Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlarr slm bugün yine kan testi yaptırıdm 1000 üzeri çıktı ama iki gündür kahverengimsi bi akıntı oluyo neden olur sizce korkmammı gerekiyo çarşamba randevum var doktorla ama şuandada korkuyorum bi hemşire arkadaş kese büyüyordur korkma dedi ama sizde böle şeyler yaşayan oldumu reglim de 10 gün geçti

canım bence gayet ii yükselmiş 1 hafta sonra yine git dr tamam mı çünkü daha ufak bebiş..hayırlı olsun cnm :)))

dün tekrar doktora gittim beta hcg degerim 4012 olmus ama hala utrasyonla bakılamadım cünkü bu seferde karaciger enzimim yüksek cıktı.doktor ilaçları bırak bir kaç gün sonra tekrar yapalım dedi.cok endişelliyim işallah bebegime bişi olmaz

arkadaşlar geçen sene kalp atışını duyamadığımız için bebeğimi aldırmak zorunda kaldım şimdi adetim 5 gün gecikti her ayın 12 de adet olurdum beta hcg testi yaptırdım ve 739 çıktı doktor gebelik olmayabilir dedi 1 hafta sonra çağırdı beta hcg testi yeniden yapılacak gebelik testlerinde çift çizgi var delirmek üzereyim ne yapıcağımı şaşırdım nolur yardım edin

maşallahh hamilesin tabi benim adetim 5 gün geçmişti 39,97 idi.hayırlı olsunnn.

benim 5.gün gecikmede 39,97 çıktı doktor hamilesin dedi.seninkisi benimkinin kaç katı.2 gün sonra yaptırdım tekrar 214 çıkmıştı ben doğum yaptığıma göre işallah sende kucağına alırsın bebişini.

kızlar bana bi akıl werin 26haziran günü eşimle korunmasız ilişkiye girdik 8 temmuzda regl oldum regl 2 günden sonra kahverengi oldu 5gün sürdü bugün kan tahlili yaptırdım biliyorum erken ama dayanamadım lazer epilasyona gidiyorum da onun için emin olmak istedim kanda hcg 1,5 çıktı daha 15 gün olduğu için olabilirmi yani üstüne regl olmuş olabilirmiyim sürekli baş dönmesi uyku we mide bulantısı war ilk bebeğimde hiç bunlar olmamıştı çok rahattım bilmiyorum şimdi acaba hamilemiyim benim yaşadıklarımı yaşayanlar warmı???????

yasen git doktoru değiştir ne demek gebelik yok baksana değere adet tarihinde çok geçmemiş 12 sinde oluyorum diyosun gayet normal yani doktorun alanı gebelik değildi herhalde :) benim adet günüme 1 gün kala 99 çıktı git gide yükseldi allah kucağıma almayı nasip etsin 11 haftalık hamileyim.telaş yapma

slm kıslar size bir sorum olacak haziran ayında kimyasal gebelik geçirdim kanamam 16sında oldu haziran 27de tekrar adet oldum temmuz8 de de oldum ve bugün hafif bi kanamam oldu beta baktırdım kafam allak bullak oldu 4.6 çıktı ama daha temmuz 8 de adet oldum tabi hangisini adet olarak sayacağmı şaşrmış durumdayım dr kanama olduğunda beta yükselebilr dedi ama yine de bi umut diorum sizce yükselir mi????

bende bugün yaptırdım adetime daha 8 gün var. 2,83 çıktı. sizce erken mi yaptırdım üstelik afedersiniz ishalim idrar yollarımda fazlasıyla iltihap kapmış. o yüzden doktor antibiyotik vs verdi onları içiyorum şimdi.bazı yorumları okudumkan tahlilinde negatif çıkıp aradan birkaç hafta geçtikten sonra yine tekrr test yaptırınca pozitif çıkanlar olmuş. ya benim de öyle bir durum olursa ve şimdi korkuyorum ilaç kullanıyorum doktor bir sakınca yok hamile değilsin zaten dedi ilacı yazdı. böyle bir durumda olan var mı

canım bende yaptırdığımda negatifdi ve 4 gün sonra tekrar yaptır dedi dr ve pozitif çıktı ama sen adetinin gecikmesini bekle bence..

canım o nasıl dr anlamadım ben çünkü benim 45.57 çıkmıştı seninkinin baya bi altı yani :))) ama şuan 6 haftalık hamileyim hayırlı olsun canım sana bebişin..

dun doktor ultrasonla baktı ama kese gorunmedı.dıs gebelık olabılır pazartesı gel tekrar dedı.korkuyorum

bana da doktor öyle demişti 1 hafta sonra çağırdı ve bebek te kese de göründü benim geç döllenme olmuş onlar son adet tarihine göre hesap yapıyo görünmedi dış gebelik mi acaba diyolarda korkma bekle biraz daha belki senin de geç döllenme olmuş olabilir.benim bakıpta göremediklerinde 1500 lerdeydi kan değerim ama 2000 lerde de daha erken de görüne biliyomuş ki öyle oldu.

benm ilk degerlerim çok iyiydi bak şöyle
04.07.2012/degerim 12.89
07.07.2012/degerim 81.10
10.07.2012/degerim 219.63
17.07.2012/degerim 817 son regal tarihim 12.06.2012 sizce normalmi

benm ilk degerlerim çok iyiydi bak şöyle
04.07.2012/degerim 12.89
07.07.2012/degerim 81.10
10.07.2012/degerim 219.63
17.07.2012/degerim 817 son regal tarihim 12.06.2012 sizce normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…