arkadaşlar 2 gün önce 165 ti benim hcg değerim bu gün gittim 302 olmuş bunu nasıl yorumlarsınız doktorla görüşemedim daha en erken cumaya randevu alabildim doktor için hemşireler düşük biraz falan dedi kafam çok karıştı yaaa( adetim geçelide 5 gün oldu anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum lütfeeen sizce kaç haftalıktır kiii
MErhabalar,
ben adetime 6 gün var iken yaptırdım <1,2 yani NEGATİF çıkmıştı, ama ben yinede hamile olduğuma inanıyodum. Dün (adete 4 gün kala) idrarda silik çizgi çıktı. Bu sabahta kan testi yaptırdım 21 çıktı
yani olabiliyormuş demek ki
hepimiz için hayırlısı. daha adetime 3 gün var inşallah 2 ye katlayarak artar
Son adetimi 14 ağustos tarihinde gördüm yaklaşık 1 hafta geciktim buna göre 5 haftalık hamile görünüyorum ama hcg degerime göre 4 haftalık hamileyim doktora kaç haftalık diye sorduğumda ise daha rahime düşmemiş cevabını aldım şimdi ben kaç haftalık hamileyim ya da hamile değil miyim off çok mutsuzum 2 hafta sonra gel dedi doktor 2 haftada ben 9 dogururum lütfen yardım =((
arkadaşlar merhaba bizde bebek istiyoruz dün gebelik testi yaptırdım 0,1 çıktı adetime 12 gün var 33 günde oluyorum,, ama kasığımda inanılmaz batmalar oluyo ve sağ bacağıma vuruyor. gün aşırı çalışmalar devam ediyor.. sizce çok mu erkendi test için.. hala bi umut var mıı 2. bebeğimizi istiyoruz
Selamlar arkadaşlar umarım birileri sesimi duyar.
ben 2 yıllık evliyim ama bebek düşünmüyordum ilk yıllarımda ama hapla korunmadım, eşim korundu. geçen ay korunmayı kestik. 16 ağustos ta son adetimi olmuştum. benim adet dönemlerim hep ağrılı geçerdi ama bu sefer sol kasığımda ve alt karın bölgemde ağrılarım var ve memelerimdeki hassasiyet çok fazla, dokunamıyorum bile ben de 17 eylül de ve 18 eylül de 2 tane idrar testi yaptım kendim ve silik çizgi çıktı ama çok silik ve 2. dakikada değil de 5. dakikada filan sonra merakımdan duramadım 18 inde beta hcg yaptırdım 37 çıktı değerim, dün yine yaptırdım bugün sonucunu alacağım. hamile miyim değil miyim anlayamadım, sevinemiyorum sobradan üzülmemek için ama bilen birilerinden tavsiyeye ihtiyacım var, ne olur yardım edin?
kızlar adetime daha 5-6 gün var geçen gün test yaptım iki cizgiyi gördüm. testi 2 kere daha tekrarladım emin olmak için ikisinde de yine pozitif çıktı. dün doktora gittim kan testi için 23 çıktı değerim. doktor çok düşük bi değer dedi kafam çok karıştı kızlar. salı günü tekrar çağırdı test için. bu değer normal mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?