Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

bügün kan testi yaptırdım bete hcg 0,95 yazıyo hamile değilmiyim doktora gösteremiyeceğim pazartesiye kadar yardım

evet canım 0 demek yani.. negatif.. ve düşük bi oran.. ama belli olmuyo bazılarında 0 oluyo sonra yükseliyo adet zamanın gectimi senin

benim adetim geçmedi canım 2 ay önce bi düşüğüm oldu .. düşüğün arkası hemen gelir derler bide ben korunmayı biraktığım ay gebe kalırım oyüzden ümitlenmiştim kesin gözüyle bakıyordum malesef rabbim önce hiç olmayana sonrada bana nasip edr işallah

arkadaşlar ilişkiden sonra 10. günümde vyaptım ben testi erkenmi sizce 10. günde çıkmazmıki herkeste farklımıki benim arkadaşın 10. günde çıkmıştı

ben de adetime 7 gün kala hcg kan testi yaptım..1.20 yani negetif çıktı..ama korunmuyorum..adetime de 5 gün var..adetten kaç gün önce idrar testinde çıkar acaba..tekrar kan testi vermek istemiyorum adetim geçmeden..ama bekleyemiyorum da..

ben ağustosun 1 de çarşamba günü beta hcg yaptırdım değer 2.22 çıktı doktor emin olmak için 6 sında pazartesi gel tekrar yapalım dedi fakat ben 4 de cumartesi adet oldum müthiş bir kasık ağrım vardı hastaneye gittim durumu söledim gene test yaptılar çok sancım olunca sonuç 3.00 dedi doktor ama görünmüyormuş gene emin olamadılar adet bitince tekrar gitmem gerekiyormuş...rahmim gebe rahmi oluşumu var dedi..ben şimdi hamile miyim değil miyim???

Selam!
Ben de geçen hafta kan testi yaptırdığımda 173 çıkmıştı bhcg, dün tekrar yaptırdım ama 831 çıktı bu kez. Doktor 2.400 civarı olması gerekiyor dedi. Gelişmeyen bir gebelikmiş sanırım ve düşükle sonlanır dedi. Dün de yine pembe leke gelmişti biraz. Tamam, düşük başlıyor dedim fakat akşama doğru kesildi, bitti. Kanamam olmadı. Ne olacak bu durum bilemiyorum... Ultrasonda da görünmüyor...

Arkadaşlar ne olur biri bana cvp versin, delirmek üzereyim. ben 40 günlük evliyim, düğünümden 10 gün önce adet olmuştum en son. adetin gecikmesi stresten falandır dedim ama dün doktora gittim. hcg 15 çıktı. bu pozitif demek ve 2 gün sonra 2 katına çıkmalı dedi. tekrar gideceğim ama bir araştırma yapınca bu değerin çok düşük olduğunu gördüm. ben henüz düşümmüyordum hamilelik ama offf bilmiyorum düşük de hiç istemem(

hayırlısı...korkmayın bu kadar...adeti 1hafta gecikmiş arkadaşımın hcgsi 36 çıktı...düşer dedi dr düşmedi doğdu...şuan 6 aylık...
ayrıca korkmayın düşükten felan..bende çok korkardım vaktiylen...2 düşük birde kürtaj geçirdim...Allah tekrar yaşatmasın inşallah:))

36 mı? Benim 1 hafta gecikmeli değerim 173'dü Allah olduracam dedi mi olduruyor işte..!! Diğer taraftan düşükten korktuğum yok, eğer olcaksa hemen olsun bari yaa...

36 mı? Benim 1 hafta gecikmeli değerim 173'dü Allah olduracam dedi mi olduruyor işte..!! Diğer taraftan düşükten korktuğum yok, eğer olcaksa hemen olsun bari yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…