canım bence gayet ii yükselmiş 1 hafta sonra yine git dr tamam mı çünkü daha ufak bebiş..hayırlı olsun cnm :)))
arkadaşlar bişey sorcam benim adetlerim düzensizdir 1 hafta geçti evde test yaptım silik çizgi çıktı kan testi yaptırdım 7.günde 45.00 çıktı 9.günde 100,00 çıktı ben şimdi hamile sayılıyomuyum anlamıyorum ki ordakilerde net bişey söylemiyor ne yapmam gwerektiğini bilmiyorum ki bi daha mı test yaptırmam gerekiyo kaça çıkınca dr gitcem bu kadar karışık olduğunu bimiyodum valla
arkadaşlar geçen sene kalp atışını duyamadığımız için bebeğimi aldırmak zorunda kaldım şimdi adetim 5 gün gecikti her ayın 12 de adet olurdum beta hcg testi yaptırdım ve 739 çıktı doktor gebelik olmayabilir dedi 1 hafta sonra çağırdı beta hcg testi yeniden yapılacak gebelik testlerinde çift çizgi var delirmek üzereyim ne yapıcağımı şaşırdım nolur yardım edin
arkadaşlar geçen sene kalp atışını duyamadığımız için bebeğimi aldırmak zorunda kaldım şimdi adetim 5 gün gecikti her ayın 12 de adet olurdum beta hcg testi yaptırdım ve 739 çıktı doktor gebelik olmayabilir dedi 1 hafta sonra çağırdı beta hcg testi yeniden yapılacak gebelik testlerinde çift çizgi var delirmek üzereyim ne yapıcağımı şaşırdım nolur yardım edin
regl gunumde beta hcg 476 2 gun sonra da 1153 cıktı.sızce nasıl
bende bugün yaptırdım adetime daha 8 gün var. 2,83 çıktı. sizce erken mi yaptırdımüstelik afedersiniz ishalim idrar yollarımda fazlasıyla iltihap kapmış. o yüzden doktor antibiyotik vs verdi onları içiyorum şimdi.bazı yorumları okudumkan tahlilinde negatif çıkıp aradan birkaç hafta geçtikten sonra yine tekrr test yaptırınca pozitif çıkanlar olmuş. ya benim de öyle bir durum olursa ve şimdi korkuyorum ilaç kullanıyorum doktor bir sakınca yok hamile değilsin zaten dedi ilacı yazdı. böyle bir durumda olan var mı
dün tekrar doktora gittim beta hcg degerim 4012 olmus ama hala utrasyonla bakılamadım cünkü bu seferde karaciger enzimim yüksek cıktı.doktor ilaçları bırak bir kaç gün sonra tekrar yapalım dedi.cok endişelliyim işallah bebegime bişi olmaz
canım ya sıkma canını inşallah bişey olmaz dua edeceğim((
gayet güzel bi artış normal yani :) hayırlısı olsun
dun doktor ultrasonla baktı ama kese gorunmedı.dıs gebelık olabılır pazartesı gel tekrar dedı.korkuyorum
bana da doktor öyle demişti 1 hafta sonra çağırdı ve bebek te kese de göründü benim geç döllenme olmuş onlar son adet tarihine göre hesap yapıyo görünmedi dış gebelik mi acaba diyolarda korkma bekle biraz daha belki senin de geç döllenme olmuş olabilir.benim bakıpta göremediklerinde 1500 lerdeydi kan değerim ama 2000 lerde de daha erken de görüne biliyomuş ki öyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?