ve yıne kan testı ıstedı 1324.92 cıktı bu sefer ama doktor 5000 olması lazım cok dusuk bu deger dusuk olur yınede dedı kanaman var mı dedı yok dedım neden yok olması lazım bu durumda dedı yanı bebegı dusurmeye kararlıydı ama hayatımın en berbat 1 haftasını yasattı bana ben de akıntı bıle gelse tuvalete kosar olmustum bebek mı dusuyo dıye neyse dun baska doktora gıttım ke kesemızı gorduk doktor hersey tam olması gerektıgı gıbı harıka senın gebelıgın kese tam yerıne kurulmus cok konusulacak bısey yok dedı dunyalar benım oldu ve ben dıger doktorun yaptıklarını anlattım o da dediki BU BEBEK SIMDIYE KADAR DUSERDI O ZAMAN NEDEN HALA DURUYOR SENIN KANAMAN BILE HIC OLMAMIS BURAYA GELEN HASTALARIMIN KANAMASI OLDUGU HALDE BEBEKLERINE BISEY OLMUYOR SENIN NASIL OLSUN DEDI DEGERLERININ DUSUK OLMASI NORMAL SEN DE SOYLUYORSUN REGL TARIHIMDEN ONCE OGRENDIM GEBELIGIMI DIYE NASIL DUSUK OLMASIN DEGER DEDI BANA VE SEN MERAK ETME DUSUK RISKI HER ZAMAN VARDIR TABIKI ILK 3 AY AMA ILLA DUSECEK BU BEBEK DIYE KESINLIKLE BIR SEY SOYLENEMEZ KI SENIN DUSUK SANSIN SU ANDA YOKGİBİ BENCE DEDİ ALLAHIM O AN DİĞER DOKTORU OLDURESIM GELDI BENI MAHFETTI RESMEN canım iste bu yuzden kafana bıseylerı takma sakın doktorlar bazen ne dedıklerını bılmıyorlar evet onlara guvenmemız lazım aslında ama bak benım durumuma 10 gun sonra allah nasıp ederse bebegımın kalp atısını duymaya gıdıcem sen su anda hamılesın ona gore kendını pek yorma ve stres yapma umarım yardımcı olmusumdur opuyorum tatlım

evet canım benimde ilk kan testimde çıkmamıştı 1,20 dr 4 gün sonra tekrar yaptır dedi ve sonuç 55,57 çıktı sonra 559 yani seninde geç dölleme olmuş olabilir tekrar yaptırmalısın..

bende iyiyim ara ara kasık agrılarım oluyor.gögüs agrım hiç olmadı ama cok bunalıyorum hava basıyor beni sen istanbulda nasıl duruyon :)
bizim burası yazlık canım dışardan içeri girmiyorum ki aksama kadar laptopumla çardakdayım bunalınca gir havuza yani o yüzden çok şükür çok iyiyim sıcaktan bunalım olmuyor o yüzden :)))

arkadaşlar 2 gün önce yazmıştım kan degerim 811 di ve bugün doktora gittim kan degeri 1570 e yükselmiş doktorumda gelik kesesini küçük oldugunu normalde böle olmaması gerektigini söyledi 1 hafta sonra tekrar çagırdı çok kötüyüm benim gibi olan var mı yardımcı olurmusunuz bebegimi kaybetmek istemiyorum.

canım bence gayet ii yükselmiş 1 hafta sonra yine git dr tamam mı çünkü daha ufak bebiş..hayırlı olsun cnm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…