arkaslar mrhb benimde 3. denemem olduve 9. gun kanda32cikti cok sevindik 12.gun baktigimizda deger 22olmustu doktorum dusuge gecmis malesef dedi pazartesi kanda baktir dedi sicirlanmis olmasi lazimmis bende butungece bu forumu okudum irarkadasin degeride dusukten yukselise gecmis cok sasirdi
m bu sekilde hamile kln varmi arkadaslar? allah herkesi hayirli saglikli evlat sahibi yapsin.....
Arkadaşlar bana da yardım edin lütfen. ben geçen ay tüp bebek tedavisinde kimyasal gebelik geçirdim.25 haziranda da adetim geldi. Bu ay ne zaman adet olacağımı bilemedim tedaviden sonra belli olmuyor çünkü.Dün kan verdim ve beta hcg 243,5 çıktı.Adetimin 32. günü.Kendiliğinden hamile kalmışım ama değer çok mu düşük acaba,Kimyasal gebelikte ilk sonucum 25 çıkmıştı.Bu da kimyasal gebelik olmaz inşalllah.Yarın tekrar test yaptıracam ama başkalarının değerlerine bakınca az geldi sanki.Moralim de bozuldu...
bende tüp bebek yaptırmıştım biokimyasal gebelik oldu ve sonra ki ay seninkisi gibi hamile kaldım çok şükür şimdi 3.5 yasında bir kızım var ve suan da 6 haftalık hamıleyım
Ayy çok sevindim, allah bağışlasın evlatlarını, sağlıkla kucağına al inşallah.Dediğin gibi yumurtlama günümü falan bilmiyorum.takip edemedim çünkü.Daha önceki aşılamalarımda da reglim sonraki ay hep geç geldi.Dün tekrarladık testi ikiye katlamış değer, 478,8 olmuş.Çarşambayada randevu aldım dr.dan.Varsa kesemiz görünür o gün herhalde. Mesajına çok sevindim.Olumlu örnekler görmek beni rahatlatıyor.Allah hakkımızda hayırlısını versin.
slm kızlar bhcg 296 çıktı adetim 1 gün geçti sizce değer nasıl
hamile arkadaşlarım allah sizlere eli ayağı düzgün sağlıklı bebişler versin kolay doğumlar nasip etsin allahım hepimizin gönlüne göre versin... ben sizlere bişey danışıcam cvp verirseniz cok memnun olurum...
ben bir yıldır falan hamile kalamıyorum bu ay çatlatma iğnesi oldum 21. gün progesteron değerim 98.4 çıktı bu deger hamile olunca yükseliyomuş tabiki en doğru sonuç bthcg testi ama onu 2 gun sonra yapmayı düşünüyormama şimdide meraktan çatlıcam... sizlerin progesteron değerleri kaçtı çok merak ediyorum lütfen cevap verin..
adetim bir gün geçti canım yarında olmazsam kan testi yaptırcam ama bu ay çatlatma iğnesi oldum ondan gecikebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?