bence hamilesin inşallah allahım sağ salim kucağına almayı nasip eder.bizde 14 aylık evliyiz 3 ay önce karar verdik ikimizde çalıştığımız için 1 yıl bekledik.hakkımızda hayırlısı olur inş.
insallah benim doktor randevum ayin 11 de bugunde dogum gunum bakalim insallah aksilik cikmaz
doğumgünün kutlu olsun bebişinde sana güzel hediye olur inş.benimde 5inde randevum hayırlısı olsun
amin haber edersin bana
mrblr bn yeniyim dün idrardan test yaptım cok silik cıktı bir daha yaptım oda öyleydi bugun kan tahlili yaptırdım sonuc negatif miş inansam mı inanmasammı yorumlarınızı bklyrm
mrblr bn yeniyim dün idrardan test yaptım cok silik cıktı bir daha yaptım oda öyleydi bugun kan tahlili yaptırdım sonuc negatif miş inansam mı inanmasammı yorumlarınızı bklyrm
arkadaslar bi sorum olacak ben hamileliğimin 7. haftasına girdim cuma günü dr. gittim 1.kan 400 hamile olduğumu öğrendim 2 gün snr 758 cuma günü 622 cıktı ultrasyonda gözükmedi dr. sağlıklı bi gebelik değil bıraksam orda kürtaj yapcaktı şuda varmıs dış gebelik olabilir dior sizce kanda değerim tekrar yükselirmi kanamam yok pts kada r ewde düşmesini bekle pts yaparız dedi fakat yaptırmıcam eşim bi dr buldu keseyi görmeden kürtaj yapılmaz dior yarın ona gidicez neolur bişey diyin benim durumumda olup hamileliğine devam eden warmı
sağlıklı bir gebelik diyebilmek için katlanması gerekirdi.. eğer değer düşüyorsa doktorunuzun dediği doğru.. devam edeceğini sanmıyorum,hiç duymadım,değeri artmadan gebeliğin devam ettiğini.. hakkında hayırlısı olsun..
bende de silik çıktı kan testinde 74 çıktı senin kaç doktorlar 1000 in altındakileri gebelik olarak nitelendirmiolar ama gebelik mevcut oluyor.48 saatte bir 2 katına yükselirse gebelik var demektir
Kan testinde beta hcg değeriniz kaç çıktı?
degeri bilmiyorum ki tlfndn sordum sadece negatif dediler ama en son adet temmuz 28
Ümitlendirmek istemem ama benim de SAT tarihim 26 Temmuzdu ve ben gebeydim. Yarın tekrar başka yere test yaptırın derim.
ya cigdemcim peki kanda negatif cıktı dediler acaba gebelik varmıdır bi daha gitmek te istemiyorum artık hastanede görünmek istemiyorum bu konudan da yanlıs cıkma ihtimali varmıdır
Keşke sorsaydınız beta değeri kaç çıkmış diye. İçinizdeki şüpheyle yaşamaktansa bence tekrar kan testi yaptırın.
Benim kan değerlerimi yanlış ölçtükleri için bebeğimi kaybettim. Yanlış ölçme ihtimalleri oluyor.
Hataneye gitmeden idrar testi de yapabilirsiniz, benim idrar testimde ikinci çizgi çok açık pembe çıkmıştı.
bnmde idrarda cok acık 2. cizzgi cıktı bunun üzerine kan yaptırdım özelde ama negatif dediler yarın olmazsa sonucumu almaya giderim degerim kaçmıs ögrenirim ama yinede düşükse biraz daha mı bekleyim
Yarın sonuca bir bakın ama size tavsiyem başka hastane varsa yakınınızda tekrar beta için kan vermeniz.
Kanamanız oldu mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?