biraz sonra dahiliyeciye ac karna kan vercem bakalım düşöüş mü karaciger enzimi dularını esirgeme cenım öptüm tekrar yazarım sonucu
canım ne oldu gittinmi ne dediler haber ver mutlaka..
canım gittim gastroentoloji uzmanına sevk etti bakalım yarın ona gidecegim.baya stresli geciyor.bebegime b,le tam anlamıyla sevinemedim daha
Arkadaşlar merhaba,
Bir kaç gündür eşimle çözemediğimiz ve bizi çok üzmüş olan bir olayı size danışmak istiyorum. Biliyorsunuz ki doktorlar bazen sorularımızın hepsine cevap vermiyorlar ya da içimizi rahatlatmıyorlar. Ben de sizden medet umuyorum biraz olsun kafamı toparlamak, içimi rahatlatmak için. Öncelikle son adet tarihim 22Haziran 2012 idi. Yumurtlama testi ile saptadığım yumurtlamam 5 temmuzda gerçekleşti. Yani 28 günde bir olan regl döngüme uygun olarak 14. günde yumurtlamışım. Biz eşimle o dönem öncesi ve sonrası düzenli olarak birlikte olduk. Bu tarihten bir hafta sonra bende hafif baş dönmeleri, vücud sıcaklığında yarım dereceden fazla artış, hafif kasık ağrıları, idrarda tortu, koyu renk ve koku, yoğun bağırsak hareketleri oldu ki aniden oluşan yoğun ve çok sayıda değişikliklerdi bunlar. En ilginci de alt karnım sürekli şişti. Ben hamile olduğumu o tarihten beri hissettim ve regl tarihimi bekledim. Regl günümde hiç bir adet belirtisi görmeyince özel bir poliklinikte gidip kan testi yaptırdım. Testi alırken heyecandan ellerim ayaklarım tirtir titriyordu.Fakat sonuç beni mutluluktan uçurmak yerine daha da kafamı karıştırdı. Sonucum adet günü yani döngümün 28. günü beta hch 7 ml çıktı. Erken dönem gebelik yazıyordu tanıda. Değer minumum değer olan 5in üzerinde olsa da düşük bir değerdi ve hemen doktorumu aradım bu nedenle. Kendisi 48 saat sonra testi tekrarlamamı tavsiye etti. Biz de eşimle iki gün boyunca dua ederek bekledik ve cumartesi sabahı 10'da testimizi olduk. Döngümün 31. günüydü ve hiç bu kadar reglim gecikmemişti. Sonucu alacağımızda hamile olduğuma neredeyse çok emin ve umutluyduk ama sonuç olarak malesef 2.77 ml ile karşılaştık. Ben bütün gün hüngür hüngürdüm tabi. Doktora danıştığımızda hastanedeki doktor kimyasal olabileceğini söylerken, kendi doktorum ilk test sonucu yanlış olabilir dedi. Benim de aklıma bhcgnin çok daha yüksek olduğu fakat bu bir kaç günde giderek düştüğü fikri geliyor ve sanki bebeğimi kaybetmiş gibi hissediyorum. Bugün 32. gün inanılmaz ağrı çektim son 4 günde ve çok az koyu çirkin rengli bir sıvı geldi normal adet kanamasına benzemeyen. Bu ilk denememiz fakat böyle bir deneyim bizi özellikle anne adayı olarak beni çok üzdü. Beni en iyi siz anlarsınız diye düşündüm. Bana akıl, fikir, destek verirseniz çok sevinirim.
Güzel haberler alan tüm anne adaylarına şimdiden tebrikler, sağlıkla bebeklerinize kavuşun inşallah. Ben ve benim gibi bebek özlemi çeken tüm arkadaşlarımın da en kısa zaman da o duyguyu tatmalarını diliyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.
Selam kızlar, beta değerim 3900 çıktı. Doktora gösteremedim tahlil sonuçları geç geldiği için hamile miyimmm :) acil cevap lütfen...
canım öncelikle çok geçmiş olsun..senin yaşadığın olayı,hatta dahada kötüsü hastahanelik olup,orda yattım..aşırı kanama,sulu pembe renkte ve aşırı ağrı çektim..benimde adet günümde beta 4.8 di. doktor yeni başlıyor hamileliğni demişti.ve malesef beni tam 15 gün sonra çağırmıştı ..halbuki 2 gün sonra bile gitsem ne olduğu belli olacaktı.ben malesef bukadar zaman bekledim..beta kaç oldu hiç fikrim bile yok..şimdiki aklım olsa hayatta beklemezdim bukadar..o gün gittiğimde sonuç 0,5 ti.görünce şok oldum.doktor bişiy demedi adet olacaksın dedi.bende bişey soramadım şoktan dolayı ve çıktım.eve gelene kadar üzüntüyle birlikte tazzikli kanama geldi ..akşamıda hastanede aldım soluğu.yani kimyasal gebelikmiş..çok zor bir durum çok geçmiş olsun...[/QUOTE
çok teşekkür ederim canım deneyimini bizimle paylaştığın ve beni teselli ettiğin için. ben de kimyasaldan şüpheleniyordum açıkçası şimdi daha da netleşti. acaba çok olan bir şey mi bu? zararlı mı? bünyeye bağlı ya da genetik bir şey mi yoksa? görüyorum ki sen hamile kalmışsın bu olaydan sonra ve inşallah bebeğine kavuşacaksın 7-8 ay sonra. bu haber bana umut verdi. merak ettiğim bu durum her kadında yaşanabilecek bir şey mi yoksa bir kere yaşanınca allah korusun bu vücudun çocuk taşımada başarısız olduğu anlamına gelmiyor değil mi? Bilgin var mı? Ya da bilgisi olanlar aydınlatabilir mi beni?
canım öncelikle çok geçmiş olsun..senin yaşadığın olayı,hatta dahada kötüsü hastahanelik olup,orda yattım..aşırı kanama,sulu pembe renkte ve aşırı ağrı çektim..benimde adet günümde beta 4.8 di. doktor yeni başlıyor hamileliğni demişti.ve malesef beni tam 15 gün sonra çağırmıştı ..halbuki 2 gün sonra bile gitsem ne olduğu belli olacaktı.ben malesef bukadar zaman bekledim..beta kaç oldu hiç fikrim bile yok..şimdiki aklım olsa hayatta beklemezdim bukadar..o gün gittiğimde sonuç 0,5 ti.görünce şok oldum.doktor bişiy demedi adet olacaksın dedi.bende bişey soramadım şoktan dolayı ve çıktım.eve gelene kadar üzüntüyle birlikte tazzikli kanama geldi ..akşamıda hastanede aldım soluğu.yani kimyasal gebelikmiş..çok zor bir durum çok geçmiş olsun...[/QUOTE
çok teşekkür ederim canım deneyimini bizimle paylaştığın ve beni teselli ettiğin için. ben de kimyasaldan şüpheleniyordum açıkçası şimdi daha da netleşti. acaba çok olan bir şey mi bu? zararlı mı? bünyeye bağlı ya da genetik bir şey mi yoksa? görüyorum ki sen hamile kalmışsın bu olaydan sonra ve inşallah bebeğine kavuşacaksın 7-8 ay sonra. bu haber bana umut verdi. merak ettiğim bu durum her kadında yaşanabilecek bir şey mi yoksa bir kere yaşanınca allah korusun bu vücudun çocuk taşımada başarısız olduğu anlamına gelmiyor değil mi? Bilgin var mı? Ya da bilgisi olanlar aydınlatabilir mi beni?
ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN..KENDİME GELMEM ZAMAN ALDI BU OLAYDAN SONRA.BU DURUMU ÇOĞU KADIN YAŞIYORMUŞ CANIM.BEN ÇOK ARAŞTIRDIM.HATTA HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENMEDEN ADETLE ATILANLAR OLUYOMUŞ VE KADIN FARKETMİYOMUŞ BİLE..OLMASI NORMAL BİŞİY YANİ.ZATEN SAĞLIKSIZ GELİŞECEK BİR HAMİLELİĞİ VÜCUT ALLAH TARAFINDAN FARKEDİP ATIYOMUŞ(BU DA BENİ ÇOK RAHATLATMIŞTI)HAMİLE KALMANA ENGEL DEĞİL.BEN HAMİLEYİM ALLAHIMA BİNLERE ŞÜKÜR O OLAYDAN 6-7 AY SONRA HAMİLE KALDIM :)) RABBİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH..ALLAHIM SANADA VE TÜM İSTEYEN ANNE ADAYLARINA NASİP ETSİN..YETERKİ İSTEKLİ OLUN.DUA EDİN BOL BOL..ALLAHIMDAN MUCİZE YARAT RABBİM DİYE DUA ETMİŞTİM EN SON.(Kİ 3 GÜN ÖNCE BETA 0 DI) O GÜN SORUN VARMI DİYE BAKTIRMAYA DİYE GİTMİŞTİM TÜM UMUDUMU YİTİRMİŞTİM ..(20 GÜNLÜKTE GECİKMEM VARDI SÖKTÜRÜCÜ VERDİ DOKTOR ALLAHTAN ALMADIM VE İÇMEDİM,SİZDE HEMEN İÇMEYİN,BEN İÇSEYDİM ŞİMDİ...ALLAH KORUSUN) MUCİZELERİN EN TATLISINI VERDİ BANA RABBİM BEBEĞİMİ ÖĞRENDİM :)) DOKTORDA ŞAŞIRDI O GÜN :)) NASİP KISMET YERİ VE ZAMANI ÖNEMLİ OLAN..2 SENE BEKLEMİŞTİM..ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIMAİNŞALLAH SENDE EN AKIN ZAMANDA BU MUTLULUĞU YAŞARSIN
mrb arkadaşlar kanda hcg değerim 4203 çıktı çarşamba günü dünde dr a gittim usg için ama dr kese görünmüyo dedi sağlıklı bi gebelik yok gibi sankı dedi yada daha çok ufak oldugu için görunmuyo olabılır 10 gun sonra yıne gel dedi şimdi benim hcg degerime göre ben ne kadarlık hamıleyım ve kese ne zaman görunurr moralim çok bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?