Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba en son adet tarihim 27 temmuztu 22 ağustosta adet olmam gerekiyordu olmadım adetım 13 g
n gecikince idrar testi yaptım ve pozitif çıktı ertesi gün sabah yine idrar testi yaptım oda pozitif çıktı bende doktora kantıhlılı ıcın gittim değerim 10.000 çıktı çok pozitif miş sonucum şimdi bu durumda doktora nezaman gitmeliyim ultrasyon kese gorme ve net görme işlemleri için

selam kızlar ben pko hastasıyım bundan oncekı kan testlerımde hem 0.100 ( negatif çıkardı) bu ay mıdem bulantım ve kasıklarımdakı batma yuzunden 8 gun once kan verdım 2 .00 cıktı ben anlamadım tamm negatıf ama normalde 0.100 cıkıordu acaba 1 haftalık fılan hamılemıyım cunku sabah bulantım cok oluooo yoksa ben kafayımı yıyorum ıstedım ıcın ole hısedıorum bılmıorum

merhabalar arkadaşlar
göğüslerimdeki acılara dayanamayıp dun ıdrar testi yaptım predictorle pozitif cıktı
ve o hevesle gidi kan verdim sonuç 0.100..
15eylulde adet olmam gerekiyor ve göğüs acım daha hafif sabahları kasık agrım var
ve mıdem bulanıo gecen hafta tahlıl yaptırmıstım yogun bel ve kasık agrımdan dolayı
butun degerlerım normal cıkmıstı sımdı baska bır hastalıgım olmasına bınaen doktora gıdeyım mı
yoksa adet gunumu mu bekliim sizce?

canım bence sen hamilesin ve değerin artacak.

arkadaşlar merhaba;

benim sat 5 ağustos bat 3-4 eylül olmam gerekiyordu idrar tahlili pozitif çıktı.kan testi yaptırdım bat tarihinde 730 çıktı.Sizce değer nasıl ilk hamileliğim kimyasal gebelikle sonuçlandı.Şimdi de korkuyorum doktora gidicem yarın acaba kese görünürmü?

merhaba canım..
değerin gayet güzel bence :))
benim bata 3-4 gün kala 31 çıkmıştı
önemli olan iki gün sonraki artış...
yaptırmak istemiyosan hcg
3-5 gün daha bekleyip kese görmeye gidebilirsin canım..
şimdiden hayırlısı olsun

hayırlı olsun canım inş allahım bızlere de nasip eder diger arkadaşların söyledıgıne göre 3000 olunca görünüyormuş ıkıye katlayarak gittigini düşünürsek salı carşanba görünür sanırım inş sag salım kucagına alırsın

.. kızlar ben de çok ama çok sağlıklı bir bebeğe hamile kalmak istiyorum. buu ay biraz dikkat ettik. yani ilişkiden sonra belimin altına yastık koyduuuum, hemen kalkmadııım, sıcak duş almadııım :))) şimdi regl olmama 6 gun var ve bilmiyorum ama ben çok istiyorum diye psikolojikk mi oluyo bazı belirtiler var gibi. sol kasığımda aşırı bir batma oluyor, akıntı gelmeye başladı, sanki çok hafoften gögüsleri. büyüdü gibi ve yandan damarlarım hafif belirgin son olarakta azıcık midem yanıyo gibi ve gerçekten son olarak :)) gaz problemi ve göbeek deliğimin etrafı tık tık seyreliyo gibi birşeyler oluyo :)) sizce bu kadar belirti psikolojik mi yoksa bi ihtimal hamile olabilir miyiiim??

.. kızlar ben de çok ama çok sağlıklı bir bebeğe hamile kalmak istiyorum. buu ay biraz dikkat ettik. yani ilişkiden sonra belimin altına yastık koyduuuum, hemen kalkmadııım, sıcak duş almadııım :))) şimdi regl olmama 6 gun var ve
bilmiyorum ama ben çok istiyorum diye psikolojikk mi oluyo bazı belirtiler var gibi. sol kasığımda aşırı bir batma oluyor, akıntı gelmeye başladı, sanki çok hafoften gögüsleri. büyüdü gibi ve yandan ddamarlarım hafif belirgin son olarakta azıcık midem yanıyo gibi ve gerçekten son olarak :)) gaz problemi ve göbeek deliğimin etrafı tık tık seyreliyo gibi birşeyler oluyo :)) sizce bu kadar belirti psikolojik mi yoksa bi ihtimal hamile olabilir miyiiim??

.. çok fena sağlıklı bir bebeğe hamile olmak istiyoruuuuuuum :))))

.. lütfeeeen biri bana birşeyler söylesin :) şu an bu konuyu okuyan 3 üye 9 ziyaretçi var:) ziyaretçi arkadaşlar üye olup yazıverin hadi :)))) ayyy ben kafamı çok taktım bu iişe ve deliricem galiba :r))))))

canım biraz erken bu belirtiler psikolojikte olabiliyor. ben sabah tahlil sonucumu aldım 36 görünüyor gebelik başlamıi inş. sen de adetine 1 gün kala falan kan testi yaptır benim değer bayağ düşük doktor gebe olarak kaydetmedi bile :)

Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasiip eylesin cümlemize..

çok teşekkür ederim inşallah görürüz yarın doktoruma gidicem korkularım var umarım herşey yolundadır.dua edin nolur.

inşallah canım çok ama çok sağol dua edelim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

benim adetime 1-2 gün var çarşamba günü kan değerim 49.23 çıkmıştı dr hamile olabilirsin olmayada blirsin dedi 3gün sonra gelmemi ve değerin 3 katına çıkması gerek dedi bugün tekrar yaptırdım 171.95 çıktı ama dr gösteremdim yerinde yoktu sizce nasıl?

cnm maşall degrın cok guzel su anda gebelıgın guzel ılerlıyı demekkı mesela 2 gunde bır 2 ye katlaması lazım bu dgerde oldukca tatmın edıcı hayırlı olsun adetın bı hafta gecınce keseyıd görursunuz cnm

günaydın benim sonuç 408 çıkmıştı gecen cumartesi yaptırdım doktorum 2 yada 3 haftalık demişti ozaman

ya merhaba ben 30 ağustosta tüp bebek yaptırdım.transferden sonra 8. gün idrarda 9. gün ise kanda test yaptırdım negatif çıktı kafayı yemek üzereyim yani tüp bebek tutmadığı anlamına mı geliyo yoksa 12. günü beklemelimiyim.

cnm tup bebekle ılgılı gercekten bılgım yok ama normal gebelıkte en az adete 2 3 gun kal acıkıyo cnm eger ıkısındede şartlar aynıysa beklemenı tavsıye edrım

merhaba ben 30 ağustos 2012 tüp bebek yaptırdım yani transferim oldu ve 3 adet embriyo transfer edildi ilk kez tüp bebek yaptırıyorum daha önce 3 kez aşılama yapıldı ama olmadı. bugün transferin 9. günü kanda gebelik testi yaptım negatif 8. günde idrarda yapmıştım oda negatif çıktı yani dün idrarda negatif bugün kanda negatif aslında tahlil günüm 11 eylül ama ben sabırsızlanıp yaptım ve şuanda kafayı yemek üzereyim ne oldu yani tüp bebek tutmadımı bu analamamı geliyor bana yardım edecek kimse yokmu çok ihtiyacım var buna doktorum tahlil yapma demişti ama ben gizli yaptım.ne olcak şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…