bügün kan testi yaptırdım bete hcg 0,95 yazıyo hamile değilmiyim doktora gösteremiyeceğim pazartesiye kadar yardım
5 ten yukarısı gebelik diye biliyorum... belki artar 2 gn sora tekrarla istersen
Kızlar bu testi ne diyerek yaptırıyorsunuz.. fiyatı ne kadar ? yaptırmayı düşünüyorumda
bügün kan testi yaptırdım bete hcg 0,95 yazıyo hamile değilmiyim doktora gösteremiyeceğim pazartesiye kadar yardım
canım ya şimdi 95 baz alınmıyomu benim 1 bile değil 0 mı yanı doğrumu anlamışım
benim bildiğim kadarıylada 5ten yukarı olduğunda oluyor..
evet canım 0 demek yani.. negatif.. ve düşük bi oran.. ama belli olmuyo bazılarında 0 oluyo sonra yükseliyo adet zamanın gectimi senin
Arkadaşlar ne olur biri bana cvp versin, delirmek üzereyim. ben 40 günlük evliyim, düğünümden 10 gün önce adet olmuştum en son. adetin gecikmesi stresten falandır dedim ama dün doktora gittim. hcg 15 çıktı. bu pozitif demek ve 2 gün sonra 2 katına çıkmalı dedi. tekrar gideceğim ama bir araştırma yapınca bu değerin çok düşük olduğunu gördüm. ben henüz düşümmüyordum hamilelik ama offf bilmiyorum düşük de hiç istemem(
hayırlısı...korkmayın bu kadar...adeti 1hafta gecikmiş arkadaşımın hcgsi 36 çıktı...düşer dedi dr düşmedi doğdu...şuan 6 aylık...
ayrıca korkmayın düşükten felan..bende çok korkardım vaktiylen...2 düşük birde kürtaj geçirdim...Allah tekrar yaşatmasın inşallah:))
hayırlısı...korkmayın bu kadar...adeti 1hafta gecikmiş arkadaşımın hcgsi 36 çıktı...düşer dedi dr düşmedi doğdu...şuan 6 aylık...
ayrıca korkmayın düşükten felan..bende çok korkardım vaktiylen...2 düşük birde kürtaj geçirdim...Allah tekrar yaşatmasın inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?