tam olarak 2 kat olmuyor zaten biraz daha yüksek çıkıyor değrler.
çok hızlı artınca ikiz de olabiliyor ama sende tek kese görünmüş. bu arada 1 hafta öndesin bencede çok erken yumurtlamışsın galiba
Oncelikle hepinizin Ramazan bayrami mubarek olsun..
Suan tatilden oturu kimse olmayabilir..Tabi bana bayram olmadigi icin calisiyorum..
Kizlar benim dun adet gunumdu..olmadim..Bugunde adet olmadim..Ama ne olacagima nede hamilelige dair belirtim yok..sadece bugun sol bacagima kasilmalar giriyor ama oyle belli belirsiz ..psikolojik bile olabilir..Dun sabah test yaptim (idrar) negatif cikti..Bugun olmayisimin 2.gunu..Kan testi yapsam cikar mi? Kan testi yaptirsam mi ? yoksa 1-2 gun daha bekliyim mi?
Cildircaaam yaaa..
Bugune kadar cok istedim...Bu ayda cok istedim calismalarimi ona gore yaptim..Ama 1 hafta once Ulke degistirmek zorunda oldugumu ogrendim..O an insallah bu ay hamile kalmam dedim ama istemeyerek..
Simdi olmayinca dert ettim..Hayir var mi yok mu endisesi kotu..Sigarayi bile birakamadim...Kafam karisti...
regl olmama 2 gün var hiç bir belirti yok ama kan tahlili yaptırsam kanda çıkarmı yaptırsammı yaptırmasammı kararsızım fikir verin bana
Arkadaşlar merhaba 4 senedir bebek istiyoruz yumurtlama takibi yaptırıyorum bu ay klomen ve ovitrellede 2. ayım iğne vurduralıda 13 gün oldu adetime 5 gün var öğlen kanda test yaptırdım değer 45,56 çıktı hamileyim arkadaşlar değilmi değer biraz düşük ama yardımcı olursanız çoook sevinicem..
belki burda cevap alırım :) kızlar benım son adetim 8 agustos..
dün beta yaptırdım sonuç : 49 çıktı ! sizce erkenmi yaptırdım ? adet günlerim 28 günde bir arada 30 günde 1 oluyor ! sağ kasığımda çok fazla batma var yürürken bile hissediyorum bazen. sağ tarafıma yatınca geçiyor.. uyku tutmuyor beni sizce durum nedir ? hamilelik varmıdır ? daha adetimede var.. uff
gözün aydın hamilelik var tabikide yanlız o batmaların normal değil okadar çok olması ... bazen tutunmaya çalışırken oluyor o ağrılar kendine çok dikkat et yorulma ağır iş yapma düşük yaparsın sonra benim başıma iki kere geldi((
bhcg ni yaptığın yerde 2 gün sonra testi tekrarlaman lazım artış önemli eğer artışın 2 günde 2 ye katlamışsa gebelik yolunda gidiyor demektir ...
rica ederim nedemek .. testin sonucu 49 ise var evet ama 0.49 sa yok :))canım oncelıkle bu saatte bana cevap verdıgın ıcın Allah razı olsun... gercektenmı var ? sonucu aldıqım teknısyen bana negatıf dedı ? bende dış gebelık gecırdım sımdı cok korkuyorum. test yaptıgımdan doktorumun haberı yok bana adetın gecıkırse gel demıstı. tabı ben adetıme nerdeyse 9 gun fılan varken yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?