Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaşlar herkesi uyarmak istediğim bir konu var,
Ben de yaklaşık bir ay kadar hamile olduğumu sanıyordum meğerse yaşadığım dış gebelikmiş ve 8.haftanın başında ancak farkedilebildi.
Doktorların sizi oyalamasına izin vermeyin çok tehlikeli olabiliyor.
Benim sol tüpüme yerleşmiş şiddetli bel ağrıları yaşadım ve tüp belki de patlayacaktı ve tek tüple kalacaktım.
Üstelik ilerki aylarda farkedilmez ve içeride bebek büyürse iç kanama riski bile olabiliyormuş.
Panik olmayın sadece bilinçli olun yeter.
Beta hcg değeri 48 saatte bir 2 katına çıkmıyorsa kesinlikle %90 dış gebelik riskiniz var.
Beta hcg deyip geçmeyin sakın...
Acı da olsa geç olmadan gebeliğinizi sonlandırın...Çünkü zaten gelişmesi imkansız bir hale gelecek.En azından kendi hayatınızı kurtarın.
İnsan kendi başına gelmez zannediyor kabul etmek istemiyor ama hayır...malesef herkesin başına gelebiliyor. Dikkatli olun ve bhcg değerlerinizi ultrason görüntüleriyle çok iyi bir hekime takip ettirin.

tesekkur ederım bızlerı bılgılıendırdıgın ıcınn ben sey duymustum dıs gebelıkte hcg cok yuksek cıkıyor dıye duymustum ??

merhaba arkadaşlar, 10 Eylül pazartesi yaptırdığım sonuc 250 çıktı ama doktor; " -çok yavaş ilerliyor, şimdiye 1000 leri görmemiz gerekirdi, sağlıklı gebelik gibi görünmüyor, yine de hiçbişey düşünme sadece bekle" dedi. bende bekliyorum bakalım cuma günü bir kez daha tahlil yaptırıcam..

sanıırm degıl hamilesin masallah cnmm benım de 13 tu tam adet olacagım gun du tahmınım sonra bugun yaptırdım bende 115 cıktı ınsallah hamıleyımdır evdekı testlerde de pozitif cıkıyo

hamilesin cnm sende evdekiler testlerde pozitif olunca yanılma payı çok düşük. Allah tamamına erdirsin hadi bakalım

ben de adetimi 4 gün geçe yaptırdım kan testi canım
171 çıktı, çok düşük olduğunu düşündüğümden kaygılıyım
ama doktor gayet normal, güzel bi değer, hamilesin dedi, folik asit bile verdi
bilemiyorum, cumt gidicem tekrar, bakalım görünecek mi
belki yarın bi kan testi yaptırırım
kimyasal gebelik geçirmiştim ben de o yüzden sevinemiyorum henüz, keseyi görünce rahatlicam
inşallah sen de bne de görürüz canım

canım yanlış mı anladım 3 günde bu sonuç çıkmış. iyi de bu çok normal. doktorun neden öyle dedi acaba. zaten 2günde bir 2 katına çokıyo normal gebeliklerde. sen içini ferah tut bol dua et inş bebeğin sağlıkla konmuştur bile..

canım yanlış mı anladım 3 günde bu sonuç çıkmış. iyi de bu çok normal. doktorun neden öyle dedi acaba. zaten 2günde bir 2 katına çokıyo normal gebeliklerde. sen içini ferah tut bol dua et inş bebeğin sağlıkla konmuştur bile..

canım ne güzel olmuş ya habersizce konuvermiş
çok sevindim sizin adınıza

tesekkur ederım bızlerı bılgılıendırdıgın ıcınn ben sey duymustum dıs gebelıkte hcg cok yuksek cıkıyor dıye duymustum ??
yok canım...yani en azından benimki düşük başlamıştı
58 den 67 ye,
daha sonra 98 e
2 gün sonra 120 ye, sonraki 2 gün 167 ye bu şekilde azar azar arttı.
En son değerim 4900 idi...artışlar normal gibi görünse de normal bir gebelikteki gibi değildi...nitekim dış gebelikmiş.

arkadaşlar adete 3 gün var kanda değer 0.337 bu artarmı acaba bilgisi olan varmı bana çok düşük gibi geldi ama

canım çok geçmiş olsun umarım iyisindir merak ettim bende seni inşallah en kısa zamanda bebeğin kendiliğinden olur

merhaba arkadaşlar.sizlere bir sorum var.
adetimin geçmesinin 6.günü bugün..
adete 3 gün kala test yapmıştım negatifti.
bugün test yaptım çift çizgi.hatta resmni ekliyorum.
kanda da 38.30 çıktı.geç döllenme oldugunu tahmin etmiştim zaten.çünki adete 14-15 gün bile yoktu bebiş çalışmalarına başladıgımızda
sizce bu deger nasıl? bana göre normal ama birde size sorayım dedim.yorumlarınız önemli.
işte testimin resmi,

insallah canım cok saol. bugun doktora gıttı bende degerlerın normal 10 gun sonra gel dedı ultrasona bakalım dedı 10 gun nasıl gececek :) masallah sanada ınsallah 2. kez aynı şeyi yasamazsın canım.

merhaba arkadaşlar.sizlere bir sorum var.
adetimin geçmesinin 6.günü bugün..
adete 3 gün kala test yapmıştım negatifti.
bugün test yaptım çift çizgi.hatta resmni ekliyorum.
kanda da 38.30 çıktı.geç döllenme oldugunu tahmin etmiştim zaten.çünki adete 14-15 gün bile yoktu bebiş çalışmalarına başladıgımızda
sizce bu deger nasıl? bana göre normal ama birde size sorayım dedim.yorumlarınız önemli.
işte testimin resmi,

Eki Görüntüle 508812

benim durumuma yorum yapan yokmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…