selam kızlar ben pko hastasıyım bundan oncekı kan testlerımde hem 0.100 ( negatif çıkardı) bu ay mıdem bulantım ve kasıklarımdakı batma yuzunden 8 gun once kan verdım 2 .00 cıktı ben anlamadım tamm negatıf ama normalde 0.100 cıkıordu acaba 1 haftalık fılan hamılemıyım cunku sabah bulantım cok oluoooyoksa ben kafayımı yıyorum ıstedım ıcın ole hısedıorum bılmıorum
arkadaşlar merhaba;
benim sat 5 ağustos bat 3-4 eylül olmam gerekiyordu idrar tahlili pozitif çıktı.kan testi yaptırdım bat tarihinde 730 çıktı.Sizce değer nasıl ilk hamileliğim kimyasal gebelikle sonuçlandı.Şimdi de korkuyorum doktora gidicem yarın acaba kese görünürmü?
arkadaşlar merhaba;
benim sat 5 ağustos bat 3-4 eylül olmam gerekiyordu idrar tahlili pozitif çıktı.kan testi yaptırdım bat tarihinde 730 çıktı.Sizce değer nasıl ilk hamileliğim kimyasal gebelikle sonuçlandı.Şimdi de korkuyorum doktora gidicem yarın acaba kese görünürmü?
inşalaaahhh cnmmmmm inş......canım bence sen hamilesin ve değerin artacak.
.. kızlar ben de çok ama çok sağlıklı bir bebeğe hamile kalmak istiyorum. buu ay biraz dikkat ettik. yani ilişkiden sonra belimin altına yastık koyduuuum, hemen kalkmadııım, sıcak duş almadııım :))) şimdi regl olmama 6 gun var ve
bilmiyorum ama ben çok istiyorum diye psikolojikk mi oluyo bazı belirtiler var gibi. sol kasığımda aşırı bir batma oluyor, akıntı gelmeye başladı, sanki çok hafoften gögüsleri. büyüdü gibi ve yandan ddamarlarım hafif belirgin son olarakta azıcık midem yanıyo gibi ve gerçekten son olarak :)) gaz problemi ve göbeek deliğimin etrafı tık tık seyreliyo gibi birşeyler oluyo :)) sizce bu kadar belirti psikolojik mi yoksa bi ihtimal hamile olabilir miyiiim??
.. çok fena sağlıklı bir bebeğe hamile olmak istiyoruuuuuuum :))))
merhaba canım..
değerin gayet güzel bence :))
benim bata 3-4 gün kala 31 çıkmıştı
önemli olan iki gün sonraki artış...
yaptırmak istemiyosan hcg
3-5 gün daha bekleyip kese görmeye gidebilirsin canım..
şimdiden hayırlısı olsun
hayırlı olsun canım inş allahım bızlere de nasip eder diger arkadaşların söyledıgıne göre 3000 olunca görünüyormuş ıkıye katlayarak gittigini düşünürsek salı carşanba görünür sanırım inş sag salım kucagına alırsın
benim adetime 1-2 gün var çarşamba günü kan değerim 49.23 çıkmıştı dr hamile olabilirsin olmayada blirsin dedi 3gün sonra gelmemi ve değerin 3 katına çıkması gerek dedi bugün tekrar yaptırdım 171.95 çıktı ama dr gösteremdim yerinde yoktu sizce nasıl?
günaydın benim sonuç 408 çıkmıştı gecen cumartesi yaptırdım doktorum 2 yada 3 haftalık demişti ozaman
ya merhaba ben 30 ağustosta tüp bebek yaptırdım.transferden sonra 8. gün idrarda 9. gün ise kanda test yaptırdım negatif çıktı kafayı yemek üzereyim yani tüp bebek tutmadığı anlamına mı geliyo yoksa 12. günü beklemelimiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?