Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Bence hemen randevu al doktora git, aklindaki butun sorularao cvp verecektir, hem rutin kontrollerine de boylece baslarsin..

arkadaşım benim değerim 8728 çıktı Sat 6 ağustos.
5 nci hafta bitmiş mi oluyo yoksa böyle yüksek olması anormal mi of kafam allak bullak daha doktorada gitmedim

arkadaşım benim değerim 8728 çıktı Sat 6 ağustos.
5 nci hafta bitmiş mi oluyo yoksa böyle yüksek olması anormal mi of kafam allak bullak daha doktorada gitmedim

Ben de bu konuda uzman degilim ama zaten senin sat.a gore 6. Hafta oluyor..ama degerler normal midir bilemiyorum, bunu ancak kadin dogum uzmani soyleyebilir..buarada gebeligin hayirli olsun..

11 eylül de reglim olmam gerekiyordu aynı gün idrar testi yaptım negatif çıktı,14 eylül de beta hcg kan testi yaptırdım 566 çıktı.....

Kızlar, adetime 8 gün kala yapılan Beta HCG sonucum 0.6 idi. Sizce gebelik olsaydı çıkması gerekmez miydi o gün? Ya da 0.6 nın katlanarak adet günümde pozitife gelme ihtimali olabilir mi?

Kızlar, adetime 8 gün kala yapılan Beta HCG sonucum 0.6 idi. Sizce gebelik olsaydı çıkması gerekmez miydi o gün? Ya da 0.6 nın katlanarak adet günümde pozitife gelme ihtimali olabilir mi?

Ben gecen ay adetime 5 gun kala kan testi yaptirdim 0.1 cikmisti direk gebe degilsiniz demislerdi...hamile olabilmek icin degerin 10 ve uzerinde olmasi gerekiyor, bu deger uzerinden katlanarak gidiyor..

arkadaşlar 2 gün önce 165 ti benim hcg değerim bu gün gittim 302 olmuş bunu nasıl yorumlarsınız doktorla görüşemedim daha en erken cumaya randevu alabildim doktor için hemşireler düşük biraz falan dedi kafam çok karıştı yaaa ( adetim geçelide 5 gün oldu anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum lütfeeen sizce kaç haftalıktır kiii

bence 2 gun snra tekrar kan yaptır derim.değerlerin hergun 2 ye katlaması gerek senın katlamamış gözükuyor .
hayırlısıyla sağlıkla bebişine kavuş inşallah

cnm benım önemlı olan gecen gune göre degerın kaç oldugu degıl ıkı gunde bır 2 ye katlamasıdır maşalla senınkı olması gerektıgı gıbı
cıkan rakamlar döllenmeden sonrakı gecen sureyle ılgılı sen demekkı bekleln tarıhten bıraz daha gec yumurtlamışssın buda olagan bı dırum kk da 1 haftadan fazla gecıp te degerı 19 cıkıp su an gebelıgının 7.ayında olan arkadaşlar ver degerın cok guzel cnm tebrık ederım

canım ya hakkında hayırlısı olsun inş. En güzel zamanda tekrar evlat sahii ol sağlıkla, evet hamişler arttı halev hamile kaldı tüp denemesi yapmadan. gaye hamile yeniden bide bafo hamile yeniden

Ben gecen ay adetime 5 gun kala kan testi yaptirdim 0.1 cikmisti direk gebe degilsiniz demislerdi...hamile olabilmek icin degerin 10 ve uzerinde olmasi gerekiyor, bu deger uzerinden katlanarak gidiyor..

deneyimli arkadaslar benim de beklenen adet tarihine 8 gun kala beta hcc sonucum 0.1 in altında. zaten normal gebelik beta hcg degerlerine bakıldıgında 3. haftada 5 ve 50 oranında olması gerektigi yazıyor. bu durumda duzenli adet gorenlerde adete bir hafta kala yapılan beta hcg eger 1 civarı yani negatifse kesin sonuc veriyor demektir. yani bu degerin bi kac gun sonra yukselmesi imkansız. hamilelik olsa idi 5 e yakın bir deger cıkması gerekirdi. dogru mu anladım acaba?

Oncelikle gebeligin soz konusu olabilmesi icin belirli bir sure var, beklenen adet tarihinden onceki 14.gun tahmini yumurtlama gunun oluyor, yumurtlama gunune gore yumurtanin dollenmesi rahme yerlesmesi sonraki 12. gunde tam olarak ortaya cikiyor, cok emin olmamakla beraber dollenme soz konusuysa adetten onceki 4-5 gun once de ortaya cikabiliyor ama 8 gunde cok erken bence..belki gebelik soz konusu olacak ama henuz dollenme tam gerceklesmemistir. Ancak bu soylediklerim tamamen okuduklarima dayali, bu konuda uzman degilim..ancak dedigin gibi hamilelik soz konusu olsa 7 gunu bilemem ama 4-5 gun once mutlaka 10 ve uzerind cikar..

cuma günü doktora gittik, keseyi gördü ama 3 haftalık gibi görünüyor dedi..benim sat 26 temmuz o yüzden 6-7 haftalık olması gerekirmiş..her ihtimali göz önünde bulunduruyoruz şimdilik(dış gebelik, düşük, geç döllenme)..bu cuma tekrar gideceğim hayırlı bir sonuc alırım inşallah.
sanırım en güzeli insanın gebeliğini biraz geç öğrenmesi çünkü bu aşamalarda her ihtimal olduğundan ne müjde verebiliyoruz nede düşünmeden yapabiliyoruz.

Son düzenleme:

MErhabalar,

ben adetime 6 gün var iken yaptırdım <1,2 yani NEGATİF çıkmıştı, ama ben yinede hamile olduğuma inanıyodum. Dün (adete 4 gün kala) idrarda silik çizgi çıktı. Bu sabahta kan testi yaptırdım 21 çıktı

yani olabiliyormuş demek ki

hepimiz için hayırlısı. daha adetime 3 gün var inşallah 2 ye katlayarak artar

maşallah çok erken öğrenmişsin, sağlıkla devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…