Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım durum güzel gözüküyor epey de geçmiş, doktora git bence artık
cevabı o bilir =))

dun kan testi yaptirdim sonun 12.4.sat 19 agustos.dun yumurtlamanin 12ci gunu.sizce hamile ola bilirmiyim???????

adet günün gelmeden 12 çıktıysa hamilesin gibi duruyor canım
ama yine de kimseye söyleme derim adet gecikmeni bekle 1-2 gün de olsa
tutunur inşallah bebişin

canım bu ne tesadüf ya =)) nerelerdesin.. face te bi grup var ayselim kurmuştu orda yoksun sanırım. topiktede bayadır görmedim seni. bu ay bende de geç döllenme olmuş ve hamileymişim yeni öğrendik biliyomusun.. sende baya baya hamilesin. zaten değerin 38.3 mutemelen 3 haftalık

ayyy canım benim nasılsınnn
ne güzel yaa aynı zamanda hamişiz :)
demek senin de geç döllenme olmuş.rabbim bebişlerimizi sağ salim kucagımıza almamızı nasip etsin inşallahh
face de yokum evet,topiği de uzun süredir göremedim.
kızlar nasıl?varmı yeni hamiş felan?

canım benim çok sagol yaa içimi rahatlattın.
bugün tekrar kan verdim.sonucum çıktı ama daha eşim almadı.cumadan çıkınca alıcak kısmetse.inşallah katlanmıştırr..

evet canım bence de katlayarak gidiyor ama doktor sat 26 temmuz olduğu için bu kadar gecikmeye çok daha yüksek olması gerekirdi dedi. Bu arada bugün saat 12:00 de tekrar tahlil yaptırdım değerim 2460 çıktı sanırım geç döllenme gibi bişey oldu.. Hala tam sevinemiyorum akşam iş çıkışında doktora gideceğim. Hayırlı bir haber alırım inşallah. Bu arada bizimki de süpriz oldu..

kızlar maalesef 27.01
değerim düşmüş.
neyse bunda da vardır bir hayır.
kısmet...
demekki daha zamanı değilmiş.

merhaba kızlarrrrr bugün bende aranıza katıldım....dün tahlil yaptırdım ve bugün sonuc hgc110.45 miş...hamilelik görünüyo gibi dediii amaa cok net degil....saglık ocagındaa yaptırdımm kızlarr sizce kac haftalıkkk hamileyimdirrrr???ayy cok saskınımmm o kadaar agladımmm bebişim olmuyoo diyee yani 4 aydırr calısmalardaydımmm ama umutlanmak ta istemiyom malummm belkiii yokturr hamiişlik acepp bu hcg degerii kac haftalık hamilelige isaret?????

Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000

Bu degerlere gore 4-5 hafta arasinda

canım yaaa saskın saskınnnn bakıyommm yazılarınaaa....inş..hamişimdirrrr...bi de hemsiree daha cok küçük dedii buyüzdenn tedirgin oldumm bi de tık yok bende hamilelik belirtisi olarak..anlayamadım ..sanki hamişlik yok gibiii..

Ama hep bebegin kalp atisini duyana kadar bekleyin diyorlar..cunku bos gebelik diye bir durum da var, benim kuzenim yasadi, kese var ama icinde bebek yok..o yuzden asil hamilelik baslangici sanirim kalp atisinin duyulmasiyla basliyor..

hayır daha dün gittim saglık ocagına...o da tahlil yaptı bugün cevabını aldım...hcg degerim 110.45 miş..hamilelik var gibii ama yine dee doktora git dedii...daha cok küçük cok yeniymiş buyüzden fazla ümitlenemiyom malumm ya düsük olursa ya dıs gebelik olursa bi de bende hiç hamilelik belirtisi de yok anlamadım yaa...buyüzden umutlanamıyom...sadece saskınım.....ama bu hcg degerine göre kac haftalıkk görünüyo hamişlik???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…