Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

2 katına yakın artmış görünüyor...ama lütfen takip etmeye devam et..sevinmek en doğal hakkın...inşallah herşey normaldir içime öyle doğuyor
ama takibi ihmal etme canım...

Bugün adetten sonraki 23. günüm... Merdivenlerde ayağım kaydı ve popomun üzerine sektire sektire çok fena düştüm. İlk aklıma gelen bebek oldu, çok korktum. Hastaneye gittik hemen beta hcg baktırdık 0.04 çıktı dr şuan için gebelik yok dedi ama ben garip hissediyorum. Beta hcg. si sonradan yükselen var mı yada merdivenden düşenn...Oooff ne soracağımı şaşırdım, lütfen yardım ((

Selam kizlar,kan testinin fiyatlari nedir? Saglik ocaklari be devlet hastanesi ucretsiz diye biliyorum ama sabah uyanamayacak kadar tembelim ben. Evime yakin florence nightingale var acaba ne kadardir bilgisi olan var mi?

kızlar benm 2gün gecikti adetim dün evde idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı daha öncede böyle olmuştu kan testi yaptrmadan 2 gün sonra adet görmüştüm neyse bugün kan testi yaptırdım değerlerm 1000.0 çıktı dr. hamilesn dedi haftaya gel ultrasyonda bakalm dedi ama korkuyorum yoktur dye inş bi aksilik olmaz çok istiyorum olmasını

merhaba ben yeniyim 8 ay önce kimyasal gebelik yaşadım adetim 7 gün geçmişti hcg 100 dü 2 gün sonra 54 düştü 1 gün sonra adet oldum....8 aydır bebek istemiyoduk bu ay ilk defa denedik doktorum adetim bi gün geçerse gel demişti gittim hcg 180 dedi 2 gün sonra gel dedi yarın gidicem kan tahlili için benim gibi olup bebeklerini kucaklarına alan var okudum burdan ilkinde süpriz bi hamilelikti ama bu defa istedik bu arada acayip midem bulanıyo kasıklarıma ara ara sancı giriyo gögüslerim şişti ben umutluyum ama kendimi kaptırmıyorum buradan yazdıklarınızla bana çok faydalı oldunuz saolun

arkadaşlar merhaba bizde bebek istiyoruz dün gebelik testi yaptırdım 0,1 çıktı adetime 12 gün var 33 günde oluyorum,, ama kasığımda inanılmaz batmalar oluyo ve sağ bacağıma vuruyor. gün aşırı çalışmalar devam ediyor.. sizce çok mu erkendi test için.. hala bi umut var mıı 2. bebeğimizi istiyoruz

benim de sat 25 ağustos. gecen cumartesi aksamı beta hcg yaptırdım. 0.100 cıktı. Bugun tekrar farklı bir yerde yaptırdıgımda 2 nin altında cıktı ki beklenen adete 4 gün var. Bu durumda negatif tabiki. görüyorum ki forumda boyle adet gununden önce degerleri 0 larda veya 1 civarı cıktığı halde sonradan degerleri artan nadiren de olsa hamileler var. Ama bana göre en azından adete 4 gün kala 20 - veya 50 arası bir rakam cıkması gerekirdi. yani benimki kesin negatif. agır bir soguk algınlıgı ve bogaz enfeksiyonu gecirdigim icin ben test yaptırdım. ama tüm bunlara ragmen bir surpriz olursa (%1 lik ihtimal) yazıcam buraya.

ayy canım yaa nekadar sevindim:=) maşşallahh maşşallahhhhh ahhhh bizlerde yazacakmıyız böle sveinçleirmizi
benimde adetime 5 gün var... sol yumurtam çok ağrıyor belim çok ağrıyor.. yumurtlama döneminde akıntım olmadı şimdi başladı :\ ilişkim olalıda tam bugün 10 gün oldu bende test yapsam mı acaba ya ne bilimm içimden bir ses bu ay hamişsin dior bir yanımda üüzlmekten korkuor

selam kızlar 2 gün önceki hcg 180 yazmıştım ya bugünki 480 bakalım 2 gün sonra bi daha yapılacak bugün mutluyum her geçen gün mide bulantılarım artıyo ve artmasının nedeni hcg yükselmesiymiş .......darısı hcg sonucu bekleyenlere ........inşallah hayırlısıyla sizlerinde sonuçları yükselir

HCG değerlerim negatif çıkıyo ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum. Reglime daha bir kaç gün var gecikmem olmadan mecburen yaptırmıştım testi. Kasıklarımda ağrı var regli sancısı gibi ama gelen giden yok... Yani bu sancıyla şimdiye çoktaaan regl olmam lazımdı. Bilmiyorum regl olana kadar üzülmicem ama sonra karaları bağlarım heralde

Adet günüme 2 gün kala değer 238.08 çıkmıştı şimdi kaç bilmiyorum salı günü doktora gidicem görmeye

Son adetimi 14 ağustos tarihinde gördüm yaklaşık 1 hafta geciktim buna göre 5 haftalık hamile görünüyorum ama hcg degerime göre 4 haftalık hamileyim doktora kaç haftalık diye sorduğumda ise daha rahime düşmemiş cevabını aldım şimdi ben kaç haftalık hamileyim ya da hamile değil miyim off çok mutsuzum 2 hafta sonra gel dedi doktor 2 haftada ben 9 dogururum lütfen yardım =((

merak etme bence hamilesin sadece kese görünene kadar doktorlar kesin hamilelik gözüyle bakmıyorlar benimde değerlerim yüksek ve bulantılardan mahvoldum ama doktor bi daha tahli,l istedi bu sadece önlem kimyasal gebelik olabilirmi diye ...bide geç döllenme olduysa 4 haftalık gayet normal

canım en erken 5-6 gün kala yapman sağlıklı olur.şimdi varsa bile çıkmazki.Ayrıca belirtilerde bu kadar erken kendini göstermez.Sen 1 hafta sonra tekrar yaptır.20 üstü çıkarsa gebelik vardır.İnş. hamişsindir canım

kızlar adetime daha 5-6 gün var geçen gün test yaptım iki cizgiyi gördüm. testi 2 kere daha tekrarladım emin olmak için ikisinde de yine pozitif çıktı. dün doktora gittim kan testi için 23 çıktı değerim. doktor çok düşük bi değer dedi kafam çok karıştı kızlar. salı günü tekrar çağırdı test için. bu değer normal mi sizce?

Selamlar arkadaşlar umarım birileri sesimi duyar.
ben 2 yıllık evliyim ama bebek düşünmüyordum ilk yıllarımda ama hapla korunmadım, eşim korundu. geçen ay korunmayı kestik. 16 ağustos ta son adetimi olmuştum. benim adet dönemlerim hep ağrılı geçerdi ama bu sefer sol kasığımda ve alt karın bölgemde ağrılarım var ve memelerimdeki hassasiyet çok fazla, dokunamıyorum bile ben de 17 eylül de ve 18 eylül de 2 tane idrar testi yaptım kendim ve silik çizgi çıktı ama çok silik ve 2. dakikada değil de 5. dakikada filan sonra merakımdan duramadım 18 inde beta hcg yaptırdım 37 çıktı değerim, dün yine yaptırdım bugün sonucunu alacağım. hamile miyim değil miyim anlayamadım, sevinemiyorum sobradan üzülmemek için ama bilen birilerinden tavsiyeye ihtiyacım var, ne olur yardım edin?

hayırlı olsun canım hamilesin

normal canım kafana takma hamilesin testten 48 saat sonra tekrar yaptır en az 50 ise hamileliğin normal sağlıklı demektir

kızlar ben adetimin 2. günü ilk testimi yaptırdım beta hcg 165 ti 2 gün sonra 302 ,2 gün sonra 490 ve 4 gün sonra 1320 çıktı doktor çok artılın olmadığını düşük olucağını olmazsa gebeliği sonlandırabiliriz dedi çok üzüldük sizce durum bu kadar kötümü lütfen yorumlarınız bekliyorumm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…