Arkadaşlar herkesi uyarmak istediğim bir konu var,
Ben de yaklaşık bir ay kadar hamile olduğumu sanıyordum meğerse yaşadığım dış gebelikmiş ve 8.haftanın başında ancak farkedilebildi.
Doktorların sizi oyalamasına izin vermeyin çok tehlikeli olabiliyor.
Benim sol tüpüme yerleşmiş şiddetli bel ağrıları yaşadım ve tüp belki de patlayacaktı ve tek tüple kalacaktım.
Üstelik ilerki aylarda farkedilmez ve içeride bebek büyürse iç kanama riski bile olabiliyormuş.
Panik olmayın sadece bilinçli olun yeter.
Beta hcg değeri 48 saatte bir 2 katına çıkmıyorsa kesinlikle %90 dış gebelik riskiniz var.
Beta hcg deyip geçmeyin sakın...
Acı da olsa geç olmadan gebeliğinizi sonlandırın...Çünkü zaten gelişmesi imkansız bir hale gelecek.En azından kendi hayatınızı kurtarın.
İnsan kendi başına gelmez zannediyor kabul etmek istemiyor ama hayır...malesef herkesin başına gelebiliyor. Dikkatli olun ve bhcg değerlerinizi ultrason görüntüleriyle çok iyi bir hekime takip ettirin.
merhaba kızlar..bende kendi durumumu paylaşmak istedim..en son 26 temmuzda adet oldum, 7 eylül cuma günü kan testi yaptırdım değerim 66 çıktı..değerim çok düşük görünüyor..bugün tekrar test yaptıracağım, hayırlısı olur inş..
sağlık ocakları yapıyor ama bildiğim kadarıyla sonucunu oldukça geç veriyor.kızlar bu hcg testini sağlık ocakları yada devlette yaptırabiliyomuyuz?
sanıırm degıl hamilesin masallah cnmmbenım de 13 tu tam adet olacagım gun du tahmınım sonra bugun yaptırdım bende 115 cıktı ınsallah hamıleyımdır evdekı testlerde de pozitif cıkıyo
Kızlarrr adet günümün 1 gün öncesi 8.27ydi beta hcg adet gunumde 13.1 olmustu simdi 4 gün gecikti 115.1 olmus degerım onlıne hastane raporlardan baktım :)) cok heyecanlandım yukselmısama sizce nasıl sonuclar ? korkuyorum kimyasal gebelikmi diye
merhaba arkadaşlar, 10 Eylül pazartesi yaptırdığım sonuc 250 çıktı ama doktor; " -çok yavaş ilerliyor, şimdiye 1000 leri görmemiz gerekirdi, sağlıklı gebelik gibi görünmüyor, yine de hiçbişey düşünme sadece bekle" dedi. bende bekliyorum bakalım cuma günü bir kez daha tahlil yaptırıcam..
merhaba arkadaşlar, 10 Eylül pazartesi yaptırdığım sonuc 250 çıktı ama doktor; " -çok yavaş ilerliyor, şimdiye 1000 leri görmemiz gerekirdi, sağlıklı gebelik gibi görünmüyor, yine de hiçbişey düşünme sadece bekle" dedi. bende bekliyorum bakalım cuma günü bir kez daha tahlil yaptırıcam..
arkadaşım benimde bu ay leke leke oldu doktora gittim kist var dedi ama yinede bhcg ye bakalım dedi . sonuç 13 çıktı çok şaşırdık korunduğumuzu sanıyoduk üstelik bu ay 10 günde gecikmişti. yani geç döllenme olmuş. önce pembe sonra kahverengi birkaç leke gelmişti. bugün yeniden kan verdim ve sonuç 374.3 olmuş sanırım hamileyim =). bence sende kanına baktır çok küçük olsada çıkar inş.
canım ne güzel olmuş ya habersizce konuvermiş
çok sevindim sizin adınıza
yok canım...yani en azından benimki düşük başlamıştıtesekkur ederım bızlerı bılgılıendırdıgın ıcınn ben sey duymustum dıs gebelıkte hcg cok yuksek cıkıyor dıye duymustum ??
Arkadaşlar herkesi uyarmak istediğim bir konu var,
Ben de yaklaşık bir ay kadar hamile olduğumu sanıyordum meğerse yaşadığım dış gebelikmiş ve 8.haftanın başında ancak farkedilebildi.
Doktorların sizi oyalamasına izin vermeyin çok tehlikeli olabiliyor.
Benim sol tüpüme yerleşmiş şiddetli bel ağrıları yaşadım ve tüp belki de patlayacaktı ve tek tüple kalacaktım.
Üstelik ilerki aylarda farkedilmez ve içeride bebek büyürse iç kanama riski bile olabiliyormuş.
Panik olmayın sadece bilinçli olun yeter.
Beta hcg değeri 48 saatte bir 2 katına çıkmıyorsa kesinlikle %90 dış gebelik riskiniz var.
Beta hcg deyip geçmeyin sakın...
Acı da olsa geç olmadan gebeliğinizi sonlandırın...Çünkü zaten gelişmesi imkansız bir hale gelecek.En azından kendi hayatınızı kurtarın.
İnsan kendi başına gelmez zannediyor kabul etmek istemiyor ama hayır...malesef herkesin başına gelebiliyor. Dikkatli olun ve bhcg değerlerinizi ultrason görüntüleriyle çok iyi bir hekime takip ettirin.
arkadaşlar adete 3 gün var kanda değer 0.337 bu artarmı acaba bilgisi olan varmı bana çok düşük gibi geldi ama
bence artmaz...negatif bir değer zaten...
ben de adetimi 4 gün geçe yaptırdım kan testi canım
171 çıktı, çok düşük olduğunu düşündüğümden kaygılıyım
ama doktor gayet normal, güzel bi değer, hamilesin dedi, folik asit bile verdi
bilemiyorum, cumt gidicem tekrar, bakalım görünecek mi
belki yarın bi kan testi yaptırırım
kimyasal gebelik geçirmiştim ben de o yüzden sevinemiyorum henüz, keseyi görünce rahatlicam
inşallah sen de bne de görürüz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?