Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Tebrikler hamilesin 30 gunde 1 oluyorsan eger bat gunu 1500 lerde bir degerin olacaktir kan testini 2 gunde bir tekrarlatip Kendini strese sokma derim ben bat gunu yaptir ve dinlen

Tebrikler hamilesin 30 gunde 1 oluyorsan eger bat gunu 1500 lerde bir degerin olacaktir kan testini 2 gunde bir tekrarlatip Kendini strese sokma derim ben bat gunu yaptir ve dinlen

çok teşekkürler 2 gün once yaptırdım sonuca cok uzulmustum sımdı ıcım yeserdı yıne :))) ama bu batmalar tehlıkelı olabılrmı ? ben daha once dıs gebelık gecırdım yıne batmam olmustu ama bu kadar degıl

aminnn aminn...
valla batmalarına bakılırsa 49 o sonuç ve var demek oluyor.. bacağına kadar olan ağrılarında normal değil aynısını yaşadım bikere .. sen o merkeze git yada ara al sonucunu eline .. sana komik bişey diyimii benim sonucum 450 iken bana testi yapan kişiye sorduğumda varda olabilir yokta olabilir demişti :)) ilk bhcg yaptırışım tabi bilmiyorum :)) dr a gittim ozamn kadın yuvarlak konuşunca testi tekrarlattı 2 katına çıkması lazım dedi ozaman anlarız ki gebelik yolunda gidiyor dedi :)) sonra bir gebeliğimde 33 çıktı senin bahsettiğin batmalarım vardı bacağıma vuran tarzda o zaman çok dikkat etmedim ben kendime o testin tekrarı 31 çıktı dr bebeğin tutunamadığını düşük yapacağımı söyledi .. bu tarz tutunamayan embriyolarada sağlıksız olduğu için tutunamadığını ve o yüzdende kimyasal gebelik dendiğini söylemişti ... tabi bide yolunda giden bir gebelikte düşük yaşadım .. sonrasında bu gebeliğimde 5. haftada kanamalarla düşük riski yaşadım yattım ettim vs bu günlere geldim ... o yüzden tavsiyem testini bir an önce o merkezden al eline bi dr a git bol bol su iç yat muhtemelen progestan başlarlar eğer test 49 ise sonuç ...
inşallah öyledir ve hamilesindir sende ve herşey yolunda gider..

Allah mm benm herkezın yardımcısı olsun ben kafayı yemeden :) tamam ben sabah ılk ısım hastaneye gıtmek olucak hem testı alıcam hem doktora gıdıcem hamılelerın duaları kabul olrmus benm ıcın dua et cnm (( ıns yıne aynı seylerı yasamm.. zaten bı tupum alındı. dıerıde alınırsa (((((

amin allah yardımcın olsun ..
evet yarın ilk iş al eline testi dediğim gibi değer 49 ise git dra .. eğer 0.49 ise zaten negatif demektir ama bence değerin 49 batmaların onu gösteriyor ... inşallh testin pozitiftir yarın burda güzel haberini yazarsın inşallah..

SELAM
bende çok kararsız kaldım ne yapmalıyım bi fikir verirmisiniz ?

mrblarr.. bu sabah gidip sonucumu aldım 0,49 .... sonra doktoruma gittim. bu batmalar için birsürü muayene alttan üsstten :) yumurtladığımı söyledi o yüzdende böyle batmalarım oluyormuş adet gününe kadar şansın var herşey temiz hamile kalabilirsin dedi.. benim takıldığım nokta ise rahmim tersmiş :/// ilk defa duydum .

merhabalar ben en son 7 ağustosta adet oldum.29 unda şüphelerimle idrar testi yaptım 2 tane peşpeşe 2. çizgi biraz silik çıktı.aynı gün dayanamayıp kan testi yaptırdık 74,73 çıktı hastanede 1000 in altındakileri gebelik olarak değerlendirmediklerini söylediler.yalnız doktorun hemşiresi 48 saat sonra testi tekrarla 2 katına çıkarsa bi sorun yok su anda gebelik görünüyor dedi.ben dün tekrar test yaptırdım 169 a çıktı ve daha adetime hala 2 gün var.çokmu acele ettim normalmi kafam çok karıştı.mide bulantılarım çok halsizlik uykuya aşırı meyil hepsi var.

bence hamilesin ama testtede yukselis var hayirli olsun kafani hic karistirma rahat ol sitres de yapma

bence hamilesin ama testtede yukselis var hayirli olsun kafani hic karistirma rahat ol sitres de yapma

dün aile hekimi sonuçlara göre gebelik kayıtlarımı falan yaptı.Ama keseyi ve bebeği görmeden gebelik diyemiyorlarmış sadece testler yetmiyormuş keseydi bebekti ne zorlu bir süreçmiş

dün aile hekimi sonuçlara göre gebelik kayıtlarımı falan yaptı.Ama keseyi ve bebeği görmeden gebelik diyemiyorlarmış sadece testler yetmiyormuş keseydi bebekti ne zorlu bir süreçmiş

sabret canim allah hayirlisi ile o gunleride gosterir eger gec dollenmmisse daha erken oldugu icin gozukmeyebilir rahat tut kafani

sabret canim allah hayirlisi ile o gunleride gosterir eger gec dollenmmisse daha erken oldugu icin gozukmeyebilir rahat tut kafani

teşekkür ederim Allahım hayırlısını versin.İnş kesede görünür bebeğimi sağ salim kucağıma alırım

test falan yaptırmadınmı kan idrar.

almanyada yasiyorum ve burada daha cok erken oldugu icin idrarda cikmadi kan testi icin de doktorlar nadiren yapiyorla r o tuzden bekliyorum ben de esimle adetime 4 gun kala beraber olduk yani bayram gunu normalde hic gunum gecmez ama 10 gun oldu ben adet olmuyorum goguslerim hassalasti kasiklarimada ara sira agri giriyor sonra hemen geciyor idrar testi yaptik onda cikmadi bakalim artik hayirlisi yani toplam 14 gundur esimle en sonberraber olusum olmussa bile daha cok erken

normalde adet düzensizliğin yoksa 10 gün geçmesi normal değil.Herkesin farklı oluyormuş idrar testinde ben erken öğrendim.hemşire bir arkadaşım adete 1 hafta kala hamile kalma olasılığından bahsetmişti öyle bişeydir belki.bulantıların falan varmı halsizliğin uyku halin bende bunlar var.kasıklarımdada ağrı var ve belimdede adet öncesi ağrıya benzemiyor.ne kadardır istiyorsun bebek ne kadarlık evlisin?

benim evet uykuya egilim var belim cok agriyor bazen uzaniyorum sirt ustu geciyor benim iki tane dusuk oldu biri 5 haftalikti oburude 3 aylikti kalbi durdu cocuk cok istiyorum bana arkadas olmasi icin esimde cok isstiyor ,biz bir yillik evliyiz

benim evet uykuya egilim var belim cok agriyor bazen uzaniyorum sirt ustu geciyor benim iki tane dusuk oldu biri 5 haftalikti oburude 3 aylikti kalbi durdu cocuk cok istiyorum bana arkadas olmasi icin esimde cok isstiyor ,biz bir yillik evliyiz

bence hamilesin inşallah allahım sağ salim kucağına almayı nasip eder.bizde 14 aylık evliyiz 3 ay önce karar verdik ikimizde çalıştığımız için 1 yıl bekledik.hakkımızda hayırlısı olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…