Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canim bir daha kan testi yapsan belki degerleri yükselir?

arkadaşlar bana akıl verin korkuyorum adetimden 2 gün önce betahcg baktırdım 298.27 çıktı adet günüm dündü doktora gittim tahlil sonucumu gösterdim hamilesin dedi ama daha yeni ultrasonda göremeyiz dedi betaya bakmaya gerek görmedi 2 katı olmuştur dedi benim 2 kaybım var korkuyorum deyince ultrasonla rahmin durumuna bakalım dedi rahim duvarın kalınlaşmış dedi iyi görünüyo bi sıkıntı yok dedi salı günü keseye bakmak için gel dedi ama ben pazartesi başka bi doktora gidicem keseyi görebilirmiyim acaba birde değerim iyimi sizce adetten 2 gün önce yaptırdımya

Kızlar merhaba. Şimdi cahil misin falan diyenler olmasın ama olayı olduğu gibi anlatıyorum. Ben normalde çok fazla dikkat ederim tuvalet olaylarına ama o kadar sıkışmıştım ki erkek arkadaşım girdikten hemen sonra girdim ve pat diye oturdum. Sonradan dank etti. Bakireyim ve hiç bir yakınlaşma olmadı ki böyle şeylerden çok korkarım evlilik öncesi... 2 Saat sonra eve geldim huylandım ya bi'kere sıcak duşa girdim bi'güzel yıkandım. Sonra salak gibi bi'güzel bütün siteleri taradım. Yok şurdan şu değdi hamile kaldım, yok sürtünmeden hamile kaldım, yok erken hamilelik belirtileri şunlar. Zaten hastalık hastası bi'insandım bunları oku oku diyorum bende bütün belirtiler var. Stresten 10 gün erken adet oldum yani öbür adetimden 19-20 gün sonra. Yine her zamanki gibi ağrılı, sancılı. Bu seferde niye erken oldum yerleşme mi dedim çünkü onuda okumuştum korkuma. Artık netten okudukça uyku uyyamaz oldum ve gittim idrar testi yaptırdım üşütme bahanesiyle bişey çıkmadı. Bu tuvalet olayından 12 gün sonra adetliyken durumumu doktora anlattım ve olaydan önceki adetimi 8.de olmuştum doktorda yumurtlama dönemin bile değil( ki sen o dönemde adet oldun) kaldı ki öyle bile olsa o ordan kendi kendine gidecekte yeri bulacakta ohooo insanlar okadar uğraşıyolar yine olmuyo ama gel kan testi yapalım için rahatlasın madem dedi. Kan testim 0.0 çıktı beklediğimiz gibi hiç bir şey yok dedi. Ben sonra artarsa, artıyomuş dedim oda ilişkiden bir gün sonra bile kanda 1 de olsa bir artma olur seninki bu durumdan 12 gün sonra 0.0 ihtimal yok sen internetten okuyup psikolojik olarak kendini etkiliyosun oyüzden erken adet gördün dedi.

Kızlar gerçekten cahil bi'insan değilim nasıl hamile kalındığını da biliyorum ama netten de okuyunca inanın çok korktum malum toplum belli. Toplumu da geçtim kendime, aileme Allah korusun yani. Evham yaptım anlayacağınız

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bana da yardım edin lütfen. ben geçen ay tüp bebek tedavisinde kimyasal gebelik geçirdim.25 haziranda da adetim geldi. Bu ay ne zaman adet olacağımı bilemedim tedaviden sonra belli olmuyor çünkü.Dün kan verdim ve beta hcg 243,5 çıktı.Adetimin 32. günü.Kendiliğinden hamile kalmışım ama değer çok mu düşük acaba,Kimyasal gebelikte ilk sonucum 25 çıkmıştı.Bu da kimyasal gebelik olmaz inşalllah.Yarın tekrar test yaptıracam ama başkalarının değerlerine bakınca az geldi sanki.Moralim de bozuldu...

arkadaşlar bugün tekrar test yaptırdım, değerim 7.26 çıktı, ilki 5,82 çıkmıştı, doktorumla görüşemedim, ama hiç umutlu değilim, neden böyle oluyor ki kimyasal gebeliktir diye korkuyorum,

bende tüp bebek yaptırmıştım biokimyasal gebelik oldu ve sonra ki ay seninkisi gibi hamile kaldım çok şükür şimdi 3.5 yasında bir kızım var ve suan da 6 haftalık hamıleyım

ayrıca tüp bebek tedavisinden sonra yumurtlama günün belli olmaz değer çok normal olabilir telaş etme 48 saat arayla bir test daha yaptır en saglıklısı bu..

bende tüp bebek yaptırmıştım biokimyasal gebelik oldu ve sonra ki ay seninkisi gibi hamile kaldım çok şükür şimdi 3.5 yasında bir kızım var ve suan da 6 haftalık hamıleyım

Ayy çok sevindim, allah bağışlasın evlatlarını, sağlıkla kucağına al inşallah.Dediğin gibi yumurtlama günümü falan bilmiyorum.takip edemedim çünkü.Daha önceki aşılamalarımda da reglim sonraki ay hep geç geldi.Dün tekrarladık testi ikiye katlamış değer, 478,8 olmuş.Çarşambayada randevu aldım dr.dan.Varsa kesemiz görünür o gün herhalde. Mesajına çok sevindim.Olumlu örnekler görmek beni rahatlatıyor.Allah hakkımızda hayırlısını versin.

değer ikiye katlanmış bir sorun yok görünüyor 1000 üzeri vajinal ultrasondan 2000 ve üzeride karın ultrasonun dan görünür hale geliyormuş kısmetse bende yarın gideceğim. sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim..

bende kimyasal gebelik yaşayanlardanım adetim 3 gün geciti test yaptırdım değer 33,4 2 gün sonra tekrar yaptırdım 26 cıktı doktor adet olursun dedi kimyasal gebelik korkaca bişy yok dedi bak ne güzel doğla yolardan kalabiliyosun dmekki dedi kadınarın yüzde ellisi bunu yaşar dedi hakkımızda hayırlısı allah hayırlı sağlıklı bievlat nasip eder inşallah herkese kese olusup kalp atışarınız duyup kaybetmek daha kötü olurdu her şey imtiha cok süşür halimize Allkah isteyen herkese hayırlısıysa nasip eder inşaallah

arkadaşlar değerim 3,72 e düşmüş, yani kimyasal gebelik, buna da şükür diyorum, dış gebelik olabilirdi, hayırlısı buymuş

arkadaşlar değerim 3,72 e düşmüş, yani kimyasal gebelik, buna da şükür diyorum, dış gebelik olabilirdi, hayırlısı buymuş

hamile arkadaşlarım allah sizlere eli ayağı düzgün sağlıklı bebişler versin kolay doğumlar nasip etsin allahım hepimizin gönlüne göre versin... ben sizlere bişey danışıcam cvp verirseniz cok memnun olurum...

ben bir yıldır falan hamile kalamıyorum bu ay çatlatma iğnesi oldum 21. gün progesteron değerim 98.4 çıktı bu deger hamile olunca yükseliyomuş tabiki en doğru sonuç bthcg testi ama onu 2 gun sonra yapmayı düşünüyormama şimdide meraktan çatlıcam... sizlerin progesteron değerleri kaçtı çok merak ediyorum lütfen cevap verin..

canım selamm

aminnn saol canım darııs basınaa olsun hayırlısıylaa ben progestan degerlerini vs bilmiyorum canım adetin geçti mi

adetim bir gün geçti canım yarında olmazsam kan testi yaptırcam ama bu ay çatlatma iğnesi oldum ondan gecikebilir mi?

adetim bir gün geçti canım yarında olmazsam kan testi yaptırcam ama bu ay çatlatma iğnesi oldum ondan gecikebilir mi?

bilemiyorum canım daha once gecikme oldu mu 2 gun bekle eger gelmezsee o zaman daha kolay olur bu işler tecrube konusyor eger kendini yogunlstırırsan psikolojık olarak bile olmazsın adet Allah gonlunce versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…