Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000
Bu degerlere gore 4-5 hafta arasinda
arkadaşım benim değerim 8728 çıktı Sat 6 ağustos.
5 nci hafta bitmiş mi oluyo yoksa böyle yüksek olması anormal mi of kafam allak bullak daha doktorada gitmedim
Ben de bu konuda uzman degilim ama zaten senin sat.a gore 6. Hafta oluyor..ama degerler normal midir bilemiyorum, bunu ancak kadin dogum uzmani soyleyebilir..buarada gebeligin hayirli olsun..
11 eylül de reglim olmam gerekiyordu aynı gün idrar testi yaptım negatif çıktı,14 eylül de beta hcg kan testi yaptırdım 566 çıktı.....
Hayırlı olsun canım=)önümüzdeki hafta dr.a gidersen keseyi de görebilirsin.
pzt için randevu almışdım gitsem gözükmezmi kese......
cvp için tskler bu arada
Kızlar, adetime 8 gün kala yapılan Beta HCG sonucum 0.6 idi. Sizce gebelik olsaydı çıkması gerekmez miydi o gün? Ya da 0.6 nın katlanarak adet günümde pozitife gelme ihtimali olabilir mi?
arkadaşlar 2 gün önce 165 ti benim hcg değerim bu gün gittim 302 olmuş bunu nasıl yorumlarsınız doktorla görüşemedim daha en erken cumaya randevu alabildim doktor için hemşireler düşük biraz falan dedi kafam çok karıştı yaaa( adetim geçelide 5 gün oldu anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum lütfeeen sizce kaç haftalıktır kiii
arkadaşlar 2 gün önce 165 ti benim hcg değerim bu gün gittim 302 olmuş bunu nasıl yorumlarsınız doktorla görüşemedim daha en erken cumaya randevu alabildim doktor için hemşireler düşük biraz falan dedi kafam çok karıştı yaaa( adetim geçelide 5 gün oldu anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum lütfeeen sizce kaç haftalıktır kiii
ayyy canım benim nasılsınnn
ne güzel yaa aynı zamanda hamişiz :)
demek senin de geç döllenme olmuş.rabbim bebişlerimizi sağ salim kucagımıza almamızı nasip etsin inşallahh
face de yokum evet,topiği de uzun süredir göremedim.
kızlar nasıl?varmı yeni hamiş felan?
canım benim çok sagol yaa içimi rahatlattın.
bugün tekrar kan verdim.sonucum çıktı ama daha eşim almadı.cumadan çıkınca alıcak kısmetse.inşallah katlanmıştırr..
Ben gecen ay adetime 5 gun kala kan testi yaptirdim 0.1 cikmisti direk gebe degilsiniz demislerdi...hamile olabilmek icin degerin 10 ve uzerinde olmasi gerekiyor, bu deger uzerinden katlanarak gidiyor..
deneyimli arkadaslar benim de beklenen adet tarihine 8 gun kala beta hcc sonucum 0.1 in altında. zaten normal gebelik beta hcg degerlerine bakıldıgında 3. haftada 5 ve 50 oranında olması gerektigi yazıyor. bu durumda duzenli adet gorenlerde adete bir hafta kala yapılan beta hcg eger 1 civarı yani negatifse kesin sonuc veriyor demektir. yani bu degerin bi kac gun sonra yukselmesi imkansız. hamilelik olsa idi 5 e yakın bir deger cıkması gerekirdi. dogru mu anladım acaba?
evet canım bence de katlayarak gidiyor ama doktor sat 26 temmuz olduğu için bu kadar gecikmeye çok daha yüksek olması gerekirdi dedi. Bu arada bugün saat 12:00 de tekrar tahlil yaptırdım değerim 2460 çıktı sanırım geç döllenme gibi bişey oldu.. Hala tam sevinemiyorum akşam iş çıkışında doktora gideceğim. Hayırlı bir haber alırım inşallah.Bu arada bizimki de süpriz oldu..
Kızlar, adetime 8 gün kala yapılan Beta HCG sonucum 0.6 idi. Sizce gebelik olsaydı çıkması gerekmez miydi o gün? Ya da 0.6 nın katlanarak adet günümde pozitife gelme ihtimali olabilir mi?
MErhabalar,
ben adetime 6 gün var iken yaptırdım <1,2 yani NEGATİF çıkmıştı, ama ben yinede hamile olduğuma inanıyodum. Dün (adete 4 gün kala) idrarda silik çizgi çıktı. Bu sabahta kan testi yaptırdım 21 çıktı
yani olabiliyormuş demek ki
hepimiz için hayırlısı. daha adetime 3 gün var inşallah 2 ye katlayarak artar
canım çok geçmiş olsun umarım iyisindir merak ettim bende seni inşallah en kısa zamanda bebeğin kendiliğinden olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?