Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

hayır olmadı en son temmuz 28 di adet oldum oda 4 gün sürdü ondan bu tarafa adetle ilgili bi elirti yok sadece 1 hafta önce hafif gögüslerimde sızlama oldu ama baska bi sorun yok bide sırtım agrıyo arada

Yarın hiç durmayın kan vermeye gidin.

Güzel haberinizi bekliyoruz.

İçimden bir ses gebesiniz diyor ama umutlandırmak da istemem.
Beta değeri 2çıktı dediğiniz test eski testti değil mi?
Başka hastanede tekrar test verin bence.

evet eski dedigim 2 gün önce özelde yaptırdıgım test insallah öleyimdirde bugun idrardan yaptım cıkmadı ama

selam arkdaşlar çatlatma iğnemi olalı 12.günümde beta hcg 1.20 çıktı acaba çokmu erken yaptım yükselme ihtimali varmı.adetime 6gün var

cnm sanırım çıksa çıkardı en azından 20-30 çünkü ben de iğne olmuştum ve o ay erken bile regl oldum diyebilirim benim de yumurtalarda tembellik vardı ama çok şükür geçen ay doğal yolla hamile kaldım bence bi tatile çık ya da kafanı rahatlat, o zmn değişecek her şey..:):)

kızlar, yaklaşık 6 aydır deniyoruz, tık yok.. yumrutlama günü takibi filan...
neyse geçen ay yumurtlama günü 20 ağustos tek ilişki ve sonrasında eşim iş seyahatine çıktı.
bu muhtemel yumurtlamadan ve ilişkiden sonra, 15.gün (4 eylül salı günü) kan testi yaptırdım, 0,1 çıktı.. yani negatif..
3 eylül pazartesi adet olmam gerekirdi ama olmadım hala
ama öyle umutluydum ki, bu ay gerçekten çok farklı hissediyorum.. normalde adet sancısı hiç hissetmem. arada sırada ufak tefek batmalar olurdu o kadar.. ama son 1 haftadır deli gibi akıntım var.. hatta adet oldum sanıp yarım saatte bir kontrol eder oldum... şeffaf bir akıntı.. karnımdaki batmalar üst seviyede.. sadece yumurtalıklarda değil, tam ortada rahimde de batmalar sancılar oluyor.. eskiden sadece yumurtalıklarda batma olurdu.. doktor yumurtladığın için oluyor derdi.. ama bu ortadaki rahim kısmındaki batmalardan kesin oldu bu ay diye düşünmüştüm.. feci bir sıcaklık hissi de var..
umudumu yitirmek istemiyorum ama saçmalıyorum değil mi? ilişkiden sonra 15. gün (yani adet gününü 1 gün geçe) eğer hamileysem kan testinin kesin pozitif çıkması gerekirdi değil mi? başka yolu yok! döllenme ve yerleşme çoktan olmuş olmalıydı.. geç döllenme ihtimali de yok.. yumurtlama gününde tek ilişki oldu sadece... yani bu sonuç kesin negatif.. ama umut işte(( yine de yazayım dedim..............

merhaba, çok üzüldüm yaşadıklarınıza gerçekten. umarım şuan herşey yolundadır.
acaba bu yanlış ölçüm konusunu biraz açabilirmisiniz? örneğin adetin kaçıncı gününde kan değeriniz kaçtı, nasıl bir negatif sonuç verdiler?.. benim durumum da yukarıdaki gibi, az önce yazdım.. muhtemel yumurtlamanın 15. günü, yani adet günümü 1 gün geçe, sonuç 0,1 çıktı.. yumrutlamada tek ilişki oldu sadece. sonrasında eşim burada değildi.. ama yine de aklıma yanlış ölçtükleri ihtimali de geliyor.. ama iyi ve tanınmış bir laboratuvara yaptırdım ama acaba diyorum içime bir kurt düştü.. sizin deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum. benzer yanlarımız varsa bir ümit, belki hamile olabilirmiyim diyorum kendi kendime...

cnm herkesın yumurtlama tarıhı aynı zamanda olmuyo yanı 15. gun dıye bısey yok adetınden hemen sonra yumurtlayanda var adetıne bı gun kalada...yanı kesın bısey yok..ege gec yumurtlama olduysa kanda suan cıkmaması cok normal ama dıger butun ıhtımallerde malesef gebelık gozukmuyo

Teşekkür ederim.
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...a-hamile-kalanlar-2012-a-85.html#post26253053 Burada uzun uzun anlatmıştım. Aklıma geldikçe ağlıyorum.

Benim adetime 4-5gün kala ben kan değeri vermiştim ve değerim 70 çıkmıştı. Kişiden kişiye fark eder mi bilemiyorum. Bence umudunuzu asla kaybetmeyin ve ilerleyen zamanda tekrar kan verin.

Her şeyin hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…