Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

insallah benim doktor randevum ayin 11 de bugunde dogum gunum bakalim insallah aksilik cikmaz

insallah benim doktor randevum ayin 11 de bugunde dogum gunum bakalim insallah aksilik cikmaz

doğumgünün kutlu olsun bebişinde sana güzel hediye olur inş.benimde 5inde randevum hayırlısı olsun

mrblr bn yeniyim dün idrardan test yaptım cok silik cıktı bir daha yaptım oda öyleydi bugun kan tahlili yaptırdım sonuc negatif miş inansam mı inanmasammı yorumlarınızı bklyrm

mrblr bn yeniyim dün idrardan test yaptım cok silik cıktı bir daha yaptım oda öyleydi bugun kan tahlili yaptırdım sonuc negatif miş inansam mı inanmasammı yorumlarınızı bklyrm

kan tahlilinde normalde daha erken hamilelikler bile cikiyor gebelik testinde silik cizgide hamilelik anlamina geliyor ama bilemem bir kac gun daha bekle adetinin uzerinden kac gun gecti

bende de silik çıktı kan testinde 74 çıktı senin kaç doktorlar 1000 in altındakileri gebelik olarak nitelendirmiolar ama gebelik mevcut oluyor.48 saatte bir 2 katına yükselirse gebelik var demektir

arkadaslar bi sorum olacak ben hamileliğimin 7. haftasına girdim cuma günü dr. gittim 1.kan 400 hamile olduğumu öğrendim 2 gün snr 758 cuma günü 622 cıktı ultrasyonda gözükmedi dr. sağlıklı bi gebelik değil bıraksam orda kürtaj yapcaktı şuda varmıs dış gebelik olabilir dior sizce kanda değerim tekrar yükselirmi kanamam yok pts kada r ewde düşmesini bekle pts yaparız dedi fakat yaptırmıcam eşim bi dr buldu keseyi görmeden kürtaj yapılmaz dior yarın ona gidicez neolur bişey diyin benim durumumda olup hamileliğine devam eden warmı

sağlıklı bir gebelik diyebilmek için katlanması gerekirdi.. eğer değer düşüyorsa doktorunuzun dediği doğru.. devam edeceğini sanmıyorum,hiç duymadım,değeri artmadan gebeliğin devam ettiğini.. hakkında hayırlısı olsun..

sağol canım cewap werdiğin için benim kafamı karıstıran hiç kanamam yok ve ilk muaynede kese gözüktü dr.minicik bişey var dedi gösterdi gördümde 2.muaynede kesin derim dedi şimdi nereye gitti peki??anlamadım ağlamaktan içim çıktı kaybetmek istemiyorum ilk gebeliğim ve 1.5 senedir yapmadıım bişey kalmadı diğer tahlillerimdede değerler gayet normal madem sağlıksız gebelik muhakkak biri ya düşer ya yükselmezmiydi

bende de silik çıktı kan testinde 74 çıktı senin kaç doktorlar 1000 in altındakileri gebelik olarak nitelendirmiolar ama gebelik mevcut oluyor.48 saatte bir 2 katına yükselirse gebelik var demektir

ya bn test sonucunu tlfndan aldım negatif dediler ve halen daha olmadım enson adetim temmuz 28

Merhabalarr kızlar bişeyy sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.. Ben suan 1.5 aylık hamileyim ama benim bir sorunum var benim kalçamda ve belimde protez var ve benim kilo almam çok sakıncalı böle özel durumlarda erken doğum izni alabiliyormuyuzz... Yaşım 27 ilk hamileliğimm vee benim 50 kiloyu geçmemem lazım suann 57 kiloyumm malesefff tabikii önceden aldığım kilolarr eğer fazla kilo alırsam yatmam gerekior yoksa kalçada çökme htimali çok yüksek yapabileceğğim hişeyler varmı acaba yardımcı olurmusunuz.. Lütfen banaaa....

Ümitlendirmek istemem ama benim de SAT tarihim 26 Temmuzdu ve ben gebeydim. Yarın tekrar başka yere test yaptırın derim.

ya cigdemcim peki kanda negatif cıktı dediler acaba gebelik varmıdır bi daha gitmek te istemiyorum artık hastanede görünmek istemiyorum bu konudan da yanlıs cıkma ihtimali varmıdır

ya cigdemcim peki kanda negatif cıktı dediler acaba gebelik varmıdır bi daha gitmek te istemiyorum artık hastanede görünmek istemiyorum bu konudan da yanlıs cıkma ihtimali varmıdır

Keşke sorsaydınız beta değeri kaç çıkmış diye. İçinizdeki şüpheyle yaşamaktansa bence tekrar kan testi yaptırın.
Benim kan değerlerimi yanlış ölçtükleri için bebeğimi kaybettim. Yanlış ölçme ihtimalleri oluyor.
Hataneye gitmeden idrar testi de yapabilirsiniz, benim idrar testimde ikinci çizgi çok açık pembe çıkmıştı.

bnmde idrarda cok acık 2. cizzgi cıktı bunun üzerine kan yaptırdım özelde ama negatif dediler yarın olmazsa sonucumu almaya giderim degerim kaçmıs ögrenirim ama yinede düşükse biraz daha mı bekleyim

bnmde idrarda cok acık 2. cizzgi cıktı bunun üzerine kan yaptırdım özelde ama negatif dediler yarın olmazsa sonucumu almaya giderim degerim kaçmıs ögrenirim ama yinede düşükse biraz daha mı bekleyim

Yarın sonuca bir bakın ama size tavsiyem başka hastane varsa yakınınızda tekrar beta için kan vermeniz.

Kanamanız oldu mu hiç?

Yarın sonuca bir bakın ama size tavsiyem başka hastane varsa yakınınızda tekrar beta için kan vermeniz.

Kanamanız oldu mu hiç?

hayır olmadı en son temmuz 28 di adet oldum oda 4 gün sürdü ondan bu tarafa adetle ilgili bi elirti yok sadece 1 hafta önce hafif gögüslerimde sızlama oldu ama baska bi sorun yok bide sırtım agrıyo arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…