Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşlar gunum 15 gun oldu geceli..2 gun once kan testı yaptırdım sonuc 1.20 negatıf cıktı..ılk defa bu ay korunmadım yanı gecen agustos ayı ıcın soyluyorum sat 21 temmuz.. sonucu boyle cıkıp hamıle oldugunu sonradan ogrenen varmı???

negatif görünüyor..adetinden 15 gün geçmişse çoktaaaaaan o rakam 1000 hatta 10000leri bulurdu...

Son düzenleme:

.. hissettiğim bütün belirtiler regli belirtisiymiş bende gebelik sonlandırma işleminden sonra eskiden tam 27-28 günde bir gelen reglim 33-34 güne çıkmıştı. 3 aydır o şekildeydi. şimdi anca normale döndüm sanırım tam 27 günde geldi. bende bu yüzden regli günümü şaşırdım :) bakalım hayırlısı artık. önümüzdeki aya bakıcaz artık. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah:) sizin durum ne oldu?? hamilelik kesinleşti mi??

merhaba kızlar..bende kendi durumumu paylaşmak istedim..en son 26 temmuzda adet oldum, 7 eylül cuma günü kan testi yaptırdım değerim 66 çıktı..değerim çok düşük görünüyor..bugün tekrar test yaptıracağım, hayırlısı olur inş..

kizlar merhaba.Yardim ederseniz sevinirim.Ben eylul 1inde ve 2inde catlatma iynesi yaptirdim.son adet tarihim 19 agustos.shimdi adetimin 25. gunu kan testi yaptirsam hamilelik varsa belli olurmu?

canım öncelikle Allah gönlüne göre versin. muhtemelen yumurtan çatlamamış yada geç çatlamış olabilir gecikme için doktora görün derim ben. Değerin içinde çok düşük bebek olduğunu sanmıyorum.Kafanı çok takma bu yüzden gecikmiş olabilir :44:

kizlar merhaba.Yardim ederseniz sevinirim.Ben eylul 1inde ve 2inde catlatma iynesi yaptirdim.son adet tarihim 19 agustos.shimdi adetimin 25. gunu kan testi yaptirsam hamilelik varsa belli olurmu?

canım eğer tuttuysa çok yenidir. değer küçük çıkarsa yine kafanda soru işareti kalıcak. bence birkaç gün daha bekle en azından daha kesin sonuç alırsın. haklısın bbeklemek çok zor ama sabret arkadaşım.

banada geçen ay aynısı olduuu bu ay da leke leke geldii gitti şuan regl beklemekteyım bakalım ne olur testte yapmadımmm..

banada geçen ay aynısı olduuu bu ay da leke leke geldii gitti şuan regl beklemekteyım bakalım ne olur testte yapmadımmm..

arkadaşım benimde bu ay leke leke oldu doktora gittim kist var dedi ama yinede bhcg ye bakalım dedi . sonuç 13 çıktı çok şaşırdık korunduğumuzu sanıyoduk üstelik bu ay 10 günde gecikmişti. yani geç döllenme olmuş. önce pembe sonra kahverengi birkaç leke gelmişti. bugün yeniden kan verdim ve sonuç 374.3 olmuş sanırım hamileyim =). bence sende kanına baktır çok küçük olsada çıkar inş.

canım kanda kac cikti Bhcg degerin..
Son gune kadar bekleyip tekrar yaptir..
Ben idrar testi hic yapmadim 8. gun negatif cikarda cok uzulurum diye..

ama dedigim gibi 11 eylul de bi yaptir atiyorum degerin 55 cikti..*Hamilesin demektir*
iki gun sonra 13 eylul de tekrar yaptir degerin ilk cikan degerin iki katiysa yani atiyorum 120 felan cikti diyelim kimyasal gebelik degil hakiki gebeliktir..

Benim sat 17 ağustos gecen cuma kan testı yaptırdım 29 çıktı dr. grı bölgedesınız haftaya tekrar gelın dedı karnım ağrıyor acaıp gazım var ve goguslerımde cok şişti hastamı olucam yoksa hamılemıyım çok merak edıyor çok istiyorum anne olmayı umut varmıdır sızce 29 bıraz dusuk galıba(

cnm su anda gebesın tek olay bebgın tutnmasında yanı benım mesela aralık ayında 26 yıdı ve kımyasal gebelık gecırmıştım ama benım adetım 12 gun gecmıştı senın daha adet dönemı gelmemış degerın cokta duşuk değil
mesela brdan bı arkadaşın 19 du gıtgıde yukseldı ve su anda 6.5 aylık gebe cnm ınşalla degerın yukselır ama gaz ve gögus sıslıgıde gebelıge ışaret cnm

Kızlarrr adet günümün 1 gün öncesi 8.27ydi beta hcg adet gunumde 13.1 olmustu simdi 4 gün gecikti 115.1 olmus degerım onlıne hastane raporlardan baktım :)) cok heyecanlandım yukselmıs ama sizce nasıl sonuclar ? korkuyorum kimyasal gebelikmi diye

sanıırm degıl hamilesin masallah cnmm benım de 13 tu tam adet olacagım gun du tahmınım sonra bugun yaptırdım bende 115 cıktı ınsallah hamıleyımdır evdekı testlerde de pozitif cıkıyo

banada aynıları oluyo umarım benımkısıde kist değildirrrrrrr ayy bı heyecan oldum be şimdi yaaaa:))) benım için buyuk bı umut ışığı oldu yazdıkların umarım aynı şeyleri yaşıyoruzdur şuan yaa:))

gayet güzel katlanıyor bence. olumsuz düşünme, bende yeni öğrendim senin gb. ilk yaptırdığımda 28 di. iki gün sonra 88 oldu. doktor iyi olduğunu döyledi. allaha emanet yavrularımız. her şeyi de kontrol edemeyiz ki:/

ayyy cok saol canım ya içime su serptın bakıyorum herkese 1000 lere cıkmıs benım kı 115 korktum bı an :) sag saglım gelır ınsallah mercımeklerımız

arkadaşlar merhabalar.ben yeni üye oldum.bişey sorucaktım benim adetlerim her ay düzenli olur.ama bu ay pembeli akıntılı oldu 3gün bile sürmedi.normalde 5.6gün sürerdi.eylül 7si kan testi yaptırdım negatif.bilginiz varmı neden böyle olmuş olabilir adet teşekkür ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…