Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaslar selam,

Bende kac gundur test yapip duruyorum..Bu ay dusuk orta ve en yuksek ovulasyon gunlerinde iliskiye girdik..Uygun bicimlerde ..Sanirim cok istedim bu ay olsun diye..Mide bulantilarim,vajinal akintilarim,gogus hassasiyetim bel agrim,ve adet olcakmisim gibi kasik agrilarim da var yani herbir belirtim var..Kimi ovulasyon tarih hesaplayicilarina gore bugun,kimisine gore yarin adet olmam lazim..Bugun bu saate kadar olmadim..Yarin da bakalim..Adetime 10 gun kala kan testi yaptirdim negatif cikti..Bu ulkede Kan testi deyince oyle beta hcg ye bakmiyorlar..Neye baktiklarinida bilmiyorum..pozitif yada negatif diyorlar..
Neyse cuma tekrar kan testi yaptirdim..Yani adetime 3 gun kala..Bugun sonucu aldim..BETA HGC diye baktilar daha dogrusu o kadar anlatmama ragmen HIV1+2 testi yaptilar ..Bildigim o testin AIDS testi oldugu..Neyse negatif cikti..deger olarak 1.3 cikti..Bu testin bu ulkede beta hcg icin bakildigini soylediler..Internette baktim beta hgc diye birsey yok..
beta hcg var ki oda gebelik testi,,,Heralde budur diyerekten 1.3 ng/ml cikan bu sonuc ne olaki ?
Aslinda adet olmadim..bir kacgun daha mi beklesem acaba..Adetimi gecse biraz..Olur mu? bilgisi olan varmi kizlar bu konuda yaa?yardimci olur musunuz..?

yaaa usg kaç boyutlu bilemiyorum devlet hastanesine gtmiştim vajinal usg den baktı göremediğini söyledi düşebilir de dedi yada çok ufaktır zaman ver bebeğine biraz dedi ama çok endişelendim işte 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum

bi kaç gün sonra yine yaptır canım kan testi artış varsa gebe olabilirsin inşş allah gönlüne göre versin

bi kaç gün sonra yine yaptır canım kan testi artış varsa gebe olabilirsin inşş allah gönlüne göre versin

sagol canim ya..insallah herkesin gonlune gore versin...Ya burasi oyle bir yerki Allah burda hasta etmesin yani..Ne istedigimide anlatamadim..Neyse bekliyim bakalim..Yarin olmam lazim..Belki psikolojim etkilendigi icin birkacgun daha atar ileri..Herkes oyle diyor..Bekleyelim ...Nasip...

psikolojik olarak hamılelk belirtsi yaşayan çok bende onlardan biriydim 2 gunde 2 katı deger artısı olması lazım yaptırdıgında deger artmışsa iki katı hamile olma olasılıgın baya artmış olabilir

Haklisin psikolojik olabilir..Cok istedim sanirim bu ay... yarini da bekliyimde..Eger adet olmazsam carsamba gunu tekrar yaptiririm...Kan testini daha once yaptirdigimda ( 2 kez) sadece negatif dediler..Raporda da oyle yaziyordu..Sonra ben cuma gunu gittigimde beta hcg istedigimi,gebelik olup olmadigini varsa kac haftalik oldugunu sayisal degerlerde gormek istedigimi soyleyince HIV1+2 testi o dediler.. (burdakiler Rus ve Turkmen anlat derdini anlatabilirsen) Neyse 3 gun sonra sonucu verdiler..1.3 ng/ml cikti gebelik yok dediler..
beta hcg degerlerine bakiyorum cogu insanda 400 ,800 gibi rakamlardan bahsediyorlar..Ben hic birsey anlamadim zaten..
2 gun daha bekliyim bakiyim..Sonra yine gider yaptiririm..Insallah artmistir eger bu dogru degerse...

eczaneden al bi idrar testi hiç olmadı bi kaç gun sonra benim ilk haftamda çokk silik çıkmıştı allah yardımcın olsun canım inş hamilesindir değilsen de inş yakın zamanda hamıle olursun

devlet hastanesinde genelinde ultrasonlar iyi olmuyor.özel bir doktora çık durumunu anlat vakit kaybetme..düşme ihtimali varsa önlemini aldımı peki doktor?düşük ilacı filan verdimi?progestan diye ilaç var ben hala kullanıyorum..düşük ihtimalini önlüyor..bekleme okadar yapılacak birşey varsa erkenden önlem alınsın ..allah yardımcımız olsun ...

yok sadece vitamin verdi kesin düşer de demedi allak bullak oldm yaaa

nekadar ilginç durumun :)) beta hcg yerine sacmabir testmi yaptılar sana?herneyse...en iyisi sen bekle hemen cıkmıyor cünkü ben hamileymişim hamile olduğum halde kanda değer 0(sıfır) çıktı.yani 0.1 dahi değill :)) 3 haftalık hamleymişim ozaman meğer Sabre,bekle birazdaha hemen sonuc alamazsın cünkü..adetin üstünden bir 10 gün gecsin enazından.gebelik testi alıp bakarsın inşallah hamilesindir

Test Adı Parametre Adı Sonuç Birimi Referans Aralığı
Beta - HCG 12661 mIU/ml 0 5
Beta - HCG mIU/ml 0.2-1haf 5 50
Beta - HCG mIU/ml 1-2 haf 5 500
Beta - HCG mIU/ml 2-3 haf 100 5000
Beta - HCG mIU/ml 3-4 haf 500 10000
Beta - HCG mIU/ml 4-5 haf 1000 50000
Beta - HCG mIU/ml 5-6 haf 10000 100000
Beta - HCG mIU/ml 6-7 haf 15000 200000
TIPDATA

arkadaşlar sonucum bu cıktı sanırım 12661 ne demek oluyor bu ?

Kızlar, beta hcg (total hcg) değerim 6083,7 mıU/mL

30 haziranda evlendim yani daha 1 ay bile olmadı. Bu yüksek değer ilk geceden hamile kalmış olabileceğimi mi gösteriyor? Yoksa daha 1-2 haftalık mıdır? Çok fazla yazılan var hepsini okuyamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

canım bence sen 4 yada 5 haftalık hamılesin

Esenlikler
İdrar yolu enfeksiyonu şikayetiyle dün doktara gitmiştim.Doktor her ihtimale karşı gebelik testi istedi ve Beta HCG 63.81 çıktı. Doktor ertesi gün hem ultrasona girip bakılmasını ve tekrar test yapılmasını istedi. Ultrasonda birşey göremedi doktar ve betaHCG değeri aynı çıktı ve bugün adet gördüm. Sizce hamile miyim? Yoksa adet görmem düşük yaptığı mı gösteriyor?Şimdiden teşekkürler

Kızlar biz de bu ay korunmadık, 1 haftadır şiddetli mide bulandım vardı, dün doktora gittim, hamile de olabilirim dedim doktor hamilelik testi de istedi, beta HCg 5,85 çıktı, son adet tarihim 25 haziran iki gün sonra gel tekrarlayalım dedi, buradaki değerleri görünce çok düşük geldi inşallah hamileyimdir, heyecandan uyuyamıyorum, yarın olmayacak gibi :18:

arkaslar mrhb benimde 3. denemem olduve 9. gun kanda32cikti cok sevindik 12.gun baktigimizda deger 22olmustu doktorum dusuge gecmis malesef dedi pazartesi kanda baktir dedi sicirlanmis olmasi lazimmis bende butungece bu forumu okudum irarkadasin degeride dusukten yukselise gecmis cok sasirdi
m bu sekilde hamile kln varmi arkadaslar? allah herkesi hayirli saglikli evlat sahibi yapsin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…