arkadaşlar gunum 15 gun oldu geceli..2 gun once kan testı yaptırdım sonuc 1.20 negatıf cıktı..ılk defa bu ay korunmadım yanı gecen agustos ayı ıcın soyluyorum sat 21 temmuz.. sonucu boyle cıkıp hamıle oldugunu sonradan ogrenen varmı???
canım biraz erken bu belirtiler psikolojikte olabiliyor. ben sabah tahlil sonucumu aldım 36 görünüyor gebelik başlamıi inş. sen de adetine 1 gün kala falan kan testi yaptır benim değer bayağ düşük doktor gebe olarak kaydetmedi bile :)
Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasiip eylesin cümlemize..
arkadaşlar gunum 15 gun oldu geceli..2 gun once kan testı yaptırdım sonuc 1.20 negatıf cıktı..ılk defa bu ay korunmadım yanı gecen agustos ayı ıcın soyluyorum sat 21 temmuz.. sonucu boyle cıkıp hamıle oldugunu sonradan ogrenen varmı???
kizlar merhaba.Yardim ederseniz sevinirim.Ben eylul 1inde ve 2inde catlatma iynesi yaptirdim.son adet tarihim 19 agustos.shimdi adetimin 25. gunu kan testi yaptirsam hamilelik varsa belli olurmu?
banada geçen ay aynısı olduuu bu ay da leke leke geldii gitti şuan regl beklemekteyım bakalım ne olur testte yapmadımmm..
merhaba ben 30 ağustos 2012 tüp bebek yaptırdım yani transferim oldu ve 3 adet embriyo transfer edildi ilk kez tüp bebek yaptırıyorum daha önce 3 kez aşılama yapıldı ama olmadı. bugün transferin 9. günü kanda gebelik testi yaptım negatif 8. günde idrarda yapmıştım oda negatif çıktı yani dün idrarda negatif bugün kanda negatif aslında tahlil günüm 11 eylül ama ben sabırsızlanıp yaptım ve şuanda kafayı yemek üzereyim ne oldu yani tüp bebek tutmadımı bu analamamı geliyor bana yardım edecek kimse yokmu çok ihtiyacım var buna doktorum tahlil yapma demişti ama ben gizli yaptım.ne olcak şimdi.
Benim sat 17 ağustos gecen cuma kan testı yaptırdım 29 çıktı dr. grı bölgedesınız haftaya tekrar gelın dedı karnım ağrıyor acaıp gazım var ve goguslerımde cok şişti hastamı olucam yoksa hamılemıyım çok merak edıyor çok istiyorum anne olmayı umut varmıdır sızce 29 bıraz dusuk galıba(
arkadaşım benimde bu ay leke leke oldu doktora gittim kist var dedi ama yinede bhcg ye bakalım dedi . sonuç 13 çıktı çok şaşırdık korunduğumuzu sanıyoduk üstelik bu ay 10 günde gecikmişti. yani geç döllenme olmuş. önce pembe sonra kahverengi birkaç leke gelmişti. bugün yeniden kan verdim ve sonuç 374.3 olmuş sanırım hamileyim =). bence sende kanına baktır çok küçük olsada çıkar inş.
banada aynıları oluyo umarım benımkısıde kist değildirrrrrrr ayy bı heyecan oldum be şimdi yaaaa:))) benım için buyuk bı umut ışığı oldu yazdıkların umarım aynı şeyleri yaşıyoruzdur şuan yaa:))arkadaşım benimde bu ay leke leke oldu doktora gittim kist var dedi ama yinede bhcg ye bakalım dedi . sonuç 13 çıktı çok şaşırdık korunduğumuzu sanıyoduk üstelik bu ay 10 günde gecikmişti. yani geç döllenme olmuş. önce pembe sonra kahverengi birkaç leke gelmişti. bugün yeniden kan verdim ve sonuç 374.3 olmuş sanırım hamileyim =). bence sende kanına baktır çok küçük olsada çıkar inş.
Kızlarrr adet günümün 1 gün öncesi 8.27ydi beta hcg adet gunumde 13.1 olmustu simdi 4 gün gecikti 115.1 olmus degerım onlıne hastane raporlardan baktım :)) cok heyecanlandım yukselmısama sizce nasıl sonuclar ? korkuyorum kimyasal gebelikmi diye
gayet güzel katlanıyor bence. olumsuz düşünme, bende yeni öğrendim senin gb. ilk yaptırdığımda 28 di. iki gün sonra 88 oldu. doktor iyi olduğunu döyledi. allaha emanet yavrularımız. her şeyi de kontrol edemeyiz ki:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?