Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

slm kızlar bhcg 296 çıktı adetim 1 gün geçti sizce değer nasıl
içini rahat tut.kimi zamanında kimi erken kimi geç dölleniyor...bu işin tam bi standardı yok...Allah' a emanet et ve içini rahat tut...benim bir gün geçince 35 çıkmıştı...sonra tekrarlandı iki katından fazla artmıştı...

adetim bir gün geçti canım yarında olmazsam kan testi yaptırcam ama bu ay çatlatma iğnesi oldum ondan gecikebilir mi?
canım bildiğim kadarıyla çalatma iğnesinden en az 12 gün sonra test yapılmalıymış...yoksa sonuç yanlış çıkbilirmiş. 12 gün olduysa hiç durma test yaptır. hayırlı haberlerini bekliyoruz :)))

benimde senin gibi canım 4 gün kala bende test yaptırdım 23 çıktı ama aslında en sağlıklısı adetin 1 hafta kadar geçmiş olması inşallah hamileyizdir. Beklemek çok zor geliyor.
canım merhaba..şimdi yazdıklarını okuyordumda..sanırım seninle aynı durumdaymışız.ben bugün beta hcg ye baktırdım.adetime daha 4 gün var ve 22,5 çıktı..senin durumun nasıl gelişti?değerin katlandımı?şimdiden teşekkür ediyorum

çatlatma iğnesinde de hcg hormonu var en kesin sonuç adet tarihi gectikten 3-4 gün sonra yapılan kan tahlilidir.Allah hepinizin gönlüne göre versin..

Son düzenleme:

canım bugün tekrar yaptırdım 936 çıktı çok mutluyum allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ne yazıkki kimyasal gebelik geçirmişim. Değerim daha düştü adetim 3 gün geçtikten sonra adet oldum. Şimdi HSG çektirdim ve bir takım sorunlar. Hayırlısı hepimiz için.

Ne yazıkki kimyasal gebelik geçirmişim. Değerim daha düştü adetim 3 gün geçtikten sonra adet oldum. Şimdi HSG çektirdim ve bir takım sorunlar. Hayırlısı hepimiz için.
öylemi canım inan çok üzüldüm.bugün bende panik halinde dolaşıyorum.dün bulantım vardı.bugün yok.kasıklarımda ağrılar başladı.içimden bir his benimde kimyasal diyorhatırlatmak gibi olmasın canım ama.sendede böyle şeyler olmuşmuydu acaba..

benim kasıklarımda çok batma hissetmiştim sonradan o batma hissi geçti. senin inşallah öyle olmaz hamilsindir umarım. değerlerin kaç çıktı kaç kere hcgb yaptırdın

Selam arkadaşlar,

adetim 2 gün geçti ve kan testi yaptırdım, sonuç 84 çıktı sizce değeri azmı ?

benim kasıklarımda çok batma hissetmiştim sonradan o batma hissi geçti. senin inşallah öyle olmaz hamilsindir umarım. değerlerin kaç çıktı kaç kere hcgb yaptırdın

dün bulantım yoktu,hafif kasık ağrıları yaşadım.bugünde mide bulantısı yine var.ama kasık ağrısı yok.bilemiyorum.beta hcg adete 5 gün kala 22,5 çıktı.şuan adetime 2 gün kaldı..bu korkuyla yaşamak istemiyorum.onun için bugün de beta hcg ye baktırıcam bakalım 2 ye katlamışmı,katlamamışmı?allahım inşallah sanada sağlıklı,sıhhatli,hayırlı bir evlat nasip eder..

hadi bakalım bugn senden güzel haber bekliyoruz

merhaba hanımlar,
adetime 1 gün kala kan testi yaptırdım sonuç beta hcg 690.8 çıktı sağlık ocağındaki doktor dış gebelik olabilir dedi çünkü sağ kasığımda ağrı var sizce nedir durum benimle aynı durumda olan varmı ?

Arkadaşlar herkese iyi geceler.Ben geçen ay 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım.10 günlük korunmadan sonra normal hayatımıza geri döndük.Adetimi beklerken 26.günde çift çizgiyi silik gördüm ve kan testi yaptırdım.Değer 490 küsür çıktı.Doktorum kimyasaldır dedi.İki gün sonra değer 300 lere düştü.Şu anda 5+2.günümdeyim.Keseyi gördük ama düzgün değilmiş.Bu gün yine kanda baktırdım ve 88lere düşmüş.Doktor ultrasonla bile bakmadı.Bir haftaya kadar sıfırlanır ve düşük yaparsın dedi.Şimdi anlayamadığım 400lerle nasıl kimyasal olur ve bu düşüş neden bu kadar geç oluyor.Öğrendiğim günden itibaren iki hafta geçti ve ısrarla direniyor benim bebişim.Ne yapılabilirdi ki kalsın.88 5.hafta için düşük bir değer tabi ama benim hala ümidim var nedense.2.günde bir gidip kan aldırmaktan ve yükselmesini beklemekten yoruldum.Keşke birden yükselişe geçse.Böyle bir hikayesi olan arkadaş var mı acaba diye yazıyorum.Umut dünyası işte.Herkese hayırlı geceler dilerim.

cnm çok üzgünüm ama düşen bi hcg sağlıklı bebek olmadığını gösterir... ama düşüş çok geç olmuş dediğin gibi bu kadar uzun sürmemesi gerekiyordu... hayırlısı olsun senin için..

DEFNOŞUM okuyorsan mailime cvp dönermisin ltfn. osman hocayla ilgili birileriyle konuşmam gerekiyor...

kızlar gunaydın ,

sizlere bırsey danışmak ıstıyorum. benım daha onceden cok talıhsız seyler geldı basıma. sımdı uzun zamandan sonra hamıleyım sanırım. dun beta hcg yaptırdım 762 cıktı. adetım 1 gun gecmıstı. pazartesı kontrolum var. sıce bu deger nasıl?

cevaplarsanız cok mutlu olurum
Tsk..

çok süper:)))bence kesin hamilesin...sağlıkla sıhhatle tamamlamak doğurmak kucağında uyutmak nasip etsin:)))başından geçen talihsizlikleride merak ettim...bendende geçti talihsizlikler(43:

çok süper:)))bence kesin hamilesin...sağlıkla sıhhatle tamamlamak doğurmak kucağında uyutmak nasip etsin:)))başından geçen talihsizlikleride merak ettim...bendende geçti talihsizlikler(43:

Cok teşekkur ederım,doktora gıtmeden sevınemıyorum bı turlu daha once dıs gebelık topıgındeydım. gecen ay 1 kıst amelıyatı,ardından enfeksıyon ve 1 .5 ay hastanede yatış, gecen kasım ayında 1 dusuk hemen ardından aralık ayında ıkız gebelık gecırdım. ama ıkız gebelıgım dıs gebelıkle sonuclandı ve acıl amelıyata alındım sag tupumu kaybettım. Anlayacagın gelmedık sey kalmadı. Ama yüce rabbim sonun insallah yuzumu guldurecek galıba . doktorum degerın guzel dedı ama yıne de endıselıyım. Allah ım ben dahıl tum bebek ısteyen anne adaylarının yuzunu guldurur umarım su mubarek gunde. sen su an hamılemısın cnm

bügün kan testi yaptırdım bete hcg 0,95 yazıyo hamile değilmiyim doktora gösteremiyeceğim pazartesiye kadar yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…